Skip to content

Rekrytoi osaaja kaupallisiin
asiantuntijatehtäviin

Rekrytoiva koulutusohjelma on helppo, kustannustehokas ja joustava tapa rekrytoida uusia osaajia. Kasvatetaan yhdessä juuri yrityksenne näköinen
tekijä, jolla on tehtävään vaadittava ajantasainen tieto.

Vaihtoehtoinen rekrytoinnin väylä

Rekrytoiva koulutusohjelma on vaihtoehtoinen rekrytoinnin väylä, jonka kautta pystyt kasvattamaan juuri yritykseenne sopivan, motivoituneen tekijän! Rekrytoiva koulutusohjelma sopii erityisesti tilanteeseen, kun sopivia työtekijöitä ei löydy tai kilpailu heistä on kova. Lisäksi palvelu sopii erinomaisesti tilanteisiin, joissa rekrytoidaan ennakoiden varautuen esim. eläköitymisen / toimintaympäristön muutosten vuoksi tapahtuvaan resurssitarpeeseen tai tulevaan kasvuun.

Koulutusohjelmiemme kautta voit löytää uuden osaajan erilaisiin kaupallisiin asiantuntijatehtäviin, kuten markkinoinnin, asiantuntijamyynnin,
rekrytoinnin tai projektinhallinnan tehtäviin. Katso ajankohtaiset koulutusohjelmat alta.

Ohjelmat ovat yhteistyössä paikallisen ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa toteutettavaa rekrytointiin tähtäävää työvoimakoulutusta.

Lue lisää rekrytoivasta koulutusohjelmasta >

Rekrytoivan koulutusohjelman hyödyt


1.

Vaivaton rekrytointi

Unohda työläs rekrytointiprosessi – me etsimme ja arvioimme tarpeisiinne sopivat osaajat. Esittelemme hakijoista teille sopivat osaajat, joista te haastattelette potentiaalisimmat. Sitoudutte ohjelmaan vasta sopivan henkilön löydyttyä.

2.

Kasvata osaamista

Valmiita osaajia voi olla haastava löytää. Koulutusohjelmaan sisällytetyn asiantuntijakoulutuksen ansiosta voitte kasvattaa yrityksenne tarpeisiin osaajan, joka tuo uusimman tiedon ja taidon yritykseenne.

3.

Kustannustehokas jajoustava

Koulutusohjelman aikana valitsemanne osaaja
työskentelee koulutussopimuksella, jolloin yrityksellänne ei ole palkanmaksuvelvoitetta. Ohjelma antaa molemmin  puolin aikaa tutustua, sillä varsinainen rekrytointi tehdään vasta ohjelman loppuvaiheessa.

4.

Rekrytoi potentiaalia

Valitse yrityksesi näköinen persoona, jolla on palo uuden tekemiseen ja oppimiseen. Koulutusohjelman päätteeksi teillä on sekä
persoonaltaan että osaamiseltaan sopiva tekijä.

Näin rekrytoit koulutusohjelmasta

1.

Tarvemäärittely

Kerro meille, millaista osaajaa etsitte. Kartoituskeskustelun pohjalta etsimme tarpeisiinne sopivat osaajat hyödyntäen yrityksenne tehtävänkuvaa koulutusohjelman hakijamarkkinoinnissa.

2.

Hakijoiden esikarsinta ja esittely

Käymme läpi hakemukset ja tutustumme hakijoihin paremmin haastattelemalla heidät henkilökohtaisesti. Tämän perusteella pystymme esittelemään yrityksenne tarpeisiin sopivimmat osaajat, joista esittelemme teille potentiaalisimmat.

3.

Valittujen osaajien haastattelut ja valinta

Esittelemistämme hakijoista haastattelette kiinnostavimmat. Mikäli sopiva osaaja löytyy, solmitaan koulutusohjelman ajaksi koulutussopimus.

4.

Osaajan kasvattaminen tehtävään

Koulutusohjelman aikana osaaja kasvaa tehtävään työskentelemällä yrityksessänne kokopäiväisesti ja osallistumalla asiantuntijoiden pitämiin koulutuspäiviin. Saatte rauhassa tutustua uuteen osaajaan ja perehdyttää hänet tehtävään ennen varsinaista rekrytointipäätöstä.

5.

Työsopimuksen solmiminen

Koulutusohjelman päätteeksi teillä on tehtävään ja yritykseen perehtynyt osaaja, jonka kanssa voitte huoletta solmia työsopimuksen ilman erillistä rekrytointipalkkiota.

photo-1543269664-56d93c1b41a6-2-1.jpg
Ohjelman aikana nähdään hyvin, onko ihminen sellainen, jokasopeutuu meidän porukkaan, jajonka osaaminen ja kiinnostus onsitä mitä haetaan.

Timo Pietilä | Myyntipäällikkö, Mainostoimisto Precis

Ohjelman aikana nähdään hyvin, onko ihminen sellainen, jokasopeutuu meidän porukkaan, jajonka osaaminen ja kiinnostus onsitä mitä haetaan.

Timo Pietilä | Myyntipäällikkö, Mainostoimisto Precis

Ohjelman aikana nähdään hyvin, onko ihminen sellainen, jokasopeutuu meidän porukkaan, jajonka osaaminen ja kiinnostus onsitä mitä haetaan.

Timo Pietilä | Myyntipäällikkö, Mainostoimisto Precis

0/ 0

Haluatko kuulla lisää?

Ota rohkeasti yhteyttä, me autamme!Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää koulutusohjelmistamme? Tarvitseeko yrityksesi uusia työntekijöitä? Haluatko keskustella outplacement-palveluista?Ole rohkeasti yhteydessä, vastaamme mahdollisimman pian!

Ajankohtaista

Blogi 04.08.2023

Töitä tehtävänä, mutta rekrytointi ei juuri nyt onnistu? Näin löydät ja koulutat uuden osaajan

Oikean henkilön etsimiseen ja löytymiseen ei ole usein aikaa tai osaajan suora palkkaaminen ei vielä tällä hetkellä ole...

Lue lisää
Blogi 04.08.2023

Työnhakija – älä usko näitä työnhakuvinkkejä!

Netti on pullollaan kaikenlaisia listauksia työnhakijoille koostetuista vinkeistä ja neuvoista. Myös yhä useampi pyytää...

Lue lisää
Blogi 09.05.2023

Rekrytointi koulutusohjelman avulla: 2+1 myyttiä ja vastausta

Viekö palkkaaminen rekrytoivan koulutusohjelman kautta paljon aikaa? Ovatko rekrytoivan koulutusohjelman kautta löydetyt...

Lue lisää