Skip to content

Uramahdollisuuksia asiantuntijatehtävissä

Pohjois-Savo | Etelä-Savo | Pohjois-Karjala | Keski-Suomi

Hakuaika on päättynyt

Oletko päätynyt tehtäviin, jotka eivät vastaa koulutustaustaasi tai kiinnostuksen kohteitasi? Haluaisitko kehittää uraasi uusiin ulottuvuuksiin? 💫 Rekrytoivan koulutusohjelman kautta vahvistat osaamistasi ja saat mahdollisuuden työllistyä unelmiesi työtehtäviin! 

Katso avoimet tehtävät! 👇🏼

Päivitä osaamistasi ja työllisty unelmiesi työtehtäviin!

Kasvatamme yhdessä Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan sekä Keski-Suomen alueen yritysten kanssa uusia osaajia Future Business Talent RekryKoulutuksen kautta. Koulutusohjelman avulla päivität osaamistasi vastaamaan rekrytoivien yritysten tarpeita sekä saat aidon mahdollisuuden työllistyä sinua kiinnostaviin työtehtäviin.

Viisi kuukautta kestävä koulutusohjelma yhdistää koulutuksen sekä käytännön työskentelyn yhteistyöyrityksessä. Yritykset etsivät uusia osaajia eri tason asiantuntijatehtäviin mm. markkinoinnin, myynnin, HR:n, taloushallinnon sekä projektitehtävien pariin. Sinun ei tarvitse olla valmis osaaja, sillä koulutusohjelma antaa sinulle aikaa kasvaa tehtävään. 

Uramahdollisuuksia monenlaisille osaajille

Yritykset etsivät henkilöitä, joilla on aito motivaatio kehittää osaamistaan ja oppia uutta. Osaamiskriteerit vaihtelevat rekrytoivien yritysten tarpeiden mukaan, joten voit hakea mukaan monenlaisella taustalla. Sinulla voi olla tuore tutkinto ja etsit nyt näytön paikkaa sekä mahdollisuutta syventää osaamistasi. Vaihtoehtoisesti olet päätynyt työskentelemään tehtäviin, jotka eivät vastaa koulutustaustaasi tai mielenkiinnonkohteitasi, joten etsit väylää työllistyä oman alan tehtäviin.

Voit hakea mukaan, mikäli sinulla on soveltuva tutkinto (esim. medianomi, restonomi, tradenomi, KTM, FM, VM, insinööri) tai vaihtoehtoisesti työkokemusta esimerkiksi asiakaspalvelusta, myynnistä, markkinoinnista tai hallinnollisista työtehtävistä. Koulutus toteutetaan suomeksi, joten hakijoilta edellytetään sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa (B1.1), muu kielitaito on eduksi.

Koulutusohjelma toteutetaan yhteistyössä rekrytoivien yritysten sekä Etelä-Savon, Pohjois-Savon, Pohjois-Karjalan sekä Keski-Suomen alueiden ELY-keskusten ja TE-palveluiden kanssa. Ohjelma on suunnattu ensisijaisesti alueiden työttömille tai työttömyysuhan alaisille työnhakijoille. Koulutus on osallistujalle maksuton ja ohjelman ajalta saat työttömyysetuuttasi ja kulukorvausta.

Tehtävät ja mukana olevat yritykset täydentyvät hakuajan puitteissa (pl. Pohjois-Savo). Etsimme yrityspaikkoja myös hakijalähtöisesti, joten voit jättää hakemuksen, vaikka avoinna olevista paikoista ei tällä hetkellä löydy sinua kiinnostavaa tehtävää.

REKRYTOIVAT YRITYKSET

Joensuulainen, verkkokauppaan, verkkosivuihin sekä sähköisiin tiedonhallintaratkaisuihin erikoistunut digitoimisto, AtFlow Oy hakee huippujengiin idearikasta, innostunutta ja työtä pelkäämätöntä digitaalisen markkinoinnin tekijää. 

Tehtäviäsi ovat mm. markkinoinnin suunnittelu ja toteutus sekä tulosten seuranta ja raportointi, sisältöjen tuottaminen (verkkosivut, blogit, uutiskirjeet, some päivitykset), valokuvaus / videokuvaus sekä asiakkaiden segmentointi ja kohderyhmien haku. Päiväsi voivat kulua myös sisältöjen SEO optimoinnin ja markkinointiautomaatioiden parissa. 

Arvostamme myynti- ja markkinointihenkisyyttä, sekä halua oppia ja kehittyä. Olet tiimipelaaja, joka kykenee myös itseohjautuvaan työskentelyyn. Meille on tärkeää, että sinulla on asenne kunnossa ja haluat oppia uutta. Me autamme ja perehdytämme sinut alkuun, mutta osaamisesi kehittyessä pääset hoitamaan itsenäisesti omia asiakkuuksia. Aikaisempi työkokemus markkinoinnin tehtävistä katsotaan eduksesi. 

FCG Finnish Consulting Group Oy monialainen, Kuntaliiton omistama konsulttiyritys. FCG tuottaa mm. Kuntarekry- ja KirkkoRekry -palveluita noin 50 hengen Rekrytointi- ja HR-ohjelmistoliiketoiminnassa, jonne tämä tehtävä sijoittuu, rekrytointipalveluiden työnhakijamarkkinoinnin tehtäviin. Markkinointikoordinaattorin työtä ohjaa viestintäasiantuntija ja työn tukena toimii myös palvelutiimi sekä tuotemarkkinoinnin tiimi.  

Tehtävässä hallinnoit rekrytointipalveluiden sosiaalisen median kanavia (LinkedIn, Instagram, Facebook, X, TikTok) ja tuotat aktiivisesti sisältöä niihin sekä verkkosivuille. Tehtäviisi kuuluu vahvasti myös digitaalisen markkinoinnin toteuttaminen. Pääset tekemään monipuolisesti monikanavaista viestintää ja markkinointia sekä kehittämään toimintaa analytiikkaa hyödyntäen. 

Sinulla olisi hyvä olla vähän kokemusta digimarkkinoinnista sekä sisällöntuotannosta, painottuen sosiaaliseen mediaan ja visuaaliseen viestintään (lyhytvideotuotanto erityispainopisteenä). Tärkeintä meille on kuitenkin aito kiinnostus tehtäviin, ideointikyky sekä halu oppia ja kasvattaa osaamista markkinoinnin parissa. Toimipisteesi sijaitsee Kuopiossa, mutta työtä tehdään joustavasti hybridimallilla osana virtuaalitiimiä, joten itsenäinen ote on tärkeää siinä missä tiimityökykykin. 

Palveluasiantuntijana FCG:llä rekrytointipalveluiden parissa työskentelevän Veeran mielestä parasta omassa työssä on mielenkiintoiset ja vaihtelevat työtehtävät, työkaverit, jotka auttaa niin työ- kuin arkiasioissakin, asiakkaat, jotka piristää aina, sekä mahdollisuus osallistua oman liiketoiminnan kehittämiseen. Tervetuloa mukaan mahtavaan porukkaamme kasvamaan markkinoinnin osaajaksi! 

Outokumpulainen Finelcomp Oy on kehittänyt ja valmistanut modulaarisia, komponenttiriippumattomia pienjännitekoteloita kotitalouksien ryhmäkeskuksista raskaisiin teollisuuskojeisiin vuodesta 1992 lähtien. Kansainvälistynyt yhtiö palvelee asiakkaita Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Virossa, Liettuassa, Saksassa ja Isossa-Britanniassa, ja kansainvälinen liiketoiminta kasvaa jatkuvasti. Tule rakentamaan uutta Junior Controllerin positiota vakavaraiseen, kasvavaan ja kansainvälistyvään yritykseen! 

Etsimme Junior Controlleria liittymään osaksi ammattitaitoista tiimiämme! Tehtävässäsi pääset hoitamaan sisäisen laskennan tehtäviä varmistaen taloudellisen raportoinnin tarkkuuden ja ajan tasalla pysymisen. Pääset osallistumaan ja hallinnoimaan liiketoiminnan prosesseja talouden näkökulmasta ja raportoimaan havainnoistasi.  Kuukausiraportointi, budjetointi, ennustaminen sekä toimintokohtaisten kulujen seuraaminen on osa tehtäviäsi. Lisäksi pääset osallistumaan kehitysprojekteihin ja toimit taustatukena kirjanpitotoiminnoille.  

  

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kasvaa taloushallinnon ammattilaiseksi ja saat vastuuta osaamisesi kasvaessa. Saat kattavan perehdytyksen ja ammattitaitoinen tiimi on tukenasi. Työtä voit tehdä Joensuun tiedepuistossa tai Outokummun yrityspuistossa, etätyöpäivät ovat mahdollisia koulutuksen edetessä. Tehtävä soveltuu loistavasti vastavalmistuneelle kaupallisen korkeakoulututkinnon suorittaneelle. Toivomme sinulta hyviä viestintä- ja tiimityöskentelytaitoja, sujuvaa englannin kielen taitoa sekä kykyä hallita aikatauluja ja priorisoida työtehtäviä. Tehtävässä tarvitset hyviä valmiuksia taloushallinnon tehtäviin, tietoteknisiä taitoja, erityisesti MS Office –ohjelmistoista Exceliä. Power BI osaaminen katsotaan eduksi. Kehity urallasi kanssamme ja lähde kasvamaan taloushallinnon ammattilaiseksi! 

Etsimme tiimiimme reipasta ja tehokasta myynnin & markkinoinnin taitajaa! Meistä saat ympärillesi mukavan ja avoimen työilmapiirin, sekä kauniita tuotteita, joiden parissa saat työskennellä. Pääset työskentelemään tiimissämme ja pikkuhiljaa kasvavassa yrityksessämme ihanien kotimaisten brändien parissa. 

Toivomme sinulta vahvaa paloa asiakaspalvelu- ja myyntityöhön sekä markkinointiin. Olet kiinnostunut vastuullisesta kuluttamisesta sekä kotimaisista brändeistä. Sinulta löytyy joustavuutta ja pystyt työskentelemään liikkeemme aukioloaikojen mukaisesti. Kaupallinen tausta koulutuksen ja/tai työkokemuksen kautta on tässä tehtävässä eduksi. Markkinoinnin osaaminen on iso plussa! 😊 

Tarjoamme sinulle mukavan ja välittömän tiimin sekä ihanan visuaalisen työympäristön kotimaisen muodin ja vastuullisten yritysten parissa. Lähde kasvattamaan osaamistasi rekrykoulutuksen kautta ja hae mukaan nyt! Koulutuksen jälkeen sinun on mahdollista työllistyä Kotolle määräaikaisesti. 

Lumixia Oy on lamppujen ja valaistuksen asiantuntija sekä palveleva ammattilaistukku. Haemme nyt joukkoomme uutta myynti- ja markkinointiassistenttia!  

Pääasiallisia tehtäviäsi ovat mm. asiakaspalvelutehtävät myymälässä, markkinointitoimenpiteiden suunnittelu ja toteuttaminen, verkkokaupan ja liiketoiminnan sosiaalisen median kanavien hallinta ja sisällöntuottaminen, myyntimateriaalien ja uutiskirjesisältöjen tuottaminen sekä verkkokaupan sisältöjen päivitys ja hakukoneoptimointi. 

Tehtävässä pärjäät hyvin, jos on asenne kohdallaan ja tahdot oppia uutta ja kehittyä monipuolisissa myynnin sekä markkinoinnin tehtävissä. Olet luonteeltasi reipas, ulospäinsuuntautunut ja kannat vastuun tehtävistäsi. Eduksi katsomme tehtävään soveltuvan koulutuksen tai jos sinulla on aikaisempaa kokemusta markkinoinnin parista. Työtä tehdään Lumixia Oy:n tiloissa Tourulassa hyvien yhteyksien varrella. 

Lämpökarelia konserni on LVI-alan moniosaaja, joka toteuttaa 70 ammattilaisen voimin LVI -huolto, -asennus, -saneeraus ja -urakointipalveluja Itä-Suomen ja pääkaupunkiseudun alueella.  LVI-alan ammattilaisten lisäksi tarvitsemme työkaveriksemme uutta osaamista, joten työpiste markkinointikoordinaattorille on nyt pedattu.  

Markkinointikoordinaattorina tehtäväkenttäsi on hyvin monipuolinen; työtä löytyy niin nettisivujen ilmeestä asiakastapahtumien suunnitteluun sekä autojen teippauksista mainoskylttien ideointiin. Ja kaikkea siltä väliltä. Jos kiinnostusta riittää, tehtäväkenttää voidaan laajentaa myös taloushallinnon työtehtäviin. It’s up to you!

Kuitenkin muutama ajatushan meillä hakijasta on; etsimme henkilöä, joka pystyy hahmottamaan kokonaisuuksia sekä omaa (ainakin jo jonkin verran) liiketoimintanäkemystä. Toisin sanoen, sinulla on kykyä nähdä asioita, joita voitaisiin tehdä entistä paremmin sekä intoa tarttua toimeen näiden asioiden edistämiseksi. Teet työtä oma-aloitteisesti ja pystyt johtaman itsenäisesti omaa työskentelyäsi. Emme odota, että osaat jo kaiken, vaan tärkeintä on, että sinulta löytyy kiinnostusta ja asennetta kehittää omaa ja yrityksen osaamista. Yksin et myöskään jää, tiimiisi kuuluu toimitusjohtajamme Jari sekä talouspäällikkö Eveliina. Työskentelypisteesi sijaitsee Joensuussa ja työ on osittain liikkuvaa, joten ajokortti työtehtävässä on välttämätön. Omaa autoa et välttämättä tarvitse, autoja löytyy meiltä.  

Jos työtehtävä alkoi kiinnostamaan, mutta haluat vielä kuulla millainen työpaikka se Lämpökarelia oikein onkaan, voit soittaa Evelle p. 0400 220 076 tai lähettää sähköpostia: eveliina.rasanen@lampokarelia.fi. Kerron mielelläni lisää työtehtävän sisällöstä sekä meistä Lämpökarelialaisista. Muussa tapauksessa, pistähän hakemusta tulemaan - valmis työpiste markkinoinnin ja myynnin parissa odottaa sinua.    

Lämpökarelia Oy on noin 70 henkilöä työllistävä LVI-alan urakointia ja huoltoja tekevä yritys, jonka toimipisteet sijaitsevat Joensuussa, Vantaalla, Kuopiossa ja Kiteellä. Työnantajana Lämpökarelia on rehellinen ja vastuullinen. Panostamme työntekijöidemme työhyvinvointiin ja tarjoamme alan parhaat puitteet ja parhaat työkalut työn tekemiselle. Annamme sinulle mahdollisuuden loistaa, vapauden toteuttaa omia ideoitasi ja tuemme tarpeen tullen. Lukemalla nettisivuiltamme löytyvän ”Meidän käsikirjan”, pääset tutustumaan arvoihimme, joita pidämme tärkeänä, sekä siihen mitä odotamme työntekijöiltämme. Se on samalla myös asiakaslupauksemme yhteistyökumppaneillemme. 

Mediateko on kotimainen, vahvassa kasvussa oleva ulkomainosyhtiö. Tavoitamme ihmiset asemilla ja tien päällä, suurimpien kaupunkien keskeisillä kauppapaikoilla sekä lomakohteissa ja vapaa-ajankeskuksissa ympäri maan. Organisaationa olemme ihmisläheinen, kasvuorientoitunut, rento sekä helposti lähestyttävä. Pienenä organisaationa olemme myös ketteriä muutoksille sekä aina halukkaita auttamaan muita onnistumaan. Liikevaihtomme on yli kaksinkertaistanut viimeisen kolmen vuoden aikana. Tavoitteenamme on ylläpitää hyvää kasvuvauhtia myös tulevina vuosina. - Tämän vuoksi haemme nyt Junior Sales Manageria Kuopioon! 

Tulet olemaan osana myyntitiimiä, jonka vastuulla on kasvattaa liiketoimintaamme. Myyntitehtävissämme pääset osaksi energistä ja vauhdikasta tiimiä.  Tehtäviin kuuluu yritysasiakkaiden kontaktointi, asiakastapaamiset ja asiakassuhteiden ylläpito. Pääset konkreettisesti vaikuttamaan yrityksen kasvuun ja aktiivisesti osallistumaan yrityksen myynnin ja markkinoinnin kehitystehtäviin.  
 
Vauhdikas ja monipuolinen myyntityö vaatii kykyä omaksua uusia asioita nopeasti, ja tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia vuorovaikutustaitoja, tavoitteellisuutta ja halua oppia uutta. Aikaisempi kokemus myyntityöstä katsotaan eduksi. Tärkeintä on kuitenkin, että haluat kehittyä myyjänä, pidät ihmisten kanssa toimimisesta, olet oma aloitteinen ja ratkaisukeskeinen. Kaupallinen koulutus on tehtävässä eduksi, mutta ei välttämätön. Toivomme sinun olevan arvojemme mukainen; rento ja helposti lähestyttävä sekä määrätietoinen ja oikeudenmukainen. Meillä Mediateosta puhutaan työperheenä, joten meille on erityisen tärkeää, että sovit persoonana joukkoomme. 

Kansainvälinen turvallisuusalan ohjelmistoihin ja kokonaisjärjestelmiin keskittynyt yritys Observis etsii innokasta ja motivoitunutta henkilöä, joka haluaa kehittyä digitaalisen markkinoinnin tehtävissä ja kasvaa osana kansainvälistä tiimiämme.  

Etsimme joukkoomme motivoitunutta ja osaavaa henkilöä, joka innostuu luomaan markkinoinnin tehokkuutta moderneilla tavoilla. Tehtävänäsi on ensisijaisesti suunnitella ja toteuttaa markkinoinnillisesti tehokkaita käyttöliittymiä, jotka houkuttelevat ja sitouttavat kohdeyleisömme. Toiseksi vastuullasi on mainosvideoiden suunnittelu, kuvaaminen ja leikkaaminen, tuoden brändimme eloon dynaamisella tavalla. Kolmanneksi odotamme sinun osaavan perusteet sosiaalisen median alustoiden hyödyntämisestä markkinoinnissa, kuten LinkedIn, Facebook ja Instagram. 
 
Vaadittavat taidot ja ominaisuudet: 
 • Kyky suunnitella ja toteuttaa markkinoinnillisesti tehokkaita käyttöliittymiä 
 • Taito suunnitella, kuvata ja leikata mainosvideoita ja kuvia ammattimaisesti
 • Perusteet sosiaalisen median alustoiden hyödyntämisestä markkinoinnissa (LinkedIn, Facebook, Instagram jne.)

Odotamme sinulta myös:

 • Yhteistyökykyinen tiimipelaaja
 • Luova ja aikaansaava tekijä

Tarjoamme sinulle:

 • Mahdollisuuden työskennellä innovatiivisessa ja kasvavassa yrityksessä
 • Haastavan työtehtävän, jossa voit kehittää osaamistasi
 • Dynaamisen työympäristön, jossa arvostetaan luovuutta ja aloitteellisuutta 

Liity mukaan Observis Oy:n kasvavaan markkinointitiimiin ja ole mukana rakentamassa menestystarinaamme yhdessä!

Kansainvälinen turvallisuusalan ohjelmistoihin ja kokonaisjärjestelmiin keskittynyt yritys Observis Oy etsivät itselleen uutta osaajaa kasvamaan Projektipäällikön /-spesialistin tehtäviin. Tässä tehtävässä pääset työskentelemään monenlaisten ohjelmistoalan projektien ja asiakkuuksien parissa. 

Sinulla voi olla kaupallista ja/tai teknistä taustaa. Toivomme, että olet teknisesti orientoitunut ja omaat kyvyn ratkoa ongelmia. Eduksesi on, mikäli sinulta löytyy aiempaa työkokemusta konetekniikan-, automaatio-, ohjelmisto- tai sähkötekniikan projekteista. Tekeminen on hyvin kansainvälistä, ja sen myötä työskentelykieli on englanti. Koulutusjakson ajan työskentely tapahtuu toimistollamme. 

Etsimme markkinointikoordinaattoria liittymään tiimiimme ja ottamaan vastuun markkinoinnin monipuolisista tehtävistä. Tämä on loistava tilaisuus yrittäjähenkiselle ja oma-aloitteiselle tekijälle, joka haluaa kehittyä markkinoinnin tehtävissä. Tehtäviisi kuuluu suunnitella ja toteuttaa markkinointikampanjoita monilla eri kanavilla, mukaan lukien digitaalinen markkinointi, sosiaalinen media, sähköpostimarkkinointi ja perinteiset mediat. Luot houkuttelevia markkinointimateriaaleja, kuten mainoksia, uutiskirjeitä, esitteitä ja verkkosisältöä. Osallistua markkinointistrategian sekä vuosikellon suunnitteluun sekä toteutukseen.  

Toivomme, että olet yrittäjähenkinen ja oma-aloitteinen. Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja omaat jo jonkin verran työkokemusta. Tarjoamme sinulle innostavan työympäristön ja mahdollisuuden kasvaa ammatillisesti markkinoinnin parissa. Pääset työskentelemään tiimissä, joka arvostaa itseohjautuvuutta, luovuutta ja yrittäjähenkisyyttä. 

Tekisikö sinun mielesi työntää kätesi saveen (tai pikemminkin pohjoismaiseen puukuituun) ja auttaa viemään suomalaista designia, innovaatiota ja vihreitä arvoja maailmalle? Jos sanat turvallisuus, luonto, suvaitsevaisuus ja huolenpito saa sydämesi läikehtimään, kannattaa jatkaa lukemista. 

Skandino tuottaa, myy ja markkinoi innovatiivisia design-tuotteita, jotka on valmistettu Suomessa uudesta biokuituseoksesta. Perinteisesti vauva- ja lapsimaailma pursuaa fossiilisista raaka-aineista valmistettuja muovitavaroita, joille Skandino nyt tarjoaa paremman vaihtoehdon: 98% uusiutuvista materiaaleista valmistetut astiat, joissa yhdistyvät puun kestävyys ja look&feel sekä muovin käytännöllisyys ja helppohoitoisuus. 

  

Etsimme nyt markkinoinnin asiantuntijaa suunnittelemaan, kehittämään ja toteuttamaan yrityksen markkinointia laaja-alaisesti aina markkinointisuunnitelmasta toteutukseen asti.  Tehtävä vaatii visuaalista silmää ja kokonaisuuksien hallintaa, sillä pääset toteuttamaan laajasti yrityksen visuaalisen puolen materiaaleja ja sisältöjä. Pelikenttänä sinulle on somekanavamme FB/IG/LI/X/YouTube. Pääset myös osaamisesi mukaan työskentelemään esimerkiksi SEO:n ja markkinointiautomaatioiden parissa.   
 
Olisi kiva, jos sinulla olisi jo jonkun verran kokemusta graafisesta suunnittelusta, brändäyksestä, markkinointisuunnitelmien teosta, budjetoinnista tai digimarkkinoinnista. Tekninen ymmärrys ja WordPressin hallinta on plussaa. Valmis ammattilainen sinun ei tarvitse olla, voit kasvaa brändiymmärryksen omaavaksi visuaaliseksi markkinoinnin moniottelijaksi. Toivomme, että tunnet paloa sisällöntuottamista tai teknistä digimarkkinointia kohtaan. Jos haluaisit tehdä molempia, olet etsimämme timantti.

Matalan hierarkian työyhteisössä voit olla oma itsesi, otamme sinut lämpimästi vastaan. Työskentelymalli on hybridi, mutta alkuun toivomme sinun viettävän aikaa kanssamme tutustuen yritykseen ja työkavereihisi rauhassa. Kiinnostuitko? Oletko valmis taistelemaan muovivallankumousta vastaan ja olemaan mukana tekemässä Skandinosta kuumimman lasten design-tuotteiden nimen globaalisti? 

Suomen Brodeeraus tarjoaa paikan työvaatemaailman kärjessä. Olemme nopeasti kasvava yritys, ja tarvitsemme ammattitaitoista myyntiassistenttia tukemaan kasvustrategiaamme ja varmistamaan myyntimenestyksemme.  

Etsimme nyt innokasta ja motivoitunutta myyntiassistenttia vahvistamaan myyntitiimiämme Suomen Brodeerauksessa!  Myyntiassistenttimme rooli on keskeinen myyntiprosessissamme, ja hän tukee erilaisissa myyntiin liittyvissä tehtävissä sekä tarjoaa korkealaatuista asiakaspalvelua. Tehtäviisi kuuluu mm. asiakaspalvelu puhelimitse sekä sähköpostitse, tarjouksien laatiminen, tilausten kirjaaminen ja koevedosten tekeminen. 

Toivomme, että olet ulospäinsuuntautunut ja viihdyt myynnin- ja asiakastyön parissa. Sinulla on IT-taidot ajan tasalla sekä tartut työtehtäviin reippaalla otteella. Olet organisointikykyinen ja pystyt hoitamaan useita tehtäviä samanaikaisesti. Pystyt työskentelemään sujuvasti suomen sekä englannin kielellä. Aikaisempi myynninkokemus on eduksi tässä tehtävässä, mutta tärkeintä meille on hyvä asenne ja halu oppia! Toimipisteemme sijaitsevat Jyväskylän Tourukeskuksessa sekä Kuopion Volttikadulla. Hae mukaan ja lähde kasvattamaan osaamistasi myynnin ammattilaiseksi rekrytoivan koulutusohjelman kautta!  

Vannetukku.fi Oy on Suomen suurin yksityinen renkaiden maahantuoja yli 10% markkinaosuudella. Vanteiden myynnissä olemme kolmen kärkijoukossa. Korjaamokoneissa SteyrTek on ykkössijalla edullisissa rengaskoneissa ja autonostimissa. Maahantuomme lukuisia kärkimerkkejä, kuten suosittuja Linglong-renkaita. Lisäksi suunnittelemme ja kehitämme omia tuotteita, kuten Lappi- ja Kontio-renkaita, Kontio Motors -täyssähköajoneuvoja, SteyrTek-korjaamokoneita sekä Barzetta- ja 885-vanteita. Tervetuloa joukkoomme! 

Etsimme asiakaspalveluhenkistä henkilöä tuoteassistentin tehtävään. Työtehtäviisi kuuluu vastata tuotehallinnasta ja varmistaa, että tuotteiden tiedot ovat aina ajan tasalla. Olet tärkeä osa tiimiämme, joka toimii tiiviissä yhteistyössä kollegoiden kanssa varmistaakseen tuotteiden saumattoman jakelun ja asiakastyytyväisyyden. 

Tehtäviisi kuuluu valvoa, että tuotetiedot ovat aina ajan tasalla ja paikkansapitäviä. Huolehtia, että tuotteiden valmistus- ja toimitusaikatauluja noudatetaan. Tarkistaa tuotekuvat ja tuotekuvausten oikeellisuus. Seurata tuotteiden saatavuutta ja ilmoittaa asiakaspalveluun mahdollisista toimitusviivästyksistä. Päivittää tuotetietoja verkkosivuille ja varmistaa, että asiakkaat löytävät etsimänsä tuotteet helposti. Tukea myyntiosastoa tuotteiden markkinoinnissa. Osallistua uusien tuotteiden lanseeraukseen ja koulutukseen. 

Tehtävään soveltuvan koulutuksen lisäksi arvostamme myös aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Erinomainen tarkkuus yksityiskohdissa ja kyky pitää asiat järjestyksessä. 
Hyvä organisointikyky ja kyky työskennellä usean asian parissa samanaikaisesti. Erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Kokemus tuotetiedonhallinta- tai varastonhallintajärjestelmistä on eduksi. Sujuva Suomen ja Englannin kielen taito. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. 
Asiakaspalveluhenkisyys ja positiivinen asenne. Innostus uusien tuotteiden ja teknologioiden oppimiseen. Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän osana kasvavaa tiimiämme ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi yhdessä osaavien kollegojen kanssa 

Vannetukku.fi Oy on Suomen suurin yksityinen renkaiden maahantuoja yli 10% markkinaosuudella. Vanteiden myynnissä olemme kolmen kärjessä. Korjaamokoneissa SteyrTek on ykkössijalla edullisissa rengaskoneissa ja autonostimissa. Maahantuomme lukuisia kärkimerkkejä, kuten suosittuja Linglong-renkaita. Lisäksi suunnittelemme ja kehitämme omia tuotteita, kuten Lappi- ja Kontio-renkaita, Kontio Motors -täyssähköajoneuvoja, SteyrTek-korjaamokoneita sekä Barzetta- ja 885-vanteita. Tervetuloa joukkoomme! 
 
Etsimme asiakaspalveluhenkistä ja ammattitaitoista henkilöä tuoteassistentin tehtävään Kontio Solar, brändillemme. Työtehtäviisi kuuluu vastata tuotehallinnasta ja varmistaa, että Kontio Solar -tuotteiden tiedot ovat aina ajan tasalla. Olet tärkeä osa tiimiämme, joka toimii tiiviissä yhteistyössä kollegoiden kanssa varmistaakseen aurinkopaneelituotteidemme saumattoman jakelun ja asiakastyytyväisyyden. 
 
Tehtäväsi kuuluu valvoa, että Kontio Solar -aurinkopaneelien tuotetiedot ovat aina ajan tasalla ja paikkansapitäviä. Huolehtia, että valmistus- ja toimitusaikatauluja noudatetaan. Tarkistaa tuotteiden kuvat ja tuotekuvausten oikeellisuus.  Seurata tuotteiden saatavuutta ja ilmoittaa asiakaspalveluun mahdollisista toimitusviivästyksistä. Päivittää tuotteiden tiedot verkkosivuille ja varmistaa, että asiakkaat löytävät etsimänsä tuotteet helposti. Tukea myyntiosastoa Kontio Solar markkinoinnissa. Osallistua uusien Kontio Solar -tuotteiden lanseeraukseen ja koulutukseen. 
 
Tehtävään soveltuvan koulutuksen lisäksi arvostamme myös aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Erinomainen tarkkuus yksityiskohdissa ja kyky pitää asiat järjestyksessä. Hyvä organisointikyky ja kyky työskennellä usean asian parissa samanaikaisesti. Erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot. Kokemus tuotetiedonhallinta- tai varastonhallintajärjestelmistä on eduksi. Sujuva Suomen ja Englannin kielen taito. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi. Asiakaspalveluhenkisyys ja positiivinen asenne. Innostus uusien tuotteiden ja teknologioiden oppimiseen. Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän osana kasvavaa tiimiämme ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi yhdessä osaavien kollegojen kanssa. Sähkötekniikan perusteiden hallinta ja käytännön osaaminen katsotaan eduksi. 
 
Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän osana kasvavaa tiimiämme ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi yhdessä osaavien kollegojen kanssa. 

Vannetukku.fi Oy on Suomen suurin yksityinen renkaiden maahantuoja yli 10% markkinaosuudella. Vanteiden myynnissä olemme kolmen kärkijoukossa. Korjaamokoneissa SteyrTek on ykkössijalla edullisissa rengaskoneissa ja autonostimissa. Maahantuomme lukuisia kärkimerkkejä, kuten suosittuja Linglong-renkaita. Lisäksi suunnittelemme ja kehitämme omia tuotteita, kuten Lappi- ja Kontio-renkaita, Kontio Motors -täyssähköajoneuvoja, SteyrTek-korjaamokoneita sekä Barzetta- ja 885-vanteita. Tervetuloa joukkoomme! 

Etsimme joukkoomme asiakaspalvelusta innostunutta ja myynnillisesti orientoitunutta henkilöä vahvistamaan tiimiämme. Tässä tehtävässä menestymiseen tarvitaan hyviä viestintätaitoja suomen, ruotsin ja englannin kielissä sekä intoa palvella asiakkaita parhaalla mahdollisella tavalla. 

Tehtävänkuvaus: 

 • Vastaa asiakkaiden kysymyksiin ja tarpeisiin ystävällisesti ja ammattimaisesti. 
 • Aktiivinen myyntityö ja lisämyynti asiakaskontakteissa.
 • Osallistuminen tiimisi menestymiseen ja tavoitteiden saavuttamiseen. 

Toivomme sinulta: 

 • Hyvää suomen, ruotsin ja englannin kielen taitoa. 
 • Aitoa innostusta asiakaspalveluun ja myyntityöhön. 
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä tiimissä.
 • Positiivista asennetta ja valmiutta oppia uutta. 

Vannetukku.fi Oy on Suomen suurin yksityinen renkaiden maahantuoja yli 10% markkinaosuudella. Vanteiden myynnissä olemme kolmen kärkijoukossa. Korjaamokoneissa SteyrTek on ykkössijalla edullisissa rengaskoneissa ja autonostimissa. Maahantuomme lukuisia kärkimerkkejä, kuten suosittuja Linglong-renkaita. Lisäksi suunnittelemme ja kehitämme omia tuotteita, kuten Lappi- ja Kontio-renkaita, Kontio Motors -täyssähköajoneuvoja, SteyrTek-korjaamokoneita sekä Barzetta- ja 885-vanteita. Tervetuloa joukkoomme! 

Etsimme motivoitunutta asiakkuuspäällikköä vastaamaan uusien asiakassuhteiden hallinnasta ja kehittämisestä. Tässä roolissa menestyminen edellyttää vahvaa asiakassuuntautuneisuutta, neuvottelutaitoja ja kykyä pitkäjänteiseen kumppanuustyöhön asiakkaiden kanssa. 

Tehtävänkuvaus: 

 • Vastuussa asiakkaiden tarpeiden ymmärtämisestä ja heidän odotustensa ylittämisestä. 
 • Luoda ja ylläpitää vahvoja asiakassuhteita. 
 • Identifioida kasvumahdollisuuksia ja laajentaa asiakkuuksia. 
 • Toimia linkkinä asiakkaiden ja yrityksen sisäisten tiimien välillä. 

Toivomme sinulta: 

 • Aikaisempaa kokemusta asiakkuuksien hoidosta sekä B2B-myynnistä 
 • Erinomaisia viestintätaitoja ja kykyä luoda luottamuksellisia asiakassuhteita. 
 • Kykyä itsenäiseen päätöksentekoon ja ongelmanratkaisuun. 
 • Strategista ajattelua ja kykyä tunnistaa liiketoimintamahdollisuuksia. 

Voice Intuitive on suomalainen ohjelmistoyritys, joka kehittää ääni- ja käännösteknologian käyttöä verkkoympäristöissä. Etsimme nyt markkinoinnista kiinnostunutta Key Account Manageria, joka auttaa meitä viemään esteettömän verkkosisältöjen kulutuksen seuraavalle tasolle. 

Key Account Managerina olet vastuussa markkinoinnista, asiakassuhteiden hoitamisesta ja uusien asiakkaiden hankkimisesta. Tehtäväsi on tunnistaa asiakkaiden tarpeet ja auttaa heitä hyödyntämään ääni- ja käännösteknologiaamme. Toivomme, että sinulla on erinomainen kyky kommunikoida eri sidosryhmien kanssa myös sosiaalisen median alustoilla, ja ymmärrät teknologiamme liiketoimintapotentiaalin. 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä tulevaisuuden teknologiaa ja yritystä, jossa on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä yrityksen mukana. Työsi edistää verkkopalvelujen saavutettavuutta eri käyttäjäryhmille ja vastaa osaltaan myös saavutettavuusdirektiivin luomiin tarpeisiin. 

Toivomme, että sinulta löytyy kokemusta asiakassuhteiden hallinnasta, myynnistä tai markkinoinnista. Arvostamme myös kokemusta kansainvälisestä toimintaympäristöstä, teknologiayrityksistä sekä intohimoa uusien teknologioiden kehittämiseen. Liity mukaan innovatiiviseen tiimiimme, joka yhdessä pyrkii helpottamaan verkkosivujen käyttöä kaikille! 

Haku koulutusohjelmaan on kaksivaiheinen. Alueilla on eri kanavat, joiden kautta voit jättää hakemuksesi. Valitse alla olevasta listasta oikea alue ja jätä hakemuksesi sen kautta:

Koulutuksen aikataulu:

 • Hakuaika: 
  • 17.10.-19.11. Pohjois-Savo
  • 24.10.-21.11. Pohjois-Karjala
  • 31.10.-21.11. Keski-Suomi
  • 17.11.-6.12. Etelä-Savo
 • Koulutusohjelman kesto: 5 kk
 • Koulutusohjelman ajankohta: 12.12.2023-7.5.2024

Koulutusohjelman kokonaiskesto on noin viisi kuukautta, joka sisältää yritystyöskentelyn lisäksi kontaktikoulutusta ja itsenäistä etäopiskelua. Tarkempi koulutuskalenteri muodostetaan aloittamisen yhteydessä sen hetkisen tarjonnan, osallistujan omien toiveiden ja työtehtävän mukaan. 

Räätälöitävät koulutussisällöt:

 • Digitaalinen markkinointi: 

  Koulutusteemoja mm. sisältömarkkinoinnista ja sisällöntuotannosta, sosiaalisen median kanavista ja mainonnasta (FB, IG, LI, TikTok), Google Analytics 4, Google Ads hakumainonnasta sekö ChatGPT sisällöntuotannossa ja markkinoinnissa.

 • Adobe työkalut visuaalisessa markkinoinnissa: Koulutusteemoja mm. graafisesta suunnittelusta ja Adoben työkaluista (mm. Photoshop, InDesign, llustrator, Premier Pro).

 • Modernit myyntitaidot & Customer Success: Koulutusteemoja mm. asiakaspolun digitalisoitumisesta, markkinoinnin ja myynnin yhteispelistä, CRM-työkaluista, asiakaskokemuksen mittaamisesta ja kehittämisestä sekä tekoälyn hyödyntämisestä myyntityössä.

 • Projektinhallinta ja datan visualisointi: Koulutusteemoina mm. projektinhallinnan perusteet ja työkalut, datan visualisointi Power BI-työkalulla.

 • Digi- ja työelämätaidot: Koulutusteemoja mm. Office 365 (mm. Outlook, Excel, PowerPoint).

 • TaloushallintoKoulutusteemoja mm. kannattavuuslaskenta ja budjetointi, kirjanpito, palkanlaskenta, tilinpäätökset sekä taloushallinnon neuvontapalveluiden hoitaminen. 

 • HR ja rekrytointi: Koulutusteemoja mm. työsuhteen elinkaaresta, HR tiedolla johtamisesta, henkilöstöanalytiikasta, rekrytoimisesta, henkilöstöhallinnan juridiikasta sekä osaamisen kehittämisen elinkaaresta. 

Koulutukset toteutetaan onlinekoulutuksena.

KIINNOSTUITKO? KYSY LISÄTIETOJA

Emilia-1

Emilia Nuotio

Project Specialist,
Koulutus- ja työnhakijapalvelut

Tavoitettavissa tiistaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin. Muina päivinä voi olla yhteydessä työnhakijapalveluihin: 010 231 6922.

+358 50 475 7090

emilia.nuotio@talentgate.fi

Ajankohtaista

Yrityskokemukset 09.11.2023

Yrityskohtaisella RekryKoulutuksella kasvatat organisaationne kaipaamat täsmäosaajat

Monessa yrityksessä painitaan osaajien puutteen parissa: tiedetään, mitä osaamista liiketoiminta kaipaa, mutta sitä ei...

Lue lisää
Hakijakokemukset 04.08.2023

Koulutusohjelma mahdollisti osaamisen sertifioinnin ja uuden uran IT-alalla

Projektinhallintaosaaminen on taito, jota tarvitaan lähes joka työssä kuin myös oman työn johtamisessa. Työtehtävät ovat yhä...

Lue lisää
Blogi 04.08.2023

Töitä tehtävänä, mutta rekrytointi ei juuri nyt onnistu? Näin löydät ja koulutat uuden osaajan

Oikean henkilön etsimiseen ja löytymiseen ei ole usein aikaa tai osaajan suora palkkaaminen ei vielä tällä hetkellä ole...

Lue lisää
Layer_5

Tutustu muihin koulutusohjelmiin