Päivitä hakemuksesi

Young Professionals - tie työelämään!

Lahti

Haku päättyy 11.10.2021

Hae mukaan

Oletko urasi alkuvaiheessa tai vaihtamassa alaa? Tarjoamme entry-tason työpaikkoja koulutusohjelman kautta - löydä tie työelämään!

Työmahdollisuuksia uran alkuvaiheeseen!

Tarjoamme yhdessä asiakkaidemme kanssa työllistymismahdollisuuksia ja boostia uran alkuun. 5 kuukautta kestävän Young Professionals – tie työelämään RekryKoulutuksen avulla päivität osaamistasi vastaamaan rekrytoivien yritysten tarpeita sekä saat aidon työllistymismahdollisuuden!

Monelle ensimmäisen oman alan työpaikan löytäminen on haastavaa valmistumisen jälkeen. Osa taas päätyy työskentelemään tehtävissä, jotka eivät vastaa omia kiinnostuksen kohteita tai koulutustaustaa. Alueen yritykset kasvattavat osaajia erilaisiin kaupallisiin tehtäviin – älä enää kilpaile työpaikoista avoimilla markkinoilla, vaan löydä vaihtoehtoinen väylä työhön! Young Professionals RekryKoulutus sopii entry-tason tehtäviä etsiville vastavalmistuneille sekä opintojaan viimeisteleville nuorille. Lisäksi koulutus sopii alanvaihtajille, joilla on jo jonkin verran työkokemusta. 

Lue kuinka Paula Järvilehto työllistyi projektikoordinaattoriksi valmistumisen jälkeen. 

 

Yritykset etsivät uusia osaajia

 

Asiakasyrityksemme etsivät uusia tulevaisuuden kykyjä kehittymään monipuolisiin tehtäviinsä rekrytoivan koulutusohjelman kautta. Ohjelman aikana saat käytännönläheistä, työtehtäviäsi tukevaa asiantuntijakoulutusta ja perehdyt samalla työtehtäviin yrityksessä. Yrityksien tavoitteena on rekrytoida valittu osallistuja ohjelman päätteeksi. Olemme työllistäneet osaajia mm. seuraviin entry-tason tehtäviin: digimarkkinointikoordinaattori, marketing specialist, viestinnän suunnittelija, projektikoordinaattori, taloushallinnon assistentti, test engineer, myynti-insinööri, customer executive, HR-koordinaattori.

Tällä hetkellä yritykset etsivät uusia osaajia kehittymään mm. seuraaviin tehtäviinsä:

 • Sinuhe Oy, Myyntiassistentti 
 • Merivaara Oy, Digital marketing specialist 
 • Lahden Graafinen Oy, Myynti- ja markkinointiassistentti 
 • Alarm Kiinteistöturva Oy, Myynnillinen asiakaspalvelija 
 • Palvelutukku Kolmio, Asiakaspalvelun ja myynnin osaaja 
 • NayaDaya Oy, Customer success specialist 
 • Ramtec Oy, Suunnitteluinsinööri 
 • BussiPro Oy, Verkkokaupan spesialisti 

Muista, että sinun ei tarvitse olla vielä valmis osaaja, tärkeintä on motivaatio kehittyä & into oppia uutta! Tehtävät ja mukana olevat yritykset muuttuvat hakuajan puitteissa, kun paikkoja täytetään ja uusia tarpeita tulee tietoomme. Etsimme myös paikkoja hakijalähtöisesti, eli hakemus kannattaa jättää vaikka julkisista paikoista ei löydy kiinnostavaa tehtävää.

Yritykset etsivät henkilöitä, joilla on aitoa motivaatiota kehittää osaamistaan ja hyvä asenne uuden oppimista kohtaan.  Ohjelma on suunnattu ensisijaisesti  Päijät-Hämeen alueen työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Voit olla myös opintojasi viimeistevä opiskelija. Koulutus on osallistujalle maksuton ja ohjelman ajalta saat työttömyysetuuttasi ja kulukorvausta. 

Tarjolla on entry-tason tehtäviä kaikille kaupallisille taustoille - sekä korkeakoulututetuille, että muiden tutkintojen käyneille. 

Asiakkaamme etsivät tekijöitä mm. markkinoinnin, myynnin, asiakaspalvelun, verkkokaupan ylläpidon sekä erilaisten toimistotehtävien pariin. 

Rekrytoivan koulutusohjelman kokonaiskesto on noin 5kk (100 arkipäivää), joka sisältää yritystyöskentelyn lisäksi noin 30 pv kontaktikoulutusta ja itsenäistä etäopiskelua.

Koulutuskokonaisuus sisältää 5 yhteistä koulutuspäivää ja räätälöitäviä koulutuksia mm. seuraavista teemoista. Huomioithan, että tarkempi koulutuskalenteri muodostetaan aloittamisen yhteydessä sen hetkisen tarjonnan, osallistujan omien toiveiden ja työtehtävän mukaan.

Räätälöitävät koulutussisällöt: 
 • Digimarkkinointi: Koulutusteemoja mm. verkkonäkyvyyden kehittämisestä, Googlen työkaluista, graafisesta suunnittelusta sekä somemarkkinoinnista ja -mainonnasta.
 • Projektinhallinta: Koulutusteemoja mm. projektin sidosryhmistä, projektien suunnittelusta ja aikataulutuksesta, projektien onnistuneesta läpiviennistä.
 • Myynti ja asiakkuudet: Koulutusteemoja mm. myyntiosaamisen kehittämisestä, ratkaisumyynnistä, avainasiakkuuksien hoidosta, digitaalisesta myyntityöstä, sujuvasta asiakasviestinnästä
 • Verkkokauppa: Koulutusteemoja mm. verkkokaupan perustamisesta, alustavalinnoista, ylläpidosta ja kehittämisestä.
 • IT-työkalut: Koulutusteemoja mm. Office 365 (mm. Excel, OneDrive, SharePoint, Teams, Forms), Power BI, web-ohjelmoinnin, SQL-kielen ja Pythonin perusteet
 • Taloushallinnon tai HR:n osaajaksi: Koulutusteemoja mm. kirjanpitoon, verotukseen, työsuhteisiin ja palkanlaskentaan liittyen.
 
Yhteinen koulutuskokonaisuus: Koulutuksen aloitus- ja päätöstilaisuudet, työnhaku- ja työelämätaitojen kehittäminen

Koulutukset toteutetaan joko lähikoulutuksena tai online-koulutuksena pandemiatilanteesta riippuen.

 • Täytä tietosi Talentgaten järjestelmään täällä.
 • Talentgate ottaa sinuun yhteyttä ja kartoittaa sinulle sopivaa yrityskumppania
 • Mikäli sinulle sopiva yrityspaikka on mahdollinen, saat ohjeet hakemuksen tekemiseen TE-toimistolle, joka tarkastaa soveltuvuutesi koulutuksen osallistujaksi.

Haku päättyy 11.10.2021, mutta haethan mukaan välittömästi, sillä esittelemme hakijoita yrityksille jo hakuajan aikana.

Yritykset haastattelevat soveltuviksi näkemänsä ehdokkaat ja ohjelma alkaa, kun yritys on valinnut itselleen osaajan, ja hakija hyväksyy kyseisen paikan. Ohjelma alkaa 8.11. tai 29.11. ja sisältää joulutauon 27.-31.12.2021

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja

talentgate-tyonhakija

Talentgaten hakijapalvelut


+358 (0)10 231 6922

Layer_5

Tutustu muihin koulutusohjelmiin

Katso muut koulutusohjelmat