Skip to content

Avoin osaajaprofiili rekrytoivat koulutusohjelmat

Jätä avoin osaajaprofiili ja kuule ensimmäisenä uusista hauista!

Etsitkö uutta työmahdollisuutta ja ketterää keinoa kehittää osaamistasi ja suunnata vaikkapa uudelle alalle? Etkö löytänyt sopivaa koulutusohjelmaa?

Ei hätää - voit jättää meille avoimen osaajaprofiilin. Näin saat heti ensimmäisten joukossa tiedon alkavista koulutusohjelmistamme.

 

Profiilin täyttäminen on nopeaa, sillä vähimmillään tarvitsemme vain yhteystietosi.

Asiantuntijakoulutusta ja yritystyöskentelyä yhdistävän koulutusohjelman avulla kasvatat osaaamistasi ja työllistyt sinua kiinnostaviin tehtäviin. 5-6 kuukautta kestävän ohjelman tavoitteena on aina rekrytoituminen ohjelmanaikaiseen yritykseen. Lisätietoa rekrytoivista koulutusohjelmista löydät täältä.

Toteutamme koulutusohjelmia eri teemoilla yrityksien rekrytointitarpeet huomioiden. Viimeisen parin vuoden aikana olemme toteuttaneet koulutusohjelmia mm. seuraavilla teemoilla:

 • Digitaalinen markkinointi
 • B2B-myynti
 • Asiakaspalvelu
 • Markkinoinnin teknologiat (mm. HubSpot)
 • Visuaalinen markkinointi Adobe-työkaluilla
 • Mobiilialan käyttäjähankinta ja markkinointi
 • Kansainvälistyminen
 • Projektinhallinta
 • IT-palvelunhallinta

 

Toteutamme tällä hetkellä koulutusohjelmia Uudellamaalla, Varsinais-Suomessa, Pirkanmaalla, Hämeessä ja Pohjois-Pohjanmaalla

Rekrytoiva koulutusohjelma sopii monenlaiseen tilanteeseen, kuten:

 • Ensimmäisen oman alan työn löytämiseen valmistumisen jälkeen
 • Osaamisen päivittämiseen, jos oma osaaminen on ehtinyt vanhentumaan
 • Uuden teknologia haltuunottamiseen ja tätä kautta uuden työn löytämiseen
 • Työllistymiseen kilpaillulla alalla, jossa osaajia on runsaasti
 • Työllistyminen täysin uudelle alalle

 

Hakijoidemme joukossa on aina uraa aloittelevia tulevaisuuden talentteja sekä kokeneempia konkareita, jotka kaipaavat uutta osaamistaa ja suuntaa uralleen. Kussakin koulutusohjelmassa on omat hakukriteerit, mutta yleisesti ottaen koulutusohjelmat sopivat sekä korkeakoulutetuille, että toimihenkilötason tehtävissä työskennelleille osaajille. Taustaa tärkeämpää on aina motivaatio ja halu kehittää omaa osaamistaan! Toteutamme koulutusohjelmia yhdessä ELY-keskuksien ja TE-toimistojen kanssa ja hakijoiden tulee olla työttömiä tai työttömyysuhan alaisia työnhakijoita. 

AdobeStock_372688662 (2)
Koulutusohjelma päivitti aikaisemman tradenomikoulutukseni (markkinointi) digiaikaan ja työskennellessä yhteistyöyrityksessä pääsin samanaikaisesti tekemään koulutuksessa opittuja asioita käytännössä. Mikä parasta koulutusjakson päätteeksi työllistyin yhteistyöyritykseen markkinoinnin työtehtäviin!

Laura Mustonen, Kasvumarkkinointiosaaja F.E.C. osallistuja

Suosittelen lämpimästi Talentgaten rekrykoulutusta. Opit uusia asioita, pääset verkostoitumaan, tutustut uusiin kollegoihin ja ennen kaikkea tutustut Talentgaten uskomattomaan tiimiin, joka työntää sinua eteenpäin kohti uusia haasteita!

Nina Mäki-Petäys, HubSpot Talent osallistuja

Suosittelen! Erinomainen mahdollisuus kerrata/oppia modernin markkinoinnin keskeisimmät taidot ja opit sekä soveltaa näitä taitoja yhteistyöyrityksessä.

Janne Nieminen, HubSpot Talent osallistuja

0/ 0

KIINNOSTUITKO? KYSY LISÄTIETOJA

talentgate-tyonhakija

Hakijapalvelut

010 231 6922

recruitment@talentgate.fi

HAKIJAKOKEMUKSIA

Hakijakokemukset 04.08.2023

Koulutusohjelma mahdollisti osaamisen sertifioinnin ja uuden uran IT-alalla

Projektinhallintaosaaminen on taito, jota tarvitaan lähes joka työssä kuin myös oman työn johtamisessa. Työtehtävät ovat yhä...

Lue lisää
Hakijakokemukset 04.08.2023

Rekrytoiva koulutusohjelma auttoi kirkastamaan tavoitteet ja löytämään suunnan uralle!

Liiketalouden tradenomiksi valmistuneella Erika Heinosella ja IT-tradenomiksi opiskelleella Esa Salosella oli sama haaste....

Lue lisää
Hakijakokemukset 04.08.2023

Unelmien työpaikka löytyi rekrytoivan koulutusohjelman kautta

Joonas Pylvinen valmistui kauppatieteiden maisteriksi vuonna 2020 ja vastassa oli vaikea työllistymistilanne. Pylvisellä oli...

Lue lisää
Layer_5

Tutustu muihin koulutusohjelmiin