Päivitä hakemuksesi

Project Talent F.E.C.

Helsinki

Haku päättyy 13.9.2021

Hae mukaan

Oletko hyvä ratkaisemaan ongelmia ja pitämään monia lankoja käsissä? Päivitä projektiosaamisesi ja työllisty!

Projektinhallintaosaaminen on taito, jota tarvitaan lähes joka työssä. Etätyön lisääntyminen on muuttanut tiimien toimintaa ja asiakkaiden kohtaamista, kun kasvokkain tapaaminen on rajatumpaa. Projektinhallinnassa korostuu ketteryys sekä digitalisaation tuomat mahdollisuudet mm. viestintään ja projektin dokumentointiin. Myös oman työn hallinta ja johtaminen sekä esimiestyö edellyttävät projektinhallintataitoja. Projektien parissa työskentelee projektinimikkeillä työskentelevien henkilöiden lisäksi lähes koko organisaatio ja taitavista projektiammattilaisista on jatkuva pula. Tuomme tähän ratkaisun Project Talent F.E.C.-ohjelman kautta!

Koulutamme ja autamme työllistymään 20 uutta asiantuntijaa yhteistyössä rekrytoivien yritysten sekä Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa. Kuusi kuukautta kestävän rekrytoivan koulutusohjelman tavoitteena on vahvistaa projektinhallintaosaamistasi sekä käytännön työskentelyn että asiantuntijakoulutusten avulla. Hanki arvostettua osaamista ja työllisty uusiin tehtäviin!

Työllisty ohjelman kautta erilaisiin tehtäviin

Useiden eri toimialojen yritykset etsivät sekä uusia kykyjä että pidempään työelämässä mukana olleita ja uutta uraa itselleen hakevia osaajia. Yritykset valitsevat hakijoiden joukosta itselleen soveltuvan henkilön perehtymään ja työskentelemään määrittelemissään tehtävissä. Yrityksien tavoitteena on rekrytoida valittu osaaja ohjelman päättyessä.

Koska projektiosaamista tarvitaan työssä kuin työssä, työllistämme ohjelman kautta eri alojen osaajia useisiin eri rooleihin. Tutustu tarkemmin rekrytoiviin yrityksiin ja tehtäviin koulutusmoduuleiden omilta sivuilta.

Vaihtoehtoiset moduulit ovat:

1) IT- ja projektitehtäviin!

2) Markkinointi- ja digiprojektien osaajaksi!

3) Uramahdollisuuksia korkeakoulutetuille nuorille!

 

Rekrytoivan koulutusohjelman kokonaiskesto on noin 6 kuukautta (120 arkipäivää), joka sisältää yritystyöskentelyn lisäksi noin 20 päivää täydennyskoulutusta seuraavista teemoista:

 • Projektinhallinnan perusteet: sidosryhmät, projektin käynnistys ja suunnittelu, aikataulun ja budjetin laadinta, projektin riskinhallinta, organisaatio ja tiimityö, viestintä
 • Ketterä kehittäminen (Scrum): Scrum viitekehys, tiimi, kehitystiimi ja tuoteomistaja, sprintin elinkaari, ketterä johtaminen, daily scrum
 • Sopimukset projekteissa
 • Digitaalisten palveluiden muotoilu
 • Johtamis- ja työelämätaitojen kehittäminen: vuorovaikutustaitojen kehittäminen, johtamistaitojen kehittäminen, työnhaku- ja uravalmennus
 • Lisäksi valinnaisia teemoja riippuen osallistujan tehtävästä ja osaamistarpeesta
  • Prince2 Foundation projektinhallinta & sertifointi
  • Digitaalisen markkinoinnin syventäviä teemoja: Googlen työkalut, verkkonäkyvyyden kehittäminen, sosiaalisen median mainonta ja markkinointi, sähköpostimarkkinointi ja automaatiot, Adoben ohjelmistot
  • Muita räätälöitäviä koulutuksia yhteistyöyrityksen puolelta

 

Koulutukset toteutetaan suomeksi pääkaupunkiseudulla ja/tai etänä.

Sinulla voi olla kaupallinen, tekninen tai muu tiedekorkeakoulututkinto tai muutama vuosi relevanttia työkokemusta. Hakeminen edellyttää toimivaa suomen peruskielitaitoa (vähintään B1.1.), muu kielitaito on eduksi. Koulutusten kieli on suomi, mutta sertifiointitentin voi tehdä vain englanniksi.

Voit olla joko hiljattain valmistunut, tai sinulla voi olla jo kokemusta alan tehtävistä - tärkeintä on vahva halu kehittää osaamistasi! Voit hakea mukaan, mikäli olet tällä hetkellä työtön tai työttömyysuhan alainen.

Koulutus on osallistujalle maksutonta. Osallistujat saavat ohjelman ajalta työttömyysetuuttaan sekä kulukorvausta.

Haku koulutusohjelmaan on kaksivaiheinen:

 • Jätä hakemus TE-toimistolle täällä.
 • Täytä tietosi Talentgaten järjestelmään täällä. Tämän osaamisprofiilin tietoja käytetään osaamisesi esittelemiseen rekrytoiville yrityksille.

Haethan mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa ja esittelemme hakijoita rekrytoiville yrityksille. Hakuaika päättyy 13.9.

Haettuasi mukaan Talentgate esittelee profiiliasi yrityksille, jotka kiinnostuessaan haastattelevat sinut henkilökohtaisesti. Osallistuminen koulutusohjelmaan edellyttää sopivaa yrityspaikkaa, jossa käytännön työskentely tapahtuu. Koulutusohjelman suunniteltu aloitus on 4.10.2021. Ohjelma sisältää lomajakson 27.-31.12.2021.

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja

talentgate-tyonhakija

Talentgaten hakijapalvelut

010 231 6922

Layer_5

Tutustu muihin koulutusohjelmiin

Katso muut koulutusohjelmat