Päivitä hakemuksesi

Kaipaako yrityksesi uutta myyntivoimaa?

Uusimaa

Ajankohta: maaliskuu - syyskuu 2022

Haluatko löytää osaajaan, jolla on intoa kehittyä ja kasvaa asiantuntijamyynnin ammattilaiseksi?

Kasvata B2B-myynnin osaaja joustavasti ja kustannustehokkaasti koulutusohjelman kautta!

Hyvistä myynnin ammattilaisista on jatkuvaa pulaa työmarkkinoilla ja kokeneiden myyjien rekrytointi on haastavaa. Tarjoamme yrityksellenne vaihtoehtoisen väylän uuden myyjän löytämiseksi. Tartu tilaisuuteen ja kasvata yrityksellesi uusi asiantuntijamyynnin ammattilainen B2B Sales Talent -koulutusohjelman kautta.

Rekrytointi koulutusohjelman kautta on helppoa ja vaivatonta. Me etsimme tarpeisiinne sopivat kandit, joista te haastattelette kiinnostavimmat. Valitsemanne osaaja työskentelee yrityksessänne kuuden kuukauden ajan. Asiantuntijakoulutuksemme mahdollistaa sen, että henkilöstä voi kasvaa myynnin ammattilainen. Ohjelma antaa teille aikaa tutustua uuteen osaajaan ja vakuuttua hänen taidoistaan. Ohjelman päätteeksi teillä on myynnin osaaja, jonka voitte palkata ilman erillistä rekrytointipalkkiota.

”Koulutusohjelman kautta pääsee rauhassa tutustumaan uuteen osaajaan ja näkemään mitä annettavaa työntekijällä on. Suorarekrytointi jää usein hyvin pinnalliselle tasolle eikä kandidaatteihin pääse samalla tavalla tutustumaan. Koulutus antaa molemmin puolin aikaa tutustua.”

Lue miten Familon ja moni muu yritys löysi uuden osaajan koulutusohjelmiemme kautta.

Kasvatamme myynnin uusia osaajia henkilöistä, joilla on luontainen taito kohdata asiakas, kyky kuunnella ja olla aidosti läsnä. Koulutusohjelman aikana valitsemanne osaaja osallistuu alan asiantuntijoiden pitämään koulutukseen B2B-asiantuntijamyynnistä. Koulutuksen tavoitteena on kasvattaa tiimiinne osaaja, jolla on:

  • Taitoja onnistuneen myyntiprosessin läpiviemiseksi
  • Kykyä tuottaa lisäarvoa asiakkaalle
  • Osaamista modernin myynnin työkaluista
  • Kyky kehittää myyntitaitojaan
  • Tuorein tieto myynnistä ja myynnin trendeistä

Kerro millaista myynnin osaamista teillä kaivataan? Kasvatetaan yhdessä teille uusi myynnin huippuosaaja!

 

1. Ota yhteyttä ja kerro yrityksenne myynnin osaajatarpeista: millaiseen rooliin etsit henkilöä ja millaista osaamista arvostat.
2. Käynnistämme tammikuussa rekrytointikampanjan, jonka myötä yrityksenne saa ilmaista näkyvyyttä työnhakijakentällä (kampanjaan osallistuminen sovitaan erikseen).
3. Arvioimme hakijaehdokkaat teidän tarpeenne huomioiden. Esittelemme yritykseenne soveltuvimmat ehdokkaat, joista haastattelette kiinnostavimmat.
4. Kun oikea osaaja löytyy, solmitaan kuusi kuukautta kestävä koulutussopimus. Yritystyöskentely alkaa maaliskuussa 2022. 
5. Valitsemanne osaaja oppii ja kasvaa yrityksessänne myynnin tehtäviin ja osallistuu Talentgaten myynnin asiantuntijakoulutukseen.
6. Koulutusohjelman jälkeen voitte palkata myynnin osaajan ilman erillistä rekrytointipalkkiota.
 • Matalariskinen ja joustava: Koulutusohjelma madaltaa rekrytoinnin riskiä antaen yritykselle aikaa tutustua uuteen osaajaan ennen lopullista rekrytointipäätöstä.
 • Kustannustehokkuus: Koulutusohjelman aikana yrityksellänne ei ole palkanmaksuvelvoitetta.
 • Ajansäästö: Me Talentgatella etsimme tarpeisiinne sopivat osaajat ja te haastattelette kiinnostavimmat.
 • Sopivan persoonan rekrytointi: Ohjelman kautta voitte löytää motivoituneen osaajan, joka haluaa kasvaa asiantuntijamyynnin tehtäviin.
 • Asiantuntijakoulutus: Valitsemanne osaaja osallistuu asiantuntijoiden pitämiin koulutuksiin asiantuntijamyynnistä sekä moderneista myynnin työkaluista.

Lisätietoa

talentgate-ville-nurminen

Ville Nurminen

Account Manager, Rekrytointipalvelut (Uusimaa)

+358 50 407 9689

ville.nurminen@talentgate.fi

Marika Lammi

Marika Lammi

Account Manager, Rekrytointipalvelut (Uusimaa)

+358 50 594 6085

marika.lammi@talentgate.fi

campaign-creators-e6n7uoEnYbA-unsplash
Koulutusohjelman kautta pääsee rauhassa tutustumaan uuteen osaajaan ja näkemään mitä annettavaa työntekijällä on. Suorarekrytointi jää usein hyvin pinnalliselle tasolle eikä kandidaatteihin pääse samalla tavalla tutustumaan. Koulutus antaa molemmin puolin aikaa tutustua.

Maikki Lukka | Brand Manager, Familon Oy

Koin ohjelman helpoksi, riskittömäksi ja edulliseksi tavaksi saada startattua markkinoinnin toimia. Markkinointi vaatii paljon työtä ja osaamista. Ohjelman kautta saatiin tunteja sisään ja koulutusta tekijälle

Panu Palmu | Toimitusjohtaja, Etevä Tietopalveluyhtiö

Myynnissä on nähty konkreettista tulosta jo nyt. Monesti myynnissä iso haaste on siinä, minkä verran myyjä pystyy buukkaamaan palavereita. Tässä on menty meidän tavoitteiden yli ihan heittämällä. Palaverimäärät ovat tuplaantuneet, jopa yli.

Toni Toivanen | CEO, Academy of Brain

0/ 0

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä

Kokemuksia rekrytoivista koulutusohjelmista

Yrityskokemukset 14.12.2021

Case Familon: Uuden osaajan lisäksi yritys sai joukkoonsa persoonaltaan sopivan tekijän

Familon-brändi huolehtii hyvästä unesta tarjoamalla sänkyjä, tyynyjä, peittoja ja vuodevaatteita yli 50 vuoden kokemuksella....

Lue lisää
Yrityskokemukset 15.10.2021

Case Islet: Työyhteisön monimuotoisuutta kasvatettiin koulutusohjelman avulla

Islet on kansainvälisesti toimiva suomalainen teknologiayritys, jonka erikoisalaa ovat toiminnanohjauksen ja hankintatoimen...

Lue lisää
Yrityskokemukset 01.04.2021

Case Zimple: Koulutusohjelman kautta rekrytointi mahdollisti liiketoiminnan kasvun

Pipedrive-konsultointiyritys Zimple tuottaa erilaisia palveluita Pipedrive CRM-järjestelmän ympärillä. Vasta vuoden ikään...

Lue lisää