Päivitä hakemuksesi

Verkkokaupan digiosaaja RekryKoulutus

Uusimaa

Haku päättyy 12.6.2023

Hae mukaan

Löytyykö sinulta kyky tuottaa erilaisia sisältöjä? Omaatko analyyttisen työotteen sekä hyvät vuorovaikutustaidot? Hyödynnä kykysi ja työllisty monipuolisiin verkkokaupan asiantuntijatehtäviin!

Vahvista osaamistasi ja työllisty

Verkkokaupan digiosaaja RekryKoulutus tarjoaa monipuolisia urapolkuja verkkokaupan ja digimarkkinoinnin tehtävistä kiinnostuneille työnhakijoille. Koulutusohjelman avulla päivität osaamistasi vastaamaan rekrytoivien yritysten tarpeita sekä saat aidon mahdollisuuden työllistyä tehtäviin, joille löytyy kysyntää nyt ja tulevaisuudessa! 

Viisi kuukautta kestävän ohjelman aikana työskentelet täysipäiväisesti yrityksen määrittelemissä tehtävissä ja osallistut asiantuntijoiden pitämään koulutukseen. Asiantuntijakoulutus tukee sinua työtehtävissäsi ja antaa sinulle hyvät edellytykset menestyä tehtävässä. Ohjelma antaa sinulle aikaa kasvaa tehtävään, joten sinun ei tarvitse olla valmis osaaja!

4 syytä hakea mukaan rekrytoivaan koulutusohjelmaan >>

Yritykset etsivät henkilöitä, joilla on aito motivaatio kehittää digiosaamistaan ja kasvaa verkkokaupan asiantuntijaksi. Työtehtävät voivat koostua esimerkiksi sisällöntuotannosta, hakukoneoptimoitujen tuotetietojen tai markkinointikampanjoiden tuottamisesta, verkkokaupan toimivuuden analysoinnista, testauksesta tai raportoinnista. Ohjelmasta löytyy paikkoja myös vaativimpiin rooleihin esimerkiksi verkkokaupan kehittämisen parissa. Osaamiskriteerit vaihtelevat rekrytoivien yritysten tarpeiden mukaan, joten voit hakea mukaan monenlaisella taustalla.

Haemme ohjelmaan sekä uusia kykyjä että pidempään työelämässä mukana olleita ja uutta uraa itselleen hakevia osaajia. Voit esimerkiksi olla hiljattain valmistunut tulevaisuuden osaaja, joka etsii nyt oman alan työtehtävää. Vaihtoehtoisesti olet kerryttänyt työkokemusta esimerkiksi markkinoinnin tai myynnin parista ja etsit nyt väylää kehittää osaamistasi ja suunnata urasi uusiin tehtäviin.

Yritykset etsivät tulevaisuuden osaajia, joilta löytyy ennen kaikkea kykyä kasvaa tehtävään. Verkkokaupan tehtävissä on eduksi, mikäli omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä analyyttisen ja itseohjautuvan työskentelyotteen. Ennen kaikkea odotamme, että sinulta löytyy kiinnostus verkkokauppaa ja sen kehittämistä kohtaan.

Hakukriteerit

Koulutusohjelman hakijoilta edellytetään vähintään toisen asteen koulutustaustaa (esim. datanomi, merkonomi, tradenomi, KTM) tai vaihtoehtoisesti työkokemusta kaupan alan asiantuntijatehtävistä markkinoinnin, viestinnän, myynnin tai tuotetietojen hallinnan parissa. Lisäksi hakijoilta edellytetään erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa (C1).

Verkkokaupan digiosaaja RekryKoulutus toteutetaan yhteistyössä rekrytoivien yritysten sekä Uudenmaan alueen ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. Ohjelma on suunnattu ensisijaisesti alueiden työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus on osallistujalle maksuton ja ohjelman ajalta saat työttömyysetuuttasi ja kulukorvausta.

Hae heti mukaan, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa ja esittelemme hakijoita rekrytoiville yrityksille. Haku koulutusohjelmaan on kaksivaiheinen:

 1. Täytä virallinen hakemus TE-toimistolle ja varmista, että työnhakusi on voimassa. TE-toimisto tekee päätöksen koulutusohjelmaan valituista.
 2. Luo osaajaprofiili Talentgaten järjestelmään. Osaamisprofiilin tietoja käytetään osaamisesi esittelemiseen rekrytoiville yrityksille. Blogistamme voit lukea tarkemmin hakuprosessista.

Osallistuminen koulutusohjelmaan edellyttää sopivan yrityspaikan löytymistä.

Hakuaika: 15.5.-12.6.2023

Koulutusohjelman kesto: viisi kuukautta

Koulutusohjelman ajankohta: 7.8.-27.12.2023

Ohjelman sisältää noin 30 päivän asiantuntijakoulutuksen. Koulutuksen tavoitteena on tarjota sinulle tarvittavat työkalut tehtävässä menestymiseksi. Alla koulutuksen pääsisällöt:

Johdanto alustatalouteen & digitaalisiin liiketoimintamalleihin

Verkkokaupan liiketoimintamalli & strategia

 • Digitaalinen transformaatio​
 • Verkkokaupan konseptointi ja strategian määrittäminen​
 • Palvelumuotoilu / UX ​

Verkkokaupan teknologiat

 • Verkkokauppa-alustat: WooCommerce, Vilkas, Shopify, MyCashflow​
 • Logistiikan organisoiminen & logistiikan teknologiat​
 • Asiakaspalveluratkaisut ja niiden automatisointi: chatit, itsepalveluportaalit, chatbotit, chatGPT​

Verkkokaupan seuranta

 • Verkkokaupan seuranta ja raportoinnin työkalut​
 • Verkkokaupan mittaus & analytiikka, mm. Power BI​

Asiakashankinta & myynti

 • Asiakashankinnan kanavat & keinot: mm. verkkonäkyvyys, digimarkkinointi ja –mainonta, markkinoinninautomaatiot, kasvuhakkerointi​
 • Globaali asiakashankinta​
 • Lisämyynnin automatisoinnin teknologiat​

Asiakaskokemus ja asiakaspalvelu

 • Asiakaskokemuksen mittaaminen, mm. Feedback-työkalut​
 • Asiakaspalvelun ja -kokemuksen kehittäminen

Valinnaisia koulutuksia esimerkiksi seuraavien teemojen parista:

 • Sosiaalisen median kanavat ja mainonta (Facebook, Instragram, LinkedIn, Youtube, TikTok)​
 • Verkkosivujen kehittäminen (html) & verkkokaupan graafiset elementit (Canva, Adobe)​
 • Toimistotyökalut: Microsoft 365, Google​
 • Syventävät data-analytiikan päivät (Power BI)​

Modernien työelämätaitojen kehittäminen

 • Resilienssi ja muutoskyvykkyys
 • Itsensä johtaminen ​
 • Oman työuran suunnittelu
banner-nuoret
Koulutusohjelma oli hyvin toteutettu, ja koen olevani valmiimpi työelämän vaatimuksiin sen suoritettuani.

Miska Pylkkänen

Alan vaihtaminen sujui hyvin koulutusohjelman avulla. Koulutuspäivät olivat mielenkiintoisia. Uudessa työpaikassa olen saanut paljon osaamista ja koen olevani jo nyt muutamien kuukausien jälkeen ammattilainen siinä mitä teen.

Rosa Laukka

Jatkuva oppiminen ja oman osaamisen päivittäminen ovat asioita, joita ei koskaan voi tehdä liikaa. Niistä hyötyvät kaikki, joilla on sisäinen motivaatio kehittyä sekä avoimuutta muutokselle. Tämän koulutusohjelman kautta kaikilla ammatillista muutosta tavoittelevilla on mahdollisuus onnistua.

Koulutusohjelman osallistuja, 2022

Hyödyllinen, minut palkattiin yritykseen heti koulutuksen jälkeen ja sain haluamasi työn pitkän työttömyyden jälkeen.

Milka Wong

0/ 0

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja

Marlena(002)

Marlena Laitinen

Project Specialist, Koulutus- ja työnhakijapalvelut

+358 44 460 2079

marlena.laitinen@talentgate.fi

Ajankohtaista

Hakijakokemukset 01.06.2023

Kokeneelle markkinoinnin ammattilaiselle löytyi koulutusohjelmasta täydellinen työpaikka

Etsiessään uutta kokoaikatyötä Jaana Hietala huomasi, että se oli haastavampaa kuin hän oli kuvitellut. Toistuvasti varasijalle...

Lue lisää
Hakijakokemukset 06.07.2022

Unelmien työpaikka löytyi rekrytoivan koulutusohjelman kautta

Joonas Pylvinen valmistui kauppatieteiden maisteriksi vuonna 2020 ja vastassa oli vaikea työllistymistilanne. Pylvisellä oli...

Lue lisää
Hakijakokemukset 06.06.2022

Koulutusohjelma avasi oven uudelle uralle asiakkuuspäällikön tehtäviin

Aylin Bedretdin-Aaltonen oli pitkään työskennellyt yhdessä Suomen suurimmista tavarataloista. Myyjänä ja esihenkilönä toiminut...

Lue lisää
Layer_5

Tutustu muihin koulutusohjelmiin

Avoinna olevat koulutusohjelmat