Skip to content

International Business Talent F.E.C

Uusimaa

Haku on päättynyt

Oletko kiinnostunut työmahdollisuuksista yritysten kansainvälisen liiketoiminnan kasvun saralla? Haaveiletko työpaikasta teknologiatalossa? Hae mukaan syksyllä alkavaan rekrytoivaan koulutukseen ja työllisty uusiin tehtäviin.

In English below 👇

Kasvata osaamistasi ja nappaa uusi työpaikka

Koulutamme 20 uutta osaajaa suomalaisille jo kansainvälisesti toimiville ja kansainvälistyville yrityksille sekä teknologiayrityksiin rekrytoivan International Business Talent F.E.C -koulutusohjelman kautta. Ohjelman aikana perehdyt kansainvälistymisen tuomiin mahdollisuuksiin ja saat kokonaiskäsityksen digityökaluista ja prosesseista, joilla edistää yrityksien kansainvälistymistä. Ohjelman jälkeen pystyt työskentelemään esim. markkinoinnin, myynnin, asiakaspalvelun tai projektihallinnan parissa sekä teknisissä että liiketoiminnan tuki- ja asiantuntijarooleissa. Päivitä osaamisesi ja työllisty uusiin tehtäviin rekrytoivan koulutusohjelman kautta!

 

Eri toimialojen yritykset hakevat ohjelman kautta uusia osaajia monipuolisiin tehtäviin. Mukana olevien yritysten tavoitteena on turvata liiketoiminnan kasvu mm. digitaalisten työkalujen ja prosessien kehittämisen kautta. Yritykset etsivät osaajia kehittymään sekä kansainvälistä ymmärrystä vaativiin asiantuntijarooleihin että digi- ja teknologiaosaamista edellyttäviin tehtäviin. Tehtävät muotoutuvat sekä hakijoiden taustojen että yrityksen tarpeiden pohjalta. Yrityksien tavoitteena on rekrytoida valittu osaaja.

Sivulla olevat yrityspaikat ovat esimerkkejä yrityksistä, jotka etsivät osaajia ohjelmamme kautta. Lisäämme tälle sivulle koko haun ajan uusia yrityksiä ja tehtäviä. 

Mikäli tehtävänkuva on suomeksi, vaaditaan tehtävässä sujuvaa suomen kielen taitoa. Jos tehtävänkuva on englanniksi, ei tehtävässä vaadita suomen kielen osaamista. / If the job description is in Finnish, fluent proficiency in the Finnish language is required for the position. If the job description is in English, proficiency in Finnish is not a requirement for the position.

Atea-konserni on pohjoismaiden suurin IT-palveluiden ja laitteiden jälleenmyyjä. Visiomme on olla The Place to Be työntekijöillemme, asiakkaillemme ja kumppaneillemme. Monimuotoisuus, tasa-arvo sekä erilaisia taustoja, osaamisia ja näkökulmia arvostava kulttuuri antavat meille parhaat lähtökohdat palvella asiakkaitamme. Atea Finance Oy:n tehtävänä on vahvistaa ja tukea Atea Finland Oy:n asiakassuhteita tarjoamalla rahoitus- ja laiterekisteripalveluita nykyaikaisen kiertotalouden menetelmin ja vastuullisesti. 

Työtehtäväsi

Päivittäiset perustyötehtäväsi koostuvat monipuolisista sopimushallintoon sekä asiakaspalveluun liittyvistä tehtävistä sisältäen rahoitettavien tuotteiden laskujen käsittelyä, rahoitussopimusten laatimisesta niiden avauksiin sekä asiakaskontakteja niin sähköpostilla kuin puhelimitsekin. Lisäksi opetamme sinulle laiterekisterimme ylläpitoa ja asiakasavauksia. Kokemuksesi ja osaamisesi mukaan sinulla on myös mahdollisuus osallistua projekteihimme. 

Sinä

Uudelta kollegaltamme odotamme hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä aktiivista ja positiivista asennetta. Työtehtävät edellyttävät, että opit nopeasti uusia asioita, innostut jokaisesta työpäivästä omalla tavallasi ja pystyt luomaan hallittavia kokonaisuuksia positiivisella otteella myös paineen alla. Vastuu tarkoittaa myös vapautta, joten halutessasi voit myös tehdä töitä osittain etänä, päätoimipisteemme sijaitsee Myyrmäessä Vantaalla. 

Atea työnantajana

Meillä Atealla on tekemisen meininki. Arvostamme osaajia, jotka haluavat kehittyä ja kehittää yhdessä kollegoiden ja asiakkaidemme kanssa. Meillä olet osa joukkuetta, jossa jokainen voi antaa parhaan panoksensa yhteisen tavoitteen saavuttamiseksi. Meitä yhdistää se, että pyrimme tekemään asiat aina hyvin ja asiakkaamme positiivisesti yllättäen. Atea-konsernilla on yli 8000 työntekijää, Suomessa Atealla on maanlaajuinen myynti- ja palveluorganisaatio, johon kuuluu noin 700 ammattilaista.  

Haluatko kuulla, mitä atealaiset miettivät työstään? Tutustu meihin nettisivuillamme osoitteessahttps://www.atea.fi/ura-ateassa/uratarinoita.  Lisätietoja Ateasta löydät internetsivuiltamme osoitteestawww.atea.fi 

Chemec on vuonna 1987 perustettu, pääasiassa paperi- ja selluteollisuudessa toimiva kemianalan yritys, jolla on kolme omaa tehdasta Suomessa (Kemi, Rauma, Kotka). Tehtaissa valmistetaan lähinnä paperi-/kartonkiteollisuuden käyttämiä kemikaaleja. Tämän lisäksi Chemec harjoittaa paperi- ja kartonkiteollisuuden käyttämien raaka-aineiden jakeluliiketoimintaa. 

Chemecin tytäryhtiö CH-Polymers Oy valmistaa ja markkinoi styreeniakrylaatti-, polyvinyyli-asetaatti- ja täysakrylaattilatekseja paperi-, kartonki-, maali- ja kuitukangasteollisuudelle. Tytäryrityksensä CH-Gruppen Ab:n kautta Chemec on läsnä Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Tytäryhtiö CH-Bioforce Oy on erikoistunut biomassan fraktiointiin ja siihen liittyviin tuotteisiin ja teknologiaan. 

Chemecissä on 22 työntekijää ja koko konsernissa n. 110. 

Etsimme projektityöntekijää Chemeciin, joka pystyy tukemaan yritystämme ympäristö- ja työturvallisuuspuoleen liittyvissä tehtävissä. Tähän liittyy kaksi pääasiallista kokonaisuutta; ISO 14001 -ympäristöjärjestelmän käyttöönotto ja integrointi laatujärjestelmään (ISO 9001), sekä Kotkan tehtaalle (mahdollisesti) tehtävän kiertotalous-investoinnin luvituspuolen (kemikaaliturvallisuus/ympäristö) hoito. Jälkimmäinen kokonaisuus on muutosprosessien avustamiseen liittyviä tehtäviä.  

Toivomme sinulta mielellään aiempaa kokemusta kemianteollisuudesta/ympäristöalalta ja/tai kiertotalouteen liittyvistä työtehtävistä. Kaikenlainen kokemus laatujärjestelmistä sekä koulutus luonnontieteelliseltä alalta ovat eduksi. Työtehtävät voidaan suorittaa joko yrityksen tiloissa Espoossa tai osittain kotikonttorilta käsin (hybridi). Tehtävään saattaa sisältyä vierailua tuotantolaitoksillamme.

DNWP Oy is looking for Office Manager to run our general house operations. This is a new administrative role within our company with an impact to all staff.­In this senior level overall coordinating role, we’d like you to:

 • Run general house operations
 • Ensure smooth and efficient office and management practice 
 • Manage  multiple  company level  meetings
 • Implement and oversee extensive office policies  and documents
 • Manage  intranet
 • Be a role model of the company culture and values 
 • Level of education: BBA or alike, 5+ years of experience 
 • Good competence over MS Office (Word, PowerPoint, Excel) and basic knowledge over Google tools (email, sites, communities)
 • A precise and organized way of working enjoying getting things done  
 • A friendly, self-reliant way of communicating with the team
 • Fluent English, easy Finnish 

 

The role can be extended based on your skills and wishes within the business to cover e.g., customer documentation management, product data management, or quality assurance.


DNWP offers a holistic company induction plan up to 6 months to get you started as well as a mentor program to learn new competencies. Learn about DNWP culture and benefits at https://www.dnwpartners.com/careers/.

Yli tuhat järjestöä Suomessa ja muualla EU-alueella käyttää FloMembers-jäsenrekisteriä toimintansa hallinnoimiseen. Laajennamme nyt noin kymmenhenkistä tiimiämme uudella projektipäälliköllä. Projektipäällikkönä pääset toimimaan monialaisesti myynnin, tuotetuen ja tuotekehityksen rajapinnassa. Kun tuote ja sen kehityssuunta tulevat tutuiksi, pääset etsimään uusia asiakkaita ja asiakassegmenttejä.  

Toivomme sinulta suomen ja englannin taitoa. Ruotsin osaamista arvostamme myös paljon. Eduksi on, mikäli sinulla on järjestö- tai urheiluseurataustaa. Samoin kaupallinen ja/tai ohjelmointiosaaminen nopeuttaa työtehtävien omaksumista. Oma-aloitteisuus ja itseohjautuvuus ovat tarpeen työssä kuin työssä. Työ tapahtuu Flo Apps Oy:n tiloissa Helsingin Alppilassa. Kokemuksen karttuessa sinulla on mahdollisuus edetä entistä vaativampiin tehtäviin.

Fluentic offers a dynamic, AI-based translation application for multilingual customer service communication in almost 80 languages. Fluentic is Salesforce ISV Partner. The service is also available for other selected customer service environments. The app has been adopted by forward-thinking global organizations in a diverse range of industries, including banking, fashion, gaming, healthcare, software development, manufacturing, travel and wellness. 

Your job Duties 

You will be working at the customer interface, ensuring the satisfaction of our international customers and finding solutions for our new customers. You will collaborate with the rest of the expert team. In this role, you will have the opportunity to become a top expert in multilingual content solutions, and you will have access to high-quality tools to support your work. 

Fluentic work culture is based on open dialogue, trust, and the delegation and assumption of responsibility. Fluentic offers you flexible working hours, hybrid work options, and fantastic working facilities. Your workplace can be in the heart of Helsinki or in numerous other offices throughout Finland. Of course, you can also work fully remotely.

We hope you have:

 • Ambition and readiness to demonstrate your skills to customers
 • Genuine desire to assist customers and willingness to take responsibility
 • Initiative and energy
 • Excellent communication skills in English (both spoken and written)
 • Interest in working in a B2B environment
 • Experience in an international environment
 • Work experience in customer service environments is advantageous. 

IVALO.COM is a rapidly expanding online marketplace dedicated to sustainable fashion, aiming to revolutionize global fashion consumption in an eco-conscious manner. With key individuals boasting over three decades of entrepreneurial expertise, and support from diverse investors such as JVG and Peter Vesterbacka, we collaborate with 150+ sustainable brands. We're currently seeking a tech-savvy team member to assist our brands with integrations and technical problem-solving.

As an Integration Specialist and Technical Customer Support, you'll become an integral part of our Ecom team. Your responsibilities will encompass establishing new brand integrations, liaising with service providers and spearheading diverse developmental projects within our integration platform. We're seeking an individual who possesses robust technical acumen, adept problem-solving abilities, and clear communication skills.

Prior experience in E-commerce, project management, or various no-code integration platforms is an advantage.

We present the option for remote work or an office-based role in Helsinki, along with the potential for professional growth within the realm of technical integrations. Expect continuous learning and the steadfast support of your fellow team members. Apply now to join our team and contribute to reshaping the future of sustainable fashion!

KORRES on kreikkalainen apteekkikosmetiikkasarja, joka sai alkunsa Ateenan ensimmäisestä homeopaattisesta apteekista vuonna 1996. Sen perustivat kreikkalainen farmaseutti Giorgos Korres ja kemiantekniikan insinööri Lena Korres, joiden intohimona oli hyödyntää luonnon parhaat raaka-aineet käyttäen viimeisimpiä tieteellisiä menetelmiä. KORRES tarjoaa turvallisia, tehokkaita ja puhtaita luonnon raaka-aineisiin perustuvia tuotteita, jotka tunnetaan ympäri maailman. Heidän arvojaan noudattaen koko tuotantoprosessi on ikuinen kehä; aina siemenestä iholle ja takaisin. 

KORRES Finland (Via MK Oy) etsii ohjelmamme kautta maahantuonnin myynnin ja markkinoinnin assistenttia. Tämä tehtävä on sinulle napakymppi, jos olet kiinnostunut kauneudenhoito- ja kosmetiikka-alasta.
 

Työpäiväsi KORRES Finlandilla ovat harvoin samanlaisia. Etsimmekin joukkoomme tarmokasta moniosaajaa ahkeralla työotteella ja iloisella asenteella varustettuna. 

 

Työtehtäviisi kuuluvat mm. 

 • Maahantuonnin monipuoliset työtehtävät
 • Verkkokaupan ja KORRESin sosiaalisen median kanavien ylläpitäminen
 • Uutiskirjeiden tekeminen ja markkinoinnin suunnittelu
 • Koulutukset ja yhteydenpito jälleenmyyjiin 
 • Asiakaspalvelu ja myyntityö

  

Tässä tehtävässä pääset vaikuttamaan omaan tehtävänkuvaasi omien kiinnostuksien ja vahvuuksien mukaan. Sinulla tulee olla sujuva suomen ja englannin kielen osaaminen (sekä kirjallinen että suullinen).    

Työtä tehdään KORRES Finlandin toimistolla Lönnrotinkadulla, etätyöpäivät eivät ole mahdollisia. 

 

Haluatko mukaan Liana Technologiesin myyntitiimiin? Työskentelypaikkasi on Helsingin ydinkeskustassa, mutta voit työskennellä myös osittain etänä.    

Tehtävässäsi etsit aktiivisesti uusia myyntimahdollisuuksia verkostoitumisen, sähköpostin, puhelimen, sosiaalisen median ja muiden relevanttien kanavien kautta. Järjestät tapaamisia potentiaalisten asiakkaiden kanssa ja hahmotat haasteita asiakkaiden liiketoiminnassa, joita voidaan ratkaista Lianan ratkaisuilla. Kartoitat myös asiakastarpeita sivustojen ja muun monikanavaisen markkinoinnin ja viestinnän suhteen sekä teet tarjouksia tapaamisten kautta saadun tiedon avulla ja huolehdit myyntiprosessista alusta loppuun saakka.  

Toimit yhteistyössä tiimin kanssa varmistaen asiakasprojektien onnistumisen. Tehtävässä on hyötyä, mikäli sinulla on markkinointipuolen koulutus tai työkokemusta, mutta se ei ole välttämätöntä. 

Toivomme, sinulta positiivista ja oma-aloitteista asennetta sekä kykyä kuunnella asiakasta ja löytää asiakkaan liiketoimintaan sopivat ratkaisut. Eduksi katsotaan, mikäli sinulta löytyy aiempaa myyntikokemusta tai WordPress-alustan tuntemusta. Sujuva suomen ja englannin kielen taito on edellytys tehtävässä menestymiseen.

Relevant Digital is an international fast-growing software and service company that helps media houses and companies focused on media sales to build sustainable growth. The company's goal is to be the leading service provider in its industry and an inspiring, human-friendly workplace for a growing international team of top experts. 

Do you want to be part of Relevant Digital team?  

⭐ Junior Account manager, international sales 

Goal to find new customers for company's b-to-b SaaS offering, main markets for example, U.S. and Western Europe 

⭐ Junior solutions engineer 

Role is to support a company's b-to-b SaaS customer to implement solutions, offer support for daily usage and business development. 

Both roles require fluent spoken and written English. 

Singa is a modern streaming service for karaoke accessible by singers and businesses anywhere, anytime and on any device. Singa was founded to do for karaoke what Netflix has done for movies and what Spotify has done for music - to update an entire industry. 

The Content Marketing Coordinator position will focus on the execution and development of our organic content and SEO strategy for both our B2B and B2C products. Your responsibilities include managing the publication; updating, creating, and publishing interesting and impactful written content; contributing to activities that drive traffic and leads on our sites. You'll work in a marketing team of around 6 members but will also cross-collaborate with other teams across the company. 

A fluent command of English is necessary, but skills in German, Spanish, Swedish, or Finnish are a benefit. Music or hospitality industry knowledge is a plus. This role has flexible hours and options for hybrid and remote work. You can expect a few karaoke parties here and there, free singing lessons, epic staff trips, and other related shenanigans to keep it all interesting.

The ultimate opportunity

Imagine a virtual customer support agent that works 24/7, speaks 109 languages, and instantly and intelligently gives customers the answers they’re looking for. You don’t need to imagine because that’s Ultimate - the world’s most powerful virtual agent platform. Powered by industry-leading AI, a laser-focus on customer experience and a world-class team across the globe, we’re committed to bringing joy and innovation to customer service. With customers regularly ranking us #1 on G2, it’s no wonder some of the best brands in the world have already scaled their digital support with Ultimate - from Vodafone to Finnair, Gorillas to Zalando. 

The ultimate destination for your career 

At Ultimate, careers accelerate. New opportunities arise as the company is constantly evolving and our Finnish, no-ego culture means that everyone has a seat and a voice at the table. You’ll learn from some of the best and brightest minds, as well as having the opportunity to show us your brilliance and see the impact of your work. We truly offer career-defining opportunities. Our Nordic ethics have created a culture where we can all lead by example and shape the company - and industry - we want to see, together. 

The ultimate role 

As Ultimate’s Mid-Market Customer Success Manager you will be leading on the onboarding, growth and expansion of our virtual automation agent. This is an incredible opportunity to have a real impact on the success of our product and also its technical development. 

 • Serve as the primary point of contact for mid-market customers in both the implementation and growth phases of their automation journey.
 • Be a product expert, staying up-to-date on new features, continuously leveraging product knowledge to deliver maximum value for the customer, and collecting feedback to drive continuous improvement.
 • Excitedly jump into technical problems, troubleshoot issues with the customer and work proactively to find creative solutions.
 • Ensure a communication cadence with the customer including tactical support via Slack, email and weekly check-ins, and strategic Quarterly Business Reviews.
 • Proactively identify revenue expansion opportunities across new channels, markets, brands, and use cases.
 • Able to quickly and effectively identify risks to customer retention and opportunities for expansion. 

About you

Experience in Customer Success, Account Management, Sales, Solutions Consulting, or related roles in a SaaS company.  

 • You have experience of managing medium-size customers with technical solutions in a high-touch B2B environment.
 • Technical problems excite you. You regularly liaise with technical teams, both internally and externally, are driven to troubleshoot, discover solutions and communicate technical concepts effectively.
 • You are analytical and measure value via a data-oriented approach, including continuous monitoring of account health and ROI to identify churn risk and capitalize on revenue opportunities to upsell products and services.
 • A knowledge of CRM tools like Zendesk, Salesforce, Freshchat is a plus.
 • You speak English fluently, a second language is a bonus 

Paikka auki kansainvälisen teknologiayrityksen HR-tiimissä. Pääset tässä tehtävässä tekemään monipuolisia HR-tehtäviä. Tarkempi työnkuva muokkautuu sinun kiinnostuksesi ja taustasi mukaan. 

Työssäsi tarvitset suomen kielen lisäksi vahvaa englannin kielen taitoa. Unelmatausta olisi, että sinulla on joko HR-alan opintoja suoritettuna ja/tai työkokemusta HR-tehtävistä.  

  

Iso suomalainen palvelusektorin yritys etsii analytiikkatiimiinsä junior-tasoista Revenue Manageria. Sinulta toivotaan aitoa kiinnostusta lukujen analysointiin. Analytiikan avulla pääset etsimään ratkaisuja, jotta palvelukonseptin tuotto saadaan maksimoitua. Tehtävässä toivotaan myös hyviä vuorovaikutustaitoja. Suomen kielen osaaminen ehdoton vaatimus.
Meillä on useita asiakkaita, jotka etsivät joukkoonsa analytiikan ammattilaisia tai sellaiseksi haluavia. Kaikissa tehtävissä vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa. Power BI:n tuntemus on sinulle etu, mutta enemmän merkitsee tehtävään soveltuva työkokemus/opiskelutausta.  
Technology Company in Espoo is looking for an Experienced Web Designer for their marketing team. 

As a Web Designer, you will play a crucial role by creating visually appealing websites that resonate with target audience.  

We hope that you have demonstrable experience as a Web Designer with a strong portfolio showcasing web design projects. You are experienced in using Word Press. If you have a background of UI/UX designing, it’s huge plus for you in this position.

Voit hakea koulutukseen, jos sinulla on tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto sekä intoa kehittää osaamistasi! Mikäli tutkintosi on useamman vuoden takaa tai sinulla on alempi tutkinto, edellytämme muutaman vuoden relevanttia työkokemusta kaupallisista tehtävistä tai teknologioiden / IT:n parista. Hakijoilta edellytetään sujuvaa englannin kielen taitoa, muu kielitaito on eduksi.

Koulutusohjelma toteutetaan yhteistyössä rekrytoivien yritysten sekä Uudenmaan alueen ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa. Ohjelma on suunnattu ensisijaisesti alueen työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus on osallistujalle maksuton ja ohjelman ajalta saat työttömyysetuuttasi ja kulukorvausta.

Haku koulutusohjelmaan on kaksivaiheinen:

 1. Täytä virallinen hakemus TE-toimistolle ja varmista, että olet ilmoittautunut työttömäksi työnhakijaksi. 
 2. Luo lisäksi osaajaprofiili Talentgaten järjestelmään. Osaamisprofiilin tietoja käytetään osaamisesi esittelemiseen rekrytoiville yrityksille. Blogistamme voit lukea tarkemmin hakuprosessista.

Hae heti mukaan, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa ja esittelemme hakijoita rekrytoiville yrityksille. Osallistuminen koulutusohjelmaan edellyttää sopivan yrityspaikan löytymistä.

Hakuaika: 14.8.–11.9.2023

Koulutusohjelman kesto: 6 kk

Koulutusohjelman aloitus: 25.9.–6.11. välisenä aikana

Rekrytoivan koulutusohjelman kokonaiskesto on noin 6 kuukautta (120 arkipäivää), joka sisältää yritystyöskentelyn lisäksi asiantuntijakoulutusta (22 pv). Osallistuja saa valita koulutuspäivien sisällöistä puolet itse. 

Digitaalisen liiketoiminnan ja kasvun rakentaminen

 • Digitaalisen kasvun rakentaminen kansainvälisessä ympäristössä
 • Liiketoimintamallien rakentaminen
 • Kasvun luominen digitaalisen muutoksen ja strategian avulla

Myynti ja markkinointi kansainvälisessä ympäristössä

 • Tekoälytyökalut, verkkomyynti- ja palvelualustat
 • Digitaalisen myynnin ja markkinoinnin automaatio


Liiketoimintataitojen kehittäminen 

 • Tuotteistaminen ja tuotekehitys
 • Palvelumuotoilu
 • Projektinhallintataidot
 • Nykyajan työelämätaidot

 

Koulutukset toteutetaan englanniksi. Osa koulutuspäivistä pidetään pääkaupunkiseudulla ja osa etänä.

Develop your business skills and start your new career in international business!

Talentgate’s customer organizations are looking for 20 future business professionals through International Business Talent F.E.C recruitment training program. The 6-month program is a combination of on-the-job learning and trainings (22 days, in English) held by experienced international business trainers both in Helsinki metropolitan area and online.

Companies from different industries are looking for new professionals to various roles e.g. marketing, sales, customer service, project management or to technical and business support expert positions.

You can either be at the beginning of your career or a more experienced professional. The most important thing is your motivation towards international business and willingness to develop your skills further. In some cases the roles can be tailored according to the competences and interests of the applicants.

The trainings include topics on e.g. internationalization, international sales, digitalization in international business, digital sales & marketing automation.

The application process for the educational program is two-phased:

 1. Fill out the official application to TE Services and make sure that you are registered as an unemployed jobseeker.
 2. Create a profile in the Talentgate system. The information in your profile will be used to showcase your expertise to recruiting companies.

Application deadline is 11.9.2023. Talentgate will contact every applicant approved by TE Services.

The aim of the companies is to recruit participants after the program. 

KIINNOSTUITKO? KYSY LISÄTIETOJA!

Marlena(002)

Marlena Laitinen

Project Specialist,
Koulutus- ja työnhakijapalvelut
+358 44 460 2079
marlena.laitinen@talentgate.fi

Ajankohtaista

Blogi 04.08.2023

Töitä tehtävänä, mutta rekrytointi ei juuri nyt onnistu? Näin löydät ja koulutat uuden osaajan

Oikean henkilön etsimiseen ja löytymiseen ei ole usein aikaa tai osaajan suora palkkaaminen ei vielä tällä hetkellä ole...

Lue lisää
Blogi 04.08.2023

Työnhakija – älä usko näitä työnhakuvinkkejä!

Netti on pullollaan kaikenlaisia listauksia työnhakijoille koostetuista vinkeistä ja neuvoista. Myös yhä useampi pyytää...

Lue lisää
Blogi 09.05.2023

Rekrytointi koulutusohjelman avulla: 2+1 myyttiä ja vastausta

Viekö palkkaaminen rekrytoivan koulutusohjelman kautta paljon aikaa? Ovatko rekrytoivan koulutusohjelman kautta löydetyt...

Lue lisää
Layer_5

Tutustu muihin koulutusohjelmiin