Skip to content

Talentgate palvelee jatkossa myös Keski-Suomen alueella

Talentgate on aloittanut toiminnan Jyväskylässä ja palvelee jatkossa Keski-Suomen alueen yrityksiä ja työnhakijoita.

Autamme jatkossa Keski-Suomen alueen yrityksiä kasvattamaan uusia osaajia rekrytoivien koulutusohjelmien kautta ja kehittämään nykyhenkilöstön osaamista TäsmäKoulutuksien avulla. Rekrytoivien koulutusohjelmien kautta yritykset pystyvät kasvattamaan itselleen uusia osaajia joustavasti ja kustannustehokkaasti. Koulutusohjelma on vaihtoehtoinen rekrytoinnin väylä ja sopii erityisesti, mikäli digitalisaation tai teknologiakehityksen kautta valmiita osaajia ei markkinoilta löydy. Tutustu rekrytoiviin koulutusohjelmiin.

TäsmäKoulutuksen avulla koulutetaan nykyistä henkilökuntaa ja ennaltaehkäistään lomautuksia tai irtisanomisia henkilökunnan osaamisen kehittämisen kautta. Tutustu TäsmäKoulutuksiin.

Keski-Suomeen laajentumisen myötä olemme myös saaneet uuden kollegan, Suvi Ikosen, vastaamaan alueen toiminnasta. Ikosella on useamman vuoden kokemus rekrytointien parissa ja on myös toiminut Jyväskylän alueen yritysten ja työnhakijoiden kanssa.

"Jyväskylän alueen yritykset ovat minulle entuudestaan tuttuja, joten hyvillä fiiliksillä lähden auttamaan heitä rekrytointitarpeissa. Odotan myös, että pääsen auttamaan alueen työnhakijoita työllistymään", Ikonen kommentoi. 

KEVÄÄLLÄ KASVATAMME UUSIA MARKKINOINNIN OSAAJIA

Keväällä käynnistyvän koulutusohjelman kautta kasvatamme uusia osaajia monipuolisiin markkinoinnin tehtäviin. Koulutusohjelmasta voit kasvattaa osaajan niin digimarkkinoinnin kuin luovan markkinoinnin rooleihin. Laadukkaan asiantuntijakoulutuksen myötä valitsemanne osaaja oppii hyödyntämään Adoben-työkaluja ja osaa tuottaa brändinne mukaiset kuvat ja videot.

Rekrytoiva koulutusohjelma on vaihtoehtoinen rekrytoinnin väylä, jonka kautta yrityksellänne on mahdolllisuus kasvattaa motivoitunut tekijä juuri teidän tarpeisiinne. Mikäli uuden osaajan rekrytointi on teillä ajankohtaista, ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan löytyisikö teille sopiva osaaja koulutusohjelman kautta. 

Suvi

Suvi Ikonen

Account Manager, Rekrytointipalvelut (Keski-Suomi)

+358 50 311 2330

suvi.ikonen@talentgate.fi