Päivitä hakemuksesi

Projektinhallinnan osaaja

Helsinki

Syksy 2021

Projektinhallinnan koulutusohjelmasta voitte löytää uuden osaajan erilaisiin projektiluontoisiin tehtäviin, kuten IT-, markkinointi- ja digiprojekteihin tai junioritason osaajan teknisiin projekteihin. Rekrytoi uusi osaaja koulutusohjelman kautta turvallisesti ja joustavasti!

 

Uusi projektiosaaja rekrytoivasta koulutusohjelmasta

Projektinhallinta on taito, jota tarvitaan lähes joka työssä. Etätyön lisääntyminen on muuttanut tiimien toimintaa ja asiakkaiden kohtaamista, kun kasvokkain tapaamiset ovat vähentyneet. Tämän päivän projektinhallinnassa korostuu ketteryys sekä digitalisaation tuomat mahdollisuudet mm. viestintään ja projektin dokumentointiin. Myös oman työn hallinta ja johtaminen sekä esimiestyö edellyttää projektinhallintataitoja. Projektien parissa työskentelee projektinimikkeillä työskentelevien henkilöiden lisäksi lähes koko organisaatio ja taitavista projektiammattilaisista on jatkuva kysyntä niin IT:ssä kuin muillakin aloilla. Tuomme tähän ratkaisun Project Talent F.E.C. -ohjelman kautta!

Kuusi kuukautta kestävän koulutusohjelman aikana valitsemanne henkilö työskentelee määrittelemienne tehtävien parissa sekä osallistuu asiantuntijoiden pitämiin koulutuspäiviin. Koulutus koostuu projektinhallinnan teemoista sekä räätälöidyistä lisäteemoista osallistujan työtehtävien ja kiinnostuksenkohteiden mukaan. 

Lue lisää F.E.C. koulutusohjelmasta täältä. 

 

Millaisen osaajan voitte löytää? 

Project Talent F.E.C. koulutusohjelmasta voit rekrytoida uransa alkuvaiheessa olevan tulevaisuuden osaajan tai jo pidempään työelämässä olleen oman alansa tekijän, jolla on halu kehittää osaamistaan. Puolen vuoden koulutusohjelman aikana valitsemanne henkilö antaa näyttöjä tehtävissään ja kehittää osaamistaan täydennyskoulutuksen kautta. Koulutusohjelman päätteeksi teillä on yritykseen ja tehtäviin perehtynyt osaaja, jonka voitte rekrytoida ilman erillistä rekrytointipalkkiota! 

IT- JA PROJEKTIOSAAJA

Rekrytoi henkilö esimerkiksi järjestelmien kehityksen, konsultin, palvelupäällikön, projektikoordinaattorin/-päällikön tehtäviin. Hakijoina niin IT:stä kuin projektitoiminnasta kiinnostuneita henkilöitä.  

MARKKINOINTI- JA DIGIPROJEKTIEN OSAAJA

Markkinoinnin asiantuntijoilta vaaditaan jatkuvaa kehittymistä uusien digitaalisten työkalujen myötä. Koulutuksemme tarjoaa erinomaisen väylän päivittää osaamista ja kouluttautua digitaalisen markkinoinnin teemoista.  Löydä uusi osaaja mm. erilaisiin verkkosivujen/verkkokaupan kehittämisen, markkinointikoordinoinnin, sisällöntuotannon ja somemarkkinoinnin tehtäviin.

JUNIOR-TASON TEKNINEN PRJEKTIOSAAJA

Rekrytoi vasta valmistunut nuori, jolla on motivaatiota päästä kiinni työelämään ja oppia jo koulussa opitut asiat käytännön tasolla. Työtehtävät voi suunnitella tarpeen mukaan tukemaan työssä oppimista ja tavoitteita, joiden saavuttamista rekrytoivan koulutuksen malli tukee. Koulutusohjelman kautta saatte oivan mahdollisuuden perehdyttää henkilön kustannustehokkaasti ja matalalla riskillä esimerkiksi projektikoordinaattorin, tuotantoinsinöörin, tuotepäällikön, suunnittelun tai teknisen tuen tehtäviin. Ohjelman jälkeen teillä on mahdollisuus palkata yritykseen ja tehtävään valmiiksi perehdytetty ja tutuksi tullut osaaja. 

 

Aikataulu

Koulutusohjelma alkaa syksyllä 2021, ja ensimmäiset hakemukset saapuvat Talentgatelle heti elokuussa. Mikäli teillä on alustava rekrytointitarve, olethan meihin yhteydessä, jotta voimme esitellä tarpeisiinne sopivat osaajat mahdollisimman pian! Kuusi kuukautta kestävä työskentely- ja koulutusjakso alkaa joustavasti syys-lokakuussa. Tarpeenne läpikäynti ja ehdokkaiden kartoitus kannattaa aina tehdä kanssamme, sillä se ei vielä sido osallistumaan ohjelmaan. Ohjelmamaksu veloitetaan vasta sopivan henkilön löydyttyä ja aloitettua koulutusohjelmassa.

Project Talent F.E.C. koulutusohjelma toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.

 • Sopivan persoonan rekrytointi – Motivoituneet asiantuntijat, jotka haluavat panostaa oman osaamisensa kehittämiseen
 • Ajansäästö – Talentgate huolehtii prosessista ja haastattelette vain soveltuvat ehdokkaat
 • Koulutus – Työtehtäviin pätevöittävä koulutus kuuluu kokonaisuuteen, jolloin sitä ei tarvitse hankkia erikseen
 • Matalariskinen ja joustava – Lopullinen päätös palkkaamisesta tehdään vasta ohjelman loppuvaiheessa
 • Kustannustehokkuus – Ohjelman ajalle solmitaan koulutussopimus

 

 • Tarpeen määrittäminen Talentgaten kanssa
 • Ohjelman markkinointi, jossa näkyvyys rekrytoiville yrityksille (vapaaehtoinen)
 • Talentgate esiarvioi hakijat ja esittelee soveltuvimmat ehdokkaat yrityksille
 • Yritys haastattelee haluamansa ehdokkaat
 • Yritys valitsee haluamansa ehdokkaat mukaan rekrytointiohjelmaan
 • Työssäoppimisjakso kestää 6 kuukautta ja sisältää noin 20 päivää asiantuntijakoulutusta
 • Koulutussopimus ohjelman ajaksi ja päätös rekrytoinnista ohjelman aikana

Koulutusohjelman aikana osallistuja saa 20 päivää laadukasta täydennyskoulutusta sekä mahdollisuuden suorittaa Prince 2 Foundation sertifikaatin. Koulutus koostuu seuraavista aiheista:

 • Projektinhallinnan perusteet: sidosryhmät, projektin käynnistys ja suunnittelu, aikataulun ja budjetin laadinta, projektin riskinhallinta, organisaatio ja tiimityö, viestintä
 • Ketterä kehittäminen: Scrum viitekehys, tiimi, kehitystiimi ja tuoteomistaja, sprintin elinkaari, ketterä johtaminen, daily scrum
 • Sopimukset projekteissa
 • Digitaalisten palveluiden muotoilu
 • Johtamis- ja työelämätaitojen kehittäminen: vuorovaikutustaitojen kehittäminen, johtamistaitojen kehittäminen, työnhaku- ja uravalmennus

 

Lisäksi valinnaisia teemoja riippuen osallistujan tehtävästä ja osaamistarpeesta

 • Prince2 Foundation projektinhallinta & sertifointi
 • Digitaalisen markkinoinnin syventäviä teemoja: Googlen työkalut, verkkonäkyvyyden kehittäminen, sosiaalisen median mainonta ja markkinointi, sähköpostimarkkinointi ja automaatiot, Adoben ohjelmistot
 • Muita räätälöitäviä koulutuksia yhteistyöyrityksen puolelta

Lisätietoa

ville-nurminen-talentgate-2

Ville Nurminen

Account Manager, Rekrytointipalvelut (Uusimaa)

+358 50 407 9689

ville.nurminen@talentgate.fi

Sari Ala-Kulju

Sari Ala-Kulju

Account Manager, Rekrytointipalvelut (Uusimaa)

+358 40 0363 332

sari.ala-kulju@talentgate.fi

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä