Päivitä hakemuksesi

Markkinointi-ja digiprojektien osaajaksi!

Helsinki

Haku päättyy 27.9.2021

Hae mukaan

Oletko kiinnostunut työskentelemään markkinointi- ja digikehitysprojektien parissa? Haluatko syventää digimarkkinoinnin ja markkinointiteknologioiden osaamista? Työllisty kiinnostaviin tehtäviin kasvavalle alalle!

Uusien teknologioiden ja digitalisaation myötä markkinoinnissa ja digikehitysprojekteissa on tarvetta osaaville tekijöille. Näissä tehtävissä tarvitaan sekä ymmärrystä digitalisaatiosta ja markkinoinnista, että osaamista ketterästä kehittämisestä ja projektinhallinnan työkaluista.

Useiden eri toimialojen yritykset etsivät sekä uusia kykyjä että pidempään työelämässä mukana olleita ja uutta uraa itselleen hakevia osaajia. Yritykset valitsevat hakijoiden joukosta itselleen soveltuvan henkilön perehtymään ja työskentelemään määrittelemissään tehtävissä Project Talent koulutusohjelman kautta. Yrityksien tavoitteena on rekrytoida valittu osaaja kuuden kuukauden pituisen ohjelman päättyessä.

Yritykset etsivät uusia tekijöitä mm. erilaisiin verkkonäkyvyyden, verkkosivujen/verkkokaupan kehittämisen, markkinointikoordinoinnin, sisällöntuotannon sekä somemarkkinoinnin ja -mainonnan tehtäviin.

Uusia osaajia etsivät mm. seuraavat yritykset: 

 • Kiitoskauppa Oy, Markkinointikoordinaattori: Kiitoskauppa etsii markkinointikoordinaattoria auttamaan vahvassa kasvussa olevan yrityksen markkinointitoimenpiteiden suunnittelussa ja toteutuksessa. Työtehtävät sisältävät mm. mainonnan suunnittelua some-kanaviin (LinkedIn, Facebook ja Instagram), hakusanamainontaa (Google Ads) ja bannerimainontaa, verkkosivuston päivitystä (WordPress), verkkosivuston kävijäseurantaa ja analysointia (Google Analytics), uutiskirjeiden suunnittelua (MailChimp) ja uuden kuluttaja-asiakkaille suunnatun verkkokaupan lanseerauksessa avustamista.

  IAB Finland Oy, Markkinointisuunnittelija / Sisällöntuottaja: Sisällöntuottajana tuotat sisältöä IABn sosiaalisen median kanaviin, nettisivuille, uutiskirjeisiin sekä tiedotteisiin. Lisäksi työnkuvaasi kuuluu markkinoinnin operatiiviset tehtävät, maksetun mainonnan ostaminen sekä markkinoinnin kehittäminen yhdessä tiimin kanssa. IABn nopeatempoisessa ilmapiirissä arvostetaan oma-aloitteisuutta ja tehtävässä katsotaan eduksi, jos sinulla on aiempaa kokemusta sisällöntuotannosta, graafisista tuotannoista sekä markkinoinnin automaatiotyökaluista.

 • Lippupiste Oy, Digital Marketing Trainee: Lippupiste hakee Digital marketing traineetä, jonka toimenkuvaan kuuluu Lippupisteen tapahtumajärjestäjäkumppanien digitaalisissa kanavissa tapahtuvan markkinoinnin suunnittelu ja toteuttaminen. Positiossa tulet suunnittelemaan ja toteuttamaan markkinointikampanjoita Lippupisteen omissa, sekä ulkoisissa kanavissa. Kanavavalikoimaan kuuluvat niin Lippupisteen uutiskirjeet, kuin sosiaalisen median postauksetkin. Lisäksi pääset toteuttamaan Facebook- sekä ohjelmallisen ostamisen kampanjoita.

 • Rusta Finland Oy / Happy Angler, Asiakaspalvelija: Rusta Finlandin kalastusverkkokauppa Happy Anglerilla tarjolla monipuolinen asiakaspalvelutehtävä. Sinulta odotetaan hyvää suomen ja ruotsin kielen osaamista. Autat verkkokaupan asiakkaita kokonaisvaltaisesti puhelimitse sekä sähköpostilla.

 • Studeo Oy, Tekninen asiantuntija / Tuotespesialisti: Teknisen asiantuntijan tehtävässä pääset mukaan kehittämään Studeon sähköisiä oppimateriaaleja ja Studeon verkkopalvelua. Teknisen asiantuntijan tehtävänä on tarjota Studeon sähköisten oppimateriaalien käyttäjille teknistä tukea sekä osallistua sisällön tuotantoon. Tekninen asiantuntija tekee tiivistä yhteistyötä tuotekehitysprojektien ja sisällöntuotannon projektien kanssa. Tehtävään kuuluu asiakaspalvelua, käyttöohjeiden tuottamista, asiakasviestintää sekä verkkosisällön ylläpitoa ja muokkausta. Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyvää organisointitaitoa, hyvää tekstintuotantotaitoa ja kykyä toimia sekä itsenäisesti, että osana tiimiä. Hakijalta edellytämme perusosaamista web-palveluiden tuotannosta ja verkkosivujen perus teknologioista (html, css) sekä niihin liittyvästä graafisesta suunnittelusta.

 • Futudent (Novocam Medical Innovations Oy), Marketing Specialist: Futudent is looking for a Marketing Specialist to work with marketing campaigns, events, and promotions. Your main responsibilities are to produce sales and press materials, SEO, maintain social media channels, direct inbound leads, and create blog content. You will plan and execute events and exhibitions ensuring that the event takes place as planned. In addition, you will support Futudent’s global partners’ marketing and develop marketing practices.


  Päivitämme sivuja uusien tarpeiden syntyessä. Kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Haemme myös paikkoja hakijalähtöisesti, joten mukaan kannattaa hakea, vaikka julkisista paikoista ei löytyisi sopivaa tehtävää.

Ohjelma on tarkoitettu sinulle, joka haet uusia haasteita ja haluat päivittää osaamistasi ja työllistyä alalle, jossa työt ei lopu kesken. Saat tueksesi täydennyskoulutuksen, joten sinun ei tarvitse olla vielä valmis osaaja! Aiempi kokemus markkinoinnista joko koulutuksen, työkokemuksen tai harrastusten kautta on hyödyksi. Etsimme sekä hiljattain valmistuneita uran alkutaipaleella olevia nuoria, että kokeneempia asiantuntijoita, jotka tähtäävät uusiin tehtäviin. Tärkeintä on siis motivaatio kehittyä uusiin tehtäviin ja halu oppia uutta!

Sinulla voi olla kaupallinen, tekninen tai muu tiedekorkeakoulututkinto tai muutama vuosi relevanttia työkokemusta. Hakeminen edellyttää toimivaa suomen peruskielitaitoa (vähintään B1.1.), muu kielitaito on eduksi. Voit hakea mukaan, mikäli olet tällä hetkellä työtön tai työttömyysuhan alainen.

Koulutus on osallistujalle maksutonta. Osallistujat saavat ohjelman ajalta työttömyysetuuttaan sekä kulukorvausta.

Rekrytoivan koulutusohjelman kokonaiskesto on noin 6 kuukautta (120 arkipäivää), joka sisältää yritystyöskentelyn lisäksi noin 20 päivää täydennyskoulutusta seuraavista teemoista:

 • Valinnaisia digimarkkinoinnin teemoja mm:
  • Somemarkkinointi ja -mainonta: Facebook, Instagram & Twitter mainonta, Facebook sisällöntuotanto, somekuvien kuvaaminen, sosiaalisen median ylläpitäjän työkalut
  • Googlen työkalut: Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager, Google Data Studio
  • Visuaalisen markkinoinnin koulutukset: Adobe Photoshop, Illustrator, InDesign, Premiere Pro
  • Verkkosivujen hallinnointi ja kehittäminen: Wordpress, HTML-koodauksen perusteet
 • Digitaalisten palveluiden muotoilu
 • Projektinhallinta: Sidosryhmät, Projektin käynnistys ja suunnittelu, Aikataulun ja budjetin laadinta, Projektin riskinhallinta, Organisaatio ja tiimityö, viestintä, sopimukset projekteissa
 • Ketterä kehittäminen (Scrum): Scrum viitekehys, Tiimi, kehitystiimi ja tuoteomistaja, Spintin elinkaari, Ketterä johtaminen, Daily Scrum
 • Työelämätaitojen kehittäminen: Vuorovaikutustaitojen kehittäminen, Johtamistaitojen kehittäminen, Työnhaku- ja uravalmennus


Koulutukset toteutetaan suomeksi pääkaupunkiseudulla ja/tai etänä.

Haku koulutusohjelmaan on kaksivaiheinen:

 • Jätä hakemus TE-toimistolle täällä.
 • Täytä tietosi Talentgaten järjestelmään täällä. Tämän osaamisprofiilin tietoja käytetään osaamisesi esittelemiseen rekrytoiville yrityksille.

Haethan mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa ja esittelemme hakijoita rekrytoiville yrityksille. Hakuaika päättyy 27.9.

Haettuasi mukaan Talentgate esittelee profiiliasi yrityksille, jotka kiinnostuessaan haastattelevat sinut henkilökohtaisesti. Osallistuminen koulutusohjelmaan edellyttää sopivaa yrityspaikkaa, jossa käytännön työskentely tapahtuu. Koulutusohjelman suunniteltu aloitus on 4.10.2021. Ohjelma sisältää lomajakson 27.-31.12.2021.

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja

talentgate-tyonhakija

Talentgaten hakijapalvelut

010 231 6922

Layer_5

Tutustu muihin koulutusohjelmiin

Katso muut koulutusohjelmat