Skip to content

Adobe Marketing Talent

Varsinais-Suomi

Haku päättynyt

Onko sinulla visuaalista silmää ja luovuutta ideoida erilaisia kuvamateriaaleja, mutta käytännön osaaminen puuttuu? Tai haluatko kenties syventää osaamistasi somemarkkinoinnista ja -mainonnasta?

Vahvista osaamistasi ja löydä uusi työ markkinoinnin parista!

Koulutamme uusia markkinoinnin osaajia viisi kuukautta kestävän Adobe Marketing Talent koulutusohjelman kautta. Koulutusohjelma sisältää käytännön työskentelyä yhteistyöyrityksessä sekä asiantuntijakoulutusta Adoben työkaluista ja digimarkkinoinnista. Ohjelman käytyäsi osaat tuottaa brändin mukaista sisältöä sekä kuvien että tekstien muodossa. Samalla saat mahdollisuuden työllistyä omaa osaamistasi vastaaviin tehtäviin! 

Haemme ohjelmaan sekä uusia kykyjä että pidempään työelämässä mukana olleita ja uutta uraa itselleen hakevia osaajia. Yhteistyöyritysten tehtävät vaihtelevat monipuolisista koordinaattoritehtävistä erilaisiin asiantuntijatehtäviin. Yritysten tavoitteena on rekrytoida osaaja koulutusohjelman jälkeen. 

 

Ohjelmaan osallistuvat yritykset etsivät joukkoonsa henkilöitä, joilla on aito motivaatio kehittää osaamistaan ja toimia erilaisissa markkinoinnin tehtävissä. Osaamiskriteerit vaihtelevat rekrytoivien yritysten tarpeiden mukaan, joten voit hakea mukaan monenlaisella taustalla.

Ohjelman hakijoilta edellytetään joko sopivaa tutkintoa (esim. merkonomi, medianomi, tradenomi, restonomi, KTM, FM) tai työkokemusta markkinoinnin, myynnin, sisällöntuotannon tai viestinnän parista. Lisäksi hakijoilta edellytetään sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa (B 1.1.), muu kielitaito on eduksi.

Sinulla voi esimerkiksi olla tuore markkinoinnin tutkinto ja etsit nyt näytön paikkaa sekä mahdollisuutta syventää osaamistasi koulutuksen kautta. Voit myös olla kokeneempi markkinoinnin ammattilainen, jolta puuttuu kokemus Adobe-työkalujen hyödyntämisestä. Koulutus soveltuu erinomaisesti myös viestinnän/sisällöntuotannon asiantuntijoille, jotka haluavat laajentaa osaamistaan digimarkkinoinnista.

Adobe Marketing Talent RekryKoulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille kohderyhmään kuuluville. Koulutus on maksuton ja osallistuja saa ohjelman ajalta työttömyysetuutta sekä kulukorvausta. Ohjelma toteutetaan yhteistyössä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen ja TE-palveluiden sekä rekrytoivien yritysten kanssa.

Haku ohjelmaan on päättynyt. Osallistuminen koulutusohjelmaan edellyttää sopivan yrityspaikan löytymistä. Yritystyöskentely alkaa joko 31.10. tai 22.11.2022

Rekrytoivat yritykset

Lyyti auttaa kasvattamaan yritystäsi menestyksekkäillä & merkityksellisillä tapahtumilla.

Pääset heti käyttämään Adobe MarketingTalent -ohjelman kautta opittuja taitoja. Voit aloittaa Adobe Cloudin käytön päivittämällä olemassa olevia myynnin ja markkinoinnin materiaaleja. Saat halutessasi myös päästää luovan puolesi valloilleen ja kasata materiaaleja myös itsenäisesti.

Visuaalinen sisällöntuotanto on tärkeä osa roolia. Pääset luomaan visuaalisia sisältöjä online-medioihin kuten nettisivuille, blogiin ja some-kanaviin. Opit samalla myös käyttämään HubSpottia sekä työskentelemään SaaS-kentässä. Tämän lisäksi pääset seuraamaan SEO- ja hakukoneoptimointia jo olemassa olevia sisältöjä sekä luomaan täysin uusia. Saat kauttamme HubSpottiin tarvittavat tunnukset ja perehdytyksen, jotta pääset nauttimaan HubSpotin työkaluista (CRM, blog-työkalu, landing pages, uutiskirjetyökalu) täysin rinnoin. Toivomme sinulta sujuvaa englannin kielen taitoa.

Palkittu TABLEBED on suomalainen patentoitu tilaa säästävä monitoimihuonekalu huonekaluinnovaatio, joka muuttuu vaivattomasti pöydästä sängyksi 10 sekunnissa innovatiivisen mekanisminsa ansiosta.

Pääset mukaan nuorekkaaseen tiimiin, jossa intohimonamme on reipas ote ja käsillä tekemisen meininki. Sinua kiinnostaa kehittyä SEO ja hakukoneoptimoitujen sisältöjen tuottamisen nikkariksi.   Some-mainonnan luominen, kehittäminen ja Google-analytiikka kiinnostaa sinua ja haluat kehittyä tälläkin osa-alueella vielä paremmaksi. Pääset tekemään myös monipuolisia design-tehtäviä. Tehtävät liittyvät esimerkiksi digimainontaan, kuvituksiin ja verkkosivuihin. Lisäksi pääset avustamaan myyntiä tuottamalla myyntimateriaaleja, osallistumalla uusasiakashankintaan sekä prospektointiin. Vastaat myyntitöiden ja asiakastietojen hallinnasta CRM-järjestelmässä ja pääset kehittämään CRM-järjestelmän kirjausmalleja ja viemään uusia malleja käytäntöön. Asiakaskokemukseen liittyvien kehitystoimenpiteiden ideointi yhdessä muun tiimin kanssa.

Voimme yhdessä räätälöidä tehtäviä kiinnostuksesi ja kokemuksesi mukaan. Viestithän sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tukkunet Oy on moderni digitaalisuuteen panostava tukkukauppa, jolla on laadukkaat brändit ja asiakkainaan Suomen johtavat vähittäiskaupat niin kivijalassa kuin verkossakin.

Olet tärkeä lenkki Tukkunetin tiimissä, jossa pääset hyödyntämään luovuuttasi ja jakamaan ajatuksiasi eri brändien markkinoinnin osalta. Sinulla on mahdollisuus kehittää Tukkunetin digimarkkinointia ja yrityskulttuuria. Osallistut Tukkunet-brändin ja verkkokaupan markkinointisuunnitteluun ja tuotat sisältöjä yrityksen somekanaviin (LI, FB, IG) sekä uutiskirjeisiin ja nettisivuille. Sinua kiinnostaa työskennellä hakukonemainonnan ja hakukoneoptimoinnin (SEO & SEM) parissa hyödyntäen koulutusohjelmassa saatuja uusia oppeja. Tehtävänkuvaa on mahdollista räätälöidä kiinnostuksesi ja kokemuksesi mukaan.

Mainostoimisto Powerpanda on markkinointi- ja mainostoimisto Turusta, joka tarjoaa yrityksille monipuolisia markkinointiviestinnän ratkaisuja. Yritys etsii uutta Digital Marketing Specialistia vahvistamaan ammattitaitoista tiimiään.

Työtehtävässä menestymisessä sinua auttavat ymmärrys kotisivuista ja verkkokaupoista sekä niiden alustoista, tiedostat myös hakukoneoptimoinnin mahdollisuudet. Tunnet paloa SEO-SEM osaamiseen ja sinulla on ymmärrystä Google tuoteperheestä, hallitset myös analytiikan ja datan maailmaa.

Myynti, rohkeus sekä asiakaskohtaamiset tuovat sinulle energiaa ja haluat aidosti auttaa asiakasta. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja neuvottelutaidot. Meillä et ole sidottuna työaikaan tai työpaikkaan, vastuu ja vapaus joko etänä tai toimistolla.

Luxid Group is an internationally recognized Finnish digital marketing & sales agency. Luxid was formed in the spring of 2022 with the merger of two companies, Luxus Worldwide and ID BBN, becoming one of the largest marketing and technology organizations in Finland.

With us, you’ll get the chance to work alongside some of the best experts in the field in a multicultural and international environment for a mix of Nordic and international clients. We expect you to be able to work in teams and be a team player who is proactive with asking for help from seniors when required but also have the ability to work independently. As Digital Marketing Trainee, you will be helping clients to meet their business objectives like enhancing the quality and quantity of their leads, increasing online sales and improving awareness in new market segments with the help of our more senior professionals. You will be ensuring the customers get the most out of their campaigns in social media and employing Google tools to boost their visibility. Familiarity with paid social campaign platforms and Google tools are a huge plus and we also value certifications. You should be prepared to work in fast-paced environment and be able to move quickly between several projects.

Meditas Oy on ensimmäinen suomalainen yritys, joka mahdollisti exoskeletonit työkuormituksen keventämiseen Suomessa. Yritys toimii myös sosiaali- ja terveydenhuoltosektorilla tuoden innovatiivisia ratkaisuja hyvinvoinnin tukemiseen.

Tässä roolissa pääset valmistelemaan ja toteuttamaan taktisen ja brändillisen markkinoinnin toimenpiteitä: sisältöjen valmistelu, kohdentaminen, julkaiseminen, optimointi ja analysointi yhdessä tiimin tuella. Pääset suunnittelemaan ja tuottamaan uutiskirjeitä, blogeja sekä some- ja mainontasisältöä sekä muuta viestintää. Lisäksi pääset avustaan myyntitehtävissä.

Mieditas Oy:llä on usean vuoden kokemus terveysteknologian saralta: kokemus koostuu työfysioterapiasta, robotiikasta sekä exoskeletoneista. Autamme yhdessä asiakasyritystä arvioimaan työn kuormitusta ja analysoimaan olisiko juuri exoskeletonit ratkaisu teidän yrityksen työntekijöiden työn keventämiseen.

Pääset pieneen, mutta vahvaa kokemusta omaavaan projektienjohtamisen start -up yritykseen, jolla toiminta on vakaalla pohjalla. Olemme juuri avanneet toimipaikan myös Salon Astrum keskukseen ja meille on tärkeä työssä viihtyminen sekä ennen kaikkea jaksaminen.

Talent Agenttina pääset kehittämään yrityksemme myynnin ja markkinoinnin yhteistä tekemistä sekä ratkaisuja miten nostaa yrityksen tunnettavuutta. Tehtävässäsi työstät useita projekteja yhtä aikaa yhdessä perustajien kanssa, mutta myös hyvin itsenäisesti. Haemme uutta avainpelaajaa, joka voi kasvaa parhaiten itselleen sopivimpaan rooliin. Työtehtäviisi kuuluu somekanavien päivittäminen,

Tehtävässä pääset tekemään töitä ihmisten kanssa ja valittu henkilö pääsee vaikuttamaan omaan työhön oman taustan ja osaamisen mukaan, jota voimme räätälöidä yhdessä sopivaksi.

Mailservice Oy on mutkattomista markkinoinnin- ja myynnin ratkaisuistaan tunnettu perheyritys, joka etsii tiimiinsä uutta markkinointikoordinaattoria.

Tehtävässä pääset osallistumaan asiakkaiden myynti- ja markkinointiprojekteihin. Työhösi sisältyy mahdollisimman laaja-alaisesti Adoben ohjelmistojen käyttöä, mm. painettujen ja digitaalisten materiaalien tuottamista, verkkosivujen muokkausta yms. Saat tukea tehtävässä menestymiseen ammattitaitoiselta tiimiltä.

 

Xoompoint tarjoaa ratkaisut kaikkiin digioppimisen tarpeisiin – sisällöntuotantoon, verkko-oppimisteknologiaan ja verkkopedagogiikkaan. Yrityksessä työskentelee joukko sisällöntuotannon ja ohjelmistoalan asiantuntijoita, jolla on pitkän linjan kokemus verkko-oppimisesta. Tuemme ja opastamme asiakkaitamme kaikissa verkkokouluttamisen vaiheissa. Asiakkaitamme ovat keskisuuret ja suuret yritykset, jotka toimivat kotimaassa sekä kansainvälisesti.

Kehität osana Xoompointin tiimiä yrityksen palveluita ja liiketoimintaa, esimerkiksi uudistamalla markkinoinnin tulosten ymmärrettävää ja visuaalista raportointia. Tehtävässä pääset tekemään monipuolista SoMe-markkinointia eri kanavissa. Lisäksi taitat tuote-, myynti-, ja markkinointimateriaaleja. Sinulla on mahdollisuus suunnitella ja toteuttaa layouteja digioppimisen käyttöliittymiin. Kiinnostuksesi mukaan saat osallistua myös myynnin tukitehtäviin sekä asiakasrajapinnassa työskentelyyn. Lisäksi erilaiset toimisto- ja operatiivisen tason työt kuuluvat toimenkuvaasi. Toivomme sinulta sujuvaa englannin kielen taitoa.

CYF Digital on turkulaislähtöinen kuntamarkkinoinnin ja kotoutumisen kumppani. Tuotamme digitaalisia palveluita, tapahtumia, työpajoja ja markkinointikampanjoita edellä mainittuihin teemoihin liittyen. Asiakkaamme ovat pääasiassa julkisen sektorin toimijoita ja digitaaliset palvelumme on suunnattu muuttajille.

Etsimme kivaan, noin 10 hengen tiimiin vahvistusta visuaalisen markkinoinnin tehtäviin. Pääset luomaan ensisijassa kuva- ja videosisältöjä palveluumme Know Your Hoodsiin (hoods.fi) ja sen somekanaviin. Tehtäviin kuuluu valo- ja videokuvausta ensisijaisesti Varsinais-Suomessa ja Satakunnassa, joten ajokortti on välttämätön. Lisäksi tuotat sisällöntuottajamme apuna myös tekstisisältöjä. Muokkaamme toimenkuvaa mielellään kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Toivomme sinulta sujuvaa englannin kielen taitoa.

Meillä tehdään pääasiassa töitä etänä, mutta välillä toki myös tavataan. Haemme joukkoon henkilöä, joka tuntee paloa haluta edesauttaa muuttajien kotoutumista ja hyvinvointia. Meille kannattaa tulla töihin vain, jos ihan aidosti nämä teemat kiinnostavat.

CYF Digital on turkulaislähtöinen kuntamarkkinoinnin ja kotoutumisen kumppani. Tuotamme digitaalisia palveluita, tapahtumia, työpajoja ja markkinointikampanjoita edellä mainittuihin teemoihin liittyen. Asiakkaamme ovat pääasiassa julkisen sektorin toimijoita ja digitaaliset palvelumme on suunnattu muuttajille. 

Etsimme kivaan, noin 10 hengen tiimiin vahvistusta yrityksemme markkinointitiimiin.  Asiakkaamme ovat pääasiassa julkisen sektorin toimijoita ja haluamme vahvistaa asiantuntijabrändiämme erityisesti LinkedInissä. Pääset luomaan asiantuntijasisältöä ensisijaisesti LinkedIniin sekä suunnittelemaan kokonaisvaltaisesti yrityksen markkinointia yhdessä muun tiimin kanssa. Myös markkinoinnin automaation ratkaisuja mietitään yhdessä. Muokkaamme toimenkuvaa mielellään kiinnostuksesi ja osaamisesi mukaan. Toivomme sinulta sujuvaa englannin kielen taitoa.  

Meillä tehdään pääasiassa töitä etänä, mutta välillä toki myös tavataan. Haemme joukkoon henkilöä, joka tuntee paloa haluta edesauttaa muuttajien kotoutumista ja hyvinvointia. Meille kannattaa tulla töihin vain, jos ihan aidosti nämä teemat kiinnostavat 

Hoitolatukku on vuonna 1985 perustettu hoitoalan tuotteiden, kalusteiden ja laitteiden myyntiin erikoistunut perheyritys, joka tarjoaa hoitola-alan ammattilaisille laajan tuotevalikoiman ja parhaat palvelukonseptit. Yritys etsii joukkoonsa markkinoinnin moniosaajaa.  

Pääset monipuoliseen markkinoinnin ympäristöön, työstämään useita projekteja yhdessä muun tiimin kanssa, mutta myös itsenäisesti. Suunnittelet ja toteutat koko yrityksen markkinointia yhdessä muun tiimin kanssa. Lisäksi tuotat monipuolisesti teksti- kuva- ja videosisältöä Hoitolatukun eri brändeille. Vastuullasi on pitää kiinni suunnitelmista ja huolehtia että ne toteutuvat ajallaan. Työpäiväsi koostuvat esim.  markkinointisuunnitelman laatimisesta, messuosaston varaamisesta ja suunnittelusta, tuote-etiketin luomisesta tai vaikkapa asiakaslehden taitosta. Hakijalta toivotaan aiempaa kokemusta design-tehtävistä sekä kykyä viestiä sujuvasti suomeksi ja englanniksi. 

Luxid Group is an internationally recognized Finnish digital marketing & sales agency. Luxid was formed in the spring of 2022 with the merger of two companies, Luxus Worldwide and ID BBN, becoming one of the largest marketing and technology organizations in Finland.

As our new Designer Trainee, you could be working with creating visual designs for digital marketing campaigns, helping in developing a creative concept, storyboard and the final asset for motion graphics, or designing interactive content for no-code quizzes. With us, you’ll get the chance to work alongside some of the best experts in the field in a multicultural and international environment for a mix of Nordic and international clients. You would be working as a part of a team so we are looking for a team player who doesn’t hesitate to be proactive in asking for help when required but can also work independently. Some education or experience in Adobe tools, graphic design and paid social media advertising is a plus. Also, knowledge of digital content design, infographics, data visualization, landing page and email design, and basic UX design is an advantage.

SHIFT Events etsii tiimiinsä itsenäistä ja oma-aloitteista markkinoinnin osaajaa Marketing Specialistin tehtävään. Työtehtäviisi kuuluu mm. uutiskirje- ja somesisältöjen tuottaminen ja julkaiseminen eri kanavissa, visuaalisen materiaalin tuottaminen, kuvankäsittely, verkkosivupäivitykset ja muut viestinnälliset tehtävät. Olet myös tärkeä linkki markkinointiyhteistyössä sidosryhmiemme kanssa ja pääset avustamaan myös tapahtumiemme järjestämisessä. Tehtävää voidaan räätälöidä osaamisesi ja kiinnostustesi mukaan. Yrityksen tavoitteena on kasvattaa sinut markkinointi- ja viestintäpäällikön rooliin, jolloin vastaat yrityksen brändistä kokonaisvaltaisesti. Yrityksen työ- ja viestintäkieli on englanti, joten sinulta toivotaan kykyä tuottaa sisältöjä englannin kielellä. Voit tehdä työtä joustavasti sekä toimistolla että etänä, toivomme kuitenkin näkevämme sinut toimistolla viikottain.

Ohjelman kokonaiskesto on noin viisi kuukautta (100 arkipäivää). Ohjelma sisältää alan asiantuntijoiden pitämiä online-koulutuspäivä (noin 20 päivää), itsenäistä etäopiskelua sekä työskentelyä yhteistyöyrityksen käytännön työtehtävissä.

Koulutuksen pääteemat:

  • Adobe Creative Cloud -uusimmat ominaisuudet ja pilvipalvelujen hyödyntäminen
  • Adobe Photoshop -perusteet
  • Adobe InDesign -perusteet
  • Adobe Illustrator -perusteet
  • Adobe Premiere Pro -perusteet
  • Saavutettavuusdirektiivin mukaiset dokumentit
  • Valinnaisia markkinoinnin teemoja: mm. somemarkkinointi- ja mainonta, Googlen työkalut, Adobe-työkalujen syventävät koulutukset
  • Koulutuksen aloitus- ja päätöstilaisuudet, modernien työelämätaitojen kehittäminen

 

Pääkouluttajana Adoben virallinen koulutuskumppani Corellia.

AdobeStock_372688662 (2)
Koulutusohjelma päivitti aikaisemman tradenomikoulutukseni (markkinointi) digiaikaan ja työskennellessä yhteistyöyrityksessä pääsin samanaikaisesti tekemään koulutuksessa opittuja asioita käytännössä. Mikä parasta koulutusjakson päätteeksi työllistyin yhteistyöyritykseen markkinoinnin työtehtäviin!

Laura Mustonen, Kasvumarkkinointiosaaja F.E.C. osallistuja

Suosittelen lämpimästi Talentgaten rekrykoulutusta. Opit uusia asioita, pääset verkostoitumaan, tutustut uusiin kollegoihin ja ennen kaikkea tutustut Talentgaten uskomattomaan tiimiin, joka työntää sinua eteenpäin kohti uusia haasteita!

Nina Mäki-Petäys, HubSpot Talent osallistuja

Suosittelen! Erinomainen mahdollisuus kerrata/oppia modernin markkinoinnin keskeisimmät taidot ja opit sekä soveltaa näitä taitoja yhteistyöyrityksessä.

Janne Nieminen, HubSpot Talent osallistuja

0/ 0

LISÄTIETOJA

Hanna

Hanna Kaita

Project Specialist, Koulutus- ja työnhakijapalvelut

+358 50 4077 815

hanna.kaita@talentgate.fi

Ajankohtaista

Hakijakokemukset 12.01.2024

Koulutusohjelma kasvatti osaamista ja vei uudelle uralle

Tytti Johanna Himanen alkoi etsiä uutta suuntaa ja erilaisia koulutusmahdollisuuksia jäädessään pois markkinointisuunnittelijan...

Lue lisää
Hakijakokemukset 04.08.2023

Koulutusohjelma mahdollisti osaamisen sertifioinnin ja uuden uran IT-alalla

Projektinhallintaosaaminen on taito, jota tarvitaan lähes joka työssä kuin myös oman työn johtamisessa. Työtehtävät ovat yhä...

Lue lisää
Hakijakokemukset 04.08.2023

Rekrytoiva koulutusohjelma auttoi kirkastamaan tavoitteet ja löytämään suunnan uralle!

Liiketalouden tradenomiksi valmistuneella Erika Heinosella ja IT-tradenomiksi opiskelleella Esa Salosella oli sama haaste....

Lue lisää
Layer_5

Tutustu muihin koulutusohjelmiin