Skip to content

Future Business Talent

Häme | Pirkanmaa | Pohjois-Pohjanmaa

Haku on päättynyt

Etsitkö väylää oman alan töihin? Tai oletko kenties päätynyt tehtäviin, jotka eivät vastaa koulutustaustaasi tai kiinnostuksenkohteitasi? Rekrytoivan koulutusohjelman kautta sinulla on mahdollisuus vahvistaa osaamistasi ja työllistyä unelmiesi työtehtäviin!

Koulutusohjelman kautta työllistyt sinua kiinnostaviin työtehtäviin!

Kasvatamme yhdessä Hämeen, Pirkanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueen yritysten kanssa uusia osaajia Future Business Talent rekrytoivan koulutusohjelman kautta. Koulutusohjelman avulla päivität osaamistasi vastaamaan rekrytoivien yritysten tarpeita sekä saat aidon mahdollisuuden työllistyä sinua kiinnostaviin tehtäviin. 

Noin viisi kuukautta kestävä koulutusohjelma yhdistää koulutuksen sekä käytännön työskentelyn yhteistyöyrityksessä. Yritykset etsivät uusia kykyjä kasvamaan monipuolisiin asiantuntijatehtäviin mm. markkinoinnin, myynnin, asiakaspalvelun, taloushallinnon sekä projektitehtävien pariin. Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, sillä koulutusohjelman kautta pystyt kehittymään ja kasvamaan tehtävään.

 

Etsimme osaajia yritysten tarpeisiin

Yritykset etsivät henkilöitä, joilla on aito motivaatio kehittää osaamistaan ja oppia uutta. Osaamiskriteerit vaihtelevat rekrytoivien yritysten tarpeiden mukaan, joten voit hakea mukaan monenlaisella taustalla. Sinulla voi olla tuore tutkinto ja etsit nyt näytön paikkaa sekä mahdollisuutta syventää osaamistasi. Vaihtoehtoisesti olet päätynyt työskentelemään tehtäviin, jotka eivät vastaa koulutustaustaasi tai mielenkiinnonkohteitasi, joten etsit väylää työllistyä oman alan tehtäviin.

Koulutus toteutetaan suomeksi, joten hakijoilta edellytetään sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa (B1.1), muu kielitaito on eduksi. Aluekohtaiset hakukriteerit löytyvät alta.

Koulutusohjelma toteutetaan yhteistyössä rekrytoivien yritysten sekä Hämeen, Pirkanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueen ELY-keskusten ja TE-palveluiden kanssa. Ohjelma on suunnattu ensisijaisesti alueiden työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus on osallistujalle maksuton ja ohjelman ajalta saat työttömyysetuuttasi ja kulukorvausta. 

Hae heti mukaan!

Käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa ja esittelemme hakijoita rekrytoiville yrityksille. Osallistuminen koulutusohjelmaan edellyttää sopivan yrityspaikan löytymistä. Katso aluekohtaiset hakuohjeet sekä mukana olevat yritykset ja tehtäväkuvaukset alta.

Tehtävät ja mukana olevat yritykset muuttuvat hakuajan puitteissa, kun paikkoja täytetään ja uusia tarpeita tulee tietoomme. Etsimme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti, joten voit jättää hakemuksen, vaikka avoinna olevista paikoista ei tällä hetkellä löydy sinua kiinnostavaa tehtävää.

Haku koulutusohjelmaan on päättynyt. Yritystyöskentely alkaa joko 11.10. tai 31.10.2022.

rekrytoivat yritykset

Teknoware Oy on globaali sähkö- ja elektroniikkateollisuuden toimija sekä suurin turvavalaistusjärjestelmien valmistaja Pohjoismaissa. Intohimo parhaan sisustus- tai valaistusratkaisun löytämiseen asiakkaiden tarpeisiin on heidän kolmea liiketoimintaansa yhdistävä perusta. Teknowaren bussi- ja junaliiketoiminnot pyrkivät parantamaan heidän asiakkaidensa ajoneuvojen mukavuutta, turvallisuutta ja toimivuutta. Heidän turvavalaistusliiketoiminta innovoi uusia keinoja rakennusten ja risteilyalusten turvallisuuden ja käytettävyyden parantamiseksi. 

Teknoware on paikallinen kumppani. Heidän palveluksessaan on yli 500 asiantuntijaa kahdeksassa maassa, ja heidän myyntiverkostonsa palvelee yli 50 maassa. Pääkonttori ja suurin tuotantolaitos ovat Lahdessa, minkä lisäksi Teknowarella on huippuluokan tuotantoyksiköitä Isossa-Britanniassa, Malesiassa, Puolassa ja Yhdysvalloissa. 

Nyt tarjolla ohjelmamme kautta mahdollisuus kasvaa HR-alan ammattilaiseksi. Tarjolla on HR assistentin monipuolinen tehtävä Teknowarella Lahdessa.   

Pääasialliset tehtäväsi ovat erilaiset HR-tiimin operatiiviset tehtävät, mutta kehittäminen on myös osa toimenkuvaasi.  

Tehtäviäsi ovat mm. 

 • osallistut työajan- ja kulunvalvonnanjärjestelmän kehittämiseen ja uuden version käyttöönottoon 
 • pääset osallistumaan HR-järjestelmän uuden rekrytointityökalun valintaan ja käyttöönottoon    
 • pääset mukaan työskentelemään työnantajamielikuvan parissa yhteistyössä mm. markkinoinnin kanssa    
 • monipuoliset henkilöstöhallintoon kuuluvat tehtävät 

Jos sydämesi sykkii HR-alalle ja haluat kehittyä sen osaajaksi, tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan tulevaan toimenkuvaasi ja oppia koko ajan uutta.  

Sinun ei tarvitse olla vielä HR-alan taitaja, tärkeää on, että olet luotettava, jämäkkä ja yhteistyökykyinen HR-tehtävistä motivoitunut tekijä, joka ei kaihda myöskään rutiininomaisia töitä. Työssä tarvittavat kielet sekä puhuttuna että kirjoitettuna ovat suomi ja englanti, muu kielitaito on plussaa.   

Työtä tehdään Teknowaren toimistolla Lahdessa, etätyöt myöskin mahdollisia. 

Versowood hakee tiimiinsä reipasta, toimeliasta ja aikaansaavaa tekijämiestä tai – naista. Jos olet tällainen tekijä, hae ohjelmaamme mukaan!  

Versowood tekee puusta tulevaisuutta. He ovat 100% kotimainen perheyritys ja metsäalan tiennäyttäjä, jonka tehdasasetuksena on hyvä boogie. Versowoodilla uskotaan intohimoiseen elämänasenteeseen, onnellisiin työntekijöihin, tyytyväisiin asiakkaisiin ja kestävään huomiseen. 

Tehtävässä olet osa henkilöstöhallinnon ja viestinnän tehokasta tiimiä. Tehtävänäsi on etenkin avustaa rekrytoinneissa, avata tehtävät Versowoodin omiin palveluihin sekä esim. avustaa esihenkilöitä haastatteluiden järjestämisessä sekä hakemuksiin vastaamisessa. Myös työnantajamielikuvan kehittäminen liittyy tähän tehtävään. Osallistut myös sisäiseen viestintään sekä erilaisiin osaston avustaviin tehtäviin. Pääkonttorin aulapalvelu on myös osa sinun toimenkuvaasi.  

Versowoodilla työ opettaa tekijäänsä, samoin koko työyhteisö. He arvostavat kovasti, mikäli sinulla on aiempaa kokemusta toimistotehtävistä. Mikäli kokemusta ei ole vielä kertynyt, tässä on hyvä tilaisuus kehittyä ammattilaiseksi. Työpaikkailmoitusten kirjoittamiseen vaaditaan suomen kielen taitoa. Teet työtä Versowoodin toimistolla Vierumäellä. 

Päijät-Hämeen alueella sijaitseva kansainvälinen yritys etsii ohjelmamme kautta HR-projektiin koordinaattoria.

Tässä tehtävässä pääset kehittymään HR-projektin parissa. Tarjolla on monipuolinen tehtävä uuden järjestelmän käyttöönotossa isossa organisaatiossa.

Koordinaattorina projektissa työtehtäväsi vaihtelevat projektin elinkaaren mukaan. Mutta pääasiallisia tehtäviäsi ovat esim.

 • projektin aikataulutus/kalenterointi - koordinoit projektin eri vaiheita yhdessä projektipäällikön kanssa
 • viestit eri sidosryhmiä projektin etenemisestä ja toimit muutenkin heidän kanssaan tiiviissä yhteistyössä
 • päivität projektiin liittyviä dokumentaatioita
 • suunnittelet loppukäyttäjäkoulutuksiin liittyviä materiaaleja ja pidät loppukäyttäjäkoulutuksia

 

Tehtävä on monipuolinen ja pääset näyttämään kykysi ja kehittymään tehtävässä taitavan HR-tiimin kanssa. Mikäli sinulla on jo osaamista, pääset toki osallistumaan projektin työvaiheisiin laajemminkin.

Sinulle on eduksi, jos tunnet työlainsäädäntöä, vuosilomalakeja, työehtosopimuksia ja muita HR-alan lainalaisuuksia. Mutta sinun ei tarvitse olla valmis osaaja ja voitkin hyvin olla esim. opiskellut HR-alaa ja haluat nyt löytää alalta näytönpaikan. Koulutusohjelman kautta myös saat HR-lainsäädäntöön liittyvä koulutusta.

Projekti toteutetaan suomen kielellä mutta joudut kirjoittamaan ja käyttämään englannin kieltä ulkomailla olevien sidosryhmien kanssa.

Työtä tehdään hydridi-mallilla. Osan päivistä olet asiakkaan toimistolla ja osan päivistä voit työskennellä etänä.

Wetterhoff Oy:lla on kivijalkakauppa historiallisessa Wetterhoffin talossa aivan Hämeenlinnan keskustassa. Myymälän lisäksi heillä on verkkokauppa, missä myydään myös käsityö-, lahja- ja sisustustavaroita. Sekä myymälästä että verkkokaupasta löytyy laaja ryijyjen, lankojen ja käsityötarvikkeiden valikoima sekä erilaisia kotimaisia design- ja käsityötuotteita. 

Nyt tarjolla ohjelmamme kautta mahtava tilaisuus päästä osaksi Wetterhoffin historiaa ja päästä tekemään töitä markkinointiassistenttina.  

Päätehtäväsi on toteuttaa digitaalista markkinointia eri alustoilla sekä tuottaa erilaista digitaalista materiaalia verkkokauppaan sekä Wetterhoffin käyttämiin sosiaalisen median kanaviin.  

Pääset myös kuvaamaan tuotteita ja tekemään tekstejä erilaisiin tuotteisiin. Myös erilaisten käsityötaitojen kuvaaminen videolle ja videoiden julkaiseminen esim. Youtubessa on yksi tehtäviäsi.  

Monipuolinen rooli tarjolla, ja koulutusohjelman koulutuspäivistä saat tukea erilaisten ohjelmistojen (esim. videotyökalut) osaamisen vahvistamiseen. 

Sinulle on etua, mikäli tunnet käsityöalaa ja/tai olet siitä kiinnostunut. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus näyttää kykysi ja kasvaa verkkokaupan ja markkinoinnin ammattilaiseksi.  

Työtä tehdään Wetterhoffin toimistolla. 

Tapahtumayhtiö KOKO Lahti Oy:n brändit Lahden Messut, Lahden Sibeliustalo, Finlandia-klubi ja Lahden Konserttitalo tarjoavat monipuoliset ja muuntuvat tapahtumatilat ja tuotantopalvelut 10-20 000 hengen tilaisuuksille Lahdessa upean luonnon äärellä. 

KOKO Lahden ammattitaitoinen henkilökunta toteuttaa vaativatkin tapahtumat vuosien kokemuksella. Henkilökohtainen palvelu takaa, että tilaisuus täyttää asiakkaan toiveet ja odotukset. Laadukkaat tapahtumatilat luovat inspiroivan ympäristön niin erikokoisille kokouksille, suurille messutapahtumille, elämyksellisille konserteille kuin juhlaville gaalailloillekin. 

Nyt KOKO Lahden markkinointitiimissä on loistava mahdollisuus uudelle kyvylle sisällöntuottajana.  

Työssäsi osallistut sisällöntuottamiseen niin Sibeliustalon, Lahden Messujen kuin Finlandia-klubin kanaviin. Tuotat sujuvasti (oikeakielistä) tekstiä suomeksi ja osaat ottaa ja käsitellä kuvia. Vahvasta visuaalisesta silmästä on ehdottomasti hyötyä, valmis valokuvaaja sinun ei kuitenkaan tarvitse olla. Sinua kiinnostavat myös videoiden kuvaus ja niiden editointi, kenties olet jo jonkin verran editoinutkin. Kuvan- ja videon käsittelytaitoihisi saat koulutusohjelman koulutuspäivistä lisää oppia.  

Olisi hienoa, että kokisit itsesi vahvasti some- ja diginatiiviksi ja tuntisit digimaailmassa sekä sosiaalisessa mediassa sukkuloinnin omaksesi. Jos rakastat sisältöjen suunnittelemista ja tuottamista eri kanaviin ja olet kiinnostunut myös tuloksellisuuden seurannasta, pysyt automaattisesti perillä jatkuvista muutoksista eri kanavissa ja tunnet jo niiden mahdollisuudet myös yrityksille, saatat olla etsimämme kyky.     

Luovalla tapahtuma-alalla päivät saattavat olla hyvinkin vauhdikkaita ja toisistaan täysin erilaisia. Toivommekin, että myös sinulle vauhti, rohkeus, aloitekyky ja luovuus ovat ominaisia piirteitä.  

Työtä voit tehdä myös osittain töitä etänä.   

Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus päästä kehittymään sisällöntuotannon ammattilaiseksi Precis-tiimiin. Monikanavaisena sisällöntuottajana olet osa laajempaa ammattilaisten joukkoa. Tehtäviäsi ovat mm.

 • asiakaskohtainen sisällöntuotanto sosiaalisen median eri kanaviin (Facebook, Instagram, Linkedin, Youtube)
 • markkinointidatan kerääminen, analysointi ja raportointi
 • valokuva- ja videosisältöjen editointi
 • tarkempi tehtäväsisältö muotoutuu vahvuuksiesi mukaan


Avoin asenne oppia uutta ja kyky toimia yhteistyössä erilaisten persoonien kanssa ratkaisevat. Pystythän myös tuottamaan sujuvaa tekstiä suomeksi ja englanniksi. Preciksella voit työskennellä perehdytysvaiheen jälkeen osittain myös etänä.

Sarastia Rekry tuottaa joustavia henkilöstö- ja palvelutuotantoratkaisuja valtakunnallisesti kunnallisille asiakkailleen – ajasta ja paikasta riippumatta. Sarastia Rekry on valtakunnallisesti seudullinen – aina lähellä asiakasta. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä osaksi Sarastia Rekryn viestintä- ja markkinointitiimiä. Tarjolla on monipuolinen assistentin tehtävä, missä sinulle on tarjolla visuaalinen/graafinen tehtäväkenttä. Markkinointi- ja viestintätiimi toimii pääsääntöisesti etänä. Noin kerran kuukaudessa on kokoontuminen Sarastia Rekryn Hämeenlinnan toimistolla. Tehtäviäsi ovat mm.

 • Viestinnän suunnitteluun osallistuminen
 • Sisältöjen tuottaminen verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan (mm. Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin), tuomalla näihin sisältöihin visuaalisen kosketuksesi
 • Uutiskirjeiden, esitteiden sekä muiden graafisten materiaalien tuottaminen
 • Myyntikampanjoiden suunnittelu ja tapahtumakoordinointi
 • Erilaisiin tapahtumiin/messuihin osallistuminen – eli olet valmis välillä matkustamaan

 

Koska tehtäväsi on tuottaa graafista sisältöä, toivomme että sinulla olisi siitä vähän kokemusta sekä taitoa valokuvaamisesta. Myös kiinnostus videotuotantoa ja sen oppimista kohtaan on sinulle etu. Sinun ei tarvitse olla vielä huippu graafinen suunnittelija, halu kehittyä on tärkeintä. Sarastia Rekryllä on käytössä Adoben työkalut ja niihin sinulla on mahdollisuus saada myös lisäoppia koulutusohjelman aikana.

Messu- ja näyttelypalveluita tarjoava Mainos Visitor haluaa lähteä kouluttamaan uutta myynti- ja projektihenkilöä. Tässä tehtävässä työskentelet asiakasrajapinnassa nykyisten ja potentiaalisten asiakkaiden kanssa tarjoten messu- ja näyttelypalveluita ja rakennat uusia yhteistyökuvioita. Myynnin tehtävien lisäksi pääset kehittämään osaamistasi asiakasprojektien hallinnassa ja hoidossa yhteistyössä projektipäällikön kanssa. Koulutusjakson ajan toimit tiiviissä yhteistyössä kokeneen myynti- ja projektihenkilön kanssa. Tavoitteena on, että koulutussuhteen jälkeen toimit asiakasvastuullisesti myynti- ja projektitehtävissä.

Kasvava teknisen valaistusalan yritys Cerbelux Oy kaipaa riveihinsä monipuolisesta roolista innostuvaa assistenttia. Yritys etsii nyt tiiminsä vahvistukseksi energistä ja itsenäisestä työstä nauttivaa toimistotyöntekijää heidän Hämeenlinnan toimistolle.

Cerbelux Oy tarjoaa loistavan mahdollisuuden työskennellä osana ydintiimiämme oppia saaden ja energiaa jakaen myynnin, markkinoinnin, logistiikan ja hallinnon aloilla. Pääset näkemään yritystoiminnan kaikki osa-alueet ja myös niihin vaikuttamaan. Erityinen painopiste työssäsi tulee olemaan markkinoinnilla ja logistiikalla. Operoit sekä toimistossa, että varastossa asiakaspalvelun ja toimitusten myötä.

Työpäivä voi sisältää esimerkiksi verkkosivujen päivitystä, markkinointikampanjoiden suunnittelua, asiakaspalvelua, toimitusten lähetystä ja vastaanottoa. Työtehtävät ovat siis moninaiset ja niitä voidaan räätälöidä myös mielenkiintosi mukaan ja kehityksesi edistyessä aina vaativampiin kansainvälisiin tehtäviin saakka. Sovellut tehtävään mikäli nautit itsenäisestä työskentelystä ja olet toimeen tarttuva sekä oma-aloitteinen. Myös kiinnostus uuden oppimiseen on eduksesi tässä tehtävässä.

Vaikka tehtävänkuvasi on laaja, monipuolinen ja haastavakin, emme odota, että olisit vielä valmis ammattilainen - me opastamme sinut näihin tehtäviin. Meille asenteesi ja halusi kehittyä on kaikkein tärkeintä.

A2 International Oy, paremmin tunnettu nimellä Liikkuva Suomi hakee porukkaansa liikunta-alasta ja työntekijöiden hyvinvoinnista kiinnostunutta toimistokoordinaattoria. Liikkuva Suomi innostaa ja motivoi työyhteisöt liikkumaan, lepäämään, syömään terveellisemmin ja voimaan paremmin asiantuntijoiden opastuksella. 

Monipuolisessa toimistokoordinaattorin tehtävässä pääset osallistumaan Liikkuvan Suomen eri toimintojen tukemiseen sekä vastamaan itsenäisestikin sovituista osa-alueista.  

Tehtäviäsi ovat mm. 

 • laskutuksen hoitaminen (Netvisor) 
 • olet vahvasti mukana tulosvetoisessa markkinoinnissa ja tuotat visuaalista markkinoinnin sisältöä eri kanaviin   
 • voit ottaa vastuuta HubSpotin pääkäyttäjän roolistakin 
 • tuet myyntiä koko myyntikaaren aikana ja annat oman panoksesi myyntiprojekteihin  
 • tuet myös Liikkuvan Suomen valmentajien työtä projektien eri vaiheissa  
 • osallistut muihinkin projektiluontoisiin töihin yhteistyössä koko tiimin kanssa 

Olet oma-aloitteinen tekijä, pystyt organisoimaan asioita ja nautit monipuolisesta työnkuvasta. Ympärilläsi on ammattilaisia, ja välillä on paljon palloja ilmassa. Nappaat kopin ja hoidat oman tonttisi ja pystyt tekemään itsenäisiä päätöksiä. Sinulta vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa ja englannin kielen osaaminen vahva plussa.  

Työtä tehdään Liikkuvan Suomen toimistossa hybridimallilla aivan Hämeenlinnan keskustassa PARKKI Business Parkissa. 

Sasmetor Oy on erikoistunut monipuolisten esikäsittely- ja maalauslinjojen sekä yksittäisten laitteiden suunnitteluun ja valmistukseen. Asiakkaitamme ovat pienet ja suuret yritykset puunjalostus-, metalli- ja muoviteollisuudesta. Sasmetor®-pintakäsittelylinjat suunnitellaan asiakkaan tilojen ja yksilöllisten tuotantotarpeiden mukaan.

Nyt Sasmetorilla on monipuolinen koordinaattorin tehtävä tarjolla. Toimenkuvasi koostuu myynnin, projektinhallinnan sekä markkinoinnin koordinaattoritehtävistä.

Työtehtäviäsi ovat mm.

 • myynti- ja asiakaspalvelu tehtävät kuten esim. asiakkaiden kyselyihin vastaaminen ja mahdollinen lisämyynti
 • myynnin tukena toimiminen tuotteiden/varaosatuotteiden
 • tilausten vastaanotto, tilauksen käsittely ja tuotteiden lähettäminen
 • projektiaikataulujen seuranta ja tarpeellisten dokumenttien päivitys
 • Sasmetorin kotisivujen päivittäminen (kuvat, tekstit, asiakasreferenssit yms.)
 • tapahtumista kirjoittaminen ja niiden julkaisu kotisivuilla

 

Koulutusohjelman ajan työtä tehdään Sasmetorin toimistolla Heinolassa, myöhemmin mahdollisuus etäpäiviin.

Sinulla ei tarvitse olla teknistä koulutustaustaa, mutta tekninen kiinnostus on sinulle plussaa. Työssäsi tarvitset suomen kielentaitoa, englannin kielen osaaminen on sinulle etu.

Suomen Kuivajää Oy on toiminut vuodesta 2013, sitä ennen toimimme nimellä Coldplasters / Saimaan teollisuuspuhdistus. Olimme tuolloin alan ensimmäisiä yrityksiä Suomessa. 2013 Suomen Kuivajää osti liiketoiminnan itselleen. Olemme raudanlujia ammattilaisia ja tarjoamme puhdistuksia niin yrityksille kuin yksityisille asiakkaillekin, lisätuotteena meille on tullut nestemäinen hiilidioksiini. Tavoitteenamme on toteuttaa työt helposti ja mutkattomasti ja tehdä asiakkaamme tyytyväiseksi.

Tule Suomen Kuivajään uudeksi myynti- ja markkinointipäälliköksi monipuoliseen rooliin. Osallistut roolissasi uusien asiakkaiden hankintaan sekä työstät hankintaa tukevia markkinointitoimenpiteitä. Tuotat markkinoinnin avulla sisältöä sekä yrityksen kotisivuille että erilaisiin sosiaalisen median kanaviin. Olet yhteydessä mahdollisiin uusiin asiakkaisiin ja tapaat heitä joko etänä tai paikan päällä.

Olisi hienoa, jos sinulla olisi taustaa teollisuuden myynnin parista mutta se ei ole välttämätöntä. Tärkeintä on halu oppia ja onnistua myynnissä ja markkinoinnissa. Olet omatoiminen tekijä, joka kantaa vastuun tehtävien onnistumisesta. Suomen Kuivajäällä on rento ja mukava porukka. Työtä tehdään Kuivajään toimistolla Lahdessa.

Lahden seutu - Lahti Region Oy on alueellinen matkailun markkinointi- ja myyntiyhtiö, joka edistää Lahden seudun matkailullista vetovoimaa yhteistyössä yrittäjien kanssa. Yhtiön markkinointibrändi on Visit Lahti – Lakeland Finland.

Nyt tarjolla mielenkiintoinen ja monipuolinen assistentti rooli Visit Lahden tiimissä. Roolissasi pääset tekemään erilaisia taloushallinnon perustehtäviä, kuten esim. osto- ja myyntireskontraa. Toinen osa tehtävääsi on osallistua Lahti Regionin EU-rahoitteisten sekä muiden rahoituskanavien kautta rahoitettavien hankkeiden koordinointitehtäviin. Tehtävät sisältävät esim. hankkeiden hallinnointitehtäviä, erilaista raportointia, hankkeiden seuranta, datan visualisoinnin kehittämistä sekä yhteistyötä hankepäälliköiden kanssa.

Tämä on sinun paikkasi mikäli pidät monipuolisesta työstä mukavassa tiimissä. Roolisi mukautuu sinun osaamisesi ja kiinnostuksen pohjalta. Tehtävä sisältää myös erilaisia toimistotehtäviä.

Paloturvallisuus-, hälytys- ja kameravalvontajärjestelmiä tarjoava Alarm Kiinteistöturva haluaa lähteä kouluttamaan uutta myynnillistä asiakaspalvelijaa.

Tehtävässä pääset palvelemaan taloyhtiöitä, isännöitsijöitä ja huoltoyhtiöitä sekä kommunikoimaan asiakkaiden kanssa sähköpostitse, puhelimitse ja kasvokkain. Tässä työssä neuvot asiakkaita erilaisissa kysymyksissä, otat vastaan tilauksia ja vastaat tarjouspyyntöihin. Tavoitteenasi on luoda ja ylläpitää hyviä asiakassuhteita ja ratkoa asiakkaiden turvallisuusongelmia.

Kokemus kaupalliselta tai turva-alalta on plussaa. Tehtävässä pärjäät positiivisella ja reippaalla otteella. Turvallisuusala edellyttää nuhteetonta taustaa.

Heatmasters Oy on kansainvälinen teollisten palveluiden ja laitteiden toimittaja, joka on erikoistunut lämpökäsittelyyn, NDT-tarkastukseen, pintakäsittelyyn sekä muihin prosessilaitosten kunnossapidon ja valmistavan teollisuuden palveluihin. Heidän toimipaikkansa on Hollolassa. Lisätietoja yrityksestä: www.heatmasters.net.

Nyt tarjolla paikka, jossa kasvaa myynnilliseksi projektipäälliköksi teollisuusuuni- ja laiteprojektien parissa. Emme kuitenkaan edellytä kokemusta tältä toimialalta. Pääasiallisia tehtäväsi on toimia apukätenä projektien hallinnoinnissa sekä koordinoinnissa. Projektit voivat olla myös ulkomailla, eli pääset tekemään työtä myös kansainvälisien asiakkaiden kanssa.

Projektipäällikön tehtäviä ovat kaikki projektin aikaiset osa-alueet, kuten alihankkijoiden valinta ja hallinta, hankinnat, aikataulutus, kustannuksien seuranta sekä projektin talousasioihin liittyvät tehtävät. Olet myös mukana myynnin tukena ja käyt aktiivisesti keskusteluja asiakkaiden kanssa.

Saat tehtäviisi perehdytyksen ja kokeneemman henkilön tuen. Pohjakoulutuksesi on mieluusti tekninen tai sinulla on vahvaa kiinnostusta tekniseen alaan. Esimerkiksi teknisten piirustuksien lukeminen ei ole sinulle vierasta. Tehtävässä tarvitaan myös englannin kielen osaamista.

Heatmasters Oy on kansainvälinen teollisten palveluiden ja laitteiden toimittaja, joka on erikoistunut lämpökäsittelyyn, NDT-tarkastukseen, pintakäsittelyyn sekä muihin prosessilaitosten kunnossapidon ja valmistavan teollisuuden palveluihin. Heidän toimipaikkansa on Hollolassa. Lisätietoja yrityksestä: www.heatmasters.net.

Heatmasters etsii nyt riveihinsä teknisen alan ymmärtävää myyntihenkistä tuotepäällikköä uuden liiketoiminta-alueensa kehittämiseen.

Pystyt ottamaan kokonaisvastuuta liiketoiminnasta ja monipuoliseen toimenkuvaasi kuuluvat myynti, hankinta, huolto ja tuotekehitys. Tukenasi on Heatmastersin ammattilaisorganisaatio ja kumppaniverkosto. Koulutuksesi ja taustasi esimerkiksi sähkö- ja automaatioalalta on sinulle vahva etu tehtävässä menestymiseen.

Tulet toimimaan energia-, öljynjalostus-, rakennus-, sekä meriteollisuuden asiakkaiden parissa. Noin 250’000 euron kokoinen liiketoiminta on tällä hetkellä keskittynyt Suomeen, mutta tulevaisuudessa siintää myös kansainväliset markkinat eli englannin kielen taito on tarpeellinen. Sinulla on tehtävään vahva perehdytys.

Ramtec on korkealuokkaisten Robi, Hytera ja Kenguru -lisälaitteiden valmistaja sekä arvostettu ja luotettava alihankkija hitsatuille- ja koneistetuille teräsosille.

Nyt sinulla on mahdollisuus liittyä Ramtecin porukkaan kasvamaan tuotannonsuunnittelijan tehtäviin. Pääasiallisia tehtäviäsi on:

 • Tilausten tekeminen, vastaanotto ja töiden tuotantoon vieminen
 • ERP-ohjelmiston (Lemonsoft) nimikkeiden päivittäminen ja ylläpito
 • Mahdolliset tuotannonkehityksen tehtävät kokemuksen karttuessa


Työssäsi tarvitset suomen kielen lisäksi englannin kielen taitoa. Muut kielet ovat sinulle plussaa. Sinulla on hyvät taidot Microsoftin ohjelmista ja olet käyttänyt aiemmin jotain ERP-järjestelmää. Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyviä IT-taitoja.

Taustaltasi voit olla joko teknisen koulutuksen omaava (esim. insinööri tai teknikko) tai sitten sinulla on kaupallinen koulutus mutta olet kiinnostunut tekniikasta ja sinulla on siitä harrastuneisuutta. Jos sinulla on kokemusta/tietämystä sarjatuotannon kehittämisestä tai koneistuksesta se on sinulle vahva etu, mutta tehtävässä on mahdollista myös oppia uutta ja kehittyä. Työtä tehdään Ramtecin toimistolla Lahdessa.

Palvelutukku Kolmio on täyden palvelun palvelutukku Lahdessa. Palvelutukku Kolmio toimittaa ammattikeittiöiden tarpeet tehokkaasti perille.

Nyt sinulla on hieno mahdollisuus päästä kasvamaan työnjohtotehtäviin, sekä päästä tekemään monipuolisia logistiikan ja sen kehittämisen liittyviä työtehtäviä. Työtehtäviisi kuuluu aluksi osallistuminen logistiikan erilaisiin työtehtäviin, sekä tekemään logistiikan järkeistämiseen ja optimointiin liittyviä (parannuksia) selvityksiä ja tehtäviä. Yksi osa-alue tehtävissäsi on siis järkeistää varaston keräysjärjestystä, sekä päivittää varastonhallinnan ERP-järjestelmään tarvittavia tietoja ja parametrejä. Varaston tuotteistus elää koko ajan, eli sen parempi ymmärrys ja oikeiden parannuksien tekeminen on jatkuvaa työtä, jota pääset tekemään yhdessä logistiikkapäällikön kanssa. Palvelutukku Kolmion (logistiikka ja pakkaus) varasto toimii kahdessa vuorossa. Pääset tekemään myös erilaisia logistiikan työtehtäviä – tuotteiden vastaanottamisesta ja keräämisestä aina tuotteiden lähettämiseen asti.

Tehtävässä on tarkoitus kasvaa työnjohdollisiin tehtäviin. Kaikki on sinusta itsestäsi kiinni! Koulutustaustallasi ei ole niinkään väliä, mutta esim. logistiikan perustutkinnosta tai muusta varaston toiminnan ymmärtämisestä on sinulle selkeää etua. Tärkeintä on kuitenkin asenne ja motivaatio uuden oppimiseen. Sinussa on halua tehdä kehitystyötä ja omaat hyvän loogisen ajattelukyvyn. Tässä tehtävässä sinulla on loistava mahdollisuus itse vaikuttaa työnkuvaasi. Tarvitset työssäsi jonkin verran myös englannin kieltä. Mutta hyvä suomen kieli on tärkein.

Lasinpesunesteitä valmistava Etapro Oy etsii henkilöä kasvamaan asiakaspäälliköksi vastamaan yrityksen myyntitoiminnosta. Tässä tehtävässä työskentelet asiakasrajapinnassa nykyisten ja potentiaalisten asiakkaiden kanssa ja rakennat uusia yhteistyökuvioita. Etapron asiakaskuntaan kuuluvat mm. päivittäistavarakaupat, autoliikkeet- ja korjaamot. Työtä tehdään monikanavaisesti ja työssä on mahdollisuus 100 % etätyöskentelyyn. Suoritettuasi koulutusohjelman sinulla on mahdollisuus työllistyä joko osa- tai kokopäiväisesti elämäntilanteesi mukaan. Kokemus kaupallisista tehtävistä on plussaa. Tehtävässä pärjäät positiivisella ja reippaalla asenteella.

Haku koulutusohjelmaan on päättynyt. Osallistuminen koulutusohjelmaan edellyttää sopivan yrityspaikan löytymistä. Yritystyöskentely alkaa joko 18.10. tai 31.10.2022.

REKRYTOIVAT YRITYKSET

Nobody Engineering koostuu pienestä tiimistä ilmastonmuutoksen motivoimia hakkereita. He tekevät töitä kiinteistöjen omistajien ja operaattoreiden, paveluntarjoajien ja energiayhtiöiden kanssa. Nyt he hakevat joukkoonsa Customer Success Manageria.

Customer Success Managerina pääset:

 • Auttamaan asiakkaitamme ratkaisujen käyttöönotossa ja niistä saatavan hyödyn maksimoimisessa
 • Luomaan verkostoja ja synnyttämään yhteistyötä eri toimijoiden kesken
 • Vastaamaan asiakaspalvelusta ja tukipyyntöjen ohjauksesta oikeille henkilöille
 • Vuorovaikuttamaan myynnin kanssa ja vastaamaan CRM:n ylläpidosta
 • Tuottamaan dokumentteja, kuten tarjouksia, käyttöohjeita ja case-study -raprotteja yhteistyössä sisällöntuottajan kanssa
 • Aitiopaikalle nopeasti kasvavan, kiinteistö- ja energia-alan startuppiin

Unfair hakee Digitaalisen markkinoinnin junior asiantuntijaa mahdollistamaan heidän asiakkaidesa menestystä. Tässä tehtävässä pääset syväsukeltamaan asiakkaidemme liiketoimintaan, rakentamaan digitaalisia ostopolkuja sekä suunnittelemaan myyntiä vauhdittavia konsepteja ja kampanjoita.

Arvostamme ymmärrystäsi modernista B2B-myynnistä/ liiketoiminnasta sekä kykyäsi nähdä ja ottaa haltuun alan muutokset. Etsimällämme osaajalla on käytännön kokemusta digi-/mainostoimistosta tai in-house roolista. Olet tottunut raportoimaan tuloksia sekä tekemään kehitysehdotuksia ja osaat luoda mainontakonsepteja ja kampanjasuunnitelmia. Olet kerryttänyt osaamista jostain mainosalustasta kuten Googlesta, Facebookista tai LinkedInistä. Plussaa on, jos ymmärrät web-analytiikkaa ja markkinoinnin automaatiota sekä seuraat ja kehität toimenpiteiden vaikuttavuutta.

Toivomme sinulta asiakaslähtöistä asennetta, oma-aloitteellisuutta ja kykyä hallita useita projekteja samanaikaisesti. Sinulta löytyy paloa kehittää omaa osaamistasi, asiakkaiden liiketoimintaa ja Unfairin palveluita eteenpäin. Joukkoomme sopii parhaiten tyyppi, joka ei brassaile alan termeillä vaan puhuu kielellä, jota asiakkaamme ymmärtävät. Työ edellyttää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tule rakentamaan itsesi näköistä roolia yhteisölähtöiseen rahoitusalan asiantuntijaorganisaatioon. Tässä tehtävässä pääset ideoimaan sekä toteuttamaan somemainontaa ja tuottamaan sisältöä eri kanavissa (FB, IG, LI), tekemään podcasteja ja videosisältöjä sekä generoimaan liidejä markkinoinnin automaation avulla. Vastuullasi voi olla myös Business Model – pelin esittelyä potentiaalisille asiakkaille sekä erilaiset toimisto- ja taloushallinnon tehtävät. Osaamisen kehittyessä voit ottaa vastuullesi kokonaisvaltaisesti yrityksen markkinoinnin kehittämisen, suunnittelun ja toteuttamisen. Ehta Raha Osk. tekee töitä vastuullisesti ja ekologisesti, joten toivomme näiden asioiden olevan sinullekin tärkeitä.

Digitaalisen myynnin ja markkinoinnin kasvupalveluita tarjoava Digital Boost 360 hakee myynnistä ja markkinoinnista innostuvaa Digital Sales -ammattilaista

Tässä tehtävässä pääset tekemään monipuolisia työtehtäviä kokeneiden digimyynnin ammattilaisten joukossa ja saat mahdollisuuden kehittyä huippuammattilaiseksi.

Myöhemmässä vaiheessa pääset itse vaikuttamaan työtehtäviisi. Oletko kiinnostunut enemmän asiantuntija tehtävistä esim. maksullisen mainonnan, markkinointiautomaation tai vaikka verkkosivujen optioinnin tiimoilta? Vai haluatko suuntautua kokonaisvaltaiseen tekemiseen ja esim. projektienjohto tehtäviin? 

Johtava kestävien kaupunkien ja yhteiskuntien suunnittelu- ja konsultointiyritys edelläkävijä Ramboll etsii Nuorempaa Data Analyytikkoa työskentelemään kansainvälisessä yrityksessä osana projektinjohdon ja kiinteistökonsultoinnin osaajien joukkoa. Keskeiset työtehtäväsi ja vastuusi ovat projektitiimin jäsenenä toimiminen, osallistut tietojen analysointiin, raportointiin ja asiakastyöhön. Tyypilliset projektit liittyvät infraomaisuuden hallinnan kehittämiseen. Tässä tehtävässä pääset myös kirjoittamaan julkaisuja, tuottamaan sisältöä somekanaviin sekä laatimaan esityksiä.

Henkilöresursointia pilvipalveluna tarjoava Silverbucket etsii visuaalista markkinointiassistenttia auttamaan kansainvälistymisessä. Tässä tehtävässä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan erilaisia markkinoinnin ja myynnin materiaaleja sekä tuottamaan monipuolista sisältöä eri kanaviin esim. uutiskirjeisiin, artikkeleihin, verkkosivuille, LinkedIniin ja Instagramiin. Tuotat sisältöjä sekä suomeksi että englanniksi. Pääset suunnittelemaan graafisia materiaaleja markkinoinnin tarpeisiin sekä tuottamaan ja editoimaan ohjevideoita. Olet myös vahvasti Silverbucketin myyntitiimin tukena ja keräät rutiininomaisesti asiakaslistoja sekä kontaktoit potentiaalisia asiakkaita. Proaktiivisena henkilönä pääset kehittämään sekä itseäsi että Silverbucketin toimintaa.
Linkosuon Kahvila haluaa lähteä kasvattamaan markkinointisuunnittelijaa ja tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden päästä osaksi arvostettua kahvilaketjua. Markkinointisuunnittelijana pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan markkinoinnin toimenpiteitä ja tapahtumia. Tässä roolissa hallinnoit sosiaalisen median kanavia ja sisällön tuottamista niihin sekä pääset tekemään markkinointiyhteistyötä Linkosuo Oy:n sekä ulkoisten kumppanien kanssa Myös markkinoinnin prosessien kehittäminen ja hallinta sekä kuvausten organisointi voivat olla osa tehtävänkuvaasi

Digimarkkinoinnin palveluita tarjoava Medialuotsi etsii energiseen tiimiinsä tulevaa digimarkkinoinnin osaajaa. Tehtävässä pääset monipuolisesti suunnittelemaan ja toteuttamaan asiakkaiden digitaalisia markkinointikampanjoita eri kanaviin (pääosin Google ja Facebook). Pääset myös tuottamaan monipuolista sisältöä markkinoinnin eri kanaviin. Tässä roolissa pääset kasvamaan monipuoliseksi digimarkkinoinnin osaajaksi.

Taloushallinnon palveluita tarjoava Tilikonsilo etsii digimarkkinoinnin osaajaa erityisesti ALVin, toiminimikirjanpitopalvelun markkinoinnin kehittämiseen. Tässä työssä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan digimarkkinointia ja monikanavaista sisällöntuotantoa eri somekanavissa. Tehtäviisi kuuluu myös blogijulkaisut, SEO/SEM sekä markkinoinnin automaatiot.
Ohjelmistoyritys Gemilo Oy etsii joukkoonsa Digital Marketing Specialistia työskentelemään laajasti digimarkkinoinnin tehtävien parissa. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään mm. sisältöstrategian, orgaanisen ja ansaitun some-markkinoinnin, markkinoinnin automaation sekä hakukoneoptimoinnin (SEO/SEM, Google Ads & Google Analytics) parissa. Sisällöntuotanto on tärkeässä roolissa tässä tehtävässä ja sinulla on erinomainen visuaalinen silmä sekä kirjallinen ja graafinen osaaminen, joita pääset toteuttamaan mm. tuotevideoiden ja somekanavien (LI, IG, FB, YouTube, Twitter) sisällöntuotannossa. Sinulla on myös mahdollisuus laajentaa tehtäväaluettasi mielenkiinnon ja osaamisen mukaan myynnin sekä ohjelmatuotteen testauksiin sekä käyttöönottokoulutuksiin.

Artesaanileipomo Royal Bakery etsii joukkoonsa Sales & Marketing Specialistia toimimaan ja kehittämään myynnin ja markkinoinnin tukitehtäviä. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään tuotehallinnan parissa sekä osallistumaan erp-järjestelmän käyttöönoton valmisteluun. Olet mukana B2B asiakastyössä ja pääset kehittämään Royal Bakeryn digitaalisia palveluita sekä tuottamaan sisältöä somekanaviin suomeksi ja englanniksi.

Digimarkkinoinnin palveluita tarjoava Medialuotsi haluaa lähteä kasvattamaan uutta yritysmyyjää. Tässä tehtävässä työskentelet asiakasrajapinnassa nykyisten ja potentiaalisten asiakkaiden kanssa ja pääset suunnittelemaan heille parhaita digitaalisen markkinoinnin ratkaisuja. Pääset osaksi mahtavaa ja kannustavaa myynnin tiimiä.

Bisnesdatan jalostamiseen keskittyneessä A-SET Oy:ssä pääset työskentelemään monipuolisesti erilaisissa myynnin ja markkinoinnin tehtävissä.

Tässä tehtävässä työskentelet asiakasrajapinnassa nykyisten ja potentiaalisten asiakkaiden kanssa hyödyntäen nykyaikaisia markkinoinnin ja myynnin kanavia. Markkinoinnin tehtäviin kuuluu mm. some-markkinointi, uutiskirjeiden laatiminen sekä liidien generoiminen markkinoinnin automaation avulla. Pääset hyödyntämään verkostoitumistaitojasi osana myyntiroolia sekä ylläpitämään ja kasvattamaan asiakkuuksia. Tehtävässä pääset tutuksi bisnesanalytiikan johtavan työkalun kanssa ja tavoitteena on, että koulutusohjelman jälkeen toimit itsenäisesti myynnin ja markkinoinnin tehtävissä. A-SET:illa onnistumiset palkitaan nopealla urakehityksellä yrityksessä.

Led-valaistuksen alalla toimiva Finlight Group Oy etsii markkinointisuunnittelijaa toteuttamaan markkinoinnin toimenpiteitä laaja-alaisesti. Tässä tehtävässä pääset osallistumaan markkinoinnin joka vaiheeseen aina markkinointi- ja sisältösuunnitelmasta sisällöntuotantoon (FB, LI, nettisivut, uutiskirjeet, verkkokauppa ym), kampanjasuunnitteluun ja budjetointiin. Pääset myös työskentelemään nettisivujen päivitysten, verkkokaupan sisällönsuunnittelun, SEO/SEM ja markkinoinnin analytiikan sekä asiakkuuksien hallinnan parissa. Olet mukana markkinoinnin mittareiden ja analytiikan sekä mahdollisen uuden CRM järjestelmän kehittämisessä. Tuotat sisältöjä sekä suomeksi että englanniski.

Bränditoimisto Kautto & Konstig hakee joukkoonsa luovaa markkinoinnin osaajaa. Työnkuvaan vaaditaan luovaa kykyä ja järjestelmällisyyttä. Olet etsimämme tyyppi, mikäli osaat kehittää asiakkaille esimerkiksi sosiaalisen median sisältöjä, muotoilla brändejä, suunnitella ja tuottaa graafista materiaalia tai verkkosivustoja. 

Mahdollisia työtehtäviä on lisäksi myös kuvitus, digimarkkinointi, myynti, brändistrategiat, palvelumuotoilu, 3D-mallintaminen, animointi ja kevyet (web-pohjaiset) ohjelmistokehitystehtävät. Osaamista näistä emme hakijalta vaadi, mutta taidot ja intohimo on plussaa! 

Edistymisesi palkitaan nopealla urakehityksellä ja mahdollisuudella osakkuuteen. 

ERP-toimittaja ja ohjelmistotalo Collapick hakee rentoon ja mutkattomaan työyhteisöönsä Sales and Marketing Specialistia markkinoinnin ja myynnin monipuolisten tehtävien pariin. Vastuullasi on markkinoinnin ja myynnin kehittäminen, myyntikampanjoiden suunnittelu ja toteutus sekä nettisivujen sisällön suunnittelu ja päivitys. Käyt myyntikeskusteluita yritysten kanssa, buukkaat demoesittelyitä ja vedät niitä myös itse. Tehtäviisi kuuluu monipuolisesti digimarkkinointi, SEO/SEM, sisällöntuotanto somekanaviin sekä s-postikampanjat

Tamperelainen videotuotantoyritys Heimo Films Oy haluaa lähteä kasvattamaan uutta myynnin ammattilaista ja hakee Myyntikoordinaattoria osaksi heimoyhteisöä. Myyntikoordinaattorina pääset hyödyntämään markkinoinnin tuottamia liidejä verkosta, somesta ja tapahtumista asiakkaiden prospektoinissa ja kontaktoinnissa monikanavaisesti. Sinulla on myynnin työkalut (mm. CRM) sekä koko Heimon tuki apuna tehtävässäsi ja mahdollisuus kehittyä myynnin ammattilaiseksi mielenkiintoisen videotuotantoalan parissa.

Ohjelmistoalan yritys Toyme Lab Oy hakee Customer Success Specialistia hoitamaan asiakkaan elinkaarta aina yhteydenpidosta asiakastarpeen kirjaamiseen ja tukipyynnön tekemiseen sekä tietojen viemisestä sovellukseen muokkauksineen. Ratkaisukeskeisesti pyrit täyttämään asiakkaan tarpeen sovelluksen olemassa olevien toiminnallisuuksien avulla.

Tavoitteena on, että opit hoitamaan itsenäisesti prosessien eri vaiheet ja ylläpidät omia asiakkuuksia sekä olet valppaana tarjoamaan heille lisäratkaisuja oikeaan aikaan. Pääset myös kehittämään ja hoitamaan markkinointia ja viestintää sekä tuotat myyntiä tukevaa markkinointimateriaalia.

Yksilöllisiä ohjelmistoja tekevä eKansio hakee Myynti- ja markkinointikoordinaattoria hoitamaan myynnin tukitoimia sekä markkinoinnin toimenpiteitä. Pääset suunnittelemaan ja tuottamaan uutiskirjeitä, blogeja, julkaisuja sekä some- ja mainontasisältöä sekä muuta viestintää. Tehtäviisi kuuluu myös asiakkuuksien kartoitus ja asiakastietojen päivitys sekä liidien generointi sekä asiakkaiden kontaktointi. Tässä tehtävässä hyötyä on, jos olet lahjakas tuottamaan kirjallista tekstiä eikä myynnillisestä otteestakaan haittaa ole.
Palkanlaskentaan erikoistunut Palkkatalo Oy hakee numeroista ja asiakaspalvelutyöstä innostuvaa palkanlaskennan assistenttia. Toimit osana palkkatiimiä palkanlaskennan avustavissa tehtävissä. Sinulla on myös mahdollisuus edetä palkanlaskijaksi, jolloin vastaa nimettyjen asiakasyritysten kokonaisvaltaisesta palvelusta palkkahallinnon osalta.
Tilitoimisto- ja lakipalveluita tarjoava Laki- ja yrityspalvelu Ratinen Oy hakee markkinointikoordinaattoria. Tehtäviisi kuuluvat mm. nettisivujen uudistusprojektit (WordPress) ja hakukoneoptimoinnit. Ylläpidät sujuvasti yrityksen sometilejä ja tuota monipuolista sisältöä sekä osallistut kokonaisvaltaisen markkinointistrategian luomiseen.

Haku koulutusohjelmaan on päättynyt. Osallistuminen koulutusohjelmaan edellyttää sopivan yrityspaikan löytymistä. Yritystyöskentely alkaa joko 11.10. tai 31.10.2022.

REKRYTOIVAT YRITYKSET

Feeniks Visual Oy on luova videotuotantoyhtiö. Teemme vaikuttavia videotuotantoja yritysten markkinointiin; tarinallisia yritysesittelyitä, mainoksia televisioon ja nettiin sekä muun muassa asiakasreferenssitarinoita. Olemme kehittyvä ja kasvava toimija. Pääset työskentelemään mielenkiintoisessa ja vaihtelevassa videotuotantojen maailmassa, jossa autat kehittämään asiakasprojektiemme sujuvuutta, aikataulutusta ja resursointia. Kontaktoit asiakkaita, yhteistyökumppaneita sekä esiintyjiä ja järjestät kuvauksiin tarvittavia resursseja sekä kuvauspaikkoja. Kirjallinen osaaminen ja perustiedot videotuotantojen vaiheista katsotaan eduksi, sekä tekninen osaaminen projektinhallintaohjelmistoista. Tärkeää meille on hyvät ja toimivat työolosuhteet, rento ja samalla aikaansaava ote. Olet toimeen tarttuva tyyppi, joka tykkää pitää asiat järjestyksessä ja osaa organisoida isoja kokonaisuuksia

Škoda Transtech on Euroopan johtava vaativiin olosuhteisiin suunnitellun kiskokaluston valmistaja ja merkittävä keskiraskaiden konepajatuotteiden sopimusvalmistaja. Škoda Transtech on osa tšekkiläistä Škoda Transportation Groupia.

Skoda Transtech etsii koulutusohjelman kautta uutta rekrytoinnin osaajaa. Tässä työssä kehityt kokeneiden rekrytoinnin ammattilaisten rinnalla; osallistut mm. rekrytointien julkaisuun, arvioimaan hakemuksia, järjestämään haastatteluja ja haastatteluihin. Hakijaviestintä ja somemarkkinointi yhdessä markkinoinnin asiantuntijoidemme kanssa on oleellinen osa työtäsi. Lisäksi osallistut rekrytointitapahtumiin, joista osa järjestetään virtuaalisina. Tässä tehtävässä valttinasi on sujuva suomen ja englannin kielen taito sekä toimeen tarttuva asenne.

Liana Technologies on vuonna 2005 perustettu Suomen suurin markkinoinnin ja viestinnän pilvipalveluja tuottava ohjelmistoyritys. Etsimme taloustiimiimme tekijää asiakaspalvelutehtäviin. Työssäsi autat asiakkaitamme taloushallintoon ja laskutukseen liittyvissä asioissa. Asiakkaiden palvelu tapahtuu pääosin sähköpostitse ja ahkerassa käytössäsi on myös meidän oma laskutusjärjestelmämme. Tiimimme kehittyy jatkuvasti, joten meidän matkassamme myös sinulla on mahdollisuus kasvaa ammatillisesti. Kokemus tai ymmärrys osto- ja myyntireskontrasta on eduksi – emme kuitenkaan edellytä aiempaa osaamista, sillä annamme huolellisen perehdytyksen tehtäviin. Osaamista ja kokemusta enemmän tahdomme tiimiimme sopivan tyypin, jonka kanssa hommat rullaa sujuvasti eteenpäin.

Tapahtumakoordinaattorina tehtävänäsi on suunnitella, organisoida ja toteuttaa erilaisia markkinointi- ja yleisötyötapahtumia.
Työssäsi huolehdit teatterin strategian mukaisesti siitä, että teatteriin tulon kynnys madaltuu ja teatteritaide jalkautuu teatteritalon seinien ulkopuolelle. Toimit yhteistyössä lähes kaikkien teatterin osastojen kanssa ja huolehdit tapahtumiin liittyvästä tiedonkulusta osastojen välillä. Nautit erilaisten ihmisten kanssa työskentelystä ja pidät osaltasi yllä hyvää työilmapiiriä.

Pääset ideoimaan ja toteuttamaan täysin uusia yleisötyön ja markkinoinnin konsepteja yhdessä muiden teatterin ammattilaisten kanssa. Olet oma-aloitteinen, järjestelmällinen ja osaat kantaa vastuuta. Sytyt ongelmanratkaisusta ja saat asioita tapahtumaan. Tarjoamme innostavan ja luovan työyhteisön, jossa pääset toteuttamaan elämyksiä!

Oulun Kaupunginteatteri on Pohjois-Suomen suurin ammattiteatteri, joka tarjoaa värikkäitä elämyksiä, oivalluksia ja unohtumattomia tarinoita. Olemme tulevaisuuteen suuntaava, kansallisesti merkittävä teatteri, joka uskaltaa nousta puheenaiheeksi myös kurottamalla kohti uusia yleisöjä ja toimintatapoja. Haluamme, että oululaiset voivat olla ylpeitä teatteristaan. Teatteri tekee vuosittain 7–8 ensi-iltaa ja työllistää vakituisesti lähes sata henkilöä.

Kotivara on pitkät perinteet omaava elintarvikealan yritys, joka haluaa kasvattaa joukkoonsa uteliaan ja innokkaan myynti- ja markkinointikoordinaattorin. Tässä tehtävässä pääset tekemään monikanavaista sisällöntuotantoa, some-markkinointia sekä myyntimateriaalien suunnittelua ja toteutusta.Osallistut tuotekehityksen ja tuotemaistojen koordinointiin osastojen välillä sekä osallistut tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämiseen yhteistyössä eri osastojen kanssa. Lisäksi työtehtäviisi kuuluvat myynnin ja hallinnon avustavat tehtävät. Pääset hyödyntämään koulutusohjelmassa opittuja Googlen työkaluja kuten Google Analyticsiä. Etua tässä tehtävässä on ravintola-alan tai kaupallisen alan koulutuksesta.
Ledistys on kotimainen LED-valaistuksen asiantuntija, joka tarjoaa valaistusratkaisuja eri alan toimijoille. Ledistys etsii tiimiinsä markkinointikoordinaattoria monipuolisiin markkinoinnin tehtäviin. Tehtävä pääset työskentelemään mm. verkkosivujen ylläpidon ja kehittämisen, some-markkinoinnin suunnittelun ja toteuttamisen (LI, FB, IG) sekä hakukoneoptimoinnin parissa. Pääset käyttämään Adoben ohjelmistoja markkinointi- ja myyntimateriaalien suunnittelussa & toteutuksessaSinulla on mahdollisuus osallistua myös asiakasviestinnän kehittämiseen yhteistyössä myynnin kanssa.

Digi- ja mainostoimisto Höyry on digitaalisesti suuntautunut mainostoimisto, joka palvelee asiakkaita pohjoisesta käsin, ympäri Suomen – toimipaikat meiltä löytyvät Oulusta ja Rovaniemeltä. Vuodesta 2013 lähtien olemme palvelleet ammattitaidolla kaiken kokoisia yrityksiä ja organisaatioita sekä luoneet arvoa tuottavia kumppanuuksia. 

 Laajaan palvelutarjontaamme kuuluvat verkkosivustojen ja -kauppojen lisäksi myös brändin rakentaminen ja yritysilmeiden suunnittelu, digimarkkinointi sekä kampanjasuunnittelu. Kilpailuvalttimme on strategian, muotoilun, teknologian ja sisällön saumaton yhdistäminen asiakkaidemme tarpeisiin. 

Etsimämme henkilö on mukana työstämässä esimerkiksi someviestintää, somestrategioita ja somekampanjoita, digimarkkinoinnin muotoja ja markkinointistrategioita. Video- tai valokuvaustaidot ovat eduksi. Työ tapahtuu sekä itsenäisenä työskentelynä että tiimityönä ja lähtökohtaisesti paikan päällä Oulun konttorillamme. 

Lotvonen Brothers LKV on loistavasta asiakaspalvelustaan tunnettu kiinteistövälitystoimisto Oulussa. Etsimme sinua myynnin- ja markkinoinnin assistentti, jolla on palo ja innostus digitaaliseen markkinointiin. Sometyökalut kuuluvat viikoittaiseen työhösi ja tehtäviisi kuuluu myös markkinointimateriaalin, kuten esitteiden, valmistus. Käytät lähes päivittäin Adoben työkaluja ja osallistut mm. asiakas lahjojen ja hankintaan. Tehtäviisi kuuluu myyntikohteiden syöttö järjestelmiin sekä huoneistojen ja kiinteistöjen lainmukaisten asiakirjojen tilaus, käsittely ja arkistointi. Tehtäviisi kuuluu myös toimistotilojen ylläpito. Osallistut yhdessä markkinointitiimin kanssa kampanjoiden suunnitteluun ja toteutukseen yhteistyössä mediatalojen kanssa sekä osaamisesi mukaan myös nettisivujen päivittämiseen. Asiakaspalvelu on sydäntäsi lähellä ja puhelimeen vastaaminen on luontevaa. Tehtäviisi kuuluu myös markkinointi- ja asiakirjakululaskutusta, joten talousosaaminen on plussaa.

Anicare Oy myy ja valmistaa itse kehittämäänsä, yhtä maailman pienintä IoT terveydentila ja sijainnin seuranta laitetta tuotantoeläimille. Haemme kasvavaan joukkoomme myyjää kotimaan asiakas kontaktointiin. Tehtävään kuuluu yrityksen tuotteen esittely puhelimitse asiakaskunnalle, Poron omistajille Pohjois-Suomessa. 

Käytännön työ sisältää ratkaisun selkeiden, asiakkaalle rahan arvoisten etujen läpikäynnin ja sekä luonnollisesti tavoitteena uuden asiakkuuden syntyminen viimeistään jälkimarkkinoinnin yhteydessä. Odotamme tehtävään valittavalta henkilöltä sosiaalista ja reipasta otetta myyntityöhön, jolla olisi myös hyvänä pidettävää kunnianhimoista asennetta ja paloa tehdä tulosta.

Kiinnostus tietämyksen lisäämiseen toimialasta edesauttavat toimimaan yrityksen brändi ilmeen mukaisesti olemalla poronomistajien kanssa samalla puolella ja halua sekä intoa kehittää porotalouden kannattavuutta.

Kasvuyrityksenä tarjoamme myös mahdollisuuden vaikuttaa omaan tekemiseen tulosten kasvattamiseksi sekä luoda urallinen kasvutarina yrityksen mukana.

Fingersoft on oululainen pelistudio, jonka ydintoimintaa ovat hauskat, suuren yleisön mobiilipelit. Yritys on tunnettu hittipeleistään Hill Climb Racing ja Hill Climb Racing 2, joilla on maailmanlaajuisesti yli 2 miljardia latausta. Vuonna 2012 perustettu Fingersoft työllistää yli 100 henkilöä, joista suurin osa työskentelee yrityksen pääkonttorilla Oulussa. Lue lisää osoitteesta fingersoft.com.


Etsimme nyt työyhteisöömme uutta osaajaa Office Assistantin rooliin, jonka tehtävänä on huolehtia fingersoftilaisten viihtyvyydestä ja arjen sujuvuudesta ylläpitämällä viihtyisää ja siistiä toimistoympäristöä. Vastaat mm. seuraavista osa-alueista:

 • Työväline-, toimistotarvike-, kahvi- ja kalustetilaukset
 • Käyntikorttien muokkaus ja tilaus
 • Henkilöstövaatteiden ja fanituotteiden tilaus
 • Tilojen yleinen järjestys mm. henkilöstökeittiössä
 • Postitus

Tässä monipuolisessa roolissa pääset myös avustamaan erilaisissa projekteissa ja tapahtumien järjestelyissä. Myöhemmin tästä tehtävästä on mahdollista kasvaa Office Managerin rooliin ja ottaa vastuulle kokonaisvaltaisesti toimistotilojen hallinnointiin liittyvät tehtävät.


Tehtävässä eduksi katsotaan aikaisempi työkokemus asiakaspalvelutehtävistä sekä projektien hallinnasta. Kollegamme tulevat yli 20 eri maasta, joten tehtävässä menestyminen edellyttää sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.

Kure on vuonna 2017 perustettu suuri suomalaisen designin erikoisliike Oulun keskustassa, Kauppakortteli Pekurissa. Liikkeestämme löydät yli 80 suomalaisen brändin vaatteita, asusteita ja sisustustuotteita. Kuren taustalla häärää kolme nuorta suomalaiseen designiin hurahtanutta kaverusta, joiden tavoite on tarjota ja tuoda suomalainen design vahvasti katukuvaan.

Kure Storella pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan erityisesti visuaalista sisältömarkkinointia (Instagram, IG Reels, IG Storyt, Facebook, Youtube (TikTok)). Pääset toteuttamaan idearikkaita ajatuksia. Työtehtäviisi kuuluu valokuvaus ja kuvankäsittely sekä videoiden tuottaminen, kuvaaminen ja editointi. Vastaat kokonaisuudessaan Instagramissa joulukuussa julkaistavasta Joulukalenterista, johon sisältö tulee osittain valmiina. Joulukalenteri koostuu arvonnoista, hyväntekeväisyyskampanjoista ja tarjouksista. Pääset myös itse vaikuttamaan sisältöön. Kiinnostus vaatteisiin ja pukeutumiseen on tehtävässä eduksi ja toivomme että voit myös itse olla esillä julkaistavissa sisällöissä. Toivomme hakijalta myös hyvää visuaalista silmää.

Kansainvälisillä markkinoinnilla chat-ratkaisuja tuottava Smilee.io etsii nyt uutta osaajaa Digital Marketing Specialistin rooliin. Tässä tehtävässä pääset tekemään digimarkkinointia ja monikanavaista sisällöntuotantoa yhteistyössä kumppaniverkoston kanssa.

Tehtävänäsi on ylläpitää ja optimoida yrityksen Google Ads mainontaa. Mainontaa tuetaan muun muassa sisällöntuotannolla, jota tehdään mm. LinkedIniin ja muihin somekanaviin. Lisäksi päivität verkkosivuja WordPress-ympäristössä sekä seuraat sivuston toimivuutta. Tuotat myös hakukoneoptimoituja sisältöjä. Verkkosivujen ja markkinoinnin toimintojen tukena pääset hyödyntämään HubSpotin markkinoinninautomaatiota.

WhiteZone on yritysten IT-palveluiden ja IT-ratkaisujen asiantuntija. Meiltä saat skaalautuvat pilvipalvelut, tietoturvaratkaisut, ohjelmistot ja lisenssit sekä verkkoyhteydet. Käytössäsi on myös WhiteZonen oma virtuaalinen palvelinkeskus.

Työskentelet itsenäisesti tiimimme tukemana monipuolisesti erilaisissa myynnin ja digitaalisen markkinoinnin tehtävissä. Työtehtäviisi kuuluu uusasiakashankinta digitaalista markkinointia hyödyntäen, myynnin asiakaspalvelu sekä myynnin kehitystehtävät sekä asiakas prospektointi myyntitiimimme kanssa. Arvostamme, jos sinulla on jo ennestään kokemusta tai koulutusta ICT-alalta ja haluat edelleen oppia uutta. Tarjoamme näköalapaikan 2020-luvun ICT-maailmaan.

Ainutlaatuista rakenteellista elektroniikkaa (IMSE®) kehittävässä ja lisensoivassa TactoTekissä pääset Content Specialistina osaksi markkinointitiimiä. Tässä tehtävässä pääset suunnittelemaan ja rakentamaan verkko-oppimisympäristöä yhdessä kumppaneiden kanssa. Tulevan verkko-oppimisympäristön tavoitteena on kehittää ja parantaa asiakaskokemusta. Sisällöntuottaminen verkko-oppimisympäristöön on tärkeässä roolissa ja pystythän tuottamaan sisältöjä sekä suomeksi että englanniksi hyödyntäen olemassa olevia materiaaleja ja yrityksen muiden asiantuntijoiden osaamista. Toivomme sinulta kiinnostusta verkkokoulutuksiin sekä osaamisen kehittämiseen ja oppimiseen.
Tapojärvi on tehnyt vuosikymmenten ajan työtä, jota nykyisin kutsutaan kiertotaloudeksi. Liiketoimintamme on teollisen mittakaavan kiertotaloutta, jossa käsitellään jatkuvalla prosessilla teollisuuden sivutuotteita ja luodaan uusia ratkaisuja kaivosalan tarpeisiin. Viestintäkoordinaattorina pääset toteuttamaan monipuolisia viestinnän ja kampanjoinnin tehtäviä kiertotalouden ja kestävän kaivostoiminnan parissa. Tehtävässäsi toteutat sisäistä ja ulkoista monikanavaista viestintää hyödyntäen muun muassa Adoben ja WordPressin työkaluja. Tehtävä sisältää some-markkinoinnin kehittämistä, suunnittelua ja toteutusta sekä markkinointisisältöjen kirjoittamista. Osallistut myös tapahtumien ja tilaisuuksien järjestämiseen yhteistyössä eri osastojen kanssa.

Pouttu Oy:n tehdas ja pääkonttori sijaitsevat Keski-Pohjanmaalla Kannuksessa. Yritys työllistää yli 200 suomalaista lihanjalostuksen ammattilaista, ja tuotteet Kannuswurstista Savusuikaleeseen maistuvat joka päivä tuhansille suomalaisille. 

Etsimme innostunutta ja motivoitunutta Myyntineuvottelijaa Pouttulle. Sinun tehtävänäsi on myynnin ja asiakassuhteiden ylläpito sekä myynnin ja myyntiprosessien kehittäminen. Myyntineuvottelija toimii itsenäisesti, mutta kollegat auttavat sinua tarpeen vaatiessa. Työ tehdään puhelimitse ja sinun aisaparinasi on kentällä oleva tekijä, jonka kanssa teet tiiviisti yhteistyötä. Työ on nopea tempoista ja vaatii organisointikykyä sekä tietotekniikan hyvää hallintaa. Kielivaatimuksena suomen kielen taito. Etätyömahdollisuus. 

Tecinspire on ohjelmistoyritys Oulusta, jonka ydinosaamista ovat sovelluksien, digitaalisten alustojen ja toiminnanohjausjärjestelmien kehitys. Yritys etsii uutta markkinointipäällikköä/-vastaavaa tekemään digimarkkinointia ja monikanavaista sisällöntuotantoa sekä päivittämään markkinointistrategiaa. Tehtävässä käytät seuraavia markkinoinnin työkaluja: GoogleAds, Google Analytics ja HubSpot sekä some-kanavat LinkedIn, Facebook ja Twitter. Taustastasi riippuen työnkuvaan voi kuulua myös muita markkinoinnin tehtäviä kuten kuvan- ja videonkäsittelyä sekä käyttöliittymäsuunnittelua.
A wireless testing services provider Verkotan is looking for a Sales and Marketing Specialist being part of their sales and marketing team. Your responsibilities would be focused on research, validation, preparation and lead nurturing with prospect and lead tools and CRM. Potential customers are mainly in EU and USA. As a Sales and Marketing Specialist, you will make the groundwork for sales to succeed. In this job it is beneficial to have passion and motivation for presales and international experience (work or schooI). The fluent written and spoken English is required.

Etsinnässä digimarkkinoinnista ja myynnistä kiinnostunutta floristin ammattilaista kehittymään ja kehittämään. Kanerva on yksi Suomen edistyksellisimmistä kukkakaupoista. Omaamme pitkä perinteet Oulun vanhimpana kukkakauppana ja samalla kuitenkin pysymme alan kehityksen kärjessä - nyt ja tulevaisuudessa. 

Tule mukaan tiimimme, jossa pääset oikeasti kehittymään ja kehittämään yhdessä. Emme etsi suorittajaa vaan innovatiivista osaavaa floristia, joka haluaa viedä floristiikkaa ja kukkakauppaa uudelle tasolle. Sinulla on suuri intohimo kukkiin, olet motivoitunut ja innostunut kehittämään uutta. Rakastat erilaisia projekteja ja saat energiaa monipuolisesta ja kauniista työympäristöstä. 

on monipuolinen ja joustava kumppani vähittäiskaupalle sekä kivijalassa että verkossa Suomessa ja Baltian maissa. Tarjoamme monipuolisen tuotevalikoiman, joka kasvaa ja uudistuu jatkuvasti markkinoiden tarpeet huomioiden. Perinteisen tukkukaupan lisäksi tarjoamme private label-tuotteita ja verkkokaupalle suoratoimituskonseptia.

Työssäsi autat asiakkaitamme taloushallintoon ja laskutukseen liittyvissä asioissa. Asiakkaiden palvelu tapahtuu pääosin sähköpostitse ja ahkerassa käytössäsi on myös meidän oma laskutusjärjestelmämme. Tiimimme kehittyy jatkuvasti, joten meidän matkassamme myös sinulla on mahdollisuus kasvaa ammatillisesti. Kokemus tai ymmärrys osto- ja myyntireskontrasta on eduksi – emme kuitenkaan edellytä aiempaa osaamista, sillä annamme huolellisen perehdytyksen tehtäviin. Osaamista ja kokemusta enemmän tahdomme tiimiimme sopivan tyypin, jonka kanssa hommat rullaa sujuvasti eteenpäin.

Virtuaaliassari tarjoaa yrityksille ammattilaisia hoitamaan monipuolisia toimistoassarin ja sihteerin töitä. Yritys etsii joukkoonsa palvelukoordinaattoria monipuolisiin tehtäviin mm. taloushallinnon, projektinhallinnan, myynnin, markkinoinnin, dokumentoinnin ja raportoinnin parissa. Tässä tehtävässä työskentelet pääosin etänä.

Tehtävässä pärjää itsenäisellä työotteella ja muutosrohkeudella varustettu osaajaa, jolla on kyky ottaa vastuuta ja halu kehittyä. Eduksi katsotaan, mikäli sinulla on perusosaaminen taloushallinnon ja myynnin tehtävistä tai taito tuottaa erilaisia tekstisisältöjä.

Älykästä jätehuoltoa tarjoava Wastebook haluaa lähteä kouluttamaan uutta myynnillistä asiakaspalvelijaa. Tehtävässä pääset palvelemaan jäteyhtiöitä sekä kommunikoimaan asiakkaiden kanssa sähköpostitse ja puhelimitse. Tässä työssä neuvot asiakkaita erilaisissa kysymyksissä, otat vastaan tilauksia ja vastaat tarjouspyyntöihin. Huolehdit älykkäiden jäteastioiden datan hallinnasta ja varmistat niiden operatiivisen toiminnan pilvipalvelun kautta. Tehtävään kuuluu myös jäteraporttien laatiminen valmiin excel-pohjan avulla. Kokemus kaupalliselta tai jätehuoltoalalta on plussaa. Myös excel-osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävässä pärjäät positiivisella ja reippaalla otteella.

QuietOn Oy on vuonna 2015 perustettu oululainen teknologiayritys, joka suunnittelee ja valmistaa Oulun alueella kehitettyjä aktiivisia melua vaimentavia korvatulppia. Kansainvälisesti toimiva QuietOn on toimittanut yli 85 000 paria korvatulppia ympäri maailmaa.

QuietOn etsii uutta osaajaa Digital Marketing Specialistin rooliin.

Tässä roolissa tehtäviäsi ovat monipuoliset digimarkkinoinnin tehtävät, monikanavainen sisällöntuotanto sekä asiakasviestintä. Päätehtävänäsi on tuottaa sisältöjä yrityksen Facebook, Instagram ja TikTok tileille. Saat käyttää luovuuttasi teksti- ja kuvasisältöjen tuottamisessa hyödyntäen Adobe-työkaluja. Tehtävässä pääset vahvistamaan jo kartuttamaasi markkinoinnin osaamistasi ja saat mahdollisuuden kehittyä SEO ja hakukoneoptimoitujen sisältöjen tuottamisen nikkariksi. Tuotat sisältöjä sekä suomeksi että englanniksi, joten toivomme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Muovia.com on verkkokauppa, joka hyödyntää muoviteollisuudesta jääviä paloja viimeiseen muruseen asti. Me muovitietoisina osaamme yhdistää asiakkaidemme tarpeet ja teollisuudesta jääneet kappaleet. Olemme voimakkaasti kansainvälistyvä yritys ja tarvitsemme markkinointiimme lisää kasvavia kykyjä, jotka ovat valmiita ottamaan haasteita vastaan. 

Hakemamme henkilö hallitsee SEOa ja Google Adsiä sekä somemarkkinointia. Olisi mahtavaa jos somekanavista sinulle tuttuja kanavia ovat Facebook, Insta, TikTok ja LI. Sisällöntuotuotanto onnistuu luontaisesti ja graafinen suunnittelu on taito, jonka hallitset. Tunnet Wordpressin mutta emme vaadi sinulta ohjelmoititaitoja. Käytämme työssämme Adobea, joten toivomme että ohjelmat ovat sinulle tuttuja. Osaathan tuottaa sisältöä myös englannin kielellä. Työskentely tapahtuu paikan päällä Ruskossa.  

Livediili Oy on Startup-yritys Oulusta, joka tarjoaa kiertotalouteen uudenlaisia myynti-ja ostoratkaisuja. Livediili etsii nyt markkinoinnin- ja myynnin assistenttia auttamaan sivustomme ennakkomarkkinoinnin suunnittelussa sekä toteuttamisessa. Livediili.fi julkaistaan alkuvuodesta 2023. 

Livediilillä pääset tekemään erilaisia visuaalisia sisältöjä, sekä osallistumaan monikanavaisen some-markkinoinnin suunnitteluun ja toteutukseen. Halutessasi pääset kokeilemaan siipiäsi myös asiakastyössä. 

Digimarkkinoinnin yrityksessä pääset tekemään monipuolisia visuaalisia sisältöjä. Visuaalisena sisällöntuottajana hyödynnät Adobe Creative Cloudin ohjelmistoja mm. vektorigrafiikalla kuvankäsittelyssä ja videoiden tuottamisessa. Kiinnostuksiesi mukaan voit myös osallistua tekstisisällön tuottamiseen eri kanaviin.
 • Teknologia-alan yritys – Sisällöntuottaja
 • IT-alan yritys – Project Specialist
 • Kalustealan yritys – Digimarkkinointiassistentti
 • Kalustealan yritys – Myyntiassistentti

Koulutusohjelman kokonaiskesto on noin viisi kuukautta, joka sisältää yritystyöskentelyn lisäksi kontaktikoulutusta ja itsenäistä etäopiskelua. Tarkempi koulutuskalenteri muodostetaan aloittamsen yhteydessä sen hetkisen tarjonnan, osallistujan omien toiveiden ja työtehtävän mukaan. 

Räätälöitävät koulutussisällöt:

 • Digitaalinen markkinointi: Koulutusteemoja mm. verkkonäkyvyyden kehittämisestä, Googlen työkaluista, sisältömarkkinoinnista sekä somemarkkinoinnista ja -mainonnasta.
 • Adobe työkalut visuaalisessa markkinoinnissa: Koulutusteemoja mm. graafisesta suunnittelusta ja Adoben työkaluista.
 • Asiakaskohtaamiset: Koulutusteemoja mm. asiakaspolun digitalisoitumisesta, myyntiosaamisen kehittämisestä, modernista myynti- ja asiakaspalvelutyöstä, sujuvasta asiakasviestinnästä
 • Projektinhallinta ja datan visualisointi: Koulutusteemoina mm. projektinhallinnan perusteet ja työkalut, Prince2 Foundation viitekehys, datan visualisointi Power BI-työkalulla.
 • Digi- ja työelämätaidot: Koulutusteemoja mm. Office 365 (mm. Excel, OneDrive, SharePoint, Teams, Forms), ajanhallinta- ja priorisointitaitojen kehittäminen, oman työn johtaminen
 • Taloushallinto: Koulutusteemoja mm. kirjanpitoon, verotukseen, työsuhteisiin ja palkanlaskentaan liittyen.
 

Yhteinen koulutuskokonaisuus:

 • Koulutuksen aloitus- ja päätöstilaisuudet
 • Modernien työelämätaitojen kehittäminen

Koulutukset toteutetaan onlinekoulutuksena.

KIINNOSTUITKO? KYSY LISÄTIETOJA

Hanna

Hanna Kaita

Project Specialist,
Koulutus- ja työnhakijapalvelut

+358 50 4077 815

hanna.kaita@talentgate.fi

Ajankohtaista

Yrityskokemukset 09.11.2023

Yrityskohtaisella RekryKoulutuksella kasvatat organisaationne kaipaamat täsmäosaajat

Monessa yrityksessä painitaan osaajien puutteen parissa: tiedetään, mitä osaamista liiketoiminta kaipaa, mutta sitä ei...

Lue lisää
Hakijakokemukset 04.08.2023

Koulutusohjelma mahdollisti osaamisen sertifioinnin ja uuden uran IT-alalla

Projektinhallintaosaaminen on taito, jota tarvitaan lähes joka työssä kuin myös oman työn johtamisessa. Työtehtävät ovat yhä...

Lue lisää
Blogi 04.08.2023

Töitä tehtävänä, mutta rekrytointi ei juuri nyt onnistu? Näin löydät ja koulutat uuden osaajan

Oikean henkilön etsimiseen ja löytymiseen ei ole usein aikaa tai osaajan suora palkkaaminen ei vielä tällä hetkellä ole...

Lue lisää
Layer_5

Tutustu muihin koulutusohjelmiin