Skip to content

F.E.C-koulutus auttaa sinua työllistymään uudelle uralle!

F.E.C-koulutus on työllistänyt ihmisiä jo 18 vuoden ajan – 70-90% TalentGaten koulutuksiin osallistuneista henkilöistä ovat työllistyneet koulutuksen päättymisen jälkeen. Toisaalta, jo ennen kyseistä merkkipaalua vakituisen työsopimuksen allekirjoittaminen ei ole lainkaan tavatonta. Siitä oivallisena esimerkkinä toimii tänä päivänä Lippupisteellä digitaalisen markkinoinnin suunnittelijana työskentelevä Jimi Rantanen.

Sekä minulla että Lippupisteellä kävi aikamoinen munkki, kun tiemme kohtasivat F.E.C-koulutuksen kautta. He kaipasivat alani osaajaa ja minä oman alani työtä. Olin puoli vuotta kestäneen työttömyysjaksoni aikana laittanut useaan paikkaan hakemuksia, mutta tämä ei jostain syystä ollut käynyt edes mielessäni. Työ vastasi täysin omia kiinnostuksen kohteitani ja sainkin vakituisen työsopimuksen jo ennen F.E.C-koulutuksen loppumista, Jimi muistelee.

”Tajusin, että pääsisin oikeasti tekemään töitä ja näyttämään taitoni”

Aiemmin suuressa musiikkialan yrityksessä työskennellyt mies etsi pestiä, jossa hän pääsisi toteuttamaan itseään dataan perustuvan markkinoinnin kautta. Pian hän kuitenkin totesi, että etenkin hänen alallaan kyseiset työpaikat olivat kiven alla.

Kuulin F.E.C-koulutuksesta työkkärin kautta ja päätin lähteä kokeilemaan. Myönnän kyllä aluksi ajatelleeni, että tämä nyt on taas yksi kurssi muiden joukossa. Tarkempi perehtyminen sai kuitenkin ennakkoluulot kaikkoamaan. Tajusin, että pääsisin oikeasti tekemään töitä ja näyttämään taitoni, Jimi innostuu.

TalentGaten F.E.C-koulutusten periaatteena on, ettei työnhakua tarvitse lopettaa, eikä sitoutumispakkoa ole. Vaikka tänä aikana työpaikka siis avautuisi muualta, pääasia on, että työllistyminen tapahtuu.

Sain kaiken mitä luvattiinkin ja itseasiassa yllätyin siitä, miten tasokkaita koulutukset ja tunnit olivat. Niistä pystyi ammentamaan paljon hyödyllisiä oppeja, eikä käynyt mielessäkään olla käyttämättä tilaisuutta hyväksi. Arvostan erityisesti sitä, kuinka ajan tasalla puhujat olivat omista aiheistaan, Jimi kehuu.

Oppimishalu on tärkein

Jimi kertoo F.E.C-koulutuksen sopivan mainiosti sekä työttömälle työnhakijalle että alan vaihtajalle. Yhden kriteerin on kuitenkin täytyttävä ja se on oppimishalu.

Oma tilanteeni oli siitä kinkkinen, että olin tehnyt markkinointia aiemmin vain tietyllä osa-alueella. Useimmissa firmoissa palkattavan henkilön tulisi kuitenkin hallita useampia markkinointikanavia. F.E.C-koulutuksissa sain itse päättää mille tunneille menin ja näin ollen opin paljon juuri omasta tietotaidostani puuttuvia asioita, hän iloitsee.

Kaiken kaikkiaan Jimi on kokemukseensa todella tyytyväinen – ja etenkin sen lopputulokseen.

F.E.C oli järjestetty todella hyvin, minulla ei ole kyllä mitään moitittavaa. Kokemus tarjosi ennen kaikkea hienon mahdollisuuden saada jalkansa oven väliin ja löysin sitä kautta unelmieni työpaikan. Suosittelen ihan jokaiselle, Jimi summaa.

Nicole Harmes, Jobilla

 

Jos haluat löytää uuden työn kuten Jimi, hae mukaan rekrytoiviin koulutusohjelmiimme!