Skip to content

Työnhakijoille

Haussa työpaikka tai kokonaan uusi urapolku? Me autamme työllistymään ja uudistumaan. Yritysten ajankohtaisiin osaamistarpeisiin vastaavat rekrytoivat koulutusohjelmamme tarjoavat sinulle ohituskaistan uuteen työhön, tuoretta osaamista taskussasi. Yhdistämme työnhakijat ja osaajia tarvitsevat yritykset tavalla, jossa kaikki voittavat ja rakennamme uusia uria työnhakijoille.

Rekrytoiva koulutusohjelma työnhaun väylänä

Rekrytoiva koulutusohjelma on tehokas ja mutkaton keino löytää uusi työpaikka ja kehittää samalla omaa osaamistaan. Työnhakijalle täysin maksuton koulutusohjelma yhdistää työssäoppimisen ja valittuun teemaan liittyvän opetuksen. Saat tuoretta osaamista, jolle on työelämässä kysyntää – ja pääset välittömästi soveltamaan oppimaasi käytännössä.

Rekrytoivat koulutusohjelmamme koostuvat 5-6 kuukauden mittaisesta jaksosta, jonka aikana perehdyt ja toimit yrityksessä sekä osallistut kyseisen koulutuksen teemaan kuuluville koulutus- ja valmennusjaksoille.

Yritys ei maksa koulutusjakson ajalta palkkaa, vaan työskentely tapahtuu työttömyysetuudella.  

Koulutusohjelmiemme tavoitteena on aina työllistyminen. Jos kaikki sujuu hyvin ja yhteinen sävel löytyy, koulutusohjelman päättyessä (tai jo sen aikana) yritys voi tarjota sinulle työpaikkaa. Valtaosa koulutussopimuksen yrityksen kanssa solmivista hakijoistamme työllistyykin jakson päätteeksi kyseiseen yritykseen.

Rekrytoiva koulutusohjelma on usein myös nopea tapa päästä tositoimiin. Verkostossamme on paljon motivoituneista tekijöistä kiinnostuneita yrityksiä, jotka ovat valmiita aloittamaan yhteistyön heti sopivan henkilön löytyessä.

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin rekrytoivasta koulutusohjelmasta.

KOULUTUSOHJELMAT TYÖNHAKIJOILLE

MIKSI HAKEA MUKAAN REKRYTOIVAAN KOULUTUSOHJELMAAN?


1.

Aikaa kasvaa tehtävään

Koulutusohjelman kautta saat aikaa oppia ja kasvaa rooliin. Näin voit työllistyä tehtäviin, joihin sinulla ei olisi suorarekrytoinnin kautta mahdollista työllistyä. 

2.

Tuoretta osaamista, jolle on kysyntää

Saat asiantuntijakoulutusta ajankohtaisista teemoista, jotka vastaavat yritysten rekrytointitarpeita. Näin varmistat myös tulevaisuuden urakehityksesi.  

3.

Nopea ja mutkaton alanvaihto

Vaihda toimialaa tai tehtävää ilman vuosia kestävää opiskelua. Yhteys työelämään takaa osaamisen kehittämisen lisäksi työllistymisen suoraan koulutuksen teemaan liittyviin tehtäviin.  

4.

Aidosti rekrytoiva

Aito väylä työllistyä! Osallistujista 70-80 % työllistyy koulutusohjelman jälkeen tai aikana. 

talentgate-tyonhakija

Miten rekrytoiva koulutusohjelma toimii käytännössä?

  1. Tutustu avoimiin koulutusohjelmiimme ja valitse sinulle sopivin.
  2. Jätä hakemus TE-toimistoon ja täytä tietosi myös meidän järjestelmään. Lahden koulutuksissa riittää Talentgaten hakemuksen täyttäminen.
  3. Esittelemme profiiliasi mukana oleville yrityksille ja etsimme sopivaa paikkaa, jossa perehdyt ja työskentelet koulutusjakson ajan.
  4. Kun sinulle sopiva yritys löytyy, solmimme välillenne koulutussopimuksen. Perehdyt ja työskentelet yrityksessä koulutusjakson ajan, samalla osallistuen ohjelmaan liittyviin koulutuksiin.
  5. Jos kaikki sujuu odotetusti, yritys tarjoaa sinulle työpaikkaa työssäoppimisjakson päätteeksi.

Jätä avoin hakemus

Kiinnostuitko rekrytoivista koulutusohjelmista? Jätä avoin hakemus, niin saat tiedon alkavista ohjelmistamme.


Ota yhteyttä

Onko sinulla kysyttävää koulutusohjelmistamme? Tarvitseeko yrityksesi uusia työntekijöitä? Haluatko keskustella outplacement-palveluista?Ole rohkeasti yhteydessä, vastaamme mahdollisimman pian!

talentgate-kokemuksia-nostokuva
Jos nyt joutuisin työnhakuun, olisi tilanne helpompi kuin aiemmin. Nyt minulta löytyy ymmärrys digitaalisuudesta ja markkinoinnista ja varmuus myös vakuuttaa työnantaja.

Anu Pietilä, Koulutusassistentti, Suomen Ensiapukoulutus

Olen 110 % tyytyväinen työssäoppimispaikkaan ja koen, että koulutukseen osallistuminen oli ehdottomasti oikea ratkaisu

Johanna Iho, Marketing Manager, Lahti Precision Oy

Ohjelma auttoi minua suuresti perhevapaavuosieni jälkeisessä työelämään paluussa. Aloitin uudessa tehtävässäni uusilla tiedoilla varustettuna ja erittäin tyytyväisenä siihen, että hain mukaan.

Koulutusosallistuja

The course was very interesting and up to date with requirements for the job market as well as improving skills tailored for future growth. I hope more of such courses will be offered in future.

Koulutusosallistuja

HubSpot osaaja koulutuksen sisältö on kyllä monipuolinen, todella laaja ja erittäin hyvin mietitty kokonaisuus. Itse tulin koulutukseen täysin eri alalta joten kaikki asia oli uutta, mutta koulutuksen aikana asiat kyllä avautuivat hyvin ja selkeästi. Kaikki kouluttajat ovat selvästi asiantuntijoita alallaan ja kaikkiin esille tulleisiin kysymyksiin sai kyllä vastauksen. Aikataulu oli aika tiukka, mikä sekin on vain hyvä asia.

Minna Säynäjäaho, koulutusosallistuja

0/ 0