Skip to content

HubSpot-osaajia markkinoinnin ja myynnin tehtäviin

Uusimaa

 

Etsittekö tiimiinne digimarkkinoinnin tai -myynnin osaajaa, joka hallitsee HubSpot-järjestelmän ominaisuudet ja mahdollisuudet? HubSpot RekryKoulutuksen kautta rekrytoit uuden osaajan helposti ja kustannustehokkaasti!

Vauhdita kasvua rekrytoimalla uusi osaaja HubSpot RekryKoulutuksen kautta!

Tulevana syksynä käynnistämme jälleen suositun HubSpot Talent RekryKoulutuksen, jonka tavoitteena on kasvattaa uusia digimarkkinoinnin ja -myynnin osaajia. Viisi kuukautta kestävän koulutusohjelman kautta yrityksellänne on mahdollisuus joustavasti ja kustannustehokkaasti kasvattaa tarpeisiinne sopiva HubSpot-osaaja!

Koulutusohjelman aikana valitsemanne henkilö työskentelee täyspäiväisesti määrittelemienne tehtävien parissa ja osallistuu asiantuntijoiden pitämiin koulutuspäiviin. Koulutuksessa osallistuja oppii käyttämään HubSpot-järjestelmää kasvun vauhdittajana hyödyntäen dataa, automaatioita, sisältöjä ja analytiikkaa. Tavoitteenamme on kasvattaa tarpeisiinne sopiva HubSpot-osaajia, jonka voitte palkata ilman erillistä rekrytointipalkkiota.
 

Kasvata tarpeeseen sopiva osaaja

Ohjelmasta voitte löytää osaajan niin avustaviin kuin myös vaativampiin asiantuntijatehtäviin. Ohjelman aikana valitsemanne osallistuja voi työskennellä esimerkiksi seuraavilla nimikkeillä:

  • Growth Hacker
  • Marketing Specialist
  • Coordinator Content Designer / Sisällöntuottaja
  • Digital Marketing Manager
  • HubSpot-pääkäyttäjä
  • Account Manager
  • Sales Manager
  • Customer Success Manager

Hakijoita yhdistää motivaatio kehittää omaa osaamistaan sekä halu työllistyä markkinoinnin ja/tai myynnin tehtäviin. Ohjelman päätteeksi teillä on yritykseen ja tehtävään perehtynyt osaaja, jonka kanssa voitte huoletta solmia työsopimuksen ilman erillistä rekrytointipalkkiota.

Blogissamme kerromme Micromedian ja Koho Salesin kokemuksista HubSpot RekryKoulutuksesta rekrytoinnin väylänä sekä miten konsultointiyritys Zimple onnistui kasvattamaan liiketoimintaansa uusien HubSpot-osaajien myötä.

Koulutusohjelman aikana henkilö ei ole työsuhteessa yritykseenne, jolloin henkilöstä ei koidu palkkakuluja. Viisi kuukautta kestävän koulutusohjelman hinta yritykselle on 2 850 € (+alv)/ osallistuja. Tavoitteena on kasvattaa yritykseenne uusi osaaja, jonka voitte palkata ilman erillistä rekrytointipalkkiota. Lopullinen rekrytointipäätös tehdään vasta ohjelman lopussa.

Kerro meille millaista osaajaa olette etsimässä. Kasvatetaan yhdessä teille uusi HubSpot-osaaja!

Hakijaehdokkaiden haastattelut: lokakuu
Henkilön valinta: lokakuu
Koulutusohjelman ajankohta
: marraskuu-huhtikuu
Ohjelman kesto: viisi kuukautta

HubSpot Talent RekryKoulutus toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.

1. Ota yhteyttä ja kerro yrityksenne osaajatarpeista: millaiseen rooliin etsit henkilöä ja millaista osaamista arvostat.
2. Ohjelman hakijakampanjan myötä yrityksenne saa ilmaista näkyvyyttä työnhakijakentällä (kampanjaan osallistuminen sovitaan erikseen).
3. Arvioimme hakijaehdokkaat teidän tarpeenne huomioiden. Esittelemme yritykseenne soveltuvimmat ehdokkaat, joista haastattelette kiinnostavimmat.
4. Kun oikea osaaja löytyy, solmitaan viisi kuukautta kestävä koulutussopimus.
5. Valitsemanne osaaja oppii ja kasvaa tehtävään ja osallistuu Talentgaten asiantuntijakoulutukseen.
6. Koulutusohjelman jälkeen voitte palkata valmiin osaajan ilman erillistä rekrytointipalkkiota.

Matalariskinen ja joustava: Koulutusohjelma madaltaa rekrytoinnin riskiä antaen yritykselle aikaa tutustua uuteen osaajaan ennen lopullista rekrytointipäätöstä.

Kustannustehokkuus: Koulutusohjelman aikana yrityksellänne ei ole palkanmaksuvelvollisuutta.

Ajansäästö: Me Talentgatella etsimme tarpeisiinne sopivat osaajat, joista te haastattelette kiinnostavimmat.

Sopivan persoonan rekrytointi: Ohjelman kautta voitte löytää motivoituneen osaajan, joka haluaa kasvaa markkinoinnin/myynnin tehtäviin ja syventää HubSpot osaamistaan.

Asiantuntijakoulutus: Valitsemanne osaaja osallistuu Sales Communicationsin pitämiin koulutuksiin HubSpot-järjestelmästä.

LISÄTIETOA

talentgate-katja-maki

Katja Mäki

Account Manager, Uusimaa

+358 50 362 2335

katja.maki@talentgate.fi

 

Marika

Marika Lammi

Account Manager, Uusimaa

+358 50 594 6085

marika.lammi@talentgate.fi

Yhteistyössä

campaign-creators-e6n7uoEnYbA-unsplash
Koulutusohjelman kautta pääsee rauhassa tutustumaan uuteen osaajaan ja näkemään mitä annettavaa työntekijällä on. Suorarekrytointi jää usein hyvin pinnalliselle tasolle eikä kandidaatteihin pääse samalla tavalla tutustumaan. Koulutus antaa molemmin puolin aikaa tutustua.

Maikki Lukka | Brand Manager, Familon Oy

Koin ohjelman helpoksi, riskittömäksi ja edulliseksi tavaksi saada startattua markkinoinnin toimia. Markkinointi vaatii paljon työtä ja osaamista. Ohjelman kautta saatiin tunteja sisään ja koulutusta tekijälle

Panu Palmu | Toimitusjohtaja, Etevä Tietopalveluyhtiö

Myynnissä on nähty konkreettista tulosta jo nyt. Monesti myynnissä iso haaste on siinä, minkä verran myyjä pystyy buukkaamaan palavereita. Tässä on menty meidän tavoitteiden yli ihan heittämällä. Palaverimäärät ovat tuplaantuneet, jopa yli.

Toni Toivanen | CEO, Academy of Brain

0/ 0

Haluatko kuulla lisää?

Ajankohtaista

Yrityskokemukset 04.03.2024

Novita löysi osaajan verkkokauppa-alustan uudistuksesta syntyneeseen tehtävään

Vuonna 1928 perustettu Pohjoismaiden suurin käsityölankojen valmistaja Novita Oy oli verkkokaupan uudistusprojektin kynnyksellä,...

Lue lisää
Yrityskokemukset 11.01.2024

Suomen Voitelukauppa Oy löysi uuden tekijän RekryKoulutuksen kautta

Suomen Voitelukauppa Oy löysi sopivan työntekijän Adobe Marketing Talent RekryKoulutuksen kautta, joka toteutettiin yhteistyössä...

Lue lisää
Yrityskokemukset 09.11.2023

Yrityskohtaisella RekryKoulutuksella kasvatat organisaationne kaipaamat täsmäosaajat

Monessa yrityksessä painitaan osaajien puutteen parissa: tiedetään, mitä osaamista liiketoiminta kaipaa, mutta sitä ei...

Lue lisää