Skip to content

Marketing Tech & AI – Digimarkkinoinnin ja myynnin osaajia!

Häme

Hakuaika päättynyt

HUOM! HAKUAIKA PÄÄTTYNYT

Etsitkö väylää uuteen työhön? Haluatko laajentaa osaamistasi ja hallita modernin markkinoinnin ja myynnin työkalut? Hae nyt mukaan rekrytoivaan koulutusohjelmaan ja ota seuraava askel urallasi! 🤖⚡️

Katso avoinna olevat tehtävät! 👇

Suuntaa urasi sinua kiinnostaviin työtehtäviin!

Tulevaisuuden markkinoinnissa ja myynnissä menestyminen vaatii tekoälyn ja teknologioiden hallitsemista. Kasvatamme nyt yhdessä Kanta-Hämeen ja Päijät-Hämeen alueiden yritysten kanssa uusia markkinoinnin teknologioiden ja tekoälyn asiantuntijoita Marketing Tech & AI RekryKoulutuksen kautta. Hallitsemalla modernin markkinoinnin ja myynnin työkalut varmistat vetovoimasi työmarkkinoilla myös tulevaisuudessa!

Noin viisi kuukautta kestävän koulutusohjelman aikana työskentelet täysipäiväisesti yhteistyöyrityksessä ja osallistut työtehtäviä tukevaan koulutukseen. Koulutusohjelman avulla päivität osaamistasi vastaamaan rekrytoivien yritysten tarpeita sekä saat aidon mahdollisuuden työllistyä. Ohjelma tarjoaa monipuolisia uramahdollisuuksia esimerkiksi seuraavissa rooleissa:

🚀 Digital Marketing Specialist
🚀 Sisällöntuottaja
🚀 Myynti- ja markkinointikoordinaattori
🚀 Customer Success Specialist
🚀 Myyntipäällikkö
🚀 Data-analyytikko

Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, sillä koulutusohjelma antaa sinulle aikaa vahvistaa osaamistasi ja kasvaa tehtävään!

Katso videolta millaisiin tehtäviin Joonas työllistyi rekrytoivan koulutusohjelman kautta ⬇️

 

Ohjelmassa on mukana useita eri alan yrityksiä, jotka etsivät eri tason osaajia. Yrityksillä on aito tarve uudelle osaajalle ja heidän tavoitteena on solmia kanssasi työsuhde koulutusohjelman jälkeen. Päivitämme sivuja uusien tarpeiden syntyessä. Huomioithan, että kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä. Näin ollen mukaan kannattaa hakea, vaikka alla olevista tehtävistä ei tällä hetkellä löytyisi juuri sinulle sopivaa roolia. 

Julkaisemme yrityspaikkoja vko 16 alkaen ja päivitämme mukana olevien yritysten tietoja toukokuun puoleen väliin saakka.

AVOIMET PAIKAT

Me One1:llä olemme kasvava uusiutuvan energian alan toimija, jonka roolina on olla energiaratkaisujen ja -tehokkuuden kumppani niin yrityksille kuin isommille kiinteistökokonaisuuksille. Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittää osaamistasi tiiviissä ja kasvavassa tiimissä, joka arvostaa avoimuutta, luovuutta ja tavoitteellisuutta uusiutuvan energian edistämisessä.

Markkinointikoodinaattori

Etsimme innokasta markkinointikoordinaattoria liittymään tiimiimme One1:lle.
 
Työtehtävät:
 • Osallistua uusiutuvaa energiaa ja One1:n palveluita käsittelevän sisällön tuotantoon ja päivittämiseen verkkosivuille, sosiaalisen median kanaviin ja muille alustoille
 • Edistää One1:n kehitystä markkinoinnin ja myynnin teknologioiden sekä tekoälyn hyödyntämisessä
 • Avustaa myynti- ja markkinointitiimiä uusiutuvan energian kampanjoiden suunnittelussa, toteutuksessa ja seurannassa
 • Ylläpitää ja päivittää markkinoinnin/myynnin materiaaleja
 • Seurata uusiutuvan energian alan trendejä ja kilpailijoita
 • Auttaa myynnin tiimiä soveltuvin tavoin asiakaskontaktoinnissa, tiedottamisessa ja yhteydenpidossa
 • Muut osaamisesi ja mielenkiintosi mukaiset, One1:n tarpeita palvelevat tehtävät
Odotamme sinulta:
 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta tai kokemusta markkinoinnista
 • Hyviä viestintä- ja yhteistyötaitoja
 • Oma-aloitteisuutta
  Halua ja valmiutta oppia uutta nopeasti erityisesti uusiutuvan energian alalla
 •  Luovuutta ja kehitysmyönteistä ajattelua
 •  Analyyttisyyttä ja järjestelmällisyyttä

Nordic Caraway on suomalainen yritys joka valmistaa kuminaa. Kumina on sarjakukkaiskasvi. Sen siemeniä käytetään mm. mausteissa, ruoissa, alkoholeissa ja kosmetiikkatuotteissa. Kuminan siemenistä voi jauhaa eri karkeuksia, ne voi käyttää kokonaisena tai jalostaa öljyksi. Nordic Caraway on maailman suurin kuminan valmistaja.

Junior Account Manager

Etsimme Junior Account Manageria. Aluksi tehtäviäsi ovat myynnin avustavat tehtävät esimerkiksi tilausten käsittely, toimitusten hoitaminen ja yhteydenotot asiakkaisiin. Pääset työskentelemään eri järjestelmien kanssa (SAP, Pipedrive). Tarkoituksena on, että kehityt ja kasvat kansainvälisen myynnin tehtäviin Euroopassa. Pärjätäksesi tehtävässä sinulla on hyvä olla kaupallista kiinnostusta, positiivista asennetta myynnin & asiakkuudenhoidollisiin tehtäviin sekä pystyt työskentelemään englanniksi. Muu kielitaito on eduksi esim. ruotsin tai saksankieli. Tässä on hieno mahdollisuus kehittyä kansainvälisen kaupan osaajaksi!

Precis on mainostoimisto ja videotuotantoyhtiö, joka sijaitsee Hämeenlinnassa, palvellen asiakkaitaan kansallisesti ja kansainvälisesti.

Precis tarjoaa kaikki asiakkaan tarvitsemat myynnin ja markkinoinnin välineet ja sisällöt liiketoimintansa kehittämiseen.

Samalla Precis tarjoaa henkilökunnalle aktiivisen ja monipuolisen työympäristön sekä tuen kehittyä ammattillisesti.

Mainonta, markkinointi, digi, some, graafinen suunnittelu, valokuvaus, video, animointi, mallinnus, verkkosivustot ja -kaupat rajapintoineen, mikään näistä ei ole meille vierasta. Yli 30 vuotta jatkunut yhteiselo suomalaisen teollisuuden eturivin yritysten kanssa on opettanut meille miten asiat kannattaa tehdä.

Digital & Visual Marketing Specialist

Haemme nyt tiimiimme vahvistusta Digital & Visual Marketing Specialist -nimikkeellä, hyvällä ulosannilla ja pelottomalla asenteella.

Tehtäviisi kuuluu graafisen puolen avustavien tehtävien (teksti- ja kuvatuotannot) lisäksi kampanjasuunnittelua ja markkinoinnin sekä myynnin analytiikkaa. Koulutuksen kautta pääset sisään AI-työkalujen tarjontaan ja ovat valmis jalkauttamaan tätä tietoutta muulle henkilökunnalle, esim. workshopeissa fasilitoiden. Pyrimme jatkuvasti tehostamaan myynnin ja markkinoinnin prosesseja myös sisäisesti ja pääsetkin kehittämään myyntiputkea kokonaisuutena mm. tekoälyä hyödyntäen.

Kokemus mainostoimistotyöskentelystä, Adobe CC:n hallinnasta ja WordPress-maailmasta ovat ehdottomasti eduksi. Etua on myös, mikäli olet dataorientoitunut ja sinua kiinnostaa sen analysoiminen sekä hyödyntäminen AI-avusteisesti. Kukaan meistä ei ole valmis, eikä sinunkaan tarvitse sitä olla. Muotoilemme näköisesi roolin sopimaan yrityksen tavoitteisiin, yhdessä.

Toimistomme sijaitsee Hämeenlinnassa hyvien kulkuyhteyksien varrella.

Työajoissa hyödynnämme hybridimallilla, johon kuuluu lähtökohtaisesti työskentely toimistolla kahdesti viikossa.rooliin.

Wellbeing Superstars on tuottanut 10 vuoden ajan henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin palveluita työnantajille ja heidän koko henkilöstölle. Olemme tiimi asiantuntijoita ja valmentajia, joilla on vahvaa osaamista ja kokemusta fyysisestä ja henkisestä hyvinvoinnista, muutosjohtamisesta, ihmisten liikuttamisesta, innostamisesta sekä tulosten aikaansaamisesta. Keräämme työyhteisön yhteen ja rakennamme pala palalta hyvinvoivaa arkea, asiantuntevien valmentajien ja tutkitun tiedon avulla. Wellbeing Superstars on edelläkävijä yritysten henkilöstön hyvinvoinnin ja työntekijäkokemuksen kehittämisessä.

Customer Success Specialist

Wellbeing Superstars hakee nyt joukkoonsa hyvinvoinnin kehittämisestä kiinnostunutta henkilöä Customer Success Specialistin tehtävään.

Tehtäviisi kuuluu:
 • Osallistuminen asiakastyytyväisyyden kasvattamiseen ja asiakassuhteiden hoitaminen
 • Wellbeing Superstars:n valmentajien työn tukeminen asiakasprojektien eri vaiheissa
 • Nykyaikaiseen monikanavaiseen markkinointiin ja myyntiin osallistuminen
 • Osallistut muihinkin projektiluontoisiin töihin yhteistyössä koko tiimin kanssa

Olet oma-aloitteinen tekijä, pystyt organisoimaan asioita ja nautit monipuolisesta työnkuvasta. Jonkinasteinen kokemus hyvinvoinnista, terveydenhuollosta, johtamisesta tai valmentamisesta katsotaan eduksesi. Ympärilläsi on ammattilaisia, sekä myös julkisuudesta tunnettuja henkilöitä, joten olet luonteeltasi hyvä tiimipelaaja itsekin. Nappaat sovituista asioista kopin ja hoidat oman tonttisi, sekä pystyt tekemään itsenäisiä päätöksiä.

Työtehtävän vaatimukset: 1) Sujuva suomen ja englannin kielen taito 2) Luonteva verbaalinen ilmaisu sekä f2f, että etätapaamisissa 3) Sujuva kirjoituksen tuottaminen 4) Hyvä tietotekninen osaaminen monikanavaisen myynnin ja markkinoinnin tehtävissä 5) Sosiaalisen median (erityisesti Linked In) taidot. Positiivisesti erottuvan visuaalisen materiaalin tuottaminen, sekä verkostoitumisen taidot ovat vahva plussa.

Työn tekemisen malli on hybridityö, malli sovitaan kanssasi erikseen, riippuen myös omista toiveistasi. Ydintiimi on Hämeenlinnassa, Suomen pään asiakkaistamme suurin osa on pk-seudulla, Hämeessä ja Pirkanmaalla.

Keto - So Simple Oy, tuttavallisemmin Ketokamu, on suomalainen elintarvikevalmistaja, joka keskittyy terveellisiin ja vähähiilihydraattisiin tuotteisiin. Kohderyhmämme noudattaa vähähiilihydraattista tai ketogeenistä ruokavaliota, mutta tuotteemme sopivat myös moniin eri erikoisruokavalioihin, koska valmistamamme tuotteet ovat mm. sokerittomia, viljattomia, gluteenittomia, soijattomia, maidottomia ja lisäaineettomia Ketokamulla on oma verkkokauppa ja tuotteita myydään koko suomen kattavasti useissa ruokakaupoissa sekä erikoismyymälöissä.

Olemme virtuaaliyritys ja työskentelemme täysin etänä ympäri Suomea. Nyt haemme vahvistusta tiimiimme Lahden alueelta.

Digital Marketing Specialist

Digital Marketing Specialistin roolissa pääset työskentelemään mm. nettisivujen myynnillistämisen parissa tuottamalla sinne hakukoneystävällistä sisältöä ja muokkaamalla tuotekuvauksia markkinoinnin näkökulmasta myynnillisiksi. Tuotat budjetin mukaista sisältöä some-kanaviimme (FB/IG) sekä uutiskirjeisiin (annetun materiaalin pohjalta) ja blogiin AI-työkaluja apuna käyttäen. Sinulla on mahdollisuus päästä analysoimaan markkinoinnin data sekä tekemään esim. mainoskampanjoiden A/B-testauksia. Graafisen puolen osaaminen ja visuaalisuus on plussaa. Pääset tutustumaan ja työstämään myös Odoo -järjestelmää, jossa suoritamme mm. B to B verkkokaupan ja asiakasrekisterin käyttöönoton.

Tehtäväkentässäsi on laajalti markkinoinnin toimenpiteitä, mutta kaikkea ei tarvitse osata heti, vaan voit kasvaa tehtävän mukana ja tuoda mm. ideoita uusien ohjelmien ja työkalujen käyttöönottoon. Toivomme, että olet kiinnostunut markkinoinnin analytiikasta ja sisällöntuotannosta ja että sinulla olisi kokemusta WordPressistä. Ihan huikeaa olisi, jos olet itse ketoilija tai ymmärrät sen vaikutuksista elimistöön. Suomen kielen lisäksi sinulla tulisi olla myös englanti hallussa.

Markkinointitehtävien lisäksi vastaat myös customer success puolesta, eli vastailet välillä asiakkaiden kyselyihin ja kirjaat tilauksia koneelle.

VANAJAN KEKSIT OY

VOHVELEITA, KEKSEJÄ JA KORPPUJA VUODESTA 1962

Olemme perinteikäs, innovatiivinen ja kehittyvä keksitehdas Hämeenlinnassa – Suomen sydämessä. Yrityksen omistuspohja on täysin suomalainen ja Vanajan Keksit Oy haluaa ylläpitää ja jatkaa Kantolan vuosikymmenien leivontaperinteitä.

Vanajan suussa sulavien vohveleiden, maukkaiden keksien ja rapeiden korppujen valmistamisen taustalta löytyy kolme tärkeää tuotantotekijää – ensiluokkaiset raaka-aineet, osaava ja motivoinut henkilökunta sekä korkealaatuinen tuotantoteknologia.

Tervetuloa Vanajan tuotemaailmaan!

Meille jokainen saamamme palaute, idea ja mielipide ovat kehitysaskeleita.

Markkinointikoordinaattori

Haemme sinua markkinoinnin osaaja, jonka valtteina ovat reipas työote ja tekemisen meininki.

Pääset tekemään monipuolisesti erilaisia markkinointitehtäviä ja sinulle tuttuja työvälineitä voivat olla ennestään esim Adoben, Canvan ohjelmat.

Pääset myös valmistelemaan ja toteuttamaan brändillisen markkinoinnin toimenpiteitä, kuten

sisältöjen valmistelu, kohdentaminen, julkaiseminen, optimointi ja analysointi yhdessä muun teamin kanssa.

Sinua kiinnostaa myös some-markkinoinnin mahdollisuudet, kehittäminen meillä ja haluat kehittyä tälläkin osa-alueella vielä paremmaksi.

Sujuva tekstien kirjoittaminen suomen kielellä tuotto on edellytys työssäsi pärjäämiseen.

Toimenkuvasi voidaan räätälöidä tilanteen ja osaamisesi mukaan.

Tulevaisuudessa mahdollisuus työskennellä hybridimallilla ja annamme sinulle vastuuta organisaatiomme sisällä myös muissa tehtävissä.

Kasvava teknisen valaistusalan yritys Cerbelux Oy kaipaa riveihinsä monipuolisesta roolista innostuvaa assistenttia.

Cerbelux etsii nyt tiiminsä vahvistukseksi energistä ja itsenäisestä työstä nauttivaa toimistotyöntekijää heidän Hämeenlinnan toimistolle.

Tarjoamme loistavan mahdollisuuden työskennellä osana ydintiimiämme oppia saaden ja energiaa jakaen markkinoinnin, hallinnon ja myynnin aloilla. Pääset näkemään yritystoiminnan kaikki osa-alueet ja myös niihin vaikuttamaan. Erityinen painopiste työssäsi tulee olemaan markkinoinnilla ja hallinnon tehtävillä.

Työpäivä voi sisältää esimerkiksi verkkosivujen päivitystä, markkinointikampanjoiden suunnittelua, asiakaspalvelua, toimitusten lähetystä ja vastaanottoa. Työtehtävät ovat siis moninaiset ja niitä voidaan räätälöidä myös mielenkiintosi mukaan ja kehityksesi edistyessä aina vaativampiin kansainvälisiin tehtäviin saakka. Sovellut tehtävään mikäli nautit itsenäisestä työskentelystä ja olet toimeen tarttuva sekä oma-aloitteinen. Myös kiinnostus uuden oppimiseen on eduksesi tässä tehtävässä.

Vaikka tehtävänkuvasi on laaja, monipuolinen ja haastavakin, emme odota, että olisit vielä valmis ammattilainen - me opastamme sinut näihin tehtäviin. Meille asenteesi ja halusi kehittyä on kaikkein tärkeintä.

Etsimme motivoitunutta ja monipuolista Digital Marketing Specialistia liittymään tiimiimme Tehtäviisi kuuluu sisällöntuotanto eri kanaviin, kuten uutiskirjeisiin ja sosiaaliseen mediaan. Osaat myös kirjoittaa informatiivisia ja houkuttelevia artikkeleita verkkosivuille asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kiinnostuksen herättämiseksi.  Päivität ja ylläpidät verkkosivuja varmistaen niiden toimivuuden ja käyttäjäystävällisyyden sekä seuraat verkkosivujen analytiikkaa ja teet tarvittavia muutoksia kävijäkokemuksen parantamiseksi.

Tekoälyä tulet hyödyntämään työssäsi monipuolisesti.

Pääset työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä ja toivommekin, että suomen kielen lisäksi englanti taittuu sinulta suhteellisen sujuvasti.

Tehtävässä on hyötyä, jos sinulla on kokemusta WordPressistä, MailChimpistä ja Google Adsista, samoin Adobe CC:n osaamisesta. Näitä kaikkia ei tarvitse silti hallita heti. 

FoodFarm on öljyhampputuotteiden myyntiin ja markkinointiin erikoistunut yritys. Tuotteemme ovat öljyhampun siemenestä prosessoidut raaka-aineet, kuten kokonainen ja kuorittu siemen, hamppuproteiini ja hamppuöljy. Asiakkaitamme ovat muun muassa elintarvike-, rehu- ja kemianteollisuuden toimijat sekä tukkuasiakkaat, jotka käyttävät hamppuraaka-ainetta tuotteissaan.

Tunto creates innovative lighting concepts that combine wooden materials with the latest technology. In close cooperation with architects, lighting designers, and interior designers, we develop solutions that respond to individual needs, aiming to bring desired visions to life in any space or interior.

HoivaHäme on vuonna 2017 Janakkalaan perustettu kotihoitoa tuottava yritys. Tänä keväänä olemme aloittaneet voimakkaan kasvun ja perustamme mm. Hämeenlinnan toimiston yhteyteen terveydenhoitotuotteiden ja apuvälineiden myymälän.

Asiakasvastaava

Työtehtäviin sisältyy liikkeen toiminnasta huolehtiminen, kotihoidon työn tukeminen ja markkinoinnista huolehtiminen liikkeen ja kotihoidon osalta. Työkavereina tulee olemaan koko kotihoidon mahtava porukka sekä tukea antava johto. Työnkuva on uusi ja mahdollisuus kehittää omien taitojesi ja kiinnostuksesi mukaan.

Olethan positiivinen, sosiaalinen ja järjestelmällinen, tunnet terveydenhoitoalaa. Kun työhön pääsee hyvin sisälle, voi yrityksen kehittymisen myötä löytyä muutakin itseäsi kiinnostavaa työnkuvaa.

Haemme nyt tunneälykästä ja erinomaisesti ihmisten kanssa juttuun tulevaa Asiakkuuspäällikköä, jolla olisi jo kokemusta mainostoimistomaailmasta tai vastaavasi asiakaspuolelta toimistoyhteistyöstä ja omalta osalta markkinoinnista vastaamisesta.

Osaat pitää langat sujuvasti käsissäsi ja vastata useista asiakkuuksista ja projekteista samanaikaisesti.

Jotta osaat keskustella luontevasti asiakkaiden kanssa, tulisi sinun markkinoinnin osaamisen tulisi olla laaja-alaista, lähinnä tavoitteellisen ja tuloksellisen markkinoinnin eri puolien ymmärrystä. Sinun ei tarvitse olla osaaja esim. analytiikan, visuaalisen suunnittelun tai digimarkkinoinnin saralla, mutta ymmärryksestä toki hyötyä.

Etsimme kumppanivastaavaa, jonka tehtävänkuvaan kuuluvat myynti, markkinointi & yhteistyökumppanitapahtumien järjestäminen. Arvostamme kontakteja yritysmaailmaan ja digitaalisen markkinoininnin (esim. some-markkinoinnin) perusosaamista. Pääset kasvattamaan osaamistasi modernissa myynnissä ja digitaalisessa markkinoinnissa.

Etsimme kotimaan ja/tai kansainväliseen myyntiin myyntipäällikköä. Mikäli maanrakennusalan asiakastyö ja asiakkuudenhoito kiinnostaa, tämä paikka on sinulle.

Yritys- ja roolikuvaukset päivittyvät myöhemmin

Yritys- ja roolikuvaukset päivittyvät myöhemmin

Yritykset etsivät henkilöitä, joilla on aito motivaatio kehittää osaamistaan ja oppia uutta. Osaamiskriteerit vaihtelevat rekrytoivien yritysten tarpeiden mukaan, joten voit hakea mukaan monenlaisella taustalla. Sinulla voi olla tuore tutkinto ja etsit nyt näytön paikkaa sekä mahdollisuutta syventää osaamistasi. Voit myös olla kokeneempi ammattilainen, joka haluaa syventää osaamistaan tai vaihtaa alaa markkinoinnin tai myynnin tehtäviin.

Voit hakea mukaan, mikäli sinulla on soveltuva tutkinto (esim. medianomi, restonomi, tradenomi, KTM, FM, VTM) tai vaihtoehtoisesti työkokemusta esimerkiksi markkinoinnin, viestinnän, myynnin, asiakkuudenhoidon tai projektinhallinnan tehtävistä. Hakijoilta edellytetään sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa (B 1.1.), muu kielitaito on eduksi.

Koulutusohjelma toteutetaan yhteistyössä rekrytoivien yritysten sekä Hämeen alueen ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. Ohjelma on suunnattu ensisijaisesti alueen työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus on osallistujalle maksuton ja ohjelman ajalta saat työttömyysetuuttasi ja kulukorvausta.

Koulutusohjelman kokonaiskesto on noin viisi kuukautta, joka sisältää yritystyöskentelyn lisäksi kontaktikoulutusta ja itsenäistä etäopiskelua. Tarkempi koulutuskalenteri muodostetaan aloittamisen yhteydessä sen hetkisen tarjonnan, osallistujan omien toiveiden ja työtehtävän mukaan. 

Yhteinen koulutuskokonaisuus

 • Johdanto tekoälyyn 
 • Tekoälyn mahdollisuudet markkinoinnissa ja myynnissä
 • Data-analytiikka ja tekoäly päätöksenteossa 
 • Digimarkkinoinnin ja –myynnin yleiskuva 
 • Modernien työelämätaitojen kehittäminen & koulutuksen aloitus- ja päätöspäivät 

Räätälöitävät koulutussisällöt

 • Markkinoinnin mittaaminen
 • Tekoälytyökalut sisältömarkkinoinnissa
 • Markkinoinnin teknologiat
 • Hakukoneoptimointi (SEO) ja –markkinointi (SEM) ja näiden tehostaminen tekoälyllä
 • Somemarkkinointi & tekoälyn hyödyntäminen sisällöissä
 • Verkkosivuston kehittäminen 
 • Tekoälyn hyödyntäminen asiakasymmärryksen kasvattamisessa 
 • Digitaalinen myyntityö
 • Myynnin teknologiat & tekoäly 
 • Tekoälyn hyödyntäminen myynnin materiaaleissa
 • Asiakaskokemuksen parantaminen tekoälyn avulla
 • Videot markkinoinnin ja myynnin tukena 
 

 

Haku koulutusohjelmaan on kaksivaiheinen:

 1. Täytä virallinen hakemus TE-toimistolle ja varmista, että työnhakusi on voimassa. TE-toimisto tekee päätöksen koulutusohjelmaan valituista. 


  Kanta-Hämeen TE-hakemukseen tästä.


  Päijät-Hämeen TE-hakemukseen tästä. 

 2. Luo osaajaprofiili Talentgaten järjestelmään. Osaamisprofiilin tietoja käytetään osaamisesi esittelemiseen rekrytoiville yrityksille. Blogistamme voit lukea tarkemmin hakuprosessista.
Koulutuksen aikataulu:
 • Hakuaika: 15.4.2024-13.5.2024

 • Koulutusohjelman kesto: 5 kk

 • Koulutusohjelman ajankohta: 21.5–15.10. tai 4.6.–29.10. 

KIINNOSTUITKO? KYSY LISÄTIETOJA

Julia470 x 400

Julia Räty

Ajankohtaista

Hakijakokemukset 12.01.2024

Koulutusohjelma kasvatti osaamista ja vei uudelle uralle

Tytti Johanna Himanen alkoi etsiä uutta suuntaa ja erilaisia koulutusmahdollisuuksia jäädessään pois markkinointisuunnittelijan...

Lue lisää
Hakijakokemukset 04.08.2023

Koulutusohjelma mahdollisti osaamisen sertifioinnin ja uuden uran IT-alalla

Projektinhallintaosaaminen on taito, jota tarvitaan lähes joka työssä kuin myös oman työn johtamisessa. Työtehtävät ovat yhä...

Lue lisää
Hakijakokemukset 04.08.2023

Rekrytoiva koulutusohjelma auttoi kirkastamaan tavoitteet ja löytämään suunnan uralle!

Liiketalouden tradenomiksi valmistuneella Erika Heinosella ja IT-tradenomiksi opiskelleella Esa Salosella oli sama haaste....

Lue lisää
Layer_5

Tutustu muihin koulutusohjelmiin