Skip to content

TalentGate osaksi Barona-konsernia

TalentGate Oy on Barona Group rohkeiden yritysten yhteisön jäsen. TalentGate on keskittynyt projektinhallintaan, digitaaliseen markkinointiin ja myyntiin sekä kansainvälistymiseen liittyviin rekrytoiviin koulutusohjelmiin ja outplacement-palveluihin.

Järjestelyn myötä Barona Group vahvistaa kyvykkyyttään tarjota ratkaisuja työttömyyden vähentämiseksi. TalentGate jatkaa toimintaansa omana yhtiönään, toimiva johto jatkaa tehtävissään, eikä järjestelyllä ole henkilöstövaikutuksia. Nykyiset asiakassuhteet ja yhteyshenkilöt pysyvät ennallaan.

Järjestelyn tausta

Yhdistymisen myötä Barona Group kykenee tarjoamaan entistä laajemman ratkaisuvalikoiman työttömien työnhakijoiden palvelemiseksi. ELY-keskusten, työhallinnon ja yritysten kanssa yhteistyössä toteutetut palvelut edistävät merkittävästi työnhakijoiden osaamisen kehittymistä ja sijoittumista uusiin tehtäviin mm. kasvualojen yrityksiin.

”Olemme iloisia päästessämme mukaan Barona Group yritysyhteisöön”, toteaa TalentGaten toimitusjohtaja Panu Hakala. Hakalan mukaan Barona Group tuntui TalentGatelle mielekkäältä vaihtoehdolta, koska konsernissa on positiiviset kokemukset vastaavanlaisten palveluiden tuottamisesta.

Uutta osaamista mukaan työllistämiseen ja kasvuyritysten palvelemiseen

”TalentGate on erinomainen lisäys yritysyhteisöömme. Meillä on jo entuudestaan vastaavaa liiketoimintaa, ja TalentGate täydentää tätä kokonaisuutta erinomaisesti”, kommentoi Barona Group toimitusjohtaja Markus Oksa. Vastaavia palveluita Barona Group yritysyhteisössä tuottavat asiantuntijatyöhön keskittynyt Saranen Consulting sekä teollisuuteen erikoistunut Uramuuntaja. Myös hiljattain yhteisön jäseneksi liittynyt Opteam tarjoaa ratkaisuja vastaaviin tilanteisiin.

Liittyminen osaksi Barona Groupia tuo Hakalan mukaan TalentGatelle ison toimijan resurssien kautta uudenlaisen sykäyksen tulevaan kasvuun. Usealla paikkakunnalla Suomessa toimiva Barona Group tarjoaa TalentGatelle tulevaisuudessa mahdollisuuksia alueelliseen laajentumiseen. ”Henkilöstöllemme tämä tarkoittaa lisäksi mahdollisuutta päästä kehittämään uudenlaisia palveluita”, Hakala jatkaa.

Barona Groupissa otetaan yhteisön uusi tulokas ilolla vastaan. ”TalentGate ja Saranen ovat konkreettisia esimerkkejä hyvästä ja pitkäaikaisesta yhteistyöstä työhallinnon kanssa sekä yhteistyössä toteutettavien palveluiden toimivuudesta”, Saranen Consultingin toimitusjohtaja Janne Lindfors kertoo. Lindfors odottaakin innolla yhteistyötä TalentGaten kanssa. ”Saamme myös Saraselle hyvän sparrauskumppanin ja voimme keskenämme jakaa vuosien varrella löydettyjä parhaita käytäntöjä”, Lindfors toteaa.

Lisätietoja:

Markus Oksa, toimitusjohtaja, Barona Group, markus.oksa@barona.fi
Panu Hakala, toimitusjohtaja, TalentGate, puh. +358 40 589 8284, panu.hakala@talentgate.fi
Janne Lindfors, toimitusjohtaja, Saranen Consulting, puh. +358 50 530 3333, janne.lindfors@saranen.fi

TALENTGATE

www.talentgate.fi
TalentGate on vuodesta 2004 lähtien palvellut erityisesti korkeakoulutettuja ja kokeneita toimihenkilö-, asiantuntija- ja päällikkötason työnhakijoita sekä kasvavia yrityksiä yhteistyössä alueellisten ELY-keskusten sekä TE-toimistojen kanssa. TalentGaten palveluita ovat rekrytoivat koulutusohjelmat, outplacement-valmennus, MuutosKoulutus-palvelut ja muut muutostilanteiden valmennuspalvelut. TalentGaten toimipisteet sijaitsevat Helsingissä ja Lahdessa, joissa työskentelee 13 työelämän muutostilanteiden asiantuntijaa.

BARONA GROUP

www.baronagroup.fi
Barona Group Oy on suomalainen, useilla toimialoilla vaikuttava yritysyhteisö. Barona Group on perustettu vuonna 1999, ja sen arvioitu liikevaihto vuonna 2016 oli noin 320 Meur. Barona Group rakentaa räätälöityjä ja innovatiivisia ratkaisuja, jotka luovat asiakkaille ja ihmisille kasvun ja kehittymisen edellytyksiä. Barona Group toimii yhdessätoista maassa; Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Venäjällä, Puolassa, Espanjassa, Belgiassa, Slovakiassa ja Filippiineillä.

SARANEN CONSULTING

www.saranen.fi
Alun alkaen vuonna 1991 perustettu Saranen Consulting mahdollistaa yritysten kasvun ja henkilöiden työurien jatkuvuuden kouluttamalla uusia osaajia rekrytoivien koulutusohjelmien avulla. Aihe-alueitamme ovat mm. teollinen internet, terveysteknologia, esineiden internet, ohjelmistokehitys, tietoturva, cloud, asiakaspalvelu, sähköinen taloushallinto, big data ja ohjelmistotestaus. Tarjoamme tukea muutostilanteisiin outplacement- ja MuutosKoulutus-palveluidemme muodossa ja olemme mukana uudenlaisissa työllistämisen pilottihankkeissa. Toimimme tiiviissä yhteistyössä työhallinnon eri toimijoiden ja kasvualojen yritysten kanssa. Sarasella työskentelee 47 asiantuntijaa ja toimistomme sijaitsevat Espoossa, Turussa, Tampereella, Kuopiossa ja Oulussa.