Päivitä hakemuksesi

Junior Business Talent F.E.C

Helsinki

Haku päättynyt 30/06/2020

Oletko valmistunut hiljattain korkeakoulusta ja etsit oman alasi töitä? Kaipaatko työmahdollisuutta, jossa pääset näyttämään osaamisesi? Tai tarvitsetko tietyn taidot hallitsemista, jotta pääset työskentelemään itseäsi kiinnostavalle alalle?

Kevään ryhmän haku on päättynyt 30.6. Avaamme uuden haun elokuussa syksyn ryhmään.

Päivitä osaamisesi digiaikaan ja työllisty!

TalentGate tarjoaa Junior Business Talent F.E.C.-koulutuksen kautta työllistymismahdollisuuksia enintään 30-vuotiaille korkeakoulutetuille nuorille! Monelle ensimmäisen oman alan työpaikan löytäminen on haastavaa valmistumisen jälkeen. Osa taas päätyy työskentelemään tehtävissä, jotka eivät vastaa omia kiinnostuksenkohteita tai koulutustaustaa. Työmarkkinat ja työtehtävät muuttuvat digitalisoitumisen vuoksi nopeaan tahtiin, eikä tutkinto enää takaa työllistymistä. Rekrytoiva koulutusohjelma on kiihdytyskaistasi oman alan kiinnostaviin tehtäviin!

Asiakasyrityksemme etsivät uusia tulevaisuuden kykyjä kehittymään monipuolisiin tehtäviinsä 6 kuukauden rekrytoiva koulutusohjelman kautta. Ohjelman aikana saat käytännönläheistä, työtehtäviäsi tukevaa asiantuntijakoulutusta ja perehdyt samalla työtehtäviin yrityksessä. Taustastasi ja työtehtävistäsi riippuen voit pätevöityä koulutusohjelman kautta esim. erilaisiin digimarkkinoinnin, asiakkuudenhallinnan, taloushallinnon, IT:n tai projektinhallinnan tehtäviin. Ota ohjelman kautta uusi urasteppi!

 

 

Yritykset etsivät uusia osaajia

 

Yritykset etsivät uusia kykyjä perehtymään ja kehittymään tehtäviinsä. Tehtävät vaihtelevat, joten mukaan voi osallistua monenlaisilla taustoilla! Yrityksien tavoitteena on rekrytoida valittu henkilö ohjelman päättyessä.

Yritykset etsivät uusia osaajia kehittymään mm. seuraaviin tehtäviinsä

  • Markkinointikoordinaattori
  • Digital Marketing Specialist
  • Junior Account Manager
  • Sisällöntuottaja / Sisältömarkkinoija
  • Customer Care Specialist
  • Projektikoordinaattori
  • Myyntipäällikkö
  • Service Desk Agent

Muista, että sinun ei tarvitse olla vielä valmis osaaja, tärkeintä on motivaatio kehittyä & into oppia uutta!

Rekrytoivan koulutusohjelman kokonaiskesto on noin 6kk (120 arkipäivää), joka sisältää alan asiantuntijoiden pitämiä lähi- ja etäkoulutuspäiviä (noin 20 pv) sekä työskentelyä yhteistyöyrityksen käytännön työtehtävissä.

Koulutustarjotin räätälöidään osallistujakohtaisesti TalentGaten tarjonnasta tukemaan yrityksen tehtäviin perehtymistä. Koulutustarjontamme sisältää kokonaisuuksia esimerkiksi digimarkkinoinnista, asiakkuudenhallinnasta, taloushallinnosta, projektitoiminnasta, palveluhallinnasta sekä IT-puolen koulutuksista (ohjelmistot, ohjelmointi jne.). Tarkempi koulutuskalenteri räätälöidään aloittamisen yhteydessä sen hetkisen tarjonnan, osallistujan omien toiveiden ja työtehtävän mukaan.

 

Esimerkkejä koulutuskokonaisuuksista:

Painotus digitaalisessa markkinoinnissa


esim. digitaaliset kasvumahdollisuudet, somemarkkinointi ja -työkalut, Googlen työkalut hyötykäyttöön: verkkosivunäkyvyyden kasvattaminen, tehokas mainonta Google Adsillä ja tuloksien mittaaminen Google Analyticsilla, HubSpot & MailChimp markkinoinnin automaatiossa ja sähköpostimarkkinoinnissa

Painotus projektitoiminnassa

esim. vaiheet & kansainvälisen IPMA D-sertifikaatin suorittamismahdollisuus, PRINCE2-sertifiointi

Painotus liiketoiminnan teemoissa

esim. sopimusjuridiikka, yritystoiminta, taloushallinto, kirjanpito, modernit myyntitaidot, asiakassuhteiden & -kokemuksen kehittäminen, palvelumuotoilu

Painotus it-työkaluissa / ohjelmistoissa

esim. Windows10, Office 365 & Sharepoint Pääkäyttäjille, HTML & CSS perusteet, Javascript perusteet, Python-ohjelmoinnin perusteet, SQL-kielen perusteet

Koulutukset toteutetaan Helsingissä ja verkossa. Meneillään olevan poikkeustilan vuoksi olemme varautuneet toteuttamaan haastattelut ja tarvittaessa koulutukset virtuaalisesti.

Yritykset etsivät henkilöitä, joilla on aitoa motivaatiota kehittää osaamistaan ja hyvä asenne uuden oppimista kohtaan. Kaikenlainen työkokemus tai harrastuneisuus kaupallisista tai teknisistä tehtävistä on eduksi, mutta tärkeintä on oikea asenne ja motivaatio. Voit hakea mukaan ohjelmaan, mikäli olet enintään 30-vuotias, sinulla on ammatti- tai tiedekorkeakoulututkinto ja olet rekisteröitynyt työnhakijaksi TE-toimistossa.

Lisäksi sinun tulee olla tällä hetkellä työtön, työttömyysuhan alainen tai lomautettuna. Voit hakea ohjelmaan myös, mikäli määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen ohjelman alkua. Mikäli olet viimeistelemässä opintoja, muistathan että sinun tulisi olla valmistunut ennen koulutusohjelman alkamista

Hakuohjeet

Haku kevään ryhmään on päättynyt 30.6. Avaamme elokuussa uuden haun syksyn ryhmään. 

 

Hae mukaan ohjelmaan

Hae mukaan

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja

talentgate-tyonhakija

Talentgaten hakijapalvelut


+358 (0)10 231 6922

Layer_5

Tutustu muihin koulutusohjelmiin

Katso muut koulutusohjelmat