Päivitä hakemuksesi

Digital Marketing & Sales F.E.C.

Lahti

Haku päättynyt 8.3.2021

Haluatko oppia hyödyntämään digitaalisia keinoja markkinoinnissa ja myynnissä? Työllisty uusiin tehtäviin ja kouluttaudu osaajaksi, joiden kysyntä on kasvava!

Digital Marketing & Sales F.E.C. -koulutusohjelman kautta sinulla on loistava mahdollisuus löytää uusi työ digitalisoituneen markkinoinnin tai myynnin ja asiakkuuksien parista. Kuusi kuukautta kestävän rekrytoivan koulutusohjelman kautta saat kokonaiskuvan digitalisuuden keinoista ja työllistyt kiinnostaviin tehtäviin!

Ohjelma on tarkoitettu sinulle, joka etsit uutta uramahdollisuutta ja kaipaat osaamisen päivitystä unelmatehtäviin pääsemisen tueksi. Ohjelman aikana työskentelet ja perehdyt yritysten tehtävissä saaden samalla kattavan asiantuntijakoulutuksen. Ohjelman käytyäsi sinulla on osaamista hyödyntää automaatiota, teknologioita ja dataa markkinoinnissa sekä ymmärrät, miten yritysten myyntiä kasvatetaan digitaalisesti. Ohjelma on väyläsi työllistyä uusiin tehtäviin ja kouluttautua osaajaksi, joiden kysyntä on kova!

Koulutusohjelma toteutetaan yhteistyössä Hämeen ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa. 

 

Yritykset etsivät uusia osaajia

 

Lahden ja Hämeenlinnan alueen yritykset etsivät uusia osaajia tavoitteenaan rekrytoida valittu osaaja ohjelman päättyessä. Yrityksien tehtävät vaihtelevat, joten mukaan voi osallistua monenlaisilla taustoilla! Ohjelman käyneet osallistujat ovat työllistyneet mm. seuraaviin tehtäviin: Markkinointiassistentti, Digital Marketing Specialist, Sisällöntuottaja, Kasvumarkkinoija, Myyntiassistentti, Account Manager, Myyntipäällikkö.

Yritykset etsivät markkinoinnista kiinnostuneita henkilöitä, jotka täydennyskoulutuksen avulla ymmärtävät digitaalisia työkaluja ja keinoja, joita hyödyntää nykyajan markkinoinnissa. Riippuen taustastasi ja kiinnostuksenkohteista voit kehittyä esimerkiksi digimarkkinoinnin, sisällöntuotannon tai sisältömarkkinoinnin, visuaalisen markkinoinnin, somemarkkinoinnin tai markkinoinnin automaation ja inbound-markkinoinnin tehtäviin.

Tämän lisäksi yritykset etsivät vahvistusta myyntiin ja asiakkuudenhallintaan ja tarjolla on tehtäviä b2b-myynnin, asiantuntijamyynnin, asiakkuudenhallinnan sekä myynnin tuen parissa. Voit olla myynnin konkari, joka kaipaa digitaitojen päivitystä tai aloitteleva osaaja, jolla on intoa kehittyä myynnillisiin tehtäviin!

Myynnin ja markkinoinnin tehtävien ohella yritykset etsivät henkilöitä myös mm. asiakaspalvelun, taloushallinnan ja projektitoiminnan tehtäviin. Tehtäviä on tarjolla laidasta laitaan sekä avustavista tehtävistä asiantuntijatehtäviin. Kartoitamme paikkoja myös hakijalähtöisesti, joten mukaan kannattaa hakea kaikenlaisilla taustoilla!

Mukana olevat yritykset:

 • Kemppi, Marketing Coordinator
 • Näkemystehdas MBE, Digital Marketing Specialist
 • Näkemystehdas MBE, Digital Marketing Coordinator
 • Envor Group Oy, Digimarkkinoija
 • Teknisen alan yritys, Digimarkkinoija 
 • Tuotanto-yhtiö, 3D-artist
 • Urheiluvälineiden vähittäiskauppa, Myyntipäällikkö
 • Konevalmistaja, Tekninen myyntipäällikkö (useampi)
 • Vaatetusalan yritys, Tuotepäällikkö
 • Maahantuoja/tukkukauppa, Sisällöntuotantopainotteinen digimarkkinoija

 

Koulutusohjelman kesto on noin 6kk (120 arkipäivää), joka sisältää alan asiantuntijoiden pitämiä kontaktikoulutuksia (noin 20 pv) sekä työskentelyä yhteistyöyrityksen käytännön työtehtävissä.

 

Koulutuksen pääteemat:

Digitaalisuuden hyödyntäminen myynnin kasvattamisessa

 • Digitaaliset kasvumahdollisuudet – missä ja miten näkyä?
 • Asiakassuhteiden & -kokemuksen kehittäminen, palvelumuotoilu
 • Liidistä asiakkaaksi: Myynnin tärkeimmät työkalut verkossa & sähköinen asiakkuudenhallinta
 • Sisältöstrategia & sisältömarkkinointi myynnin kasvun välineenä – blogit, webinaarit & muut sisällöt
 • Inbound-kehityssuunnitelman laatiminen

 

Digimarkkinoinnin työkalut tutuksi

 • Verkkosivujen kehittäminen & löydettävyys ja SEO-optimoidut sisällöt
 • Googlen työkalut hyötykäyttöön: Tehokas mainonta Google Adsillä ja tuloksien mittaaminen Google Analyticsilla.
 • Myynnin ja markkinoinnin automaatio ja sähköpostimarkkinointi (HubSpot)
 • Somemarkkinointi – sisällöt, mittaaminen ja mainonta

 

Työnhaku- ja uravalmennus

 • Osaamisen tuotteistaminen ja tunnistaminen
 • Työnhaun kanavat (sis. Linkedin)

Meneillään olevan koronapandemian vuoksi toteutamme koulutukset ja haastattelut toistaiseksi virtuaalisesti. Tilanteen salliessa siirrymme lähikoulutukseen, joka toteutetaan Lahdessa.

Yritykset etsivät henkilöitä, joilla on aitoa motivaatiota kehittää osaamistaan ja toimia digitalisaatiota ja teknologioita hyödyntävissä markkinoinnin ja myynnin tehtävissä. Tärkeintä on asenne ja motivaatio. Osaamisesi voit olla saanut joko koulutuksen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta. Haettavien tehtävien osaamiskriteerit vaihtelevat rekrytoivien yritysten tehtävien mukaan

Voit hakea mukaan, mikäli olet tällä hetkellä työtön, työttömyysuhan alainen tai lomautettuna. Voit hakea ohjelmaan myös, mikäli määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen ohjelman alkua. Ohjelman on suunnattu ensisijaisesti Hämeen alueen työnhakijoille.

Haku koulutusohjelmaan on päättynyt 8.3.2021. 

Yritykset haastattelevat soveltuviksi näkemänsä ehdokkaat ja ohjelma alkaa, kun yritys on valinnut itselleen osaajan, ja hakija hyväksyy kyseisen paikan. Ohjelmassa voit aloittaa 22.3.2021 yhteistyöyrityksen vahvistuttua.

 

Digital Marketing & Sales F.E.C. on työsuhteeseen tähtäävä koulutusohjelma, joka toteutetaan yhteistyössä Hämeen ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ohjelman ajaksi ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. Lisätietoja hakemisesta ja taloudellisesta tuesta voit saada TE-palveluiden koulutusneuvonnasta 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

 

you-x-ventures-tHO1_OuKbg0-unsplash
Suosittelen tällaista koulutusta, koska se on hyvä tapa päästä kiinni hyvään työsuhteeseen. Kiitos oikein paljon!

Dina Seppälä | Koulutusosallistuja

Talentgaten puolesta pidettiin hyvin yhteyttä ja edistymisen/tyytyväisyyden osalta oltiin aidosti kiinnostuneita. Koulutuksissa oli aina hauskaa, kiitos kouluttajien ja kanssaoppijoiden!

Tytti Johanna Himanen | Koulutusosallistuja

Olen 110 % tyytyväinen työssäoppimispaikkaan ja koen, että koulutukseen osallistuminen oli ehdottomasti oikea ratkaisu!

Johanna Iho | Koulutusosallistuja

0/ 0

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoja

talentgate-tyonhakija

Hakijapalvelut

010 231 6922

Layer_5

Tutustu muihin koulutusohjelmiin

Avoinna olevat koulutusohjelmat