Päivitä hakemuksesi

koulutusohjelmat työnhakijoille

Haku päättynyt Uusimaa

Business Analyst F.E.C.
Lue lisää

Rekrytoivat koulutusohjelmat

Rekrytoiva koulutusohjelma on tehokas ja mutkaton keino löytää uusi työpaikka ja kehittää samalla omaa osaamistaan. Työnhakijalle täysin maksuton koulutusohjelma yhdistää työssäoppimisen ja valittuun teemaan liittyvän opetuksen. Saat tuoretta osaamista, jolle on työelämässä kysyntää – ja pääset välittömästi soveltamaan oppimaasi käytännössä.

Rekrytoivat koulutusohjelmamme koostuvat 5-6 kuukauden mittaisesta jaksosta, jonka aikana perehdyt ja toimit yrityksessä sekä osallistut kyseisen koulutuksen teemaan kuuluville koulutus- ja valmennusjaksoille.

Yritys ei maksa koulutusjakson ajalta palkkaa, vaan työskentely tapahtuu työttömyysetuudella.  

Koulutusohjelmiemme tavoitteena on aina työllistyminen. Jos kaikki sujuu hyvin ja yhteinen sävel löytyy, koulutusohjelman päättyessä (tai jo sen aikana) yritys voi tarjota sinulle työpaikkaa. Valtaosa koulutussopimuksen yrityksen kanssa solmivista hakijoistamme työllistyykin jakson päätteeksi kyseiseen yritykseen.

Rekrytoiva koulutusohjelma on usein myös nopea tapa päästä tositoimiin. Verkostossamme on paljon motivoituneista tekijöistä kiinnostuneita yrityksiä, jotka ovat valmiita aloittamaan yhteistyön heti sopivan henkilön löytyessä.

talentgate-tyonhakija

Miten rekrytoiva koulutusohjelma toimii käytännössä?

  1. Tutustu avoimiin koulutusohjelmiimme ja valitse sinulle sopivin.
  2. Jätä hakemus TE-toimistoon ja täytä tietosi myös meidän järjestelmään. Lahden koulutuksissa riittää Talentgaten hakemuksen täyttäminen.
  3. Esittelemme profiiliasi mukana oleville yrityksille ja etsimme sopivaa paikkaa, jossa perehdyt ja työskentelet koulutusjakson ajan.
  4. Kun sinulle sopiva yritys löytyy, solmimme välillenne koulutussopimuksen. Perehdyt ja työskentelet yrityksessä koulutusjakson ajan, samalla osallistuen ohjelmaan liittyviin koulutuksiin.
  5. Jos kaikki sujuu odotetusti, yritys tarjoaa sinulle työpaikkaa työssäoppimisjakson päätteeksi.

Hyödyt hakijalle

1.

Nopeasti uusiin töihin

Vitkuttelu ei kuulu tyyliimme, vaan haluamme yhdistää työn tarjoajat ja tekijät nopeasti. Pääset käärimään hihat heti, kun sopiva työnantaja löytyy.

2.

Tuoretta osaamista, jolle on kysyntää

Rekrytoivia koulutusohjelmia, jotka vastaavat yritysten todellisiin tarpeisiin. Turvaat myös  tulevaisuuden urakehitystäsi tuoreella tiedolla ja taidolla.

3.

Yhdistä työssäoppiminen ja koulutusohjelma

Ohituskaista erityisosaamista ja -koulutusta vaativiin tehtäviin. Työllisty vaikka kokonaan uudelle alalle ilman pitkää päätoimista opiskelua.

4.

Henkilökohtaista palvelua

Et jää yksin, vaan autamme löytämään sinulle sopivan työpaikan. Tuemme sinua ja rekrytoivaa yritystä läpi ohjelman.

Layer_5

Jätä avoin hakemus

Kiinnostuitko rekrytoivista koulutusohjelmista? Jätä avoin hakemus, niin saat tietää uusista avautuvista ohjelmista. 

Lähetä hakemus
talentgate-tyonhakijalle-2

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on rekrytoiva koulutusohjelma? Kenelle se on tarkoitettu? Miten rekrytointi sen kautta toimii?

Tällä sivulla vastaamme olennaisimpiin ja yleisimpiin rekrytoiviin koulutusohjelmiin liittyviin kysymyksiin.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin
talentgate-kokemuksia-nostokuva
"Jos nyt joutuisin työnhakuun, olisi tilanne helpompi kuin aiemmin. Nyt minulta löytyy ymmärrys digitaalisuudesta ja markkinoinnista ja varmuus myös vakuuttaa työnantaja."

Anu Pietilä, Koulutusassistentti, Suomen Ensiapukoulutus

”Olen 110 % tyytyväinen työssäoppimispaikkaan ja koen, että koulutukseen osallistuminen oli ehdottomasti oikea ratkaisu”

Johanna Iho, Marketing Manager, Lahti Precision Oy

”Ohjelma auttoi minua suuresti perhevapaavuosieni jälkeisessä työelämään paluussa. Aloitin uudessa tehtävässäni uusilla tiedoilla varustettuna ja erittäin tyytyväisenä siihen, että hain mukaan.”

Koulutusosallistuja

”The course was very interesting and up to date with requirements for the job market as well as improving skills tailored for future growth. I hope more of such courses will be offered in future.”

Koulutusosallistuja

"HubSpot osaaja koulutuksen sisältö on kyllä monipuolinen, todella laaja ja erittäin hyvin mietitty kokonaisuus. Itse tulin koulutukseen täysin eri alalta joten kaikki asia oli uutta, mutta koulutuksen aikana asiat kyllä avautuivat hyvin ja selkeästi. Kaikki kouluttajat ovat selvästi asiantuntijoita alallaan ja kaikkiin esille tulleisiin kysymyksiin sai kyllä vastauksen. Aikataulu oli aika tiukka, mikä sekin on vain hyvä asia."

Minna Säynäjäaho, koulutusosallistuja

0/ 0

Ota yhteyttä