Päivitä hakemuksesi

Markkinointiteknologiaosaaja F.E.C.

Lahti

Haku päättyy 23.11.2020

Hae mukaan

Haluatko oppia hyödyntämään uusinta teknologiaa markkinoinnissa ja myynnissä? Sykkiikö sydämesi monikanavaiselle, datalla johdetulle markkinoinnille sekä sisältöjen & automaation hyödyntämiselle liidien hankinnassa? Haetko seuraavaa urasteppiä ja mahdollisuutta kouluttautua osaajaksi, joiden kysyntä on kasvava?

Markkinointiteknologiaosaaja F.E.C. -koulutuksen kautta sinulla on loistava mahdollisuus löytää uusi työ digitalisoituneen markkinoinnin tai asiakkuuksien parista. Kuusi kuukautta kestävän rekrytoivan koulutusohjelman kautta pätevöidyt modernin markkinoinnin tai asiakkuudenhallinnan ammattilaiseksi sekä opit hyödyntämään markkinointiteknologioita asiantuntijakoulutuksen ja käytännön työskentelyn kautta. Ohjelman käytyäsi sinulla on osaamista hyödyntää automaatiota, teknologioita ja dataa markkinoinnissa sekä ymmärrät, miten yritysten myyntiä kasvatetaan digitaalisesti. Ohjelma on väyläsi työllistyä uusiin tehtäviin ja kouluttautua osaajaksi, joiden kysyntä on kova!

 

Yritykset etsivät uusia osaajia

 

Lahden ja Hämeenlinnan alueen yritykset etsivät uusia osaajia. Yrityksien tehtävät vaihtelevat, joten mukaan voi osallistua monenlaisilla taustoilla! Yrityksien tavoitteena on rekrytoida valittu henkilö ohjelman päättyessä.

Ohjelman käyneet osallistujat ovat työllistyneet mm. seuraaviin tehtäviin: Markkinointiassistentti, Digital Marketing Specialist, Sisällöntuottaja, Kasvumarkkinoija, Account Manager, Myyntipäällikkö.

 

Koulutusohjelman kesto on noin 6kk (120 arkipäivää), joka sisältää alan asiantuntijoiden pitämiä kontaktikoulutuksia (noin 20 pv) sekä työskentelyä yhteistyöyrityksen käytännön työtehtävissä.

 Koulutuksen pääteemat:

 • Digitaaliset kasvumahdollisuudet – missä ja miten näkyä?
 • Liidistä asiakkaaksi: Myynnin tärkeimmät työkalut verkossa & sähköinen asiakkuudenhallinta (CRM-työkalujen hyödyntäminen)
 • Googlen työkalut hyötykäyttöön: verkkosivunäkyvyyden kasvattaminen, tehokas mainonta Google Adsillä ja tuloksien mittaaminen Google Analyticsilla.
 • HubSpot & MailChimp markkinoinnin automaatiossa ja sähköpostimarkkinoinnissa
 • Sisältöstrategia & sisältömarkkinointi myynnin kasvun välineenä – blogit, webinaarit & muut sisällöt
 • Somemarkkinointi (Facebook, Instagram & LinkedIn) – sisällöt, mittaaminen ja mainonta.
 • Asiakassuhteiden & -kokemuksen kehittäminen, palvelumuotoilu
 • Social Selling & LinkedIn asiakashankinnassa
 • Markkinoinnin juridiset pelisäännöt digitaalisessa ympäristössä
 • Työelämätaidot: Esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen kehittäminen, ura- ja työnhakuvalmennus

Meneillään olevan koronapandemian vuoksi toteutamme koulutukset ja haastattelut toistaiseksi virtuaalisesti. Tilanteen salliessa siirrymme lähikoulutukseen, joka toteutetaan Lahdessa.

Yritykset etsivät henkilöitä, joilla on aitoa motivaatiota kehittää osaamistaan ja toimia markkinointiteknologiaa hyödyntävissä markkinoinnin ja myynnin tehtävissä. Tärkeintä on asenne ja motivaatio. Osaamisesi voit olla saanut joko koulutuksen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta. Haettavien tehtävien osaamiskriteerit vaihtelevat rekrytoivien yritysten tehtävien mukaan

Voit hakea mukaan, mikäli olet tällä hetkellä työtön, työttömyysuhan alainen tai lomautettuna. Voit hakea ohjelmaan myös, mikäli määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen ohjelman alkua. Ohjelman on suunnattu ensisijaisesti Hämeen alueen työnhakijoille.

Hakeminen tapahtuu seuraavasti:

 • Täytä tietosi Talentgaten järjestelmään täällä.
 • Talentgate ottaa sinuun yhteyttä ja kartoittaa sinulle sopivaa yrityskumppania
 • Mikäli sinulle sopiva yrityspaikka on mahdollinen, saat ohjeet hakemuksen tekemiseen TE-toimistolle, joka tarkastaa soveltuvuutesi koulutuksen osallistujaksi.

 

Haku päättyy 23.11.2020, mutta mukaan kannattaa hakea heti sillä valintaprosessi käynnistyy jo hakuaikana! Yritykset haastattelevat soveltuviksi näkemänsä ehdokkaat ja ohjelma alkaa, kun yritys on valinnut itselleen osaajan, ja hakija hyväksyy kyseisen paikan. Ohjelmassa voit aloittaa 14.12.2020.

Markkinointiteknologiaosaaja F.E.C. on työsuhteeseen tähtäävä koulutusohjelma, joka toteutetaan yhteistyössä Hämeen ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ohjelman ajaksi ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. Lisätietoja hakemisesta ja taloudellisesta tuesta voit saada TE-palveluiden koulutusneuvonnasta 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

 

Hae mukaan ohjelmaan

Hae mukaan

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja

talentgate-tyonhakija

Hakijapalvelut

010 231 6922

Layer_5

Tutustu muihin koulutusohjelmiin

Katso muut koulutusohjelmat