Päivitä hakemuksesi

Kasvumarkkinointiosaaja F.E.C.

Lahti

Haku päättynyt 21.9.2020

Hae mukaan

Haluatko oppia kasvattamaan yrityksen myyntiä markkinoinnin keinoin? Sykkiikö sydämesi monikanavaiselle, datalla johdetulle markkinoinnille sekä sisältöjen & automaation hyödyntämiselle myynnin edistämisessä? Haetko seuraavaa urasteppiä ja mahdollisuutta työllistyä alalle, jossa kasvu ei lopu kesken?

Kasvumarkkinointiosaaja F.E.C. -koulutusohjelman kautta sinulla on loistava mahdollisuus löytää uusi työ digitalisoituneen markkinoinnin parista. Kuusi kuukautta kestävän rekrytoivan koulutusohjelman kautta pätevöidyt modernin markkinoinnin tai asiakkuudenhallinnan ammattilaiseksi sekä opit kasvumarkkinoinnin salat asiantuntijakoulutuksen ja käytännön työskentelyn kautta. Ohjelman käytyäsi sinulla on osaamista hyödyntää automaatiota, teknologioita ja dataa markkinoinnissa sekä ymmärrät, miten yritysten myyntiä kasvatetaan digitaalisesti. Ohjelma on väyläsi työllistyä uusiin tehtäviin ja kouluttautua osaajaksi, joiden kysyntä on kova!

 

Yritykset etsivät uusia osaajia

 

Lahden ja Hämeenlinnan alueen yritykset etsivät uusia osaajia. Yrityksien tehtävät vaihtelevat, joten mukaan voi osallistua monenlaisilla taustoilla! Yrityksien tavoitteena on rekrytoida valittu henkilö ohjelman päättyessä.

Uusia osaajia etsitään kehittymään mm. seuraaviin tehtäviin:

 • JELD-WEN (toimipiste Vääksy/etänä), Markkinointiassistentti: Jeld-Wen hakee markkinointiassistenttia kehittymään monipuolisiin markkinoinnin tehtäviin, jotka liittyvät pääosin käynnissä oleviin brändi- ja nettisivuprojekteihin. Brändiprojektin tehtäviä ovat muun muassa logo- ja tuotetietomateriaalien taitto myymälöiden ja omien toimipisteiden tarpeisiin, käyntikorttien ja työmaakorttien päivityksen koordinointi sekä messuihin liittyvä koordinointi. Nettisivuprojektiin liittyviä tehtäviä ovat muun muassa sisällön siirtäminen nykyisestä sivustosta uuteen järjestelmään, tuotetietojen hallinta ja rikastaminen sekä kuvien käsittely ja hakukoneystävällinen nimeäminen.
 • Palveluna (toimipiste Lahti/etänä), Kasvumarkkinoija: Palveluna etsii henkilöä kehittymään kasvumarkkinoijan tehtäviin. Tehtävässä on eduksi hyvät viestintätaidot (suomi, englanti), sisällöntuotanto-osaaminen sekä sosiaalisen median kanavien ylläpito. Eduksi on vahva silmä visuaalisuudelle ja yksityiskohdille. Hyödyksi on myös Adoben kuvankäsittelyohjelmien osaaminen sekä videotuotanto - ja käsittelykokemus. Sinulla on mahdollisuus oppia verkkopalveluiden rakentamista, markkinointiautomaation käyttöä sekä chattibottien rakentamista ja operointia, jotka tulevat osaksi työnkuvaasi tiimissä taitojesi kehittyessä.
 • Terästeollisuuden yritys (Lahti), Markkinointiassistentti: Ohjelman kautta kehityt seuraaviin markkinointiassistentin tehtäviin: sisällöntuotanto somekanaviin, uutiskirjeisiin ja verkkosivuille sekä materiaalien kuten esitteiden, katalogien ym. tuotanto. Eduksi on InDesign ja Photoshop osaaminen, digi- ja painomateriaalien tuotanto-osaaminen sekä kokemus videoiden tekemisestä. Kansainvälisen yrityksen kielitaitotoiveena suomi ja englanti sekä etuna ruotsi. 
 • Teknisen alan yritys (Lahti), Markkinointikoordinaattori:  Kansainvälisillä markkinoilla toimiva teknisen alan yritys etsii henkilöä kehittymään markkinointikoordinaattoriksi. Syksyn aikana on tulossa mm. uudet nettisivut ja tavoitteena some-kanavien aktivoiminen. Toiveena kokemus markkinoinnin tehtävistä, hyvä suomi ja englanti sekä kokemus kuvankäsittelyohjelmista.
 • Vaatetusalan yritys (Lahti), Valikoima- ja hankintavastaava: Tehtävänä on tuote- ja mallistosuunnittelu ja sen hoito, hankintasuunnitelman laatiminen sekä hankinnat Euroopasta (mm. toimittajaneuvottelut ja -sopimukset, tilaukset ym., sekä uusien toimittajien kartoittaminen). Toivomme kaupallista osaamista ja näkemystä myynnistä sekä kokemusta (kansainvälisistä) hankinnoista. Kokemus vaatetusalasta ja sujuva englannin kielen taito ovat välttämättömiä. Eduksi on ymmärtää vaatetusalan trendejä ja markkinoita ja tunnistaa kuluttajien uusimpia toiveita.
 • Elintarvikealan yritys (Lahti), Junior Asiakasvastaava: Nykyisten asiakkuuksien hallinta ja uusasiakashankinta. Keittiöalan tuntemus katsotaan eduksi.
 • Metallialan yritys (Hollola), Digimarkkinoija: Digimarkkinoijana tehtävänä on lähteä kehittämään some-markkinointia, ylläpitää verkkosivuja ja sisällöntuotanto eri kanaviin. Edellytyksenä englannin kielen taito. Plussana ruotsin kielen taito ja Joomla-alustan tuntemus.
 • Teknisen alan yritys (Lahti), Sisällöntuottaja: Päätehtävä on monikanavainen sisällöntuotanto sisäisessä ja ulkoisessa viestinnässä. Mahdollisuus osallistua intranetin kehittämiseen. Osaamisvaatimuksena on sujuva kirjallinen ilmaisu, halua ja motivaatio monipuolisen sisällön tuottamiseen ja tekniseen alaan.
 • Mainostoimisto (Lahti), Web Developer: Mainostoimisto etsii web developeria asiakkaiden verkkosivuprojekteihin. Osaamisvaatimuksena osaaminen WordPressistä ja PHPstä, myös harrastuneisuustausta on soveltuva tehtävässä suoriutumiseen.
 • Maanrakennusalan yritys (Hyvinkää), Junior-osaaja: Osallistuminen digiprojektiin. Edellytyksenä maanrakennusalan tai konevuokraamoalan tuntemus.

Kartoitamme yritystarpeita jatkuvasti, joten mukana olevat yritykset ja tarpeet muuttuvat hakuajan puitteissa.

Kasvumarkkinointiosaaja F.E.C.-koulutusohjelman kesto on noin 6kk (120 arkipäivää), joka sisältää alan asiantuntijoiden pitämiä lähikoulutuspäiviä (noin 20 pv) sekä työskentelyä yhteistyöyrityksen käytännön työtehtävissä.

 Koulutuksen pääteemat:

Yritystyöskentelyn lisäksi koulutusohjelma sisältää noin 20 päivää koulutusta seuraavista teemoista: 

 • Digitaaliset kasvumahdollisuudet – strategiasta taktiseen tekemiseen  
 • Asiakassuhteiden & -kokemuksen kehittäminen, palvelumuotoilu
 • Sisältömarkkinointi myynnin kasvun välineenä – blogit, webinaarit & muut sisällöt 
 • Brändimarkkinointi  vaikuttajamarkkinointi, tapahtumamarkkinointi, videomarkkinointi tai vierasbloggaus  
 • Markkinoinnin automaatio  
 • Sähköpostimarkkinointi 
 • Tuloksellinen somemarkkinointi – sisällöt, mittaaminen ja mainonta 
 • Asiakasymmärrys ja asiakashankinta LinkedInissä  
 • Hakukoneoptimointi (SEO), analytiikka (Google Analytics) 
 • Mainonta Google Adsillä  
 • Työelämätaidot  Esiintymis- ja vuorovaikutustaitojen kehittäminen, ura- ja työnhakuvalmennus 
Koulutukset toteutetaan Lahdessa. Talentgatella on valmius toteuttaa sekä haastattelut että koulutukset onlinetoteutuksina koronapandemiatilanteen mukaisesti.  

Yritykset etsivät henkilöitä, joilla on aitoa motivaatiota kehittää osaamistaan ja toimia erilaisissa markkinoinnin ja myynnin tehtävissä. Tärkeintä on asenne ja motivaatio. Osaamisesi voit olla saanut joko koulutuksen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta. Haettavien tehtävien osaamiskriteerit vaihtelevat rekrytoivien yritysten tehtävien mukaan

Voit hakea mukaan, mikäli olet tällä hetkellä työtön, työttömyysuhan alainen tai lomautettuna. Voit hakea ohjelmaan myös, mikäli määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen ohjelman alkua. Ohjelma on suunnattu ensisijaisesti Hämeen alueen työnhakijoille.

Hakeminen tapahtuu seuraavasti:

 • Täytä tietosi Talentgaten järjestelmään täällä.
 • Talentgate ottaa sinuun yhteyttä ja kartoittaa sinulle sopivaa yrityskumppania
 • Mikäli sinulle sopiva yrityspaikka on mahdollinen, saat ohjeet hakemuksen tekemiseen TE-toimistolle, joka tarkastaa soveltuvuutesi koulutuksen osallistujaksi.

 

Haku päättyy 21.9.2020, mutta mukaan kannattaa hakea heti sillä valintaprosessi käynnistyy jo hakuaikana! Yritykset haastattelevat soveltuviksi näkemänsä ehdokkaat ja ohjelma alkaa, kun yritys on valinnut itselleen osaajan, ja hakija hyväksyy kyseisen paikan. Ohjelmassa voit aloittaa 12.10.2020.

Kasvumarkkinointiosaaja F.E.C. on työsuhteeseen tähtäävä koulutusohjelma, joka toteutetaan yhteistyössä Hämeen ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ohjelman ajaksi ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. Lisätietoja hakemisesta ja taloudellisesta tuesta voit saada TE-palveluiden koulutusneuvonnasta 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

Hae mukaan ohjelmaan

Hae mukaan

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja

inner-banner

Talentgaten hakijapalvelut

010 231 6920

Layer_5

Tutustu muihin koulutusohjelmiin

Katso muut koulutusohjelmat