Skip to content

Mikä Talentgate?

Autamme työnhakijoita ja yrityksiä kohtaamaan siellä, missä työlle tarvitaan tekijää. Toteutamme työelämän tarpeisiin vastaavia rekrytoivia koulutusohjelmia intohimolla ja yli 20 vuoden kokemuksella. Mistä kaikki sai alkunsa?

 
 

TALENTGATE LUKUINA


200+

hakijaa vuodessa löytää kauttamme uuden työn

 

150+

yritystä hyödyntää vuodessa palveluitamme 

 

100+

menestyksekkäästi toteutettua koulutusohjelmaa 

20+

vuoden kokemus rekrytoivista koulutusohjelmista 

MEIDÄN TARINAMME – NÄIN TALENTGATE SAI ALKUNSA


Talentgaten tarina alkoi suomalaisen osaamisen viennistä Aasiaan ja Piilaaksoon. Mukana oli ripaus sattumaa sekä onnekkaita olosuhteita: toiminta sattui olemaan luontaista kansainvälisesti verkoituneille perustajajäsenille, ja samaan aikaan tällaiselle palvelulle oli tarvetta.

Vuosien varrella tekeminen keskittyi työllisyyteen ja työllistymiseen liittyvän problematiikan ratkomiseen ennen kaikkea Suomessa. Huomasimme, että meillä oli sidosryhmiemme kanssa yhteisiä vihollisia, joita vastaan taistella:

  • Osaajapula, kun työmarkkina muuttuu nopeammin kuin koulutus ja rakenteet
  • Kohtaanto-ongelma, kun työnantajat ja työntekijät eivät löydä toisiaan tai sovi toisilleen
  • Osaamisvaje ja työelämäpudokkuus, kun osaaminen on vanhentunutta tai kun työelämästä pudonneen henkilön työnhaku pitkittyy.

Näitä ongelmia ratkoessamme palveluvalikoimamme laajentui yhdessä työhallinnon kanssa toteutettaviin rekrytoiviin koulutusohjelmiin sekä ura- ja työnhakuvalmennuksiin. Samalla tekemiselle kasvoi tarkoitus ja määränpää, jossa sateenkaaren päässä seisoo kolme voittajaa:

  • Työnhakija löytää itselleen työn
  • Työvoimaa tarvitseva yritys löytää tekijän
  • Meille syntyy näiden kahden kohtaamispisteestä työ, jonka tekeminen tuntuu merkitykselliseltä joka päivä. 

Matkalla olemme liittyneet osaksi Bravedoa (entinen Barona Group), kasvaneet, perustaneet uusia toimipaikkoja (Helsinki, Lahti, Turku, Tampere, Oulu), järjestäneet yli 100 koulutusohjelmaa  eri puolilla Suomea sekä yhdistäneet yli 2000 osaajaa ja työpaikkaa toistensa kanssa. 

Nyt matkamme jatkuu. Tulevaisuudessa haluamme olla auttamassa yhä useampia työnantajia ja työnhakijoita kohtaamaan toisensa sekä kouluttamassa tulevaisuuden vaatimukset täyttäviä osaajia.

TYÖMME ON MERKITYKSELLISTÄ JA SITÄ OHJAAVAT VAHVASTI ARVOMME


Ratkaisukeskeinen

Haluamme auttaa yhteiskuntaa palveluidemme kautta ja olla mukana ratkaisemassa työmarkkinoiden kohtaanto-ongelmaa.
 

Yhteistyökykyinen

Toimimme sulavasti eri sidosryhmien keskiössä ja mietimme asiakkaan kanssa yhdessä, miten palvelumme voisi heitä parhaiten auttaa.

Inhimillinen

Ymmärrämme, että jokainen kohtaaminen on erilainen ja vaatii henkilökohtaisuutta ja tilannetajua. Kohtaamme ihmisen yksilönä emmekä piiloudu palvelumme taakse.

Uudistumiskykyinen

Olemme tietoisia siitä, millaista osaamista tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa. Autamme yrityksiä ja osaajia tunnistamaan nämä taidot ja kehittämään niitä.

MYYTITIIMI


Ville

Ville Nurminen

Ydinosaamistani on korkeasti koulutettujen asiantuntijoiden rekrytointi kasvuyrityksiin, erityisesti IT:n ja erilaisten teknisten ja kaupallisten tehtävien alalla. Erityisen innostavana koen työskentelyn kansainvälisten osaajien ja rekrytoijien kanssa. Yhdistän työssäni asiantuntijuuden & inhimillisen lähestymistavan – huumoria unohtamatta! 

Sales Manager
+358 50 407 9689
ville.nurminen@talentgate.fi

talentgate-katja-maki

Katja Mäki

Minulla on pitkä myynnin kokemus, josta siirryin asiakasrajapinnan tehtäviin. Työssäni palkitsevinta on ihmisten auttaminen ja resurssihaasteiden ratkaiseminen. Kymmenen vuoden kokemuksen kautta olenkin päässyt toimimaan ”matchmakerina” jo sadoille kasvuyrityksille ja työnhakijoille! 

Account Manager, Uusimaa
+358 50 362 2335
katja.maki@talentgate.fi

Sari

Sari Ala-Kulju

Sydämeni sykkii erityisesti nuorien osaajien työllistämisestäOlen erikoistunut erityisesti markkinoinnin ja IT-alan asiantuntijoiden rekrytoinneissa. Supervoimani on tunnistaa hakijoista niin taidoiltaan kuin myös persoonaltaan tehtävään ja yritykseen sopivat osaajat  

Account Manager, Uusimaa
+358 40 0363 332
sari.ala-kulju@talentgate.fi

Marika

Marika Lammi

Olen markkinoinnista myynnin maailmaan siirtynyt ammattilainen, jolta saat omakohtaisia vinkkejä rohkeisiin urasiirtymiin. Motivoidun uuden oppimisesta, onnistumisista, kehittämisestä ja ihmisten kanssa työskentelystä.   

Account Manager, Uusimaa
+358 50 594 6085
marika.lammi@talentgate.fi

Johanna-1

Johanna Piirto

Olen myynnin ja rekrytoinnin ammattilainen, jonka intohimo on ihmisten auttamisessa ja ohjaamisessa. Otteeni on jämäkkä ja haluan viedä asioita rehellisesti ja rennolla otteella eteenpäin. Pohjalaistaustani näkyy suorapuheisuudessani mutta sisimmissäni olen lempeä, luonnon keskellä viihtyvä tiimipelaaja.  

Account Manager, Uusimaa
+358 40 586 6813
johanna.piirto@talentgate.fi

Marika-S

Marika Söderman

Taustani on Horeca- ja kaupan alalta, josta olen ponnistanut rekrytoinnin ja asiakkuudenhallinnan tehtäviin. Minua innostaa kokeilla uusia asioita ja auttaa ihmisiä löytämään oma urapolku. Olen luonteeltani yhteistyökykyinen, positiivinen, tehokas ja helposti lähestyttävä. 

Account Manager, Pohjois-Pohjanmaa
+358 50 479 00 35
marika.soderman@talentgate.fi

Marko

Marko Hyyrynen

Rikkaus ja rakkaus löytyy kohtaamisista ja tietenkin Turusta. Minulle tärkeitä arvoja ovat auttaminen, yhdessä tekeminen sekä huumori, mikä näkyy myös kaikessa tekemisessäni. Työssäni nautin siitä, kun pääsen aidosti auttamaan niin yritystä kuin myös työnhakijaa.  

Account Manager, Varsinais-Suomi
+358 40 307 5019
marko.hyyrynen@talentgate.fi

paivi-lappi-talentgate-600x600

Päivi Lappi

Pitkä kokemus myynnistä ja rekrytoinneista on kasvattanut minulle ennen kaikkea tunneälykkään työskentelyotteen. Kutsumanimeni ”työelämän Tinder-täti” on syntynyt onnistumisista yhdistää henkilökemioiltaan sopivat työnhakijat ja työnantajat. Olen myös innokas verkostoitumaan, koskaan ei tiedä missä ja milloin syntyy seuraava ”match”.

Account Manager, Pirkanmaa
+358 40 037 7319
paivi.lappi@talentgate.fi

Suvi-1

Suvi Ikonen

Olen kokenut HR ja asiakastyön ammattilainen, jonka intohimona on auttaa organisaatioitta menestymään ihmisten kauttaErilaisten organisaatioiden parissa työskentely on antanut minulle arvokasta ymmärrystä liiketoimintaympäristöistä ja niiden tarpeista. Uskon, että menestyvä yritys rakentuu motivoituneista ja tyytyväisistä työntekijöistä! 

Account Manager, Keski-Suomi
+358 50 311 2330
suvi.ikonen@talentgate.fi

ARJEN MAHDOLLISTAJAT


Henni-1

Henni Nikkilä

Career & Competence Manager,
Rekrytointi- ja työnhakijapalvelut
+358 40 7633 094
henni.nikkila@talentgate.fi

Sara-1

Sara Holmström

Marketing Planner,
Markkinointi ja viestintä
+358 44 3467 567
sara.holmstrom@talentgate.fi

Marlena(002)

Marlena Laitinen

Project Specialist,
Koulutus- ja työnhakijapalvelut
+358 44 460 2079
marlena.laitinen@talentgate.fi

Hanna

Hanna Kaita

Project Specialist,
Koulutus- ja työnhakijapalvelut
+358 50 4077 815
hanna.kaita@talentgate.fi

talentgate-hanna-vartinen

Hanna Värtinen

Training Manager, Koulutuspalvelut 

Vanhempainvapaalla

HALLINTO JA JOHTO


Antti

Antti Ilmo

CEO, Palvelukehitys ja hallinto
+358 50 306 8637
antti.ilmo@talentgate.fi

Tiina

Tiina Mäkinen

COO, Palvelukehitys ja hallinto
+358 40 762 9644
tiina.makinen@talentgate.fi

Hanne

Hanne Salo

Anni-1

Anni Sirviö

Development Manager,
Koulutuspalvelut ja markkinointi
+358 50 491 5889
anni.sirvio@talentgate.fi

tama

Töihin Talentgatelle?

Etsimme jatkuvasti uusia osaajia täydentämään tiimiämme.


Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää koulutusohjelmistamme? Tarvitseeko yrityksesi uusia työntekijöitä? Haluatko keskustella outplacement-palveluista?Ole rohkeasti yhteydessä, vastaamme mahdollisimman pian!