Skip to content

Digital Marketing & Sales F.E.C.

Lahti

Haku päättyy 8.3.2021

Haluatko oppia hyödyntämään digitaalisia keinoja markkinoinnissa ja myynnissä? Työllisty uusiin tehtäviin ja kouluttaudu osaajaksi, joiden kysyntä on kasvava!

Digital Marketing & Sales F.E.C. -koulutusohjelman kautta sinulla on loistava mahdollisuus löytää uusi työ digitalisoituneen markkinoinnin tai myynnin ja asiakkuuksien parista. Kuusi kuukautta kestävän rekrytoivan koulutusohjelman kautta saat kokonaiskuvan digitalisuuden keinoista ja työllistyt kiinnostaviin tehtäviin!

Ohjelma on tarkoitettu sinulle, joka etsit uutta uramahdollisuutta ja kaipaat osaamisen päivitystä unelmatehtäviin pääsemisen tueksi. Ohjelman aikana työskentelet ja perehdyt yritysten tehtävissä saaden samalla kattavan asiantuntijakoulutuksen. Ohjelman käytyäsi sinulla on osaamista hyödyntää automaatiota, teknologioita ja dataa markkinoinnissa sekä ymmärrät, miten yritysten myyntiä kasvatetaan digitaalisesti. Ohjelma on väyläsi työllistyä uusiin tehtäviin ja kouluttautua osaajaksi, joiden kysyntä on kova!

Koulutusohjelma toteutetaan yhteistyössä Hämeen ELY-keskuksen ja TE-toimiston kanssa. 

Yritykset etsivät uusia osaajia

Lahden ja Hämeenlinnan alueen yritykset etsivät uusia osaajia tavoitteenaan rekrytoida valittu osaaja ohjelman päättyessä. Yrityksien tehtävät vaihtelevat, joten mukaan voi osallistua monenlaisilla taustoilla! Ohjelman käyneet osallistujat ovat työllistyneet mm. seuraaviin tehtäviin: Markkinointiassistentti, Digital Marketing Specialist, Sisällöntuottaja, Kasvumarkkinoija, Myyntiassistentti, Account Manager, Myyntipäällikkö.

Yritykset etsivät markkinoinnista kiinnostuneita henkilöitä, jotka täydennyskoulutuksen avulla ymmärtävät digitaalisia työkaluja ja keinoja, joita hyödyntää nykyajan markkinoinnissa. Riippuen taustastasi ja kiinnostuksenkohteista voit kehittyä esimerkiksi digimarkkinoinnin, sisällöntuotannon tai sisältömarkkinoinnin, visuaalisen markkinoinnin, somemarkkinoinnin tai markkinoinnin automaation ja inbound-markkinoinnin tehtäviin.

Tämän lisäksi yritykset etsivät vahvistusta myyntiin ja asiakkuudenhallintaan ja tarjolla on tehtäviä b2b-myynnin, asiantuntijamyynnin, asiakkuudenhallinnan sekä myynnin tuen parissa. Voit olla myynnin konkari, joka kaipaa digitaitojen päivitystä tai aloitteleva osaaja, jolla on intoa kehittyä myynnillisiin tehtäviin!

Myynnin ja markkinoinnin tehtävien ohella yritykset etsivät henkilöitä myös mm. asiakaspalvelun, taloushallinnan ja projektitoiminnan tehtäviin. Tehtäviä on tarjolla laidasta laitaan sekä avustavista tehtävistä asiantuntijatehtäviin. Kartoitamme paikkoja myös hakijalähtöisesti, joten mukaan kannattaa hakea kaikenlaisilla taustoilla!

Mukana olevat yritykset:

 • Kemppi, Marketing Coordinator
 • Näkemystehdas MBE, Digital Marketing Specialist
 • Näkemystehdas MBE, Digital Marketing Coordinator
 • Envor Group Oy, Digimarkkinoija
 • Teknisen alan yritys, Digimarkkinoija 
 • Tuotanto-yhtiö, 3D-artist
 • Urheiluvälineiden vähittäiskauppa, Myyntipäällikkö
 • Konevalmistaja, Tekninen myyntipäällikkö (useampi)
 • Vaatetusalan yritys, Tuotepäällikkö
 • Maahantuoja/tukkukauppa, Sisällöntuotantopainotteinen digimarkkinoija

Rekrytoivan koulutusohjelman kokonaiskesto on noin 6 kuukautta (120 arkipäivää), joka sisältää yritystyöskentelyn lisäksi noin 20 päivää täydennyskoulutusta seuraavista teemoista:

 • Digitalisaatio kansainvälistymisessä
  • Liiketoiminnan digitalisointi, prosessien automatisointi, palvelumuotoilu
  • Digitaalinen markkinointi kasvun mahdollistajana: verkkosivut ja hakukonelöydettävyys, digimarkkinoinnin keinot, sisällöt ja kanavat
  • Digitaalisuus myyntityössä: digitaalinen myyntityö, menestyksekäs asiakaskohtaaminen etätyön aikana
 • Yrityksen kansainvälisen liiketoiminnan käynnistäminen
  • Kansainvälistymisstrategian suunnittelu, kohdemarkkinavalinta ja kansainvälistymissuunnitelma
  • Kansainvälinen brändityö ja markkinointistrategian luominen
  • Tuotteiden ja palveluiden kehittäminen, tuotteistaminen & hinnoittelu
  • Sopimukset, säätely ja kansainvälinen kauppa
 • Työelämätaitojen kehittäminen ja työnhakuvalmennus

Koulutukset toteutetaan Helsingissä ja/tai etänä. Pääkouluttajana Helsingin seudun Kauppakamari. 

Talentgatella on valmius toteuttaa sekä haastattelut että koulutukset onlinetoteutuksina koronapandemiatilanteen mukaisesti.

Yritykset etsivät henkilöitä, joilla on aitoa motivaatiota kehittää osaamistaan ja toimia erilaisissa markkinoinnin ja myynnin tehtävissä. Tärkeintä on asenne ja motivaatio. Osaamisesi voit olla saanut joko koulutuksen, työkokemuksen tai harrastuneisuuden kautta. Haettavien tehtävien osaamiskriteerit vaihtelevat rekrytoivien yritysten tehtävien mukaan

Voit hakea mukaan, mikäli olet tällä hetkellä työtön, työttömyysuhan alainen tai lomautettuna. Voit hakea ohjelmaan myös, mikäli määräaikainen työsuhteesi on päättymässä ennen ohjelman alkua. Ohjelma on suunnattu ensisijaisesti Hämeen alueen työnhakijoille.

Hakeminen tapahtuu seuraavasti:

 • Täytä tietosi Talentgaten järjestelmään täällä.
 • Talentgate ottaa sinuun yhteyttä ja kartoittaa sinulle sopivaa yrityskumppania
 • Mikäli sinulle sopiva yrityspaikka on mahdollinen, saat ohjeet hakemuksen tekemiseen TE-toimistolle, joka tarkastaa soveltuvuutesi koulutuksen osallistujaksi.

 

Haku päättyy 21.9.2020, mutta mukaan kannattaa hakea heti sillä valintaprosessi käynnistyy jo hakuaikana! Yritykset haastattelevat soveltuviksi näkemänsä ehdokkaat ja ohjelma alkaa, kun yritys on valinnut itselleen osaajan, ja hakija hyväksyy kyseisen paikan. Ohjelmassa voit aloittaa 12.10.2020.

Kasvumarkkinointiosaaja F.E.C. on työsuhteeseen tähtäävä koulutusohjelma, joka toteutetaan yhteistyössä Hämeen ELY-keskuksen, TE-palveluiden ja rekrytoivien yrityksien kanssa. F.E.C.-ohjelman ajaksi tehdään koulutussopimus ja voit hakea ohjelman ajaksi ansiopäivärahaa, peruspäivärahaa tai työmarkkinatukea sekä kulukorvausta. Lisätietoja hakemisesta ja taloudellisesta tuesta voit saada TE-palveluiden koulutusneuvonnasta 0295 020 702 tai koulutusneuvonta@te-toimisto.fi.

you-x-ventures-tHO1_OuKbg0-unsplash
Suosittelen tällaista koulutusta, koska se on hyvä tapa päästä kiinni hyvään työsuhteeseen. Kiitos oikein paljon!

Dina Seppälä | Koulutusosallistuja

Talentgaten puolesta pidettiin hyvin yhteyttä ja edistymisen/tyytyväisyyden osalta oltiin aidosti kiinnostuneita. Koulutuksissa oli aina hauskaa, kiitos kouluttajien ja kanssaoppijoiden!

Tytti Johanna Himanen | Koulutusosallistuja

Olen 110 % tyytyväinen työssäoppimispaikkaan ja koen, että koulutukseen osallistuminen oli ehdottomasti oikea ratkaisu!

Johanna Iho | Koulutusosallistuja

0/ 0

KIINNOSTUITKO? KYSY LISÄTIETOJA

talentgate-tyonhakija

Hakijapalvelut

Ajankohtaista

Yrityskokemukset 04.03.2024

Novita löysi osaajan verkkokauppa-alustan uudistuksesta syntyneeseen tehtävään

Vuonna 1928 perustettu Pohjoismaiden suurin käsityölankojen valmistaja Novita Oy oli verkkokaupan uudistusprojektin kynnyksellä,...

Lue lisää
Hakijakokemukset 12.01.2024

Koulutusohjelma kasvatti osaamista ja vei uudelle uralle

Tytti Johanna Himanen alkoi etsiä uutta suuntaa ja erilaisia koulutusmahdollisuuksia jäädessään pois markkinointisuunnittelijan...

Lue lisää
Yrityskokemukset 11.01.2024

Suomen Voitelukauppa Oy löysi uuden tekijän RekryKoulutuksen kautta

Suomen Voitelukauppa Oy löysi sopivan työntekijän Adobe Marketing Talent RekryKoulutuksen kautta, joka toteutettiin yhteistyössä...

Lue lisää
Layer_5

Tutustu muihin koulutusohjelmiin