Skip to content

Rekrytoiva koulutusohjelma tarjosi ponnahduslaudan HR-tehtäviin

Asiakaspalvelun moniosaaja Eija Sinkkonen oli uuden äärellä, kun muutosneuvottelut johtivat työpaikan menetykseen. Uusi suunta uralle löytyi Talentgaten rekrytoivasta koulutusohjelmasta, minkä kautta Sinkkonen sai unelmiensa työpaikan henkilöstöhallinnon assistenttina Versowood Group Oy:llä.

 

 

Pitkän uran tehneelle Sinkkoselle uudelleentyöllistyminen osoittautui vaikeaksi monipuolisesta työkokemuksesta ja aktiivisesta hakemisesta huolimatta.

"Olen tehnyt pitkän työuran asiakaspalvelun parissa. Työskentelin yhteensä 25 vuotta samassa työpaikassa B2B-myynnin tukitehtävissä, kunnes muutosneuvottelujen myötä jäin työttömäksi. Tällöin minulle tarjoutui mahdollisuus miettiä, mihin suuntaan haluaisin urallani seuraavaksi edetä. Sattumalta törmäsin sosiaalisessa mediassa ilmoitukseen Talentgaten rekrytoivasta koulutusohjelmasta ja päätin tarttua tilaisuuteen”, Sinkkonen kertoo.

Rerkytoivassa koulutusohjelmassa opitaan uutta kannustavassa yhteisössä

Sinkkoselle Talentgaten rekrytoiva koulutusohjelma näyttäytyi kiinnostavana alanvaihdon mahdollisuutena. Rekrytoivassa koulutusohjelmassa yhdistyivät kattava asiantuntijakoulutus sekä työssäoppiminen. Sinkkosen mukaan koulutusten nopeatempoiseen tahtiin sopeutui nopeasti, ja lopulta ahkeruus palkittiin vakituisella työpaikalla.

"Koulutusohjelman kautta sain mahdollisuuden kouluttautua uudelle alalle samalla, kun kerrytin tärkeää työkokemusta. Sain koulutuksesta erinomaiset valmiudet uuteen työhön. Talentgatella oli tarjolla laajasti erilaisia koulutussisältöjä, joista valitsimme yhdessä sopivimmat tulevaa roolia ajatellen. Koen, että Talentgaten yhteyshenkilöt välittivät aidosti osallistujista ja näkivät paljon vaivaa meidän onnistumisen eteen. Yhteishenki koulutusohjelmissa oli hyvä ja tukea sai aina tarvittaessa. Koulutuksen aikana minulla oli vahva tunne siitä, että koskaan ei tarvitse jäädä yksin”, Sinkkonen kuvailee.

Rekrytoiva koulutusohjelma tarjoaa ohituskaistan uusiin työtehtäviin

Sinkkosen mielestä rekrytoiva koulutusohjelma on erinomainen vaihtoehto tilanteissa, joissa alanvaihto on ajankohtaista tai tulevaisuuden suunnitelmat muuten avoinna. Kattavan koulutuksen aikana osaaminen kehittyy monipuolisesti, mikä takaa pehmeän laskeutumisen uuteen rooliin. Sinkkonen rohkaisee muitakin hakemaan mukaan Talentgaten rekrytoivaan koulutusohjelmaan, josta käteen jää uuden työn lisäksi uutta osaamista ja hyviä verkostoja.

 “Olen todella tyytyväinen, että tein tämän valinnan ja uskalsin hakea mukaan koulutusohjelmaan. Odotukseni ylittyivät, kun uuden osaamisen lisäksi sain unelmieni työpaikan. En olisi ikinä uskonut, että minulla on mahdollisuus työllistyä tämän kaltaisiin tehtäviin. Suosittelen rekrytoivaa koulutusohjelmaa lämpimästi alanvaihtajille ja niille, jotka eivät vielä tiedä mitä tulevaisuudelta haluavat. Talentgatella on paljon erilaisia yhteistyöyrityksiä sekä uramahdollisuuksia tarjolla, minkä ansiosta rekrytoiva koulutusohjelma on mainio väylä kokeilla täysin uutta alaa”, Sinkkonen kiittelee.

 

Etsitkö sinä ohituskaistaa uusiin tehtäviin? Rekrytoivan koulutusohjelman kautta se on mahdollista.

Katso avoinna olevat koulutusohjelmat!