Päivitä hakemuksesi

Future Business Talent F.E.C

Helsinki

Haku päättyy 7.10.2019

Päivitä osaamisesi digiaikaan ja työllisty uusiin tehtäviin rekrytoivan koulutusohjelman kautta!

Haku koulutusohjelmaan on päättynyt 7.10.2019. TalentGate on yhteydessä esivalinnasta edenneisiin hakijoihin viikon 41 ja 42 aikana.

Etsitkö uusia haasteita markkinoinnin, myynnin tai asiakaspalvelutehtävien parista? TalentGaten Future Business Talent F.E.C on mahdollisuutesi kehittyä digitaalisen markkinoinnin, myynnin tai asiakaspalvelun ammattilaisiksi. TalentGaten useat asiakasyritykset etsivät ohjelman kautta uusia kykyjä monipuolisiin tehtäviin eri toimialoille tavoitteenaan rekrytoida osallistujat 6 kuukauden koulutusohjelman jälkeen.

TalentGate kouluttaa ja työllistää noin 150 työnhakijaa uusiin tehtäviin vuosittain!

 

Yritykset etsivät uusia osaajia

 

Yritykset hakevat TalentGaten rekrytoivan koulutusohjelman kautta työnhakijoista sopivia henkilöitä monipuolisiin tehtäviin mm. myynnin, markkinoinnin tai asiakaspalvelun pariin. Tehtävät vaihtelevat assistentti- ja koordinaattoritehtävistä asiantuntija- ja päällikkötasoon. TalentGatella on laaja asiakaskunta Uudenmaan alueella kattaen useita toimialoja ja yrityskokoluokkia. Esittelemme koulutuksen hakijoita yrityksillemme, jotka kiinnostuessaan haastattelevat & tekevät valintoja hakijoiden joukosta.

Tehtäviä on mahdollista räätälöidä työnhakijan osaamisalueiden ja aikaisemman kokemuksen pohjalta. Hakijat voivat halutessaan myös itse kartoittaa itselleen sopivaa yrityskumppania yhteistyössä TalentGaten asiantuntijoiden kanssa

Ohjelma yhdistelmä yritystyöskentelyä ja koulutusta

 

Rekrytoivan koulutusohjelman kokonaiskesto on noin 6 kuukautta (120 arkipäivää), joka sisältää alan asiantuntijoiden pitämiä koulutuksia (noin 20 pv) sekä työskentelyä yhteistyöyrityksen käytännön työtehtävissä (noin 100 pv).

Lähi- ja etäopetuksen pääteemat:

 • Digitaalinen markkinointi yrityksen liiketoiminnassa
  • Digitaaliset kasvumahdollisuudet; digistrategia, digimarkkinoinnin prosessit ja keinot
  • Strateginen markkinointi ja yrityksen brändäys
  • Sosiaalinen media digimarkkinoinnin ja liiketoiminnan työkaluna: mainonta, mittaaminen, sisällöntuotanto
  • Verkkonäkyvyys: hakukoneoptimointi ja -markkinointi, SEO & SEM, web-analytiikka
  • Markkinointijuridiikka
 • Digitaalinen myynti ja asiakaskokemus yrityksen liiketoiminnassa
  • Johdatus palvelumuotoiluun & asiakaskokemus osana palveluprosessia
  • Moderni myyntityö; LinkedIn-opit myyjälle, blogit ja webinaarit myynnin tukena
  • Social Selling – digiajan vaikuttaminen ja myyntityö
  • Asiakaspalvelu; asiakassuhteiden hoito ja ylläpito, asiakkuusviestintä
  • Markkinoinnin automaation hyödyntäminen myynnissä
 • Työelämätaidot & työnhakuvalmennus
  • Työelämätaidot
  • Urasuunnittelu & työnhakuvalmennus

 

Koulutukset toteutetaan TalentGaten koulutustiloissa Helsingissä (Ruoholahti). Kouluttajina toimivat alansa asiantuntijat yritysmaailmasta ja korkeakouluista.

Tarjolla on monipuolisia markkinoinnin, myynnin ja asiakaspalvelun tehtäviä avustavalta tasolta asiantuntija-, kehittäjä- ja päällikkötasolle. Sinulla voi olla joko tehtäviin soveltuva koulutus tai soveltuvaa työkokemusta. Yritykset hakevat mm. kaupallisen ja teknisen taustan omaavia henkilöitä, joilla on motivaatiota kehittää omaa osaamistaan.

Voit hakea mukaan, mikäli olet tällä hetkellä työtön, työttömyysuhan alainen tai lomautettuna. Voit hakea ohjelmaan myös, mikäli määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen ohjelman alkua.

Aiemmat toteutukset (2018, 2017) ovat saaneet osallistujilta kiitettävää palautetta (arvosana yli 4) anonyymisti annetussa päätöspalautteessa (asteikko 1-5).

”Olen ollut erittäin tyytyväinen TalentGaten palveluihin ja heidän valitsemiin opettajiin. Kaikki ovat olleet alansa huippuja. Koulutus antoi tärkeää tukea ja sosiaalista hyvinvointia tavatessa muita vastaavassa tilanteessa olevia. Lämmin kiitos TalentGaten porukalle!”

Haku koulutusohjelmaan on päättynyt 7.10.2019. TalentGate on yhteydessä esivalinnasta edenneisiin hakijoihin viikon 41 ja 42 aikana.

Ohjelmaan hakeminen edellyttää tietojen jättämistä sekä TE-palveluiden että TalentGaten järjestelmiin

Ohjelma alkaa loka-marraskuun 2019 aikana TE-toimiston hyväksymillä ja yrityspaikan löytäneillä henkilöillä.

Hae mukaan ohjelmaan

Hae mukaan

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja

talentgate-katja-maki

Katja Mäki

Rekrytointipalvelut
+358 50 362 2335
katja.maki@talentgate.fi

Layer_5

Tutustu muihin koulutusohjelmiin

Katso muut koulutusohjelmat