Skip to content

Talent Acquisition RekryKoulutus

Uusimaa

Haku on päättynyt

ONKO SINULLA ROHKEUTTA KOHDATA UUSIA IHMISIÄ JA NÄHDÄ HEISSÄ POTENTIAALIA? HALUATKO OLLA TUKEMASSA YRITYKSEN MENESTYSTÄ JA KASVUA LÖYTÄMÄLLÄ TEHTÄVÄÄN OIKEAT OSAAJAT? NYT SINULLA ON MAHDOLLISUUS SUUNNATA URASI REKRYTOINNIN MAAILMAAN JA KASVAA REKRYTOINNIN JA TYÖNANTAJAMIELIKUVAN ASIANTUNTIJAKSI!

Työllisty modernin rekrytoinnin tehtäviin!

Suhde rekrytointiin on muuttunut osaajapulan myötä ja moni yritys pohtii, miten erottautua houkuttelevana työnantajana. Työnantajalähtöinen hakuprosessi on kääntynyt hakijalähtöiseksi, mikä tarkoittaa, että työnantajat joutuvat entistä vahvemmin itse etsimään ja houkuttelemaan haluamansa osaajat. Työntekijöiden houkuttelemiseen yritykset tarvitsevat osaavia modernin rekrytoinnin ammattilaisia, jotka osaavat löytää yritykseen ja tehtävään sopivat työntekijät.

Kasvatamme yhdessä Uudenmaan alueen yritysten kanssa uusia rekrytoinnin asiantuntijoita Talent Acquisition RekryKoulutuksen kautta. Viisi kuukautta kestävä koulutusohjelma yhdistää yritystyöskentelyn sekä asiantuntijakoulutuksen rekrytoinnin, osaajahankinnan ja työnantajamielikuvan teemoista. Yrityksissä on aito tarve uudelle osaajalle ja heidän tavoitteena on palkata osaaja ohjelman jälkeen.

Kenelle ohjelma on tarkoitettu?

Modernin rekrytoinnin parissa työskentely on itsenäistä mutta ei suinkaan yksin puurtamista. Työssä pääsee tapaamaan uusia ihmisiä ja erityisesti potentiaalisia työntekijöitä, jolloin hyvät vuorovaikutustaidot ja palveluasenne ovat keskeisessä roolissa. Viestintätaitojen omaaminen sekä ymmärrys työnhakijoita kiinnostavista tekijöistä ovat tärkeitä ominaisuuksia, joista on hyötyä esimerkiksi työpaikkailmoitusten luomisessa. Rekrytoijan työhön kuuluu myös rutiinitehtäviä, kuten haastatteluprosessista viestiminen ja haastatteluiden koordinointi sekä rekrytoivien esimiesten tukeminen haastatteluprosessin aikana. Kasvavissa yrityksissä uusien osaajien tarve on usein jatkuvaa, jolloin tehtävänäsi on pitää langat käsissä ja huolehtia työnantajamielikuvan säilymisestä.

Rekrytoinnin työtehtävissä pärjäävät monenlaiset osaajat. Yritysten tehtävät vaihtelevat ja työmahdollisuuksia on sekä aloitteleville että kokeneille osaajille. Tärkeintä on kiinnostuksesi työllistyä modernin rekrytoinnin pariin. Yritysten tavoitteena on rekrytoida sinut ohjelman jälkeen.

Voit hakea ohjelmaan, mikäli sinulla on korkeakoulututkinto (esim. Tradenomi, VTM, KM, FM, KTM) tai työkokemusta esimerkiksi assistentin, koordinaattorin tai asiantuntijatason tehtävistä. Sinulla voi olla kokemusta esimerkiksi viestinnän, markkinoinnin, projektinhallinnan tai myynnin tehtävistä. Tämän lisäksi tärkeässä roolissa on asenteesi sekä motivaatiosi oppia uutta ja työllistyä uusiin tehtäviin.

Hakijoilta edellytetään sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa (B 1.1.), sillä koulutus toteutetaan suomeksi.

Talent Acquisition RekryKoulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille kohderyhmään kuuluville. Koulutus on maksuton ja osallistuja saa ohjelman ajalta työttömyysetuutta sekä kulukorvausta. Koulutus toteutetaan yhteistyössä Uudenmaan ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa.

Uusia osaajia etsimässä useita eri alan yrityksiä. Paikkoja löytyy sekä uransa alkuvaiheessa oleville että kokeneimmille osaajille. Päivitämme sivuja uusien tarpeiden syntyessä. Kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä.

Haemme nyt vauhdilla kasvavaan joukkoomme Junior Talent Acquisition Specialistia Helsinkiin! Liity joukkoomme ja tee vihreästä vallankumouksesta päivittäinen työsi. Missiomme on pidentää elektronisten laitteiden käyttöaikaa ja tuoda kestävyyttä ja vastuullisuutta siellä, missä se ei ole aikaisemmin ollut mahdollista.

Aloittaessasi meillä pääset ensimmäisestä työpäivästä lähtien kerryttämään aidosti ammattitaitoa kehittävää työkokemusta rekrytoinnin tehtävien parissa. Pääset näkemään rekrytointiprosessin alusta loppuun dynaamisessa monikulttuurisessa ympäristössä. Pääset kehittämään itseäsi erityisesti haastattelujen saralla, mutta myös muissa rekrytointiin liittyvissä tehtävissä. Työtehtävinäsi tulisivat olemaan esimerkiksi hakemusten läpikäynti, työnhakija viestintä ja haastattelut, rekrytointiprosessin koordinointi sekä erinomaisen ehdokaskokemuksen varmistaminen.

Toivomme sinulta hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä erinomaista englannin kielen taitoa (työkielemme on englanti). Olet asenteeltasi positiivinen, rohkea sekä palveluhenkinen, ja kannat vastuusi tiukoissakin tilanteissa. Osaat priorisoida työtehtäviä ja nautit nopeatempoisesta työympäristöstä, jossa muutokset tuovat aina mukanaan myös uusia mahdollisuuksia. Myyntitausta on iso plussa. Sinun ei tarvitse tuntea IT/SaaS-maailmaa, mutta kiinnostus ja halua oppia ymmärtämään sitä auttaa sinua eteenpäin.

Etsimme People Operations -tiimiimme Talent Acquisition Coordinatoria kasvumme tueksi. Olisitko sinä etsimämme tuleva rekrytoinnin osaaja, joka auttaa meitä löytämään oikeat tyypit oikeisiin tehtäviin? People-tiimimme tavoitteena on auttaa työntekijöitämme onnistumaan omassa työssään ja sitä kautta auttaa yritystämme tuomaan lisäarvoa asiakkaillemme. Toimintamme keskiössä on asiakaslähtöisyys, ketteryys ja jatkuva parantaminen. Tämä vaatii meiltä rohkeutta ja uteliaisuutta sekä halua heittäytyä ja haastaa itseään joka päivä. Tiimissämme pääsee oppimaan ja kehittymään, ja viihtyminen ja jokaisen hyvinvointi ovat meille myös ensiarvoisen tärkeitä asioita. 

Mikä sinua meillä odottaa? 

Rekrytointitiimimme vastaa esihenkilöiden tukemisesta rekrytointiprosessin eri vaiheissa. Tehtävässä pääset osallistumaan yhdessä kahden muun rekrytoijan kanssa rekrytointien suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä tekemään tiivistä yhteistyötä liiketoiminnan lisäksi markkinoinnin ja muun People-tiimimme kanssa. Päivittäisiin työtehtäviisi voi kuulua esim. työpaikkailmoitusten julkaisua eri kanavissa, kandidaattiviestintää ja osaamisesi/taustasi mukaan myös suorahakua. Huolehdit osaltasi siitä, että rekrytointityökalumme (TalentAdore) ja rekrytointiin liittyvä data pysyvät ajan tasalla. Lisäksi voit ottaa koppia esimerkiksi trainee rekrytoinneista, oppilaitosyhteistyöstä ja erilaisista tapahtumista. Pääset mukaan myös kehittämään työnantajakuvaamme ja rekrytointimarkkinointia yhdessä markkinointitiimin kanssa.  

Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi dynaamista ja kansainvälistä 40 hengen työyhteisöä, jossa pääkieli on englanti. Omaat loogisen ajattelun ja ymmärrät mobiilipelimaailmasta. Työtehtäviisi kuuluu koko rekrytointiprosessin koordinointi, uusien työntekijöiden onboardaus sekä mm.  työhyvinvointikyselyn tekeminen. Arvostamme itsenäistä ja itseohjautuvaa otetta. Koulutusta enemmän arvostamme kokemustasi pelimaailmasta, koodauksesta tai aiemmasta kokemuksesta HR tehtävien parissa. Tässä tehtävässä toteutetaan hybridimallia.
Meillä Ambientialla – liiketoiminnan muotoilun ja teknologian asiantuntijayrityksessä - rekrytoidaan monenlaisiin IT-rooleihin, erityisesti ohjelmistokehitykseen. Junior Talent Acquisition Specialistina pääset mukaan matalaan ja nopeatempoiseen organisaatioon, jossa tulet tiimin tukemana oppimaan IT-alan rekrytoinnin ”salat”. Avustat rekrytoinnin eri vaiheissa ja työpanoksesi avulla mahdollistat rekrytoinnin tehokkaan etenemisen - hyvällä asiakaspalveluasenteella. Tulet tukemaan Ambientian kasvua loistavan rekrytointitiimin jäsenenä.  Autat meitä tuottamaan vielä paremman kokemuksen työnhakijoille mutta myös Ambientian omille sidosryhmille. Oman kokemuksesi kasvaessa saat omia nimettyjä vastuualueita rekrytoinnissa. Yksin et kuitenkaan missään nimessä jää vaan sinulla on tukenasi huippuosaava ja -mukava People Operations -tiimi, jossa on tekemisen meininki sekä kehityslähtöinen ja -myönteinen ote.
Tässä tehtävässä pääset mukaan Suomen johtavan IT-palvelutalon rekrytointien pariin. Tehtävässä sinua auttaa ja tukee rekrytoinnin ammattilainen. Haemme uusia atealaisia monella eri tavalla, ilmoitusten avulla, avoimia hakijoita hyödyntäen, oppilaitosyhteistyöllä, suosittelijoiden kautta, omalla suorahaulla. IT-toimialan kiinnostus auttaa tässä tehtävässä, sillä se on sitä osaamista, jota haemme. Suomen ja englannin kielen taito on tehtävässä välttämätön. Kiva jos olisit oma-aloitteinen, tuntisit Office työkalut, olisit innokas oppimaan uutta ja Atean arvojen mukaisesti yhteistyökykyinen, rohkea ja utelias! Tässä tehtävässä opit miten rekrytointeja tehdään kokonaisuudessaan, yhteistyössä Atean mukavien esihenkilöiden kanssa.
Our vision is to make games everyone knows. You help us reach our goal by finding great people to join our team and assisting them to become the best possible game developer they can be. This includes drafting job postings, screening candidates, booking interviews, and managing job contracts. You work closely with the game teams to identify and remove blockers to their creativity, performance, job happiness, and wellbeing. We are looking for someone who is comfortable working in a hybrid model combining office and remote work, and can help us develop our way of working.  

Howdyn HR Partnerina autat asiakkaitamme löytämään oikeita osaajia ja tuet heitä työnantajamarkkinoinnissa. Rekrytointiprojekti käynnistyy aina asiakkaan tarpeen kartoituksella ja rekrytointipalvelun määrittelyllä. Voimme toimia asiakkaan oman rekrytointitiimin apuna esimerkiksi hakijoiden kontaktoinnissa tai hoitaa koko rekrytointiprosessin kulloisenkin tarpeen mukaisesti. 

Tehtäviisi voi siten kuulua rekryilmoitusten tekemistä ja julkaisua, osaajien hakemista, kontaktointia, keskusteluja osaajien kanssa ja heidän osaamisensa arviointia – koko prosessi tai sovittu osa siitä. Mielenkiintosi ja oman osaamisesi mukaan voit tehdä myös työnantajamarkkinoinnin suunnittelua ja toteutusta.  

Lisäksi pääset kehittämään rekrytointi-, arviointi- ja relokaatiopalveluita sekä mielenkiintosi mukaan muitakin HR- ja työkykyjohtamisen palveluita. Myöhemmin sinulla on myös mahdollisuus pätevöityä arviointimenetelmien käyttöön. Tehtävässä voit työskennellä etänä. 

Oletko kiinnostunut IT-rekrytoinnista sekä oppilaitosyhteistyöstä ja haluat kasvaa IT-rekrytoijaksi? Meillä Innofactorilla on tarjota kasvupolku IT-rekrytoinnin ammattilaiseksi. Työskentelet osana pohjoismaista rekrytointitiimiämme. Lisäksi työtä tehdään tiiviisti muun HR-organisaation, esihenkilöiden, markkinoinnin sekä oppilaitosten ja ainejärjestöjen kanssa. Tässä tehtävässä luodaan urapolkuja opiskelijoille, jotta valmistuessaan he työllistyisivät Innofactorille.

Tehtävään kuuluu Innofactorin vuosittaisen DigiStar-harjoitteluohjelman koordinointi; työpaikkailmoitusten laatiminen, julkaisu ja markkinointi, rekrytointiprosessin koordinointi haastateltavien ja haastattelijoiden kanssa sekä perehdytysviikon suunnittelu ja koordinointi. Lisäksi tehtävässä toimitaan yhteyshenkilönä oppilaitoksiin ja ainejärjestöihin, avustetaan erilaisten vierailujen (excut, afterit ja brekut) organisoinnissa ja toteuttamisessa opiskelijaryhmille, sekä osallistutaan rekrytointimessuille ja hackathoneihin mahdollisuuksien mukaan. Meillä pääset oppimaan rekrytointiprosessista ja sen kehittämisestä, pääset tutustumaan ja osallistumaan työnantajamielikuvamme kehittämiseen, lisäksi pääset vaikuttamaan omalla työlläsi Innofactorin kasvuun. Mielenkiinto IT-alaa ja sen erilaisia rooleja kohtaan, akateeminen koulutustausta, kyky organisoida ja työskennellä systemaattisesti sekä hyvä kielitaito (suomi, englanti) antavat sinulle hyvät lähtökohdat kasvaa meidän kanssamme.

Meillä yksikään päivä ei ole samanlainen – Toimimme mielenkiintoisella ja haastavalla it-rekrytointi ja -resursointialalla. Työsi sisältää ehdokkaiden etsimistä ja kontaktoimista, keskusteluja sopivien ehdokkaiden kanssa, tilannekartoitusta, yhteydenpitoa, osaajapoolin rakentamista. Mielenkiinto It-alaa, teknologioita ja erilaisia osaajarooleja kohtaan auttavat sinua onnistumaan työssäsi. Tykkäät keskustella ihmisten kanssa – koska sitähän tämä työ on, puhelimeen tarttumista, keskustelua, myyntiä, potentiaalin arviointia, yhteydenpitoa, vuorovaikuttamista suomeksi ja englanniksi. Siksi sinulla on hyvät kommunikaatiotaidot sekä suullisesti että kirjallisesti suomeksi ja englanniksi. Kykenet itsenäiseen työhön – teemme toistaiseksi etätöitä, olemme päivittäin yhteydessä erilaisilla livekanavilla, pidämme viikoittain statuspalavereita, mutta muutoin saat itse määritellä työsi tahdin ja priorisoinnit työsi edistämiseksi. Koko tiimi on koko ajan tukenasi, aina voit kysyä tai pyytää kommenttia tai apua, sparrailua.

Tässä tehtävässä toteuttamaan Leijonan työnantajamielikuvan ja työntekijälähettilyyden kehittämissuunnitelmaa sosiaaliseen mediaan yhteistyössä ravintoloidemme kanssa. Vastuullasi ovat monipuoliset someviestinnän tehtävät, jotka vaativat itsenäistä ja oma-aloitteista työotetta. Idearikkautesi ja luovuutesi auttavat rakentamaan myös Leijonan 10-vuotisjoulukalenterin. Edellytämme hakijalta ymmärrystä sosiaalisen median eri kanavista (Facebook, Instagram, Linkedin, Twitter), sisältökonsepteista, sisällöntuotannosta sekä digitaalisesta viestinnästä. Suunnittelet ja toteutat sujuvasti arvontoja somessa ja sinulla on ymmärrystä organisaation maineen kehittämisestä somen kautta. Sinun ei tarvitse osata kaikkea, vaan perehdytämme sinut tehtävään ja saat täyden viestintätiimin sekä muun organisaation tuen työhösi.  Olet valokuvaustaitoinen, oma-aloitteinen ja sinulla on itsenäinen työote sekä hyvät vuorovaikutustaidot.

Katsomme eduksi kuva- ja videonkäsittelytaidot sekä että voit näyttää esimerkkinä tekemiäsi some-julkaisuja, blogeja tai muita digitaalisia someen liittyviä tuotoksia. Työ edellyttää matkustamista, joten sinulla tulee olla ajokortti. Voit työskennellä etänä tai toimistoillamme Kuopiossa / Vantaalla.

Meillä LähiTapiolassa onnistunut rekrytointiprosessi ja hakijakokemus ovat keskiössä. Sinulla on mahdollisuus omassa roolissasi vaikuttaa juuri näihin meille tärkeisiin rekrytoinnin avainasioihin. Etsimme tiimiimme itseohjautuvaa tiimityöskentelijää sekä kyvykästä työn organisoijaa. Arvostamme hyviä vuorovaikutus- ja kuuntelutaitoja sekä kognitiivista kyvykkyyttäsi. Annamme sinulle tilaa kasvulle ja kehittymiselle
Toivomme sinulta innostusta henkilöstöhallinnon tehtäviin, prosesseihin ja järjestelmiin. Työssäsi tuet esihenkilöitä ja kollegoita arjessa erilaisissa henkilöstöön liittyvissä kysymyksissä. Sinulla on kyky priorisoida ja hallita useita tehtäviä sekä palvelukanavia samanaikaisesti. Innostut uuden oppimisesta ja jatkuvasta kehittämisestä
Meillä M-Filesillä pääset sukeltamaan suomalaisen teknologiayhtiön monikulttuuriseen rekrytoinnin maailmaan ja samalla tutustumaan, miten me parannamme yritysten tuottavuutta älykkään tiedonhallinnan avulla. Työssäsi meillä pääset kehittymään kokeneiden TA-ammattilaisten rinnalla mm. auttamaan rekrytointien julkaisuissa, etsimään ehdokkaita, arvioimaan hakemuksia, toteuttamaan rekrytointitapahtumia. Lisäksi pääset suunnittelemaan, markkinoimaan ja järjestelemään alkuvuonna käynnistyvää trainee-ohjelmaamme. Tässä tehtävässä valttinasi on sujuva englannin kielen sekä toimeen tarttumisen taito. Rohkenet lähestyä IT-asiantuntijoita. Sinun ei tarvitse tuntea IT/teknologia -maailmaa, mutta kiinnostus ja halua oppia ymmärtämään sitä auttaa sinua eteenpäin.

Patria on työpaikka, jossa rakennetaan yhteistä turvallisuutta. Patria on kansainvälinen puolustus-, turvallisuus- ja ilmailualan luotettu asiakaskeskeisten elinkaaren tukipalvelujen ja teknologiaratkaisujen tuottaja, jolla on vahva kasvustrategia.

Patrialla pääset toteuttamaan rekrytointiprosesseja kokonaisvaltaisesti ja laadukkaasti tiiviissä yhteistyössä liiketoimintojemme ja mahdollisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Pääset hyödyntämään omia viestinnällisiä ja markkinoinnillisia taitojasi ilmoitusten laadinnassa, hakijamarkkinoinnissa kuin myös suorahaussa ja potentiaalisten ehdokkaiden kontaktoinnissa.

Pääset ottamaan vastuuta hakemusten arvioinnista sekä tukemaan esimiehiä haastatteluissa ja päätöksenteossa. Tehtäviisi kuuluu myös erinomaisen ehdokaskokemuksen varmistaminen. Patrialla pääset toteuttamaan sekä vaativia esihenkilö- ja asiantuntijatason rekrytointeja kuin tuotannon rekrytointeja teknologia-alalla. Tässä tehtävässä onnistuakseni tarvitset sujuvaa suomen- ja englanninkielentaitoa sekä avointa ja oppimishaluista asennetta. Työpaikka sijaitsee ensisijaisesti Tampereella, sillä siellä pystymme parhaiten tukemaan kehittymistäsi tehtävään.

Etsimme Palkkaus.fi:lle Talent Acquisition Specialistia, joka pääsee muotoilemaan ja toteuttamaan rekrytointiprosessin alusta loppuun. Projekti sisältää rekrytointiprosessin suunnittelun lisäksi osaajapoolin kokoamisen ja kartoittamisen, ehdokkaiden kontaktointia, haastattelua ja arviointia. Osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan voit olla myös mukana luomassa yrityksen kokonaisvaltaisempaa rekrytointistrategiaa ja työnantajamielikuvaa. Pääpaino projektissa on kuitenkin 2–3 asiantuntijarekrytoinnin toteuttaminen yhdessä muun tiimin kanssa. Tuot tiimiin uusinta tietoa rekrytoinnin parhaista käytännöistä ja pääset oppimaan startup-yrityksen toimintatapoja, ottamaan vastuuta ja kehittämään toimintamalleja.
Meillä Sokotelilla pääset näkemään ja kokemaan laadukkaan ja luotettavan ravintola- ja hotellitoimijan vieraanvaraisuutta ja palvelualttiutta. Saat mahdollisuuden tehdä sekä oppia laaja-alaisesti HR-alaa. Tarjoamme sinulle kasvupaikan HR-asiantuntijan rooliin. Pääset työskentelemään kokeneiden HR-päälliköiden tukena mm. osaajien hankinnan ja rekrytoinnin parissa, osaamisen kehittämisen ja koulutuskoordinoinnin tehtävissä, henkilöstötutkimusten toteutuksessa. Lisäksi pääset auttamaan ja tukemaan esimiehiä heidän työssään. Sinua draivaa tässä tehtävässä eteenpäin palo oppia uutta, rohkeus tarttua toimeen ja halu hahmottaa HR-kenttää laaja-alaisesti.

Töitä Suomesta Oy on nuori yritys, jonka tavoitteena on vahvistaa maaseudun elinvoimaisuutta. Yksi keino on auttaa maaseudun yrittäjiä löytämään osaajia.

Tässä työssä pääset tekemään proaktiivista hakijoiden kontaktointia, hakijaviestintää, työhaastatteluita, oppilaitos- ja sidosryhmäyhteistyötä sekä kehittämään toimintaamme mm. kansainvälisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Tehtävässä kielitaito korostuu. Toisena työkielenäsi tulee olemaan englanti. Erityisesti ilahdumme, jos osaat ruotsia ja toki kaikki muu kielitaito on plussaa. Meille ei ole erityisen tärkeää aikaisempi kokemus rekrytointien kanssa. Tärkeämpää on se, että olet valmis oppimaan ja ottamaan asioita selvää. Olemme valmiita muokkaamaan tehtävänkuvaa kiinnostuksen kohteittesi ja osaamisesi perusteella.

Tässä työssä pääset rakentamaan käytännössä yrityksen työnantajamielikuvaa tutuissa sosiaalisen median kanavissa (mm. LinkedIn, Facebook, Insta) sekä tutkimaan ja pilotoimaan myös uusia kanavia (mm. Jodel) työnantajamielikuvamme vahvistamiseksi. Sisällöntuotanto on intohimosi ja sinulla on kynä ja sujuva tekstintuotanto hallussa erityisesti englanniksi.

Nautit työskentelystä nuorten parissa, sillä meillä pääset edistämään opiskelijayhteistyötä ja miettimään uusia innovatiivisia yhteistyömuotoja opiskelija- ja ainejärjestöjen kanssa. Pääset myös luomaan kansainvälisiä kontakteja ulkomaisten yliopistojen kanssa ja toteuttamaan työnantajamielikuvamme kasvattamista kansainvälisessä kontekstissa.

Meillä on tarjota sinulle hieno mahdollisuus kasvattaa ymmärrystä ja osaamista erityisesti Employer Brandingin ympärillä. Mikäli viestintä, markkinointi ja oma henkilö- ja työnantajabrändäys kiehtovat sinua tässä on tilaisuutesi toteuttaa niitä. 

Sinulla on myös mahdollisuus kehittyä rekrytoinnin asiantuntijaksi ja pääset toteuttamaan rekrytointiprosesseja ja tukemaan esimiehiä rekrytoinneissa ja samalla kasvattamaan omaa ymmärrystä rekrytointimarkkinoista, työnantajamielikuvasta ja tarjoamaan hakijoillemme parhaan mahdollisen hakijakokemuksen.

Eltel tuo lämpöä, valoa, yhteyksiä ja mediaa ihmisille vuoden jokaisena päivänä. Eltel on sähkö- ja tietoliikenneverkkotoimialan teknisten palveluiden toimittaja ja markkinajohtaja Suomessa. Meillä pääset osallistumaan rekrytointeihin ja esihenkilöiden tukemiseen rekrytointiprosessien eri vaiheissa. Työtehtävässä toimit rekrytointijärjestelmän yhtenä pääkäyttäjänä, julkaiset työpaikkailmoituksia eri kanaviin, hoidat hakijaviestintää, hakijoiden ja potentiaalisten työntekijöiden kontaktointia ja käsittelet hakemuksia. Halutessasi voit myöhemmin osallistua haastatteluihin ja syventää osaamistasi rekrytointien parissa. Rekrytointien lisäksi pääset osallistumaan Eltelin työnantajakuvan kehittämistyöhön ja EB-viestintään. Teet kanssamme sisältöä Eltelin some-kanaviin ja osallistut erilaisiin tapahtumiin liittyen esimerkiksi oppilaitosyhteistyöhön ja rekrytointimessuihin.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla osa suuren yrityksen Talent Acquisition & Employer Branding-toimintoa ja kehittää omaa ammattitaitoasi osaavien ja aikaansaavien työkavereiden parissa. Eltelissä työskennellään yhteiskuntamme kriittisten verkkoyhteyksien turvaamisen parissa, joten meillä työn merkityksellisyyden tuntee jokapäiväisessä työssä.

Koulutuskokonaisuus sisältää asiantuntijoiden pitämiä koulutuspäiviä (n. 20 pv) sekä itsenäistä etäopiskelua (n. 8 pv). Koulutuksen myötä opit rekrytoinnin, osaajahankinnan sekä työnantajamielikuvan teemoista. Laadukkaan koulutuksen myötä sinulla on tuorein tieto ja taito sekä edellytykset menestyä tehtävässä.

Koulutusteemat:

  • Johdanto rekrytointiin ja resursointiin
  • Työnantajamielikuva ja sen kehittäminen / Employer Branding
  • Työnhakijakokemus ja hakijaprosessi
  • Rekrytointiprosessi
  • Osaajien löytäminen
  • Henkilöbrändäys
  • Henkilöarviointi
  • Resursoinnin eri ratkaisut
  • Vuorovaikutus- ja viestintätaidot  
  • Modernit työelämätaidot

KIINNOSTUITKO? KYSY LISÄTIETOJA

Marlena(002)

Marlena Laitinen

Project Specialist, Koulutus- ja työnhakijapalvelut

+358 44 460 2079

marlena.laitinen@talentgate.fi

Ajankohtaista

Hakijakokemukset 04.08.2023

Koulutusohjelma mahdollisti osaamisen sertifioinnin ja uuden uran IT-alalla

Projektinhallintaosaaminen on taito, jota tarvitaan lähes joka työssä kuin myös oman työn johtamisessa. Työtehtävät ovat yhä...

Lue lisää
Blogi 04.08.2023

Töitä tehtävänä, mutta rekrytointi ei juuri nyt onnistu? Näin löydät ja koulutat uuden osaajan

Oikean henkilön etsimiseen ja löytymiseen ei ole usein aikaa tai osaajan suora palkkaaminen ei vielä tällä hetkellä ole...

Lue lisää
Blogi 04.08.2023

Työnhakija – älä usko näitä työnhakuvinkkejä!

Netti on pullollaan kaikenlaisia listauksia työnhakijoille koostetuista vinkeistä ja neuvoista. Myös yhä useampi pyytää...

Lue lisää
Layer_5

Tutustu muihin koulutusohjelmiin