Skip to content

Unelmien työpaikka löytyi rekrytoivan koulutusohjelman kautta

Joonas Pylvinen valmistui kauppatieteiden maisteriksi vuonna 2020 ja vastassa oli vaikea työllistymistilanne. Pylvisellä oli kuitenkin kova tahtotila löytää koulutusta vastaava työ ja kehittää omaa ammattitaitoa asiantuntijatehtävien parissa. Talentgaten rekrytoivan koulutusohjelman kautta Pylvinen sai erinomaisen lähtölaukauksen uralleen.

 

Ensimmäisen työpaikan löytäminen on erityisesti korkeakoulutetuille haastavaa, koska käytännön kokemusta ei ole vielä ehtinyt kertyä.

“Opiskelin yliopistossa kansainvälistä markkinointia. Kun yliopisto-opintoni päättyivät, ei minulle sopivia töitä ollut liemmin tarjolla. Työttömyysjakson aikana kuulin Talentgaten rekrytoivasta koulutusohjelmasta ja syksyllä 2021 päätin viimein hakea mukaan. Tällöin Talentgate etsi markkinoinnin osaajaa kansainväliseen yritykseen, mikä herätti kiinnostukseni koulutusohjelmaa kohtaan”, Pylvinen kuvailee.

 Laadukas asiantuntijakoulutus tarjosi tukea työtehtäviin

Rekrytoiva koulutusohjelma on hyvä työllistymisen väylä erityisesti vastavalmistuneille korkeakoulutetuille, jotka haluavat syventää osaamistaan ja kerryttää oman alan työkokemusta. Ohjelman aikana Pylvinen työskenteli konsultointiyhtiö AFRY:llä, jonne hän lopulta myös työllistyi vakituisesti myynti- ja markkinointikoordinaattorin tehtäviin.

 “Sain hyvää työkokemusta ja kontakteja rekrytoivan koulutusohjelman kautta. Ensimmäiset kuukaudet koulutusohjelmassa olivat vauhdikkaita, sillä uutta tietoa tuli joka suunnasta. Ohjelmaan kuuluvat koulutuspäivät yllättivät minut positiivisesti ja laadukkaasta sisällöstä sain tukea uusiin työtehtäviin. Kouluttajien asiantuntijuus vakuutti minut”, Pylvinen toteaa.

Koulutusohjelma takaa käytännön opit työelämään

Rekrytoivan koulutusohjelman ansiosta Joonas sai nopeasti koulutusta vastaavan työpaikan. Se on antanut hänelle erinomaiset lähtökohdat omannäköisen urapolun rakentamiseen. Koulutusohjelmasta tarttui mukaan tuoreita tietoja ja taitoja, jotka tuovat turvaa myös tuleviin työtehtäviin. Uuteen työpaikkaan Pylvisen oli helppo sopeutua antoisien työtehtävien ja mahtavien kollegojen ansiosta.

“Olen tyytyväinen, että hain koulutusohjelmaan. Tätä kautta sain oman alan työkokemusta ja tietysti myös vakituisen työpaikan. Työpaikka itsessään on ollut todella vastaanottavainen ja koulutuksesta on ollut erittäin paljon hyötyä käytännön työtehtävissä. Voin suositella Talentgatea, sillä he ovat kiinnostuneita työnhakijoiden tarpeista ja seisovat heidän puolellaan. Vaikka Talentgate tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden osoittaa omat kyvyt, on lopulta itsestään kiinni kuinka koulutuksessa suoriutuu”, Pylvinen kertoo.

 

 

Etsitkö sinä väylää unelmiesi työtehtäviin? Rekrytoivan koulutusohjelman kautta se on mahdollista.

Katso avoinna olevat koulutusohjelmat!