Skip to content

Verkkokaupan digiosaaja RekryKoulutus

Uusimaa

Hakuaika päättynyt

Löytyykö sinulta kyky tuottaa erilaisia sisältöjä? Omaatko analyyttisen työotteen sekä hyvät vuorovaikutustaidot? Hyödynnä kykysi ja työllisty monipuolisiin verkkokaupan asiantuntijatehtäviin!

Vahvista osaamistasi ja työllisty

Verkkokaupan digiosaaja RekryKoulutus tarjoaa monipuolisia urapolkuja verkkokaupan ja digimarkkinoinnin tehtävistä kiinnostuneille työnhakijoille. Koulutusohjelman avulla päivität osaamistasi vastaamaan rekrytoivien yritysten tarpeita sekä saat aidon mahdollisuuden työllistyä tehtäviin, joille löytyy kysyntää nyt ja tulevaisuudessa! 

Viisi kuukautta kestävän ohjelman aikana työskentelet täysipäiväisesti yrityksen määrittelemissä tehtävissä ja osallistut asiantuntijoiden pitämään koulutukseen. Asiantuntijakoulutus tukee sinua työtehtävissäsi ja antaa sinulle hyvät edellytykset menestyä tehtävässä. Ohjelma antaa sinulle aikaa kasvaa tehtävään, joten sinun ei tarvitse olla valmis osaaja!

Lue 4 syytä hakea mukaan rekrytoivaan koulutusohjelmaan >>

Yritykset etsivät henkilöitä, joilla on aito motivaatio kehittää digiosaamistaan ja kasvaa verkkokaupan asiantuntijaksi. Työtehtävät voivat koostua esimerkiksi asiakasahankinnasta, myynnistä, sisällöntuotannosta, hakukoneoptimoitujen tuotetietojen tai markkinointikampanjoiden tuottamisesta, verkkokaupan toimivuuden analysoinnista, testauksesta tai raportoinnista. Ohjelmasta löytyy paikkoja myös vaativimpiin rooleihin esimerkiksi verkkokaupan kehittämisen parissa. Osaamiskriteerit vaihtelevat rekrytoivien yritysten tarpeiden mukaan, joten voit hakea mukaan monenlaisella taustalla. Huomaathan, että näkyvillä on vain osa mukana olevista yrityksistä ja rooleista.

LedStore.fi (Lamppukauppa Led Store Oy) on laadukkaan led-valaistuksen osaaja jo vuodesta 2010. Kasvava liikevaihtomme on noin 1 milj. euroa (v.2022) ja luottoluokituksemme on AAA. Tiimissämme on seitsemän henkeä. Kehitämme, valmistutamme, maahantuomme ja myymme omaa tuotemerkkiämme. Yhteistyötehtaamme sijaitsevat Kiinassa. Valaisimiemme merkki on LedStore. Palveluihimme kuuluvat valaistussuunnittelu, mittatilaus led-valonauhavalmistus sekä valaistusasennus. Pääasialliset asiakkaat ovat oman kodin rakentajat ja remontoijat, sekä rakentamisen, sisustuksen ja sähköalan ammattilaiset. Myynti verkkokaupan, jälleenmyyjien, tukkujen ja oman kivijalkamyymälän kautta. Tuotteiden kantavana ajatuksena läpi tuotelinjaston on niiden laadukas värintoisto, tuotteiden kestävyys, pitkäikäisyys ja helppo asennettavuus. Led on myös luontaisesti energiatehokas valaisija.

Tule kehittymään verkkokauppa-asiantuntijaksi LedStoreen

LedStore.fi-verkkokauppa on led-osaamisen ja tuotteiden koti. Lamppukauppa Led Storen tuotteet, palvelut ja asiantuntijablogi sekä laajat kuvakirjastot vaativat jatkuvaa kehittämistä ja ylläpitoa. Pääset verkkokauppa-asiantuntijana vastaamaan tuotteiden päivittämisestä ja ajantasaisuudesta, sekä kehittämään kaupan myynnillisyyttä, palvelevuutta ja ostoprosessin sujuvuutta. Asiakkaat ovat sekä yritys- että kuluttaja-asiakkaita. Ledstore.fi -tuotetietojen ylläpitotarve ulottuu myös kumppani- / jälleenmyyntisivustoille, sekä Sähkönumerot.fi -rekisteritietoihin.

Verkkokauppa-alustamme on juuri vaihtumassa Magento 2:sta kotimaiseen AI Commerceen, jonka kanssa lähdemme hakemaan Euroopan laajuista kaupankäyntiä ja tarjoamaan kotimaiselle asiakaskunnalle ainutlaatuisen toimivan ja nopean verkkokauppaelämyksen.

Keitä me olemme ja mitä teemme?

Pääset siis mukaan tilanteeseen, jossa viritämme kaupan hyvään kasvumoodiin. Omaan tiimiimme kuuluu vankan kaupallisen ja valaistusosaamisen lisäksi muskeleita niin sisällöntuotannosta, kuvatuotannosta, kuin koodinikkaroinnistakin. Teemme töitä etupäässä livenä tapahtumien keskipisteessä, eli LedStoren showroom-myymälällä, jonka yhteydessä on myös yrityksen varasto, toimistotilat ja palvelut. Päivittäiset taskit, priorisoinnit ja ilmassa leijuvat ideat on helppo jäsentää toimivaksi työpäiväksi, kun tuotteet ovat ihan konkreettisestikin käden ulottuvilla ja tiimi touhuaa ympärillä. Sinulle on varattu oma työpiste, mutta tarvittaessa työtehtävistä ja omasta toiveestasi riippuen voit työskennellä myös etänä.

Mitä toivomme sinulta?

Parhaiten tehtävässä menestyy henkilö, jolta löytyy kielellistä tarkkuutta, taitavuutta tietojärjestelmien kanssa, sekä innostusta ja kehittämishalua. Näkemys verkkokaupan palvelevuuden ja myynnillisyyden aikaansaamisesta on iso plussa, ja tietoteknisen koulutuspohjan tuomat taidot ovat etu. 

 

Clean Key Oy on valtakunnallisesti palveleva puhtauslan jälleenmyynti- ja tukkuliike. Toimitamme kaikki puhtauslaan tuotteet, kuten siivousaineet, -välineet ja -koneet sekä pehmpaperit. Olemme kotimainen perheyritys, joka on kasvanut vuodesta 2005 yli 30 ammattilaisen pavelevaksi yritykseksi. Kehitämme toimintaamme aktiivisesti ja valikoimassamme on alan parhaita asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä ratkaisuja.

eCommerce Specialist

Työtehtävät pitävät sisällään verkkokauppamme kuvien/tuotetietojen ylläpitoa, päivitystä ja lisäämistä. Verkkokauppaan uusien käyttäjien luomista ja verkkokaupan asiakkaiden rajattujen valikoimien ylläpitoa. Työtehtävät pitää sisällään verkkokaupan lisäksi verkkokaupan markkinoinnin koordinointia yhdessä myyntitiimimme kanssa. Aikaisempaa kokemusta ei tarvitse olla, mutta edellytämme sujuvaa suomenkielen taitoa puhuttaessa ja kirjoittaessa. Lisäksi edellytämme perus it-taidot.

Lastentarvike on kotimainen perheyritys, joka on palvellut lapsiperheitä jo vuodesta 1967. Lastentarvike on vanhin suomalainen lastentarvikeketju. Tarjoamme työpaikkaa alati kasvavassa verkkokauppa- ja markkinointitiimissämme. Verkkokauppatiimiin sisältyy myös markkinoinnin tiimi ja monet ovatkin päätyneet tekemään tehtäviä monipuolisesti niin verkkokaupan kuin markkinoinnin saralla.  


Verkkokauppakoordinaattori/Sisällöntuottaja

Mahdolliset työtehtävät: 
 • Sisällöntuotto verkkokauppaan, kuten hakukoneoptimoidut tuotetekstit  
 • Aihepiiriin sopivia blogi-, some-, ja tuotemarkkinointitekstien kirjoitusta  
 • Kohdeyleisön mielenkiinnon herättävien verkkotekstien tuottamista  
 • Hakukoneoptimointi & hakusana-analyysi nopeasti muuttuvassa lastentarvikkeiden maailmassa 
 • Verkkokaupan UX-ominaisuuksien arvioimista ja niiden parantelua 
 • Markkinointikampanjoiden suunnittelua yhdessä koko tiimin kanssa  
Lastentarvikkeen verkkokauppa on n.k. kova koodattu, jolloin tekemistä, oppimista, ja parantelua tehdään paljon talon sisällä. Mitä et tule oppimaan koulutuksissa, tulet oppimaan muilta tiimiläisiltä ja työntehtävien kautta (esim. HTML-koodaus). Proaktiivisuus on tärkeä ominaisuus Lastentarvikkeella työskenneltäessä ja viemme tiimiä, verkkokauppaa, ja markkinointia yhdessä eteenpäin. Lastentarvike tarjoaa hybridityömahdollisuuden, jolloin osa viikosta ollaan yhdessä toimistolla Varistossa Vantaalla ja osa etänä kotona.

Vihervimma on kasvava ja nykyaikainen viheralan yritys. Toimintaamme kuuluu kattava kasvitarjonta, maa-aines noutopiha ja suursäkkimyyntiä sekä viher- ja kiinteistöhuoltoa. Olet mukana rakentamassa tulevaisuuden verkkokauppaa viheralalle.  


Verkkokaupan teknologia-osaaja


Työtehtäviin kuuluu verkkokaupan varasto ja integraation toteuttamista. Verkkokaupan graafisen ja tekstisisällön tuottamista. Verkkokaupan käyttömukavuuden parantamista ja markkina-alueen laajentamista.  

Työtehtävässä on hyötyä ohjelmointitaidoista ja vilkas verkkokauppapohjan ja  järjestelmän osaamisesta.  Mahdollisuudet työllistyä ja kasvattaa osaamista yrityksen mukana sekä työllistyä vakituiseksi osaksi yritystä. Mahdollisuus olla vastuussa tulevaisuudessa koko yrityksen verkkokaupan toiminnasta ja työskennellä myös etänä.  

SaaShop on suomalainen ohjelmistojen markkinapaikka, joka tarjoaa SMB asiakkailla mahdollisuuden keskittää kaikki käytössä olevat ohjelmistot yhdelle verkkolaskulle.

eCommerce Specialist

Tehtäväsi SaaShopilla voivat vaihdella päivittäisen markkinapaikan ylläpidon hallinnasta, kuten tuotehallinnasta ja tuotteiden markkinoinnista, aina markkinapaikan kehitysprojekteihin. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä sekä kehitystiimimme että markkinointiyksikkömme kanssa, jotta voimme yhdessä luoda entistä parempia kokemuksia asiakkaillemme. Arvostamme erityisesti: 

 • Organisointi- ja projektinhallintataitoja.
 • Kykyä työskennellä itsenäisesti sekä osana tiimiä.
 • Vahvaa ongelmanratkaisukykyä, tarkkuutta ja innovatiivista otetta työhön.
 • Kokemusta markkinoinnista.
 • Kokemus erilaisista pilvityökaluista plussaa.
SaaShop on nauttinut vahvasta kasvusta ja tämän myötä olemme jatkuvasti laajentamassa tiimiämme uusilla rooleilla ja tehtävillä. Tämä tarjoaa sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden kehittää osaamistasi monipuolisesti ja suunnata uraasi juuri niille poluille, jotka herättävät sinussa eniten mielenkiintoa. Kasvun myötä arvostamme joustavuutta ja haluamme tukea työntekijöidemme ammatillista kehitystä.
Työskentelytapamme on moderni ja joustava; noudatamme hybridimallia, jossa työnteon voi sovittaa osittain etänä ja osittain toimistollamme, joka sijaitsee Espoon Otaniemessä.

Matkailu- ja Ravintolapalvelut MaRa ry on elinkeino- ja työmarkkinajärjestö, joka ajaa matkailu-, majoitus-, ravintola- ja vapaa-ajanpalvelualan yritysten etua. MaRa on Elinkeinoelämän Keskusliitto EK:n jäsenliitto. MaRassa on 3 100 jäsenyritystä, joilla on 7 700 toimipaikkaa.

Restamark Oy on MaRan myynti- ja kustannusyhtiö, joka myy ja markkinoi toimialan yrityksille ammattitarvikkeita, MaRan jäsenyyttä, MaRan koulutuksia ja tapahtumia sekä julkaisee Vitriini-lehteä.

Verkkokauppakoordinaattori

Haemme Restamarkiin verkkokauppakoordinaattoria, joka työskentelee kuuden hengen myyntitiimissä toimitiloissamme Helsingin Punavuoressa. 

Koordinaattorin tehtäviin voi kuulua mm. verkkokaupan asiakaspalvelu ja uusasiakashankinta, verkkokaupan kuvien ja tekstien ylläpito, tuotehallinta, uutis- ja mainoskirjeiden toteuttaminen, markkinointikampanjoihin osallistuminen, kohderyhmähaut sekä lisämyynti olemassa oleville asiakkaille kaikissa kanavissa. Koordinaattori osallistuu myös MaRan tapahtumien ja kurssien sekä lakimiespalveluiden digitaaliseen markkinointiin. 

Toivomme hakijalta energistä otetta myyntityöhön ja asiakaspalveluun, hyviä vuorovaikutustaitoja ja hyvää suomen kielen taitoa. 

Tarjoamme monipuolisen tehtävän ja mukavan työyhteisön tuen. Tehtävää voi muokata hakijan vahvuuksien mukaisesti, esim. kuvankäsittely ja raportointi ovat liitettävissä tehtäviin.  
 

Maisematukku Oy on monivuotisten kasvien taimisto pk-seudulla. Valikoimaamme kuuluu, Puut, Pensaat, Köynnökset, Havut, sekä perennat välitystuotteina.

Työntekijöitä on vakituisena 11kpl, ja sesonki työntekijöitä 6-8kpl.

Asiakkainamme toimivat Puutarhamyymälät, Viherrakentajat, ja Julkisen sektorin ammattilaiset.

Tuotamme taimia niin itse, kuin myös sopimusviljelyillä ympäri Eurooppaa.
Logistiikan hoidamme omalla kalustolla Pk-seudun osalta, ja muu Suomi ja tuontitavarat yhteistyökumppaneiden avulla.

Verkkokaupan yleisosaaja

Etsimme joukkoomme henkilöä, joka olisi kiinnostunut hoitamaan yhtiön somea (tällä hetkellä vain FB, Tulevaisuudessa myös Ig, X, etc.), mainoksia, verkkosivujen päivitystä, sekä tuotedatojen ylläpitoa Pupesoftissa (Toiminnanohjausjärjestelmä).

Työt pitäisi sisällään sisällön suunnittelua, toteutusta, ja seurantaa. Tuotedatojen seuraus ja ylläpito sisältää kaiken kuvien, tuotetekstien, ja saldojen muokkaamisista. Myös tuotteiden inventointi kuuluu tähän työhön.Erilaisia esitteitä, ja tuotekorttejen luonti on osa myös digiosaajan työtä:)
Myös mahdollisesti teknisten töiden riittävyyden tullessa eteen, työntekijän on myös valmistauduttava työskentelmään taimiston muissa työtehtävissä, kuten siivoukset, keräilyt tai vaikka mahdolliset hoitotoimenpiteet.

Graafisesta silmästä on paljon hyötyä, mutta vieläkin enemmän taimituntemuksesta. Verkkosivujen rakentaminen ja muokkaaminen Woo-commercessa katsotaan myös hyvänä etuna.Kuitenkin näiden taitojen puutteet ei ole välttämättä este, into, halukkuus, valmius oppia tätä alaa ja kehittyä siinä on ne tärkeimmät kriteerit.
Meillä ei ole etätöitä tällä hetkellä, mutta oikean toimintamallin, ja henkilön kohdatessa tämähän voisi olla mahdollista. Etenemismahdollisuuksia kasvavassa yrityksessä on aina, se on sinusta kiinni.

Teraset Finland Oy on käytetyn tietotekniikan erikoisliike. Yrityksellä on kivijalkamyymälä Helsingin Vallilassa, tuotantohallit Lopella ja verkkokauppa teraset.net. Myymme tuotteitamme myös eri verkkohuutokauppa-alustoilla. Teraset käsittelee vuotuisesti yli 10 000 laitetta, joista selkeä enemmistö on uusiokäyttöön kunnostettavia tietokoneita. Pääosa myynnistämme tulee kannettavissa tietokoneista, pöytäkoneista ja näytöistä. Pääosa myymälän ja verkkokaupan asiakkaistamme on yksityishenkilöitä. Yrityksille tuotamme ja markkinoimme myös kierrätys- ja elinkaaripalveluita (tietokonekierrätys.fi). Meillä on 6 hengen tiimi, omat tuotantotilat, oma kalusto ja vankka osaaminen. Yritys on perustettu vuonna 2002.

Verkkokaupan asiantuntija

Terasetissa pääset tutustumaan monipuolisesti verkkokauppatoimintoihin ja markkinoinnin tehtäviin. Työnkuvaasi kuuluu sekä olemassa olevien että uuden verkkokaupan kehittäminen, tuotehallinta, markkinoinnin suunnittelu ja toteuttaminen. Päätuotteena on käytetty tietotekniikka, joten ympäristökulma ja kestävä kehitys ovat vahvasti esillä. Tuotehallinnan puolella pääset tutustumaan myös tuotteiden kiertoaikaan, hinnoitteluun ja sen kehittämiseen. Lisäksi pääset tekemään yhteistyötä visuaalista ilmettämme hoitavan ulkoisen kumppanin kanssa. Työssäsi kehität nykyisiä ja tuotat myös uusia työkaluja.

Työtehtäväsi sisältävät pitkäkestoisempia projekteja, mutta myös paljon pieniä asioita, joten toivomme, että toisinaan hektisempikin työympäristö on sinulle tuttua. Arvostamme  reipasta ja toimeen tarttuvaa asennetta sekä halua oppia ja kehittyä. Teraset on pieni yritys, joten kaikkien työpanos on meillä hyvin näkyvä ja merkitsevä. Pienyritysmäisesti toisinaan joudumme myös tuuraamaan toisiamme, eikä meillä ole tehtäviä, joita ei tarvittaessa voisi hoitaa kuka tahansa. Perehdytämme toki eri tehtäviin.

Työtäsi helpottaa, mikäli sinulla on ennestään osaamista PHP:stä, verkkokauppa-alustoista, markkinoinnista, Excelistä ja ylipäätään hyvät tietokonetaidot. Tunnet tietokoneet jo valmiiksi ja/tai haluat oppia niistä lisää. Järjestelmällisyys, tarkkuus ja kiinnostus työhön helpottavat työssä suoriutumista. Ajokortti ja auto eivät ole välttämättömyys, mutta auttavat tekemistä. Pääosin toimipisteenäsi on myymälämme Helsingin Vallilassa, Teollisuuskatu 21.

Lafoy on av-laitteiden monipuolinen toimittaja. Asiakkaat saavat monipuolista palvelua yhden polttimon huollosta alkaen aina suuren kokonaisuuden toteutukseen asti. Lähes 20 toimintavuoden aikana Lafoy on saavuttanut vahvan jalansijan Suomen av-kentällä.

Markkinointiassistentti

- uutiskirjeiden, somemarkkinoinnin ja muun markkinoinnin hoitaminen
- verkkokaupan kokonaisvaltainen hallinta
- tuotteiden lisääminen verkkokauppaan
- myös konserniyhtiön Avecom Suomilammin markkinoinnin tehtäviä

Toivomme sinulta: 
- ymmärrystä, mielenkiintoa ja näkemystä markkinoinnista
- Microsoft 365 ja mielellään Photoshopin tai jonkun muun E11kuvankäsittelyohjelman käyttötaito
- kyky osittain itsenäiseen työskentelyyn
- työ tapahtuu pääasiassa Avecom Suomilammin tiloissa Niittyvillakujalla Vantaalla, etätyöskentely mahdollista maksimissa 1-2 päivänä viikossa
- halu ja mahdollisuus jatkaa työtä työsuhteessa sovitun työjakson jälkeen

Flow Cosmetics (Vihreä Kosmetiikka Finland Oy) on yksi suomalaisen luonnonkosmetiikan pioneereista. Perheyrityksemme kehittää tuotteet alusta loppuun saakka ja saman katon alla toimii niin tuotteiden valmistus, pakkaamo, lähettämö, toimisto kuin tehtaanmyymälämme. Tilaa meillä on Riihimäellä noin 800m2 ja henkilökuntaa tällä hetkellä 11. Tuotteitamme myydään eko- ja luontaistuotekaupoissa sekä tavarataloissa ympäri Suomen, sekä omassa verkkokaupassamme. Lisäksi meillä on muutamia jälleenmyyjiä ja jakelijoita ulkomailla. Tavoitteenamme on tänä vuonna kasvattaa oman verkkokaupan osuutta sekä laajentaa verkkokauppaa kansainvälisille markkinoille.

Verkkokaupan osaajan työnkuva: 

 • Hakukoneoptimointi ja sen kehittäminen
 • Sisältöjen tuottamista blogiin sekä muualle verkkosivustolla yhdessä tiimin kanssa
 • Verkkokaupan (kuluttajapuoli) ylläpitoa yhdessä muun tiimin kanssa (kampanjat, hinnat, saldot, kuvat jne.)
 • Vastuu tukkuverkkokaupan ylläpidosta (kampanjat, kuvat, hinnat, ym. päivittäminen)
 • Tuotetietojen päivitys eri myyntialustoille (mm. Faire)
 • Mainonnan kehittäminen ja optimointi (esim. Meta, Google, Tik Tok) yhdessä tiimin kanssa
Pienessä yrityksessämme työntekijän tulee varautua siihen, että työtehtäviä tulee oman varsinaisen työnkuvan ohella muitakin. Tarvittaessa voimme tarvita esim. apua varastossa verkkokauppatilausten pakkaamisessa ja keräilyssä, tai myymälässä palvelemassa asiakkaita.
 
Meillä pääsee monipuolisesti tekemään asioita ja ottamaan vastuuta, ja tästä meidän henkilökuntamme on pitänyt. Paikka sopii henkilölle, jolla on kiinnostus kosmetiikkaan ja erityisesti luonnonkosmetiikkaan. Odotamme tähän tehtävää tulevalta oma-aloitteisuutta, halua oppia tekemään uutta ja ns. kädet saveen asennetta. Myös mielenkiintoa markkinointia kohtaan ja ongelmanratkaisukykyä odotamme hakijalta.
 
Toivoisimme hakijalla lisäksi olevan:
 • Erinomainen suomen kielen taito sekä sujuva englannin kielen taito.
 • Hallussa perusohjelmat, Word, Excel, PP sekä Canva. Plussaa jos osaamista Indesignin ja Photoshopin käyttöön.
 • Mahdollisuus työskennellä paikan päällä Riihimäen toimipisteellämme.
 • Proaktiivinen asenne sekä kyky työskennellä itsenäisesti
Eduksi katsotaan visuaalinen silmä sekä kokemus esimerkiksi graafiselta alalta ja markkinoinnista.

Crasmanilla toimitamme asiakkaillemme verkkokauppojen strategista suunnittelua ja vaativia teknisiä toteutuksia, suunnittelemme konsepteja, tehostamme prosesseja, kehitämme analytiikkaa ja luomme liidejä kasvumarkkinoinnin keinoin. Haemme luovien nörttien porukkaamme verkkokaupasta kiinnostunutta E-Commerce Specialistia kasvamaan verkkokaupan asiantuntijaksi ja edistämään asiakkaidemme verkkokauppojen menestystä.

eCommerce Specialist työnkuva

Meillä Crasmanilla pääset seuraamaan aitiopaikalta, miten kehitämme asiakkaidemme verkkokauppoja. Etsimme tehtävään kaupallisella mielenlaadulla ja teknisellä ymmärryksellä varustettua tyyppiä, jolla on aitoa innostusta verkkokauppoja ja niiden kehittämistä kohtaan, kiinnostusta ymmärtää verkkokauppaliiketoimintaa kokonaisuutena sekä halua toimia asiakkaidemme ja tiimimme kanssa aktiivisessa yhteistyössä.E-Commerce Specialistin roolissa pääteknologiasi tulee olemaan Shopify. Tehtävässä pääset luomaan asiakkaillemme tehokkaita ja käyttäjäystävällisiä verkkokauppoja ja olemaan mukana suunnittelemassa, miten verkkokauppojen myyntiä voisi entisestään kasvattaa. Meille on tärkeää, että sinulla on kiinnostusta tutustua Shopify-alustaan kokonaisvaltaisesti, perehtyä sen eri toiminnallisuuksiin ja kartuttaa siitä omaa käyttökokemustasi. Tekninen ymmärrys helpottaa perehdytystä ja kiinnostus käyttöliittymäsuunnitteluun, web-analytiikkaan ja web-teknologioihin (HTML, JavaScript, CSS, React) on plussaa. Arvostamme myös aiempia näyttöjä ja kiinnostusta visuaalisten materiaalien tuottamisesta.

Miltäs kuulostaa, haluaisitko liittyä joukkoomme? Crasmanilla meidän suurin valttimme on kulttuurimme ja ilmapiirimme - rento, suora, välittävä ja käytännönläheinen. Tavoitteemme on olla ihmisen kokoinen työpaikka, jossa asiat hoituvat mutkattomasti ja inhimillisesti. Käy kurkkaamassa tarkemmin meidän sivuiltamme työyhteisöstämme ja millaisia asiakastarinoita olemme yhdessä luoneet.

Europcar on Suomen johtava autovuokraamo, joka tarjoaa sekä yksityis- että yritysasiakkaille laadukkaita liikkumisratkaisuja. Organisaatiossamme työskentelee noin 190 autonvuokrauksen ammattilaista. Palvelemme asiakkaitamme yli 40 paikkakunnalla ja noin 3000 ajoneuvon kalustolla. Europcar on toiminut Suomessa vuodesta 1967 lähtien ja on osa kansainvälistä Europcar Mobility Groupia, joka toimii yli 140 maassa palvellen n 9,5 miljoonaa asiakasta vuosittain.

Content Specialistin työnkuva

Haemme tiimiimme Content Specialist -oppijaa koulutusohjelman puitteissa.

Europcarilla koulutusohjelman suorittava henkilö tulee osallistumaan monipuolisiin tehtäviin. Vastuullasi on nettisivuston ylläpito, päivitys sekä sisällön hallinta. Tehtävä vaatii teknistä osaamista ja kykyä reagoida nopeasti muuttuviin tilanteisiin.

Olet osa kansainvälisestä työyhteisöä, jossa tiimiläiset työskentelevät ympäri Eurooppaa. Tämä edellyttää hyviä kommunikointitaitoja sekä kykyä työskennellä itsenäisesti että ryhmässä. Sujuva englannin kielen taito on välttämätön, sillä se mahdollistaa sujuvan kommunikoinnin tiimin sisällä.

Tarjoamme kattavan tuen työssäoppimiseen, jotta voit kehittyä ammatillisesti ja saavuttaa tavoitteesi.

Happy Beavers Oy on viihdelaitteiden vuokraukseen keskittyvä yritys. Vuokraamme erilaisia laitteita kuten pomppulinnoja, hattara- ja popcornkoneita, peräkärrypaljuja ja juhlatelttoja sekä yksityisille että yrityksille. Yritys on perustettu 2014, joten täytämme tänä vuonna 10 vuotta. Vuokrapisteemme sijaitsee Helsingissä ja Tampereella. Vuokrauksen lisäksi järjestämme lapsille Pomppulinna -tapahtumia ympäri Suomea kahden eri brändin alla eli PomppuMaailma- ja PomppuPuisto -tapahtumia. Tapahtumia on yli 50 vuonna 2024.

Verkkokaupan osaaja

Verkkokaupan osaajan työnkuva:
 • Hakukoneoptimointi ja sen kehittäminen (Happy Beavers -verkkokauppa)
 • Sisältöjen tuottamista verkkosivustolla ja sosiaalisen mediaan yhdessä tiimin kanssa (Happy Beavers, PomppuMaailma ja PomppuPuisto)
 • Verkkokaupan ylläpitoa yhdessä muun tiimin kanssa (kampanjat, hinnat, kuvat jne.) (Happy Beavers -verkkokauppa)
 • Tuotetietojen päivitystä verkkokauppaan (Happy Beavers -verkkokauppa)
 • Mainonnan kehittäminen ja optimointi (esim. Meta, Google, Tik Tok) yhdessä tiimin kanssa. (Happy Beavers, PomppuMaailma ja PomppuPuisto)
Meillä pääsee monipuolisesti tekemään asioita ja ottamaan vastuuta, ja tästä meidän henkilökuntamme on pitänyt. Paikka sopii henkilölle, jolla on kiinnostus tapahtuma-alaan. Odotamme tähän tehtävää tulevalta oma-aloitteisuutta sekä halua oppia tekemään uutta. Myös mielenkiintoa markkinointia kohtaan ja ongelmanratkaisukykyä odotamme hakijalta.
 
Toivoisimme hakijalla lisäksi olevan:
 • Erinomainen suomen kielen taito.
 • Hallussa perusohjelmat, Word, Excel, PP sekä Canva. Plussaa jos osaamista Indesignin ja Photoshopin käyttöön.
 • Mahdollisuus työskennellä paikan päällä Helsingin toimipisteellämme. Onnistuu myös 1-3 päivää viikossa etänä.
 • Proaktiivinen asenne sekä kyky työskennellä itsenäisesti
Eduksi katsotaan visuaalinen silmä sekä kokemus esimerkiksi graafiselta alalta ja markkinoinnista.

Haemme ohjelmaan sekä uusia kykyjä että pidempään työelämässä mukana olleita ja uutta uraa itselleen hakevia osaajia. Voit esimerkiksi olla hiljattain valmistunut tulevaisuuden osaaja, joka etsii nyt oman alan työtehtävää. Vaihtoehtoisesti olet kerryttänyt työkokemusta esimerkiksi markkinoinnin tai myynnin parista ja etsit nyt väylää kehittää osaamistasi ja suunnata urasi uusiin tehtäviin.

Yritykset etsivät tulevaisuuden osaajia, joilta löytyy ennen kaikkea kykyä kasvaa tehtävään. Verkkokaupan tehtävissä on eduksi, mikäli omaat hyvät vuorovaikutustaidot sekä analyyttisen ja itseohjautuvan työskentelyotteen. Ennen kaikkea odotamme, että sinulta löytyy kiinnostus verkkokauppaa ja sen kehittämistä kohtaan.

HAKUKRITEERIT

Koulutusohjelman hakijoilta edellytetään vähintään toisen asteen koulutustaustaa (esim. datanomi, merkonomi, tradenomi, KTM) tai vaihtoehtoisesti työkokemusta kaupan alan asiantuntijatehtävistä markkinoinnin, viestinnän, myynnin tai tuotetietojen hallinnan parissa. Lisäksi hakijoilta edellytetään erinomaista suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa (C1).

Verkkokaupan digiosaaja RekryKoulutus toteutetaan yhteistyössä rekrytoivien yritysten sekä Uudenmaan alueen ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. Ohjelma on suunnattu ensisijaisesti alueiden työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus on osallistujalle maksuton ja ohjelman ajalta saat työttömyysetuuttasi ja kulukorvausta.

Ohjelman sisältää noin 30 päivän asiantuntijakoulutuksen. Koulutuksen tavoitteena on tarjota sinulle tarvittavat työkalut tehtävässä menestymiseksi. Kouluttajina toimivat mm. Leevi Parsama ja Ossi Salo.

Alla koulutusteemat:

 • Johdanto alustatalouteen & digitaalisiin liiketoimintamalleihin
 • Verkkokaupan liiketoimintamalli & strategia
  • Verkkokaupan perusteet ja tärkeimmät menestystekijät
  • Digitaalinen transformaatio
  • Johdanto alustatalouteen ja digitaalisiin liiketoimintamalleihin
  • Palvelumuotoilu / UX 

 • Verkkokaupan teknologiat
  • Verkkokauppa-alustat
  • Logistiikan organisoiminen & logistiikan teknologiat​
  • Asiakaspalveluratkaisut

 • Asiakashankinta & myynti
  • Verkkonäkyvyys
  • Digimarkkinointi ja –mainonta
  • Verkkokaupan kasvattaminen ja globaali asiakashankinta
  • Lisämyynnin automatisoinnin teknologiat ja markkinoinnin automaatio
  • Markkinoinnin mittaaminen ja datalähtöinen kasvuhakkerointi 

 • Asiakaskokemus ja asiakaspalvelu
  • Asiakaskokemuksen kehittäminen, mittaaminen ja seuranta
  • Verkkokaupan seuranta ja raportoinnin työkalut
  • Verkkokaupan mittaus & analytiikka
    
 • Modernien työelämätaitojen kehittäminen
 • Valinnaisia online-koulutuksia

 

Haku koulutusohjelmaan on kaksivaiheinen:

 1. Täytä virallinen hakemus TE-toimistolle ja varmista, että työnhakusi on voimassa. TE-toimisto tekee päätöksen koulutusohjelmaan valituista. 
 2. Luo osaajaprofiili Talentgaten järjestelmään. Osaamisprofiilin tietoja käytetään osaamisesi esittelemiseen rekrytoiville yrityksille. Blogistamme voit lukea tarkemmin hakuprosessista.

Koulutuksen aikataulu:

 • Hakuaika: 23.2.-22.3.

 • Koulutusohjelman kesto: 5 kk

 • Koulutusohjelman aloituspäivä: 22.4.2024

 
banner-nuoret
Koulutusohjelma oli hyvin toteutettu, ja koen olevani valmiimpi työelämän vaatimuksiin sen suoritettuani.

Miska Pylkkänen

Alan vaihtaminen sujui hyvin koulutusohjelman avulla. Koulutuspäivät olivat mielenkiintoisia. Uudessa työpaikassa olen saanut paljon osaamista ja koen olevani jo nyt muutamien kuukausien jälkeen ammattilainen siinä mitä teen.

Rosa Laukka

Jatkuva oppiminen ja oman osaamisen päivittäminen ovat asioita, joita ei koskaan voi tehdä liikaa. Niistä hyötyvät kaikki, joilla on sisäinen motivaatio kehittyä sekä avoimuutta muutokselle. Tämän koulutusohjelman kautta kaikilla ammatillista muutosta tavoittelevilla on mahdollisuus onnistua.

Koulutusohjelman osallistuja, 2022

Hyödyllinen, minut palkattiin yritykseen heti koulutuksen jälkeen ja sain haluamani työn pitkän työttömyyden jälkeen.

Milka Wong

0/ 0

KIINNOSTUITKO? KYSY LISÄTIETOJA

Emilia-1

Emilia Nuotio

Project Specialist,
Koulutus- ja työnhakijapalvelut
+358 50 475 7090
emilia.nuotio@talentgate.fi 

Ajankohtaista

Hakijakokemukset 12.01.2024

Koulutusohjelma kasvatti osaamista ja vei uudelle uralle

Tytti Johanna Himanen alkoi etsiä uutta suuntaa ja erilaisia koulutusmahdollisuuksia jäädessään pois markkinointisuunnittelijan...

Lue lisää
Hakijakokemukset 04.08.2023

Koulutusohjelma mahdollisti osaamisen sertifioinnin ja uuden uran IT-alalla

Projektinhallintaosaaminen on taito, jota tarvitaan lähes joka työssä kuin myös oman työn johtamisessa. Työtehtävät ovat yhä...

Lue lisää
Hakijakokemukset 04.08.2023

Rekrytoiva koulutusohjelma auttoi kirkastamaan tavoitteet ja löytämään suunnan uralle!

Liiketalouden tradenomiksi valmistuneella Erika Heinosella ja IT-tradenomiksi opiskelleella Esa Salosella oli sama haaste....

Lue lisää
Layer_5

Tutustu muihin koulutusohjelmiin