Päivitä hakemuksesi

Uramahdollisuuksia korkeakoulutetuille nuorille!

Helsinki

Haku päättyy 27.9.2021

Hae mukaan

Oletko valmistunut hiljattain ja etsit oman alan töitä? Rekrytoiva koulutusohjelma on ponnahduslauta oman alan hommiin!

Oman alan työpaikan löytäminen valmistumisen jälkeen voi olla haastavaa, kun työkokemus alalta puuttuu. Talentgate tarjoaa nyt näytön paikkoja ja työllistymismahdollisuuksia hiljattain valmistuneille nuorille. Ohjelman kautta voit kasvaa erilaisiin kaupallisiin tai teknisiin tehtäviin, täydentää osaamistasi koulutuksella ja työllistyä kiinnostaviin yrityksiin. Yrityksien tavoitteena on rekrytoida valittu osaaja kuuden kuukauden pituisen Project Talent koulutusohjelman päättyessä.

Yritykset etsivät uusia tekijöitä kasvamaan erilaisiin teknisiin projektinhallinnan, tuotantoinsinöörin, teknisen tuotepäällikön tai teknisen myynnin tehtäviin.

Tämän lisäksi tarjolla on entry-tason kaupallisia tehtäviä mm. myynnin ja asiakkuuksien, digimarkkinoinnin ja taloushallinnon parissa.

Tehtäviä on siis sekä teknisille, että kaupallisille osaajille koordinointitehtävistä asiantuntijapositioihin.

Pätevyyden tehtäviin saat laajan perehdytyksen ja täydennyskoulutuksen kautta, joten sinun ei tarvitse olla valmis osaaja!

 

Ohjelma on tarkoitettu sinulle, joka haet uusia haasteita ja haluat työllistyä alalle, jossa työt ei lopu kesken. Toivomme, että sinulla on tiedekorkeakoulututkinto mielellään tekniseltä tai kaupalliselta alalta. Myös alempi tutkinto tai muut tutkinnot ovat mahdollisia, mikäli sinulla on osaamista koulutuksen aiheista.  Lisäksi kokemus työn tai harrastuneisuuden kautta on plussaa, muttei välttämätöntä. Tärkeintä on motivaatio kehittyä uusiin tehtäviin ja halu oppia uutta!

Hakeminen edellyttää toimivaa suomen peruskielitaitoa (vähintään B1.1.), muu kielitaito on eduksi. Voit hakea mukaan, mikäli olet tällä hetkellä työtön tai työttömyysuhan alainen. Koulutus on osallistujalle maksutonta. Osallistujat saavat ohjelman ajalta työttömyysetuuttaan sekä kulukorvausta.

Rekrytoivan koulutusohjelman kokonaiskesto on noin 6 kuukautta (120 arkipäivää), joka sisältää yritystyöskentelyn lisäksi noin 20 päivää täydennyskoulutusta seuraavista teemoista:

  • Tehtäväkohtaisesti räätälöityjä koulutuksia 
  • Projektinhallinta: Sidosryhmät, Projektin käynnistys ja suunnittelu, Aikataulun ja budjetin laadinta, Projektin riskinhallinta, Organisaatio ja tiimityö, viestintä, sopimukset projekteissa
  • Ketterä kehittäminen (Scrum): Scrum viitekehys, Tiimi, kehitystiimi ja tuoteomistaja, Spintin elinkaari, Ketterä johtaminen, Daily Scrum
  • Digitaalisten palveluiden muotoilu
  • Työelämätaitojen kehittäminen: Vuorovaikutustaitojen kehittäminen, Johtamistaitojen kehittäminen, Työnhaku- ja uravalmennusKoulutukset toteutetaan suomeksi pääkaupunkiseudulla ja/tai etänä.

Haku koulutusohjelmaan on kaksivaiheinen:

  • Jätä hakemus TE-toimistolle täällä.
  • Täytä tietosi Talentgaten järjestelmään täällä. Tämän osaamisprofiilin tietoja käytetään osaamisesi esittelemiseen rekrytoiville yrityksille.

Haethan mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa ja esittelemme hakijoita rekrytoiville yrityksille. Hakuaika päättyy 27.9.

Haettuasi mukaan Talentgate esittelee profiiliasi yrityksille, jotka kiinnostuessaan haastattelevat sinut henkilökohtaisesti. Osallistuminen koulutusohjelmaan edellyttää sopivaa yrityspaikkaa, jossa käytännön työskentely tapahtuu. Koulutusohjelman suunniteltu aloitus on 4.10.2021. Ohjelma sisältää lomajakson 27.-31.12.2021.

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja

talentgate-tyonhakija

Talentgaten hakijapalvelut

010 231 6922

Layer_5

Tutustu muihin koulutusohjelmiin

Katso muut koulutusohjelmat