Skip to content

Yrityksille

Tarvitsetko yhden tai useamman uuden työntekijän? Kaipaatko tukea muutos- tai irtisanomistilanteisiin? Tai haluatko kasvattaa nykyisen henkilöstösi osaamista räätälöidyllä koulutuksella? Tutustu ratkaisuihimme ja kysy rohkeasti lisää!

PALVELUMME YRITYKSILLE


Talentgaten rekrytoivat koulutusohjelmat ovat mutkaton tapa rekrytoida uusia osaajia. Lisäksi tarjoamme koulutusta ja tukea työntekijöillesi muutos- ja irtisanomistilanteissa. Kauttamme saat myös räätälöityä koulutusta nykyisen henkilöstösi osaamisen kehittämiseen.

talentgate-tyonhakijalle-2

Rekrytoivat koulutusohjelmat

Talentgaten rekrytoivat koulutusohjelmat ovat yrityksellesi helppo, kustannustehokas ja huoleton tapa rekrytoida uusia osaajia. Rekrytoivan koulutusohjelman kautta löydät yhden tai useamman yrityksesi näköisen tekijän nopeasti ja vaivattomasti.

talentgate-outplacement-nostokuva

Outplacement-palvelut

Tarjoamme tukea, osaamisen kehittämistä ja nopeaa uudelleentyöllistämistä työsuhteen päättyessä. Autamme irtisanottua muutostilanteen läpikäymisessä ja uuden urapolun rakentamisessa.

talentgate-tasmakoulutus-nostokuva (1)

Täsmäkoulutus

Haluatko kehittää henkilöstönne osaamista? Räätälöidyt koulutus- ja valmennusohjelmamme varmistavat, että tekijöiltänne löytyy tuoretta osaamista myös tulevaisuudessa. Ei bulkkia, vaan juuri teidän tarpeisiinne suunniteltu kokonaisuus.

Haluatko kuulla lisää?

referenssikuva
Ohjelman aikana nähdään hyvin, onko ihminen sellainen, joka sopeutuu meidän porukkaan, ja jonka osaaminen ja kiinnostus on sitä mitä haetaan.

Timo Pietilä | Myyntipäällikkö, Mainostoimisto Precis

Työnantajan näkökulmasta Talentgaten ohjelma on joustavuutta ja lisäarvoa tuova laajennettu rekrytointiprosessi. Onnistumisprosenttimme on ollut sata, suosittelen!

Pekka Möttö | CEO, Kyyti Group

Emme ole rekrytoinnin ammattilaisia. Talentgate on ammattilainen ja tuntee rekrytoinnin. Käymme yhdessä läpi mitä tarvitaan, mutta Talentgate pystyy paremmin haarukoimaan meille sopivimmat henkilöt.

Pertti Könkö | CEO, XyliMind

Erityisen positiivista on se, että ei tarvitse tehdä työpaikkailmoitusta, lukea hakemuksia tai haarukoida osaajia. Osallistujan koulutuksen myötä saimme tietoa siitä, miten asioita kannattaisi tehdä.

Mikael Wallstén | Toimitusjohtaja, Koho Sales Oy

Olemme pystyneet ottamaan muutamia markkinointiin liittyviä osioita itsellemme, jotka oli aiemmin ulkoistettuna. Nyt markkinoinnin osalta on parempi hallinta tekemiseen.

Tomi Toivanen | Toimitusjohtaja, Academy of Brain

Kun on yhteinen honeymoon, eli koulutusaika, on mahdollista katsoa, miten homma lähtee toimimaan ja onko valittu henkilö oikeasti sopiva. Nähdään puolin ja toisin onko tämä sellaista, mitä kumpikin osapuoli hakee.

Tiia-Lila Vuylsteke | Asiakaskokemusvastaava, Algol Chemicals Oy

Koin ohjelman helpoksi, riskittömäksi ja edulliseksi tavaksi saada startattua markkinoinnin toimia. Markkinointi vaatii paljon työtä ja osaamista. Ohjelman kautta saatiin tunteja sisään ja koulutusta tekijälle.

Panu Palmu | Toimitusjohtaja, Etevä Tietopalveluyhtiö

0/ 0