Skip to content

Talentgate laajentaa toimintaansa Pohjois-Pohjanmaalle

Talentgate laajentaa toimintaansa Pohjois-Pohjanmaalle keväällä 2022 ja tulee jatkossa palvelemaan sekä alueen yrityksiä että työnhakijoita.

Toimitusjohtaja Antti Ilmo kommentoi uuden toimiston avaamista Ouluun:

”Olemme toimineet pitkään Uudellamaalla, Hämeessä ja Varsinais-Suomessa. Yrityksillä ja työnhakijoilla on erilaisia kohtaantohaasteita riippumatta maantieteellisestä sijainnista. Haluamme olla auttamassa yhä useampaa yritystä kasvattamaan uusia osaajia ja työnhakijoita löytämään urapolkunsa – sijainnista riippumatta.”

Talentgate tarjoaa jatkossa Pohjois-Pohjanmaalla samoja palveluita kuin muillakin alueilla, eli rekrytoivia koulutusohjelmia ja nykyisen henkilöstön kouluttamista TäsmäKoulutuksien avulla.

Rekrytoivien koulutusohjelmien kautta yritykset pystyvät kasvattamaan itselleen uusia osaajia joustavasti ja kustannustehokkaasti. Koulutusohjelma on vaihtoehtoinen rekrytoinnin väylä ja sopii erityisesti, mikäli digitalisaation tai teknologiakehityksen kautta valmiita osaajia ei markkinoilta löydy. Tutustu rekrytoiviin koulutusohjelmiin täällä.

TäsmäKoulutuksen avulla koulutetaan nykyistä henkilökuntaa ja ennaltaehkäistään lomautuksia tai irtisanomisia henkilökunnan osaamisen kehittämisen kautta. Tutustu TäsmäKoulutuksiin täällä.

Toiminnan laajentuessa myös Talentgaten henkilöstö kasvaa uudella osaajalla. Marika Söderman aloitti asiakkuuspäällikkönä Talentgatella 14.3. ja tulee vastaamaan jatkossa Pohjois-Pohjanmaan toiminnasta. Södermanilla on vankka paikallistuntemus ja kokemusta alueen yritysten kanssa toimimisesta.

”Aiempi työurani Baronalla antaa hyvän pohjan lähteä esittelemään rekrytoivia koulutusohjelmia vaihtoehtoisena rekrytoinnin väylänä alueen yrityksille. Tämä on upea mahdollisuus auttaa yrityksiä kasvamaan sekä auttaa alueen työnhakijoita ottamaan uusia urasteppejä”, Söderman kommentoi.

Täysin uusi aluevaltaus Pohjois-Pohjanmaa ei ole, sillä Talentgate on jo aiemmin kasvattanut digimarkkinoinnin uusia osaajia rekrytoivan koulutusohjelman ja HubSpot-tehokoulutuksen kautta.

”Paikallisen vahvistuksen kautta pääsemme nyt toden teolla palvelemaan alueen yritysten ja työntekijöiden tarpeita”, Ilmo painottaa.

 

Etsitkö yrityksellesi uutta digimarkkinoinnin osajaa Pohjois-Pohjanmaan alueelle? Ota yhteyttä, niin katsotaan löytyisikö teille sopiva osaaja rekrytoivan koulutusohjelman kautta. 

Marika Söderman

Marika Söderman

Account Manager, Rekrytointipalvelut (Pohjois-Pohjanmaa)

+358 50 479 00 35

marika.soderman@talentgate.fi