Päivitä hakemuksesi

Entry-tason osaaja kaupallisiin tehtäviin

Lahti

Syksy 2021

Onko yrityksessänne tarvetta lisäkäsille tai tekemätöntä työtä, mutta rekrytointi ei juuri nyt ole mahdollista? RekryKoulutuksen kautta voitte helposti ja kustannustehokkaasti kasvattaa uuden entry-tason osaajan esimerkiksi markkinoinnin, asiakaspalvelun ja asiakkuuksien hoidon, verkkokaupan, projektinhallinnan tai taloushallinnon tehtäviin!

Tulevana syksynä koulutamme Hämeen alueelle uusia osaajia vastaamaan yritysten rekrytointitarpeita. Young Professionals RekryKoulutuksen avulla yrityksellänne on mahdollisuus tarjota nuorelle, tulevaisuuden osaajalle, mahdollisuus kasvaa oman alan tehtäviin. Koulutusohjelman jälkeen voitte rekrytoida valmiin osaajan ilman erillistä rekrytointipalkkiota!

Viisi kuukautta kestävän koulutusohjelman aikana valitut henkilöt työskentelevät yrityksessä ja saavat samalla kattavan asiantuntijoiden pitämän koulutuksen. Osallistujan koulutuskokonaisuus kootaan Talentgaten koulutuskumppanien sen hetkisen tarjonnan mukaan tukemaan osallistujaa työtehtävissään. Koulutuskokonaisuus voi koostua digimarkkinoinnin, myynnin, projektinhallinnan, verkkokaupan, IT-työkalujen tai taloushallinnon- ja henkilöstöhallinnon teemoista.

Hakijoina on monipuolinen joukko hiljattain valmistuneita tulevaisuuden kykyjä sekä jo jonkin aikaa työelämässä olleita alanvaihtajia. Kaikkia osallistujia yhdistää vankka halu kehittää omaa osaamistaan ja ennen kaikkea työllistyä! Ohjelman kautta voit löytää lisäkäsiä kaupallisiin entry-tason tehtäviin esimerkiksi asiakaspalvelun, markkinoinnin, myynnin, verkkokaupan ylläpidon tai erilaisten toimistotehtävien pariin.

Ohjelman ajalle osallistujan kanssa solmitaan koulutussopimus, jolloin henkilö ei ole työsuhteessa yritykseenne. Ohjelman tavoitteena on kasvattaa yritykseenne uusi osaaja, jonka voitte palkata ilman erillistä rekrytointipalkkiota. Virallinen rekrytointipäätös tehdään vasta ohjelman lopulla.

Tarpeenne läpikäynti ja ehdokkaiden kartoitus kannattaa aina tehdä kanssamme, sillä se ei vielä sido osallistumaan ohjelmaan. Ohjelmamaksu veloitetaan vasta sopivan henkilön löydyttyä ja aloitettua koulutusohjelmassa.

Ohjelma on suunnattu Päijät-Hämeen alueen yrityksille ja toteutetaan yhteistyössä Hämeen ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa. 

1. Tarpeen määrittäminen Talentgaten kanssa

2. Ohjelman markkinointi, jossa näkyvyys rekrytoiville yrityksille.

3. Talentgate tekee hakijoiden esiarvioinnin ja suosittelee soveltuvimmat ehdokkaat yrityksille

4. Yritys haastattelee haluamansa ehdokkaat

5. Yritys valitsee haluamansa ehdokkaat mukaan rekrytointiohjelmaan

6. Viiden kuukauden jakso työssäoppimista ja asiantuntijakoulutuksia

7. Koulutusohjelman ajaksi solmitaan koulutussopimus ja lopullinen päätös rekrytoinnista ohjelman aikana

Koulutuskokonaisuus on räätälöitävissä tukemaan osallistujan tehtävänkuvaa ja kiinnostuksenkohteita. Tarkempi koulutuskalenteri muodostetaan aloittamisen yhteydessä koulutuskumppaniemme tarjonnan mukaan. 

Räätälöitävät koulutussisällöt: 

  • Digimarkkinointi: Koulutusteemoja mm. verkkonäkyvyyden kehittämisestä, Googlen työkaluista, graafisesta suunnittelusta sekä somemarkkinoinnista ja -mainonnasta.
  • Projektinhallinta: Koulutusteemoja mm. projektin sidosryhmistä, projektien suunnittelusta ja aikataulutuksesta, projektien onnistuneesta läpiviennistä.
  • Myynti ja asiakkuudet: Koulutusteemoja mm. myyntiosaamisen kehittämisestä, ratkaisumyynnistä, avainasiakkuuksien hoidosta, digitaalisesta myyntityöstä, sujuvasta asiakasviestinnästä
  • Verkkokauppa: Koulutusteemoja mm. verkkokaupan perustamisesta, alustavalinnoista, ylläpidosta ja kehittämisestä.

  • IT-työkalut: Koulutusteemoja mm. Office 365 (mm. Excel, OneDrive, SharePoint, Teams, Forms), Power BI, web-ohjelmoinnin, SQL-kielen ja Pythonin perusteet
  • Taloushallinnon tai HR:n osaajaksi: Koulutusteemoja mm. kirjanpitoon, verotukseen, työsuhteisiin ja palkanlaskentaan liittyen.

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä