Päivitä hakemuksesi

Junior Business Talent F.E.C.

Helsinki

Haku päättyi 16.12.2020

Oletko valmistunut hiljattain korkeakoulusta ja etsit oman alasi töitä? Kasvatamme digimarkkinoinnin, projektinhallinnan ja asiakaskohtaamisen osaajia Junior Business Talent ohjelman kautta!

Päivitä osaamisesi ja työllisty!

Haku koulutusohjelmaan on päättynyt 16.12.2020. Talentgate on yhteydessä kaikkiin esivalinnasta edenneisiin hakijoihin.

Talentgate tarjoaa Junior Business Talent F.E.C.-koulutusohjelman kautta työllistymismahdollisuuksia enintään 30-vuotiaille korkeakoulutetuille nuorille! Ohjelman kautta voit kasvaa digimarkkinoinnin, projektinhallinnan tai asiakaskohtaamisen ja asiakkuuksien osaajaksi. Tämän lisäksi tarjoamme työ- ja kouluttautumismahdollisuuksia mm. taloushallinnon, juridiikan, HR:n ja IT:n parista. 

Monelle ensimmäisen oman alan työpaikan löytäminen on haastavaa valmistumisen jälkeen. Osa taas päätyy työskentelemään tehtävissä, jotka eivät vastaa omia kiinnostuksen kohteita tai koulutustaustaa. Työmarkkinat ja työtehtävät muuttuvat digitalisoitumisen vuoksi nopeaan tahtiin, eikä tutkinto enää takaa työllistymistä. Rekrytoiva koulutusohjelma on kiihdytyskaistasi oman alan kiinnostaviin tehtäviin!

Asiakasyrityksemme etsivät uusia tulevaisuuden kykyjä kehittymään monipuolisiin tehtäviinsä 6 kuukauden rekrytoivan koulutusohjelman kautta. Ohjelman aikana saat käytännönläheistä, työtehtäviäsi tukevaa asiantuntijakoulutusta ja perehdyt samalla työtehtäviin yrityksessä. Yrityksien tavoitteena on rekrytoida valittu osallistuja ohjelman päätteeksi.

 

Yritykset etsivät uusia osaajia

 

Yritykset etsivät uusia kykyjä perehtymään ja kehittymään tehtäviinsä. Tehtävät vaihtelevat, joten mukaan voi osallistua monenlaisilla taustoilla! Yrityksien tavoitteena on rekrytoida valittu henkilö ohjelman päättyessä.

Yritykset etsivät uusia osaajia kehittymään mm. seuraaviin tehtäviinsä: • Lindström Oy, Product Owner:  In this role, you will transform the high-level product vision and the business model into detailed requirements. You will also do roadmap planning for Digital Solutions (customer solutions which utilize e.g. IOT, RFID, APIs, AI/ML technologies). You work closely with other product lines and stakeholders to build scalable solutions.
 • Giosg.com Oy, Product Marketing Manager: As a Product Marketing Manager, you’ll work in very close and direct cooperation with other Product Managers, and maintain a close relationship with customers, client executives, and the management team to define the messaging, customer targeting, and value proposition for Giosg’s solutions.
 • Suunto, Product Marketing Intern: In this role, your main responsibility is to plan and execute marketing asset transfer from existing database to new one. You will plan, prepare, and manage trainings and guidelines related to the use of the new asset database and give user support to other teams.
 • OptoFidelity Oy, LabVIEW-osaaja: Tule kouluttautumaan LabView/TestStand osaajaksi koulutusohjelman kautta. Sinulta odotetaan sopivaa teknistä koulutustaustaa (esim. elektroniikka, automaatio tai sähkövoimatekniikka) ja kiinnostusta ohjelmointiin ja sen hyödyntämiseen testaus/mittauslaitteistoissa.
 • Musti ja Mirri, norjan kielen taitaja asiakaspalvelutehtäviin
 • RoadCloud Oy, Customer Support
 • Mediadrive Oy, Markkinointikoordinaattori

Muista, että sinun ei tarvitse olla vielä valmis osaaja, tärkeintä on motivaatio kehittyä & into oppia uutta! Tehtävät ja mukana olevat yritykset muuttuvat hakuajan puitteissa, kun paikkoja täytetään ja uusia tarpeita tulee tietoomme.

Rekrytoivan koulutusohjelman kokonaiskesto on noin 6kk (120 arkipäivää), joka sisältää yritystyöskentelyn lisäksi noin 20 pv koulutusta.

Ohjelman kautta voit kasvaa:

 • Digimarkkinoinnin osaajaksi: Ohjelman aikana perehdyt ja kehityt yrityksen tehtäviin saaden samalla täydennyskoulutusta esim. verkkonäkyvyyden kehittämisestä, Googlen työkaluista, sisältömarkkinoinnista, markkinoinnin automaatiosta, markkinointiteknologioista, graafisesta suunnittelusta sekä somemarkkinoinnista ja -mainonnasta. 
 • Projektiosaajaksi: Ohjelman aikana perehdyt ja kehityt yrityksen tehtäviin saaden samalla täydennyskoulutusta esim. projektin sidosryhmistä, projektien suunnittelusta ja aikataulutuksesta, projektien onnistuneesta läpiviennistä, ketterästä kehittämisestä, projektityökaluista ja viestinnästä.
 • Asiakaskohtaamisen ja asiakkuuksien osaajaksi: Ohjelman aikana perehdyt ja kehityt yrityksen tehtäviin saaden samalla täydennyskoulutusta esim. asiakaspalvelutaitojen kehittämisestä, asiakaskokemuksesta ja palvelumuotoilusta, asiakkuuksien hallinnasta ja markkinoinnin hyödyntämisestä asiakaskohtaamisissa ja myynnissä.
 • Muihin kaupallisiin tai teknisiin tehtäviin: Riippuen taustastasi ja tavoitteistasi voit työllistyä ja kouluttautua mm. taloushallinnon, juridiikan, HR:n ja IT:n tehtäviin.

 

Koulutuskokonaisuus muodostuu Talentgaten koulutuskumppaneiden tarjonnasta ja valikoitavat teemat vaihtelevat riippuen aloitusajankohdastasi. Tarkempi koulutuskalenteri muodostetaan aloittamisen yhteydessä sen hetkisen tarjonnan, osallistujan omien toiveiden ja työtehtävän mukaan.

Koulutukset toteutetaan koronapandemian vuoksi toistaisesti online-toteutuksina.  

Yritykset etsivät henkilöitä, joilla on aitoa motivaatiota kehittää osaamistaan ja hyvä asenne uuden oppimista kohtaan. Kaikenlainen työkokemus tai harrastuneisuus kaupallisista tai teknisistä tehtävistä on eduksi, mutta tärkeintä on oikea asenne ja motivaatio. Voit hakea mukaan ohjelmaan, mikäli olet enintään 30-vuotias, sinulla on ammatti- tai tiedekorkeakoulututkinto ja olet rekisteröitynyt työnhakijaksi TE-toimistossa.

Lisäksi sinun tulee olla tällä hetkellä työtön, työttömyysuhan alainen tai lomautettuna. Voit hakea ohjelmaan myös, mikäli määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen ohjelman alkua. Mikäli olet viimeistelemässä opintoja, muistathan että sinun tulisi olla valmistunut ennen koulutusohjelman alkamista

Haku koulutusohjelmaan on päättynyt 16.12.2020 Talentgate on yhteydessä kaikkiin esivalinnasta edenneisiin hakijoihin.

 

Haettuasi mukaan Talentgate esittelee profiilisi yrityksille, jotka kiinnostuessaan haastattelevat sinut henkilökohtaisesti. Osallistuminen F.E.C.-työvoimakoulutukseen edellyttää sopivaa yrityspaikkaa, jossa käytännön työssäoppiminen tapahtuu. 

 

Hae mukaan ohjelmaan

Hae mukaan

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja

talentgate-tyonhakija

Talentgaten hakijapalvelut


+358 (0)10 231 6922

Layer_5

Tutustu muihin koulutusohjelmiin

Katso muut koulutusohjelmat