Skip to content

Marketing Tech & AI – Digimarkkinoinnin ja myynnin osaajia! Keski-Suomi

Keski-Suomi

Hakuaika päättynyt

Etsitkö väylää uuteen työhön? Haluatko laajentaa osaamistasi ja hallita modernin markkinoinnin ja myynnin työkalut? Hae nyt mukaan rekrytoivaan koulutusohjelmaan ja ota seuraava askel urallasi! 🤖⚡️

Katso avoinna olevat tehtävät! 👇

Suuntaa urasi sinua kiinnostaviin työtehtäviin!

Tulevaisuuden markkinoinnissa ja myynnissä menestyminen vaatii tekoälyn ja teknologioiden hallitsemista. Kasvatamme nyt yhdessä Keski-Suomen alueen yritysten kanssa uusia markkinoinnin teknologioiden ja tekoälyn asiantuntijoita Marketing Tech & AI RekryKoulutuksen kautta. Hallitsemalla modernin markkinoinnin ja myynnin työkalut varmistat vetovoimasi työmarkkinoilla myös tulevaisuudessa!

Ohjelmasta järjestetään keskiviikkona 6.3. klo 14 Virtuaalimiitti, jossa kuulet tarkemmin ohjelman sisällöstä. Virtuaalimiitistä ei tule tallennetta, joten toivottavasti pääset paikalle! 

Pääset virtuaalimiittiin tämän linkin kautta tai käyttämällä alla olevia tunnuksia👇


Kokoustunnus: 315 094 785 311
Tunnuskoodi: xF8iNi

Noin viisi kuukautta kestävän koulutusohjelman aikana työskentelet täysipäiväisesti yhteistyöyrityksessä ja osallistut työtehtäviä tukevaan koulutukseen. Koulutusohjelman avulla päivität osaamistasi vastaamaan rekrytoivien yritysten tarpeita sekä saat aidon mahdollisuuden työllistyä. Ohjelma tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia esimerkiksi seuraavissa rooleissa:

🚀 Digital Marketing Specialist
🚀 Sisällöntuottaja
🚀 Myynti- ja markkinointikoordinaattori
🚀 Customer Success Specialist
🚀 Myyntipäällikkö
🚀 Data-analyytikko

Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, sillä koulutusohjelma antaa sinulle aikaa vahvistaa osaamistasi ja kasvaa tehtävään!

Katso videolta millaisiin tehtäviin Joonas työllistyi rekrytoivan koulutusohjelman kautta ⬇️

 

Ohjelmassa on mukana useita eri alan yrityksiä, jotka etsivät eri tason osaajia. Yrityksillä on aito tarve uudelle osaajalle ja heidän tavoitteena on solmia kanssasi työsuhde koulutusohjelman jälkeen.

Päivitämme sivuja uusien tarpeiden syntyessä. Huomioithan, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Näin ollen mukaan kannattaa hakea, vaikka alla olevista tehtävistä ei tällä hetkellä löytyisi juuri sinulle sopivaa roolia. 

AVOIMET PAIKAT

Aksulit Oy tuottaa logistiikkaan ja varastointiin ohjelmistoratkaisuja ja myy niihin liittyviä laitteita. Yrityksen kehittämät ratkaisut auttavat asiakkaita tehostamaan toimintaansa ja saavuttamaan parempia tuloksia.

Markkinoinnin ja myynnin asiantuntija

Markkinoinnin ja myynnin asiantuntijana vastaat Aksulit Oy:n markkinointitoiminnasta. Tehtäviisi kuuluu strategisen markkinointisuunnitelman kehittäminen ja toteuttaminen, markkinointikampanjoiden suunnittelu ja hallinta sekä brändin hallinta. Työskentelet tiiviisti myynnin, tuotekehitys- ja asiakaspalvelutiimin kanssa varmistaaksesi yhtenäisen viestinnän ja tavoitteiden saavuttamisen. Tiimisi tukee sinua erilaisissa projekteissa, ja sinulla on mahdollisuus vaikuttaa markkinointistrategian suuntaan ja kehittämiseen. Halutessasi pääset kokeilemaan kykyjäsi myös myynnin parissa!

Etsimme henkilöä, jolla on jo kokemusta markkinoinnista. Tärkeimpänä on halu oppia ja kyky luoda uusiakin ideoita markkinointiin. Arvostamme analyyttisiä taitoja, luovuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Tarjoamme asiantuntevan ja mukavan työyhteisön tuen, jonka kanssa pääset kehittymään markkinoinnin ammattilaiseksi.

OVIO CarBook digitalisoi korjaamon huoltohistorian sekä yhdistää yritysajoneuvojen omistajan, ajojärjestelijän, kuljettajan sekä korjaamon. Palvelussa on jo yli 820 000 ajoneuvon tietoja ja määrä kasvaa joka päivä.

Asiakkuuspäällikkö

OVIO CarBook digitalisoi korjaamon huoltohistorian sekä yhdistää yritysajoneuvojen omistajan, ajojärjestelijän, kuljettajan sekä korjaamon. Palvelussa on jo yli 820 000 ajoneuvon tietoja ja määrä kasvaa joka päivä.

Ovio CarBook Oy etsii asiakkaidemme auttamisesta kiinnostunutta henkilöä myynnin ja markkinoinnin tehtäviin. Tehtäviisi kuuluu autokorjaamoiden ja yritysautoja omistavien yritysten kontaktointi yhdessä markkinointitiimin kanssa.

Yrityksen tavoitteena on hankkia seuraavan puolen vuoden aikana 50 uutta korjaamoa ja 500 yritysajoneuvoa palvelun piiriin. Työkavereiksi saat alan huippuosaajia, joten saat asiantuntevaa tukea tehtävien menestykselliseen hoitamiseen.

Online Solutions Oy on vuodesta 1994 toiminut jyväskyläläinen sähköisen liiketoiminnan, hosting-palveluiden ja tietoturvan asiantuntijayritys, joka on kaikilla kolmella toisiaan tukevalla liiketoiminta-alueella onnistunut saavuttamaan erinomaisen vahvan osaamisen, valmiit tuotepaketit sekä asiantuntevan asiakaspalvelun.

Digital Marketing Specialist

Digital Marketing Specialistina vastaat digitaalisen markkinoinnin strategioiden suunnittelusta ja toteuttamisesta. Työskentelet monipuolisesti eri markkinointikanavien parissa, pääosin web ja sähköposti. Tehtävät sisältävät muun muassa strategian suunnittelua, verkkosivuston optimointia, kampanjoiden hallintaa, analytiikkaa ja raportointia sekä yhteistyötä muiden tiimien kanssa.

Eduksi katsotaan kokemus markkinoinnista, erityisesti digitaalisesta markkinoinnista, sekä hyvät viestintä- ja yhteistyötaidot.

Tässä työssä pääset kehittymään markkinoinnin ammattilaiseksi osaavien kollegoiden avustuksella.

Online Solutions Oy on vuodesta 1994 toiminut jyväskyläläinen sähköisen liiketoiminnan, hosting-palveluiden ja tietoturvan asiantuntijayritys, joka on kaikilla kolmella toisiaan tukevalla liiketoiminta-alueella onnistunut saavuttamaan erinomaisen vahvan osaamisen, valmiit tuotepaketit sekä asiantuntevan asiakaspalvelun.

Junior Sales Manager

Junior Sales Managerin tehtävässä vastaat uusien asiakkaiden hankinnasta sähköisen liiketoiminnan, hosting-palveluiden ja tietoturvan tuotteiden parissa.

Aloitusrooli on www-sivustojen tai SecMail-suojatun sähköpostin parissa, josta lisätietoa täältä. Voit halutessasi aloittaa myös Sales Development Representative (SDR) – roolissa, jos sinulla on esimerkiksi buukkauskokemusta tai muuta soveltuvaa taustaa.

Odotamme hakijalta hyviä vuorovaikutustaitoja, kykyä työskennellä tiimissä ja itsenäisesti sekä halua oppia ja kehittyä myynnin tehtävissä.

Tarjoamme mahdollisuuden kehittyä hyväpalkkaiseksi myynnin ammattilaiseksi osaavassa myyntiryhmässä.

Online Solutions Oy on vuodesta 1994 toiminut jyväskyläläinen sähköisen liiketoiminnan, hosting-palveluiden ja tietoturvan asiantuntijayritys, joka on kaikilla kolmella toisiaan tukevalla liiketoiminta-alueella onnistunut saavuttamaan erinomaisen vahvan osaamisen, valmiit tuotepaketit sekä asiantuntevan asiakaspalvelun.

Technical Support

Technical support / maintenance -rooli pitää sisällään palvelujen käyttöönottoja, muutoksia sekä hallinnointia sekä yritysasiakkaiden ja heidän yhteyshenkilöidensä neuvomista sähköpostitse ja puhelimitse. Tulet hallinnoimaan palveluita ja neuvomaan asiakkaita muun muassa sähköpostipalveluissa, sähköpostien reitityksissä, roskapostien ja haittaviestien torjuntamäärittelyissä, nimipalveluissa sekä VPN-yhteyksissä ja niiden määrittelyssä.

Rooli voi olla myös selkeästi enemmän teknisiin asioihin suuntautuva (palvelimet yms).

Eduksesi katsotaan: Linux-järjestelmien osaaminen, asiakaspalveluhenkisyys ja hyvät vuorovaikutustaidot, tiimityöskentelytaidot, hyvä motivaatio ja halu kehittyä sekä muu teknisen alan harrastuneisuus ja kokemus.

Tässä työssä pääset osaksi vakavaraisen yrityksen toimintaa, jossa työskentelet asiantuntevien ja mukavien työkavereiden kanssa. Lisäksi saat mahdollisuuden kasvaa alan ammattilaiseksi itsekin.

Yritykset etsivät henkilöitä, joilla on aito motivaatio kehittää osaamistaan ja oppia uutta. Osaamiskriteerit vaihtelevat rekrytoivien yritysten tarpeiden mukaan, joten voit hakea mukaan monenlaisella taustalla. Sinulla voi olla tuore tutkinto ja etsit nyt näytön paikkaa sekä mahdollisuutta syventää osaamistasi. Voit myös olla kokeneempi ammattilainen, joka haluaa syventää osaamistaan tai vaihtaa alaa markkinoinnin tai myynnin tehtäviin.

Voit hakea mukaan, mikäli sinulla on soveltuva tutkinto (esim. medianomi, restonomi, tradenomi, KTM, FM, VTM) tai vaihtoehtoisesti työkokemusta esimerkiksi markkinoinnin, viestinnän, myynnin, asiakkuudenhoidon tai projektinhallinnan tehtävistä. Hakijoilta edellytetään sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa (B 1.1.), muu kielitaito on eduksi.

Koulutusohjelma toteutetaan yhteistyössä rekrytoivien yritysten sekä Varsinais-Suomen alueen ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. Ohjelma on suunnattu ensisijaisesti alueen työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus on osallistujalle maksuton ja ohjelman ajalta saat työttömyysetuuttasi ja kulukorvausta.

Koulutusohjelman kokonaiskesto on noin viisi kuukautta, joka sisältää yritystyöskentelyn lisäksi kontaktikoulutusta ja itsenäistä etäopiskelua. Tarkempi koulutuskalenteri muodostetaan aloittamisen yhteydessä sen hetkisen tarjonnan, osallistujan omien toiveiden ja työtehtävän mukaan. 

Yhteinen koulutuskokonaisuus

 • Johdanto tekoälyyn 
 • Tekoälyn mahdollisuudet markkinoinnissa ja myynnissä
 • Data-analytiikka ja tekoäly päätöksenteossa 
 • Digimarkkinoinnin ja –myynnin yleiskuva 
 • Modernien työelämätaitojen kehittäminen & koulutuksen aloitus- ja päätöspäivät 

Räätälöitävät koulutussisällöt

 • Markkinoinnin mittaaminen
 • Tekoälytyökalut sisältömarkkinoinnissa
 • Markkinoinnin teknologiat
 • Hakukoneoptimointi (SEO) ja –markkinointi (SEM) ja näiden tehostaminen tekoälyllä
 • Somemarkkinointi & tekoälyn hyödyntäminen sisällöissä
 • Verkkosivuston kehittäminen 
 • Tekoälyn hyödyntäminen asiakasymmärryksen kasvattamisessa 
 • Digitaalinen myyntityö
 • Myynnin teknologiat & tekoäly 
 • Tekoälyn hyödyntäminen myynnin materiaaleissa
 • Asiakaskokemuksen parantaminen tekoälyn avulla
 • Videot markkinoinnin ja myynnin tukena 
 

Haku koulutusohjelmaan on kaksivaiheinen:

 1. Täytä virallinen hakemus TE-toimistolle ja varmista, että työnhakusi on voimassa. TE-toimisto tekee päätöksen koulutusohjelmaan valituista. 
 2. Luo osaajaprofiili Talentgaten järjestelmään. Osaamisprofiilin tietoja käytetään osaamisesi esittelemiseen rekrytoiville yrityksille. Blogistamme voit lukea tarkemmin hakuprosessista.

Koulutuksen aikataulu:

 • Hakuaika: 19.2.-11.3.
 • Koulutusohjelman kesto: 5 kk

 • Koulutusohjelman ajankohta: Koulutus alkaa 2.4.2024

KIINNOSTUITKO? KYSY LISÄTIETOJA

Julia470 x 400

Julia Räty

Project Specialist,
Koulutus- ja työnhakijapalvelut
+358 50 308 6614
julia.raty@talentgate.fi

 

Ajankohtaista

Hakijakokemukset 12.01.2024

Koulutusohjelma kasvatti osaamista ja vei uudelle uralle

Tytti Johanna Himanen alkoi etsiä uutta suuntaa ja erilaisia koulutusmahdollisuuksia jäädessään pois markkinointisuunnittelijan...

Lue lisää
Hakijakokemukset 04.08.2023

Koulutusohjelma mahdollisti osaamisen sertifioinnin ja uuden uran IT-alalla

Projektinhallintaosaaminen on taito, jota tarvitaan lähes joka työssä kuin myös oman työn johtamisessa. Työtehtävät ovat yhä...

Lue lisää
Hakijakokemukset 04.08.2023

Rekrytoiva koulutusohjelma auttoi kirkastamaan tavoitteet ja löytämään suunnan uralle!

Liiketalouden tradenomiksi valmistuneella Erika Heinosella ja IT-tradenomiksi opiskelleella Esa Salosella oli sama haaste....

Lue lisää
Layer_5

Tutustu muihin koulutusohjelmiin