Päivitä hakemuksesi

Palvelumme yrityksille

Talentgaten rekrytoivat koulutusohjelmat ovat mutkaton tapa rekrytoida uusia osaajia. Lisäksi tarjoamme koulutusta ja tukea työntekijöillesi muutos- ja irtisanomistilanteissa. Kauttamme saat myös räätälöityä koulutusta nykyisen henkilöstösi osaamisen kehittämiseen.

talentgate-tyonhakijalle-2

Rekrytoivat koulutusohjelmat

Talentgaten rekrytoivat koulutusohjelmat ovat yrityksellesi helppo, kustannustehokas ja huoleton tapa rekrytoida uusia osaajia. Rekrytoivan koulutusohjelman kautta löydät yhden tai useamman yrityksesi näköisen tekijän nopeasti ja vaivattomasti.

Lue lisää
talentgate-outplacement-nostokuva

Outplacement-palvelut

Tarjoamme tukea, osaamisen kehittämistä ja nopeaa uudelleentyöllistämistä työsuhteen päättyessä. Autamme irtisanottua muutostilanteen läpikäymisessä ja uuden urapolun rakentamisessa.

Lue lisää
talentgate-tasmakoulutus-nostokuva

Täsmäkoulutus

Haluatko kehittää henkilöstönne osaamista? Räätälöidyt koulutus- ja valmennusohjelmamme varmistavat, että tekijöiltänne löytyy tuoretta osaamista myös tulevaisuudessa. Ei bulkkia, vaan juuri teidän tarpeisiinne suunniteltu kokonaisuus.

Lue lisää

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä
referenssikuva
Työnantajan näkökulmasta Talentgaten ohjelma on joustavuutta ja lisäarvoa tuova laajennettu rekrytointiprosessi. Onnistumisprosenttimme on ollut sata, suosittelen!

Pekka Möttö | CEO, Kyyti Group

0/ 0