Päivitä hakemuksesi

Kasva korvausneuvojaksi - If RekryKoulutus

Varsinais-Suomi

Haku päättyy 19.12.2022

Hae mukaan

Etsitkö työtä, joka on aidosti merkityksellistä ja täynnä mahdollisuuksia? Oletko kiinnostunut asiakkaan rinnalla kulkemisesta ja auttamisesta sekä hyvästä asiakasviestinnästä? Tämä on mahdollisuutesi kasvaa vakuutusalalle ja aloittaa ura Ifillä korvausneuvonnan parissa!

Kasva korvausneuvojaksi Ifille!

If on Pohjoismaiden johtava vahinkovakuutusyhtiö, jonka markkinaosuus on Suomessa 26, Ruotsissa 19 ja Norjassa 25 prosenttia. If tarjoaa turvaa odottamattomien vahinkojen varalle ja antaa neuvoja arkeen riskien pienentämiseksi. If RekryKoulutuksen kautta sinulla on mahdollisuus kasvaa korvausneuvojan tehtäviin ja aloittaa ura Pohjoismaiden suurimmalla vakuutusalan toimijalla.

Kasvatamme 8 arjen turvaajaa yksityisasiakkaiden autokorvauspalveluun hoitamaan asiakkaidemme korvausasioita. Autokorvauspalvelussa autamme asiakasta silloin, kun ajoneuvon kohdalle sattuu vahinko tai kun asiakkaamme on osallisena liikennevahingossa. Näissä tilanteissa olemme asiakkaan rinnalla ja autamme häntä takaisin arjen pariin. Korvauspalvelussa tehtäviäsi ovat korvauskäsittelyn tukeminen, toimit asiakkaamme parhaaksi yhdessä sisäisten ja ulkoisten yhteistyökumppaneiden kanssa.

Uusien osaajien rekrytointi tapahtuu If RekryKoulutuksen kautta. Viisi kuukautta kestävän koulutusohjelman aikana työskentelet käytännön tehtävissä sekä kasvatat osaamistasi työtehtäviä tukevan asiantuntijakoulutuksen myötä. Koulutusohjelma tarjoaa sinulle mahdollisuuden työllistyä korvausneuvojan tehtäviin Ifille, joka tarjoaa työntekijöilleen monipuolisia urapolkuja ja kehittymismahdollisuuksia, myös kansainvälisissä tehtävissä. 

Kenelle ohjelma on tarkoitettu?

Kiinnostus asiakkaan auttamisesta sekä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot ovat tässä tehtävässä tärkeimpiä valttejasi. Tartut ripeästi toimeen mahdollisen ongelmatilanteen ratkaisemiseksi ja otat rohkeasti yhteyttä sisäisiin ja ulkoisiin yhteistyökumppaneihin haastavimmissakin tilanteissa. Sinulta löytyy pitkäjänteisyyttä sekä kykenet tekemään reippaasti päätöksiä asioiden edistämiseksi. Teet työsi huolellisesti ja sinulla on kyky ottaa rohkeasti haltuun uusia järjestelmiä. Eduksi on, mikäli sinulla on aikaisempaa työkokemusta asiakaspalvelusta tai ymmärrystä ajoneuvoihin liittyvistä kysymyksistä.

Korvausneuvojan tehtävään voi kasvaa monenlaisella taustalla, olitpa sitten urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi osaaja. Voit olla vastavalmistunut, joka haluaa näyttää kykynsä työelämässä ja löytää oman urapolkunsa. Vaihtoehtoisesti olet kerryttänyt työkokemusta esimerkiksi myynnistä tai asiakaspalvelusta ja etsit nyt uusia haasteita ja mahdollisuutta kehittää osaamistasi. Taustaasi ja osaamista tärkeämmässä roolissa on kiinnostuksesi vakuutusalaa kohtaan sekä motivaatiosi kasvaa korvausneuvojan tehtäviin. Koulutus järjestetään suomeksi, joten hakijoilta edellytetään sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa, muu kielitaito on eduksi. Edellytyksenä tehtävässä toimimiselle on, että luottotietosi ovat kunnossa. Tarkistamme luottotiedot ennen tehtävään valintaa.   

If RekryKoulutus toteutetaan yhteistyössä Ifin, Varsinais-Suomen ELY-keskuksen sekä TE-palveluiden kanssa. Ohjelma on suunnattu ensisijaisesti Varsinais-Suomen alueen työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus on osallistujalle maksuton ja ohjelman ajalta saat työttömyysetuuttasi ja kulukorvausta.

Hakuaika päättyy 19.12., mutta haethan mahdollisimman pian, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa. Haku koulutusohjelmaan on kaksivaiheinen:

1. Täytä virallinen hakemus TE-toimistolle ja varmista, että työnhakusi on voimassa. TE-toimisto tekee päätöksen koulutusohjelmaan valituista. Koulutusnumero: 710485.

2. Täytä tietosi Talentgaten järjestelmään. Tämän osaamisprofiilin myötä pääsemme tutustumaan osaamiseesi tarkemmin ja esittelemme osaamistasi Ifille.

 

Ohjelma alkaa 23.1.2023 ja päättyy 15.6.2023. Talentgaten ryhmähaastattelut järjestetään viikoilla 49-51 ja Ifin yksilöhaastattelut viikoilla 50-52. Valintapäätös tehdään 13.1. mennessä.

If tarjoaa turvaa odottamattomien vahinkojen varalle ja antaa neuvoja arkeen riskien pienentämiseksi. Vahingon sattuessa lupaamme nopeaa ja ammattitaitoista korvauskäsittelyä. Ifillä tehdään joka päivä töitä sen eteen, että asiakkaat ovat oikein vakuutettuja. Ifin tavoitteena on tarjota turvallisempaa elämää jokaiselle – tähän tarvitsemme sinua!

Ifillä pääset osaavien ja sitoutuneiden korvauspalvelun ammattilaisten joukkoon. Olet osa korvauspalveluamme, jossa jokaisen työpanoksella on suuri merkitys asiakkaidemme sujuvan arjen mahdollistajana. Työskentelemme yhdessä kohti tavoitteitamme ja kehitämme jatkuvasti toimintaamme. Kanssamme saat työkaveriesi ja esihenkilösi jatkuvan tuen, kannustuksen, kattavan perehdytyksen sekä jatkuvan valmennuksen onnistuneeseen asiakas- ja korvauspalveluun. Modernit ja nykyaikaiset työskentelytilat ja -välineet varmistavat, että työsi sujuu mutkattomasti. Ifin monipuoliset palvelut ja tehtävät antavat jokaiselle työntekijälle mahdollisuuden vaikuttaa omaan uraansa sekä kehittyä ja kasvaa. Koulutusohjelman aikana työskentely tapahtuu paikan päällä Ifin Turun toimistolla mutta tulevaisuudessa hybridityö on myös mahdollista.

 

 

Noin viisi kuukautta kestävä If RekryKoulutus sisältää 24 päivän asiantuntijakoulutuksen sekä itsenäistä etäopiskelua. Työtehtäviä tukeva koulutuskokonaisuus auttaa sinua kehittämään osaamistasi ja tarjoaa sinulle työkalut tehtävässä menestymiseen. Koulutukset pidetään luokkahuonekoulutuksena Turussa.

If RekryKoulutuksen koulutusteemat:

 • Asiakaspalvelutaitojen kehittäminen
  • Onnistuneen asiakaskokemuksen palaset
  • Laatua palveluihin ja kohtaamisiin
  • Sujuvaa asiakaspalvelua kirjoittaen & puhelimitse
  • Asiakaspalvelijan kielenhuolto
  • Onnistu haastavissa asiakastilanteissa
 • Ajoneuvojen vakuuttaminen ja korvaaminen
  • Korvauspalvelun tuki
 • Microsoft Office 365-työkalut haltuun
  • Microsofti Teamsin käyttö
  • Outlookin tehokas käyttö
  • Excel-perusteet
 • Työelämätaitojen kehittäminen
  • Muutosvalmius
  • Ammatti-identiteetin vahvistaminen
  • Oman toiminnan johtaminen ja ajanhallintaidot
  • Vuorovaikutustaitojen ja tiimityötaitojen kehittäminen
if-kokemuksia-1
Aluksi työskentelin liikennevakuutusten korvauspalvelussa. Nyt käsittelen yritysten omaisuusvahinkoja ja voin erikoistua esimerkiksi laitevahinkoihin tai kiinteistövahinkoihin. Tiimiläisillämme on monenlaisia taitoja ja autamme toisiamme, jotta voimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin.

Janette, Korvausneuvoja

Pääsen työssäni lähelle asiakkaitani, mutta myös upeita tiimiläisiäni ja välillä myös Ifin muiden osastojen ihmisiä. Toisinaan parhaan ratkaisun keksiminen on todellista tiimityötä.

Martin, Korvausneuvoja

Työskentelemme usein täydellä teholla, mutta silti välittävässä yrityskulttuurissa. Emme välitä vain asiakkaistamme, vaan myös toisistamme

David, Vakuutusneuvoja

0/ 0

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja

talentgate_1 (003)

Marlena Laitinen

Jäikö jokin askarruttamaan? Autan sinua mielelläni mikäli sinulla on kysyttävää koulutusohjelmasta.

+358 44 460 2079

marlena.laitinen@talentgate.fi

Ajankohtaista

Hakijakokemukset 06.07.2022

Unelmien työpaikka löytyi rekrytoivan koulutusohjelman kautta

Joonas Pylvinen valmistui kauppatieteiden maisteriksi vuonna 2020 ja vastassa oli vaikea työllistymistilanne. Pylvisellä oli...

Lue lisää
Hakijakokemukset 06.06.2022

Koulutusohjelma avasi oven uudelle uralle asiakkuuspäällikön tehtäviin

Aylin Bedretdin-Aaltonen oli pitkään työskennellyt yhdessä Suomen suurimmista tavarataloista. Myyjänä ja esihenkilönä toiminut...

Lue lisää
Hakijakokemukset 27.05.2022

Rekrytoiva koulutusohjelma auttoi kirkastamaan tavoitteet ja löytämään suunnan uralle!

Liiketalouden tradenomiksi valmistuneella Erika Heinosella ja IT-tradenomiksi opiskelleella Esa Salosella oli sama haaste....

Lue lisää
Layer_5

Tutustu muihin koulutusohjelmiin

Katso muut koulutusohjelmat