Skip to content

Kasvua ja myyntiä uuden osaajan avulla

Uusimaa

Ilmoita osaajatarpeesta tammikuun 2024 loppuun mennessä

Haluatko löytää osaajan, jolla on intoa kehittyä ja kasvaa B2B-myynnin ja markkinoinnin ammattilaiseksi? Kasvata yrityksesi tarpeisiin sopiva osaaja helposti ja kustannustehokkaasti rekrytoivan koulutusohjelman kautta!

Kasvata yrityksesi B2B-myyntiä uuden osaajan avulla

Moderni B2B-myynti ja kasvumarkkinointi vaativat tekijöiltään sekä uudenlaista osaamista että kykyä entistä tiiviimpään yhteispeliin. Monikanavainen myynti, social selling, myynti- ja markkinointiteknologioiden sekä tekoälyn hyödyntäminen, asiakkaan ostokäyttäytymisen muutoksen ymmärtäminen sekä lisäarvon tuottaminen asiakkaille ovat avaintaitoja yrityksen kasvun edistämiseksi. B2B-myynti ja kasvumarkkinointi -rekrytoivan koulutusohjelman kautta voit kasvattaa juuri yrityksesi tarpeisiin sopivan osaajan. Tartu tilaisuuteen ja löydä yrityksellesi uusi B2B-myynnin tai kasvumarkkinoinnin osaaja!

Rekrytointi koulutusohjelman kautta on helppoa ja vaivatonta. Me etsimme tarpeisiinne sopivat kandit, joista te haastattelette kiinnostavimmat. Ohjelman päätteeksi teillä on koulutettu osaaja, jonka voitte palkata ilman erillistä rekrytointipalkkiota. Koulutusohjelman aikana valitsemanne osaaja työskentelee määrittelemienne tehtävien parissa esimerkiksi seuraavissa rooleissa:

 • Inbound Sales Specialist
 • Growth Marketing Specialist
 • Sales Representative
 • Sales Development Representative
 • Sales Coordinator
 • Customer Success Specialist
 • Junior Account Manager
 • Junior Sales Manager
 • Account Manager
 • Sales Manager
 • Markkinoinnin suunnittelija (B2B)

Lue miten Familon ja moni muu yritys löysi uuden osaajan koulutusohjelmiemme kautta >>

Kerro millaista b2b-myynnin ja kasvumarkkinoinnin osaamista teillä kaivataan? Kasvatetaan yhdessä teille uusi huippuosaaja!

Tavoitteenamme on kasvattaa uusia modernin myynnin ja kasvumarkkinoinnin osaajia yrityksiin. Modernin myynnin osaajilta edellytetään luontaista taitoa kohdata ja kuunnella asiakasta, ymmärtää asiakkaiden tarpeita sekä kykyä tuottaa lisäarvoa asiakkaalle. Kasvumarkkinoinnin osaajalta sen sijaan edellytetään tehokasta datan hyödyntämistä yrityksen kasvun tueksi. Teknologian ja tekoälyn merkitys tulee korostumaan entisestään molemmissa rooleissa. 

Koulutusohjelman aikana valitsemanne osaaja osallistuu alan asiantuntijoiden pitämään koulutukseen. Koulutuksen tavoitteena on kasvattaa tiimiinne osaaja, jolla on:

 1. Taitoja onnistuneen myyntiprosessin läpiviemiseksi ja kykyä tuottaa lisäarvoa asiakkaille
 2. Kykyä hyödyntää tekoälyä ja teknologioita myynnissä ja markkinoinnissa
 3. Ymmärrystä ostokäyttäytymisen muutoksesta ja miten se vaikuttaa myyntiprosessiin
 4. Ymmärrystä markkinoinnin ja myynnin yhteispelistä 
 5. Kykyä kehittää markkinoinnin taitoja kasvumarkkinoijaksi
 6. Kykyä kehittää myyntitaitoja kohti asiantuntija-/ratkaisumyyntiä

AIKATAULU:

 • Hakijaehdokkaiden haastattelut: helmi-maaliskuu
 • Henkilön valinta: maaliskuu
 • Koulutusohjelman käynnistyminen: huhtikuu
 • Ohjelman kesto: 4,5 kuukautta
Kartoitamme parhaillaan yritysten kiinnostusta ohjelmaan. Kerrothan meille osaajatarpeistasi 2.2.2024 mennessä. Koulutusohjelman hakijakampanja käynnistyy helmikuussa, jonka myötä yrityksenne saa ilmaista näkyvyyttä työnhakijoiden keskuudessa.  

Ohjelmamaksu yritykselle on 2835 €/osallistuja + alv. Ohjelman ajaksi solmitaan koulutussopimus, jonka aikana osallistuja ei ole vielä työsopimussuhteessa yritykseenne. Näin ollen yrityksellenne ei koidu palkkakuluja ohjelman ajalta.

 1. Ota yhteyttä ja kerro yrityksenne osaajatarpeista: millaiseen rooliin etsit henkilöä ja millaista osaamista arvostat.
 2. Arvioimme hakijaehdokkaat teidän tarpeenne huomioiden. Esittelemme yritykseenne soveltuvimmat ehdokkaat, joista haastattelette kiinnostavimmat.
 3. Kun oikea osaaja löytyy, solmitaan 4,5 kuukautta kestävä koulutussopimus. Yritystyöskentely alkaa maalis-huhtikuussa 2024. 
 4. Valitsemanne osaaja oppii ja kasvaa tehtävään ja osallistuu Talentgaten järjestämään asiantuntijakoulutukseen.
 5. Koulutusohjelman jälkeen voitte palkata osaajan ilman erillistä rekrytointipalkkiota.

Matalariskinen ja joustava: Koulutusohjelma madaltaa rekrytoinnin riskiä antaen yritykselle aikaa tutustua uuteen osaajaan ennen lopullista rekrytointipäätöstä.

Kustannustehokkuus: Koulutusohjelman aikana yrityksellänne ei ole palkanmaksuvelvoitetta.

Ajansäästö: Me Talentgatella etsimme tarpeisiinne sopivat osaajat ja te haastattelette kiinnostavimmat.

Sopivan persoonan rekrytointi: Ohjelman kautta voitte löytää motivoituneen osaajan, joka haluaa kasvaa B2B-myynnin ja kasvumarkkinoinnin tehtäviin.

Asiantuntijakoulutus: Valitsemanne osaaja osallistuu asiantuntijoiden pitämiin koulutuksiin.

LISÄTIETOA

Ville

Ville Nurminen

Sales Manager, Rekrytointipalvelut (Uusimaa)

+358 50 407 9689

ville.nurminen@talentgate.fi

Sari

Sari Ala-Kulju

Account Manager, Rekrytointipalvelut (Uusimaa)

+358 40 036 3332

sari.ala-kulju@talentgate.fi

Haluatko kuulla lisää?

YRITYSKOKEMUKSET

Yrityskokemukset 04.03.2024

Novita löysi osaajan verkkokauppa-alustan uudistuksesta syntyneeseen tehtävään

Vuonna 1928 perustettu Pohjoismaiden suurin käsityölankojen valmistaja Novita Oy oli verkkokaupan uudistusprojektin kynnyksellä,...

Lue lisää
Hakijakokemukset 12.01.2024

Koulutusohjelma kasvatti osaamista ja vei uudelle uralle

Tytti Johanna Himanen alkoi etsiä uutta suuntaa ja erilaisia koulutusmahdollisuuksia jäädessään pois markkinointisuunnittelijan...

Lue lisää
Yrityskokemukset 11.01.2024

Suomen Voitelukauppa Oy löysi uuden tekijän RekryKoulutuksen kautta

Suomen Voitelukauppa Oy löysi sopivan työntekijän Adobe Marketing Talent RekryKoulutuksen kautta, joka toteutettiin yhteistyössä...

Lue lisää