Päivitä hakemuksesi

Markkinoinnin ja Adobe-työkalujen osaajia

Keski-Suomi

Ota yhteyttä

ETSITKÖ MARKKINOINNIN ASIANTUNTIJAA, JOKA HALLITSEE ADOBEN TYÖKALUT? ONKO HAUSSA SISÄLLÖNTUOTANNON OSAAJA, JOLLA ON LUOVUUTTA JA TAITOA TUOTTAA BRÄNDINNE MUKAISET KUVAT JA VIDEOT? 

Löydä uusi osaaja digimarkkinoinnin tehtäviin

Kasvatamme uusia markkinoinnin osaajia Keski-Suomen alueen yritysten osaajatarpeisiin rekrytoivan koulutusohjelman kautta. Koulutusohjelman aikana valitsemanne osaaja työskentelee yrityksenne määrittelemissä tehtävissä ja osallistuu digimarkkinoinnin koulutukseen. Asiantuntijakoulutuksen myötä osallistujalla on tuorein tieto ja taito mm. kuvankäsittelystä, videoeditoinnista, vektorigrafiikasta sekä sisällöntuotannosta. Lisäksi koulutuskokonaisuuteen voidaan lisätä työtehtäviä tukevia valinnaisia markkinoinnin teemoja. Ohjelman kouluttajakumppanina toimii virallinen Adobe-kouluttaja Corellia.

Koulutusohjelmasta voit löytää kokeneen markkinoinnin moniottelijan, joka pystyy huolehtimaan koko yrityksen markkinoinnista esim. ulkoisten kumppaneiden kautta saadulla tuella. Vaihtoehtoisesti voit kasvattaa vastavalmistuneesta, tulevaisuuden tekijästä yritykseesi sopivan osaajan. Ohjelman hakijoilla yhdistää vankka motivaatio kehittää omaa osaamistaan ja työllistyä erilaisiin markkinoinnin tehtäviin.

Tartu tilaisuuteen ja ilmoita kiinnostuksesi ohjelmaan jo nyt! Ohjelma käynnistyy joko 16.5. tai 30.5. Ohjelman kesto on 5 kk, jonka jälkeen voitte rekrytoida valitun osaajan ilman erillistä rekrytointipalkkiota.

Tarpeenne läpikäynti ja ehdokkaiden kartoitus kannattaa aina tehdä kanssamme, sillä se ei vielä sido osallistumaan ohjelmaan. Ohjelmamaksu veloitetaan vasta sopivan henkilön löydyttyä ja aloitettua koulutusohjelmassa. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Keski-Suomen ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.

Lue millaisen osaajan Familon löysi Adobe koulutusohjelmasta >>

Autamme sopivan osaajan valinnassa

 1. Ota yhteyttä ja kerro millaiseen rooliin etsit henkilöä ja millaista osaamista arvostat.
 2. Käynnistämme maaliskuussa rekrytointikampanjan, jonka myötä yrityksenne saa ilmaista näkyvyyttä työnhakijakentässä.
 3. Arvioimme hakijaehdokkaat teidän tarpeenne huomioiden. Esittelemme yritykseenne soveltuvimmat ehdokkaat, joista haastattelette kiinnostavimmat.
 4. Kun oikea osaaja löytyy, solmitaan viisi kuukautta kestävä koulutussopimus.
 5. Valitsemanne osaaja työskentelee yrityksessänne markkinoinnin tehtävissä ja osallistuu digimarkkinoinnin koulutukseen (noin 20 päivää).
 6. Koulutusohjelman jälkeen voitte palkata valmiiksi perehtyneen markkinoinnin osaajan ilman erillistä rekrytointipalkkiota.

Ohjelman kokonaiskesto on noin 5kk (100 arkipäivää), joka sisältää alan asiantuntijoiden pitämiä onlinekoulutuspäiviä (noin 20 pv).  Koulutuksessa osaaja saa valmiudet huolehtia yrityksenne brändistä ja graafisesta ilmeestä. Osaaja oppii myös tuottamaan laadukkaasti visuaalista sisältöä, jonka avulla yrityksenne saa näkyvyyttä. Adobe-osaamisen ansiosta osallistuja voi tehdä tärkeimmät graafiset elementit sisäisesti (esitteet, mainokset, bannerit), mikä vähentää ulkoisten toimijoiden hyödyntämistä arjen markkinoinnin pyörittämisessä. Koulutuksen myötä osaaja oppii myös tuottamaan hakukoneoptimoituja sisältöjä varmistaen, että asiakkaasi löytävät yrityksesi juuri oikealla hetkellä.

Koulutuksen pääteemat:

 • Adobe Creative Cloud – uudet ominaisuudet
 • Photoshop perusteet 
 • Adobe Illustrator perusteet 
 • InDesign perusteet
 • Premiere Rush videoeditoinnin perusteet
 • Animate CC ja animoidut somemainokset 
 • Sisältömarkkinointi & sisällöntuotanto 
 • Sähköpostimarkkinointi 
 • Valinnaisia markkinoinnin teemoja: mm. somemarkkinointi, Googlen työkalut  
 • Koulutuksen aloitus- ja päätöstilaisuudet, ura- ja työnhakuvalmennus 
 • Kehitysprojekti koulutuksen teemoista (esim. sisältömarkkinoinnin suunnitelma, visuaalisen materiaalin kehittäminen)
 • Sopivan persoonan rekrytointi – Motivoituneet työnhakijat, jotka haluavat panostaa oman osaamisensa kehittämiseen
 • Ajansäästö – Me huolehdimme prosessista ja te haastattelette vain soveltuvat ehdokkaat
 • Koulutus – Työtehtäviin pätevöittävä koulutus kuuluu kokonaisuuteen, jolloin sitä ei tarvitse hankkia erikseen
 • Riskitön ja joustava – Lopullinen päätös palkkaamisesta tehdään vasta ohjelman loppuvaiheessa
 • Kustannustehokkuus – Koulutusohjelman ajalle solmitaan koulutussopimus, joka aikana yrityksellenne ei kerry palkkakustannuksia

 

 

Lisätietoa

Suvi-1

Suvi Ikonen

Account Manager, Rekrytointipalvelut
(Keski-Suomi)

+358 50 311 2330

suvi.ikonen@talentgate.fi

campaign-creators-e6n7uoEnYbA-unsplash
Koin ohjelman helpoksi, riskittömäksi ja edulliseksi tavaksi saada startattua markkinoinnin toimia. Markkinointi vaatii paljon työtä ja osaamista. Ohjelman kautta saatiin tunteja sisään ja koulutusta tekijälle.

Panu Palmu | Toimitusjohtaja, Etevä Tietopalveluyhtiö

Erityisen positiivista on se, että ei tarvitse tehdä työilmoitusta, lukea hakemuksia tai haarukoida osaajia. Osallistujan koulutuksen myötä saimme tietoa siitä, miten asioita kannattaisi tehdä, joka oli erityisen hyödyllistä.

Mikael Wallsten | CEO, Koho Sales Oy

Ohjelman aikana nähdään hyvin, onko ihminen sellainen, joka sopeutuu meidän porukkaan, ja jonka osaamien ja kiinnostus on sitä mitä haetaan.

Timo Pietilä | Myyntipäällikkö, Mainostoimisto Precis

0/ 0

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä

Ajankohtaista

Yrityskokemukset 14.12.2021

Case Familon: Uuden osaajan lisäksi yritys sai joukkoonsa persoonaltaan sopivan tekijän

Familon-brändi huolehtii hyvästä unesta tarjoamalla sänkyjä, tyynyjä, peittoja ja vuodevaatteita yli 50 vuoden kokemuksella....

Lue lisää
Yrityskokemukset 15.10.2021

Case Islet: Työyhteisön monimuotoisuutta kasvatettiin koulutusohjelman avulla

Islet on kansainvälisesti toimiva suomalainen teknologiayritys, jonka erikoisalaa ovat toiminnanohjauksen ja hankintatoimen...

Lue lisää
Yrityskokemukset 01.04.2021

Case Zimple: Koulutusohjelman kautta rekrytointi mahdollisti liiketoiminnan kasvun

Pipedrive-konsultointiyritys Zimple tuottaa erilaisia palveluita Pipedrive CRM-järjestelmän ympärillä. Vasta vuoden ikään...

Lue lisää