Päivitä hakemuksesi

Digitaalinen myynti ja markkinointi F.E.C Häme

Lahti

Haku päättyy 2.3.2020

Hae mukaan

Tähtäätkö monipuolisiin digimarkkinoinnin tehtäviin? Tai haluaisitko oppia hyödyntämään digitaalisia kanavia myynnin ja asiakkuudenhallinnan tehtävissä? Oletko kenties diginatiivi, jolle somekanavat ovat arjen harrastus? Vai kokeneempi osaaja, joka ymmärtää markkinoinnin ja myynnin merkityksen liiketoiminnan kulmakivenä? Rekrytoiva koulutusohjelma on mahdollisuutesi työllistyä ja kehittää osaamistasi!

Päivitä osaamisesi digiaikaan ja työllisty!

Tähtäätkö monipuolisiin digimarkkinoinnin tehtäviin? Tai haluaisitko oppia hyödyntämään digitaalisia kanavia myynnin ja asiakkuudenhallinnan tehtävissä? Oletko kenties diginatiivi, jolle somekanavat ovat arjen harrastus? Vai kokeneempi osaaja, joka ymmärtää markkinoinnin ja myynnin merkityksen liiketoiminnan kulmakivenä? Rekrytoiva koulutusohjelma on mahdollisuutesi työllistyä ja kehittää osaamistasi!

Digitaalisuus on tuonut muutoksia markkinoinnin ja myynnin prosesseihin ja tätä myötä myös yritysten vaatimukset osaamiselle muuttuvat nopeaan tahtiin. Tavoitteenamme on auttaa työnhakijoita kehittämään osaamistaan vastaamaan tulevaisuuden tarpeita ja samalla auttaa yrityksiä löytämään uutta osaamista.

Koulutamme nyt 15 uutta digimarkkinoinnin tai digitaalisen myynnin/asiakkuudenhallinnan osaajaa eri toimialojen yrityksille rekrytoivan Digitaalinen markkinointi ja myynti F.E.C. –koulutusohjelman kautta. Ohjelman jälkeen pystyt työskentelemään käytännön digimarkkinoinnin parissa tai digiosaamista vaativissa myynnin ja asiakkuudenhallinnan tehtävissä. Ohjelman tavoitteena on työpaikka ja olemmekin auttaneet työnhakijoita uusiin tehtäviin Hämeessä jo vuodesta 2012!

Lue lisää TalentGaten F.E.C-koulutuksista täältä.

 

Yritykset etsivät uusia osaajia

 

TalentGate auttaa sinua löytämään uuden työpaikan asiakasyritystensä joukosta. Useat yritykset pienistä kasvuyrityksistä suuryrityksiin hakevat itselleen sopivaa henkilöä työskentelemään mm. some- ja digimarkkinoinnin, sisältömarkkinoinnin ja viestinnän, asiakkuudenhallinnan sekä digitaalisten ratkaisujen myynnin parissa. Kuusi kuukautta kestävä ohjelma sisältää sekä yritystyöskentelyä, että asiantuntijakoulutusta mm. digitaalisen markkinoinnin ja myynnin teemoista. Yrityksien tavoitteena on rekrytoida valittu osaaja ohjelman päättyessä.

TalentGaten F.E.C-koulutus sisältää digitaalisen markkinoinnin ja myynnin täydennyskoulutusta

 

Koulutuksen (noin 20 pv) pääteemoina ovat:

 • Digitaalinen markkinointi yrityksen liiketoiminnassa
  • Digitaaliset kasvumahdollisuudet ja digistrategia
  • Somekanavat (Facebook, Instagram, LinkedIn) yrityksen käytössä (ylläpito, mainonta ja sisällöntuotanto)
  • Yrityksen verkkosivut; hakukonenäkyvyyden ja -optimoinnin (SEO) perusteet, Google Ads ja Analytics perusteet
  • Markkinoinnin juridiikka
 • Digitaalinen myynti ja asiakaskokemus yrityksen liiketoiminnassa
  • Palvelumuotoilu; palveluprosessit ja -konseptit, palvelukanavat ja niiden kehittäminen
  • Social Selling; vaikuttava viestintä ja verkoston voima
  • Myyntiosaaminen; digityökalut apuna
  • Markkinoinnin automaation hyödyntäminen myynnissä
  • Sähköpostimarkkinointi lisämyynnin välineenä (MailChimp-työpaja)
 • Työelämätaidot & työnhakuvalmennus
  • Neuvottelu- ja vuorovaikutustaitojen kehittäminen
  • Ura- ja työnhakuvalmennus

Koulutukset toteutetaan TalentGaten koulutustiloissa Lahdessa (mm. Vesijärvenkatu 15). Kouluttajina toimivat alansa asiantuntijat mm. digimarkkinointiyrityksistä.

Taustasi voi olla esim. kaupallinen tai tekninen ja olet hankkinut osaamisesi joko koulutuksen tai työkokemuksen kautta. Voit olla joko hiljattain valmistunut, kokeneempi osaaja tai perehtynyt digitaalisuuteen esimerkiksi harrastusten kautta – tärkeintä on vahva halu kehittää osaamistasi!

Voit hakea mukaan, mikäli olet tällä hetkellä työtön, työttömyysuhan alainen / lomautettuna tai määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen ohjelman alkua. Osallistujat saavat ohjelman ajalta työttömyysetuuttaan sekä kulukorvausta.

Lue F.E.C-koulutukseen osallistuneen Johannan kokemuksia palvelusta täältä!

 

Koulutusohjelma alkaa 2.3.2020, joten haethan mukaan viimeistään 17.2., jotta ehtimme kartoittaa sinulle sopivaa yrityspaikkaa. Käsittelemme hakemuksia jatkuvasti, joten hakemus kannattaa jättää mahdollisimman pian. 

Hakeminen tapahtuu seuraavasti:

1. Täytätietosi TalentGaten järjestelmään 
2. TalentGate ottaa sinuun yhteyttä ja kartoittaa sinulle sopivaa yrityskumppania
3. Mikäli sinulle sopiva yrityspaikka on mahdollinen, saat ohjeet hakemuksen tekemiseen TE-toimistolle, joka tarkastaa soveltuvuutesi koulutuksen osallistujaksi.

Mukaan kannattaa hakea heti, valintaprosessi käynnistyy jo hakuaikana! Yritykset haastattelevat soveltuviksi näkemänsä ehdokkaat ja ohjelma alkaa, kun yritys on valinnut itselleen osaajan, ja hakija hyväksyy kyseisen paikan. Aloittaminen on mahdollista joustavasti tammi-helmikuun 2020 aikana.

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja

talentgate-hanne-salo

Hanne Salo

Rekrytointipalvelut
+358 (0)50 433 5120

 

Layer_5

Tutustu muihin koulutusohjelmiin

Katso muut koulutusohjelmat