Skip to content

Adobe-työkalujen ja digimarkkinoinnin osaaja

Pirkanmaa

Haku ohjelmaan on päättynyt

Onko sinulla visuaalista silmää ja luovuutta ideoida erilaisia kuvamateriaaleja, mutta käytännön osaaminen puuttuu? Tai oletko kenties taitava kirjoittaja ja haluaisit oppia lisää sisällöntuotannosta? Hyödynnä kykysi ja suuntaa urasi markkinoinnin tehtäviin!

Tutustu avoimiin tehtäviin 

Vahvista osaamistasi ja löydä uusi työ markkinoinnin parista!

Koulutamme uusia markkinoinnin osaajia viisi kuukautta kestävän Adobe Marketing Talent –RekryKoulutuksen kautta. Koulutusohjelma sisältää käytännön työskentelyä yhteistyöyrityksessä sekä asiantuntijakoulutusta Adoben työkaluista sekä räätälöitäviä koulutuspäiviä digimarkkinoinnin teemoista. Ohjelman käytyäsi osaat tuottaa brändin mukaista sisältöä sekä kuvien että tekstien muodossa. Samalla saat mahdollisuuden työllistyä omaa osaamistasi vastaaviin tehtäviin!

Tule TE-liveen kuulemaan, millaisiin tehtäviin voit työllistyä koulutusohjelmasta. TE-live, keskiviikkona 19.4. klo 14:oo >>

Katso millaisiin tehtäviin Rosa, Lauri ja Milka työllistyivät Adobe Marketing Talent -koulutusohjelman kautta. 👇

 

 

Koulutusohjelmassa on 15 paikkaa erilaisissa markkinoinnin rooleissa. Yritysten tavoitteena on rekrytoida sinut koulutusohjelman jälkeen. Sinun ei tarvitse olla vielä valmis osaaja, tärkeintä on motivaatio kehittyä & into oppia uutta! Päivitämme sivuja uusien tarpeiden syntyessä. Kaikkien yritysten tarpeet eivät ole julkisesti näkyvillä.

Coresbond on uudella tavalla ajatteleva projektitoimisto, joka palvelee teknologiteollisuuden asiakkaita projekteissa. Oleellinen osa Coresbondin palveluita on tekninen viestintä.

Teknisen viestinnän tiimin tehtäviin kuuluvat mm. sisällöntuotanto, visualisointi, kuvittaminen, markkinointimateriaalien ja esitteiden tuottaminen. Tehtäväsi sisältää mm. käyttö- ja huolto-ohjeiden kuvittamista, varaosakuvien luomista, kuvankäsittelyä ja muuta sisällöntuotantoa.

Tekninen osaaminen on tehtävässä eduksi ja suomen- sekä englannin kielen osaaminen toivottavaa. Työnteko hybridimallilla, alkuun paikan päällä Tampereella ja myöhemmin mahdollisuus enemmän etätöihin.

Eko Eko Solutions sai alkunsa halusta positiiviseen muutokseen. Kyse ei ole vain ympäristöystävällisten ja sosiaalisesti vastuullisten tuotteiden tarjoamisesta, vaan yritys pyrkii tiedottamaan ja innostamaan sekä yritys- että kuluttajayhteisöä omaksumaan kestävän elämäntavan ja liiketoiminnan. Pyrkimyksenä on vähentää radikaalisti haitallisten kemikaalien määrää oppilaitoksissamme, yritysten tiloissa sekä kotitalouksissa.

Markkinointi- ja myyntikoordinaattorina sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään laaja-alaisesti digimarkkinoinnin tehtävissä. Tehtävässä pääset osaksi monikanavaista sisällöntuotantoa, some-markkinointia (LI, IG, FB, TikTok) ja asiakasviestintää (mm. uutiskirjeet). Lisäksi sinulla on mahdollisuus työskennellä myös SEO optimoinnin ja markkinointiautomaatioiden parissa. Sinulla on myös mahdollisuus olla mukana yhtenäistämässä yrityksen markkinointikanavia brändin mukaiseksi. Päivittäisiin tehtäviisi voivat kuulua myynnin kanssa yhteistyössä kampanjoiden tekeminen, myynnin ja markkinoinnin prosessien kehittäminen, tapahtumien järjestely sekä erilaiset tuotekuvaukset.

Arvostamme myynti- ja markkinointihenkisyyttä, sekä halua oppia ja kehittyä. Eduksi on, jos ekologisuus on tuttua ja prioriteeteissasi korkealla. Olet tiimipelaaja, joka kykenee myös itseohjautuvaan työskentelyyn. Englannin kielen taidostasi on hyötyä tässä tehtävässä.

Roihu Inc. on tamperelainen markkinointiviestinnän suunnittelutoimisto, joka löytää ratkaisut asiakkaan tavoitteisiin tehokkaasti, asiantuntevasti ja lämmöllä. Roihulaisuus on taitoa tehdä asiat kerralla oikein 20 vuoden kokemuksella: Asiakkaalla on raaka-aineet. Luovuus, huolellisuus ja rohkeus tekevät niistä tarinan, joka kirjoittaa tuloksen. Ja nyt sinä voit olla osa tätä tarinantekijöiden joukkoa.

Digitaalisen markkinoinnin asiantuntijana viihdyt sosiaalisen median markkinoinnin ja Adobe-ohjelmien parissa. Pääset osallistumaan niihin projekteihin ja asiakkuuksiin, joihin intosi ja osaamisesi taipuu ja kehittyy. Roihu Inc:ssä saat työskennellä kiehtoville asiakkaille markkinointiviestinnän kirjon lavealla pensselillä.

Pääset osaksi A-luokan asiantuntijajoukkoa, johon voit tuoda osaamisesi ja tarjota uudenlaisia näkökulmia. Jokaisen oman persoonan ja asiantuntijuuden tuoma arvo on tärkeä osa sitä kivijalkaa, josta roihulaisuus rakentuu. Olet luontaisesti utelias, oma-aloitteinen ja tarkka tiimipeluri, jolla on intohimoa digimarkkinointiin. Hyvästä kirjoitustaidosta ei ole myöskään haittaa. Saat kysyä ja kyseenalaistaa, pidämme sitä arvossa.

Toivotamme sinut tervetulleeksi kollegoita kannustavaan työyhteisöön, jossa pidetään työhyvinvoinnista huolta: voit treenata urheiluvalmentajan johdolla kerran viikossa firman piikkiin. Työt hoituvat liukuvalla työajalla joustavasti Tampereen keskustassa, kotisohvalla tai paratiisisaarella. Kunhan verkko toimii.

Varapuu Oy on valmennusyhtiö, joka toi 15 vuotta sitten Rahataidonvalmennuksen Suomeen. Varapuun on perustanut Mikko Sjögren vuonna 2007. Missionamme on aikaansaada 10 000 taloudellista läpimurtoa Suomessa, joita ei muuten tapahtuisi. Järjestämme tapahtumia livenä ja verkossa, joissa opetamme ihmisiä Taitavaksi Rahan Kanssa™ ja Tekemään Rahaa Sijoittamalla™. Järjestämme 50-300 hengen tapahtumia, joissa valmennamme asiakkaitamme oman talouden ja sijoittamisen aihepiireistä. Tiimiin kuuluu noin 10 alihankkijaa, jotka omien firmojensa kautta myyvät omaa osaamistaan myynnin ja markkinoinnin saralla. Varapuulla on oma studio, josta online-tapahtumat ja verkkokurssit saadaan maailmalle.

Etsimme markkinoinnin osaajaa graafisiin tehtäviin ja sisällöntuotantoon toteuttamaan laajasti yrityksen visuaalisen puolen materiaaleja sekä sisältöjä. Tehtäviisi kuuluvat kuvien muokkauksen lisäksi esitteiden, oppaiden, somemainoksien ja nettisivujen suunnittelu ja toteutus. Pääset myös editoimaan videoita ja äänitiedostoja markkinointikäyttöön.

Eduksi katsotaan mikäli sinulta löytyy markkinoinnillista taustaa tai myynnillistä osaamista.

Kuusisto & Sahlstedt Oy on tapahtuma-alan johtava asiantuntijatoimisto. Työskentelemme erilaisten tapahtumaliiketoiminnan kehittämisen ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen toimeksiantojen parissa. Asiakkaitamme ovat tapahtuma-alan edelläkävijäyritykset, kaupungit ja järjestöt. 

Haemme vaihtelevista tilanteista nauttivaa osaajaa tiedon visualisoinnin ja markkinoinnin tehtäviin projektimuotoiseen asiantuntijaliiketoimintaan. Visuaalisen projektikoordinaattorin tehtäviin sisältyy asiakastoimeksiannoissa kertyvän tiedon dokumentointia, jäsentämistä ja visualisointia, yrityksen myynti- ja markkinointimateriaalien suunnittelua ja tuottamista erilaisiin kanaviin sekä projekteihin liittyviä avustavia tehtäviä, kuten yhteydenpitoa ja ajanhallintaa.

Työskentelemme tapahtuma-alan näkemyksellisimmän kehitystyön ja monipuolisten asiakkuuksien parissa. Arvostamme käytännönläheistä työskentelyotetta, uteliaisuutta ja kehittymisnälkää sekä kokonaista ihmisyyttä.

Pienessä työyhteisössämme työtä tehdään hybridimallilla ja joustavalla työajalla. Toimistomme sijaitsee Lempäälässä, toimivien kulkuyhteyksien päässä. Työ edellyttää toistuvasti myös asiakastoimeksiantoihin liittyvää matkustusvalmiutta kotimaassa. Työn palkkaus ja edut ovat neuvoteltavissa.

Uhma Oy on globaalisti asiakkaita palveleva, pohjoismaisesti kymmenen parhaan joukkoon shortlistattu kasvuhakkerointitoimisto. Uhma palvelee toimialariippumattomasti digitaalisen markkinoinnin etulinjassa päätehtävänään auttaa asiakkaitaan saamaan mahdollisimman paljon kaupallista hyötyä irti verkkoläsnäolon keinoin.

Kasvatamme nyt RekryKoulutuksen kautta Digital Marketing Specialistin! Roolissa tuotat, analysoit ja optimoit asiakkaiden sisältöjä sekä niiden jakelua esimerkiksi Meta -tai LinkedIn kampanjointien myötä tavoitteenasi maksimoida yhdessä asiakkaiden kanssa määritellyt tunnusluvut. Kykenet luomaan uusia ideoita asiakkaiden digitaalisen ostopolun sujuvoittamiseksi matalalla kynnyksellä ja toisaalta hylkäämään toimimattomia kokeiluja nopeasti.

Tavoitteena on, että luot oma-aloitteisesti joko annetusta graafisesta ohjeesta soveltaen tai “vaikka naarmusta” silmäkarkkimaista visuaalista materiaalia sekä napakkoja ja myyviä tekstejä. Olet päättäväinen, määrätietoinen ja kykenevä lähtemään liikkeelle vaikka sinulla ei olisikaan kaikkea mahdollista tietoa vielä saatavilla. Etsit uutta tietoa kun sellaista tarvitset ja itsetuntosi kestää kysyä sellaisiakin kysymyksiä, joihin koet, että sinun ehkä kuuluisi jo tietää vastaus.

Puhut ja kirjoitat sujuvaa suomea ja englantia ja sinulle on luontevaa esitellä uusia ajatuksia sekä raportoida tekemisesi tuloksia kummalla tahansa kielellä.

Toivomme, että sinulla on kokemusta joistakin seuraavista työkaluista: Canva, Jasper tms.jokin muu AI -pohjainen video creator, Excel, Word, Adobe Acrobat, Keynote/PowerPoint, Meta Business Suite, LinkedIn Campaign Manager, HubSpot, WordPress tai Elementor.

Työskentely Uhmalla tapahtuu pääosin toimistollamme Tampereen Nekalassa joskin etätyö on mahdollista. Tukena sinulla on osaava tiimi ja etenemismahdollisuuksia tarjolla aina osakkuuteen asti. 

INNER Sisustusarkkitehdit Oy on tila- ja sisustussuunnitteluun erikoistunut muotoilu- ja sisustusarkkitehtitoimisto Tampereella. Suunnittelemme tiloja pääasiassa yrityksille ja organisaatioille. Intohimonamme on ihmisten hyvinvointi ja toimintaamme ohjaa ajatus tilojen suunnittelusta ihmisten hyvinvoinnin vuoksi. Uskomme laadukkaiden, hyvin suunniteltujen tilojen pitkäikäisyyteen ja positiivisiin vaikutuksiin ihmisen hyvinvoinnissa. Siksi suunnittelumme perustuu aina ihmisiin sekä organisaation tavoitteisiin ja huomioimme suunnittelussa aina visuaalisuuden, toiminnallisuuden, mutta myös kestävyyden. 

Markkinointikoordinaattorina pääset osaksi kehittyvää ja tavoitteellista B2B myyntiprosessia. Työtehtäväsi keskittyvät erityisesti sisällön tuotantoon, kuten artikkeleiden luomiseen, sosiaalisen median päivittämiseen ja automatisointiin, asiakastarinoiden ja referenssi tarinoiden kirjoittamiseen sekä asiakkaiden haastatteluihin. Apunasi on alustava markkinointisuunnitelma ja vino pino ideoita, joita jalostaa omatoimisesti. Pääset päivittämään markkinointimateriaalimme ja tarjouspohjiamme. Hyödyt WordPress osaamisesta sekä kuvien ja videoiden editoinnista. Pääset mahdollisesti kuvaamaan, ideoimaan, ohjaamaan ja käsikirjoittamaan lyhyitä asiantuntija haastatteluita. Asiakasprojekteistamme riippuen, pääset mukaan asiakasprojekteihin graafisen osaamisen kautta toteuttamaan esim. logoja, opasteita ja tilateippauksia.  Pääset mahdollisesti tekemään sähköpostimarkkinoinnin visuaalisen ja sisällöllisen suunnittelun sekä käytännön toteutuksen.

Olemme intohimoisista ja osaavista ammattilaisista. Meillä on vahva näkemys ja periksiantamaton asenne. Odotamme sinulta vastaavaa intohimoa kehittymiseen. Olemme tehneet töitä vuosia yhdessä ja täydennämme toistemme osaamista. Nyt etsimme kuitenkin Adobe-ohjelmien taitajaa, kenellä on viestinnän taitoja ja ymmärrystä B2B markkinoinnista/myynnistä. Journalistisesta otteesta on sinulle hyötyä. Voit työskennellä Mac tai PC ympäristössä ja tarjoamme sinulle Tampereen kauneimman toimiston, keskustorin laidalla. Voit tehdä työtäsi myös etänä, mutta arvostamme läsnäoloa ja yhdessä tekemistä.  

Suomen Voiteluainekauppa Oy on tukkuliike, joka maahantuo voiteluaineita, öljyjä, rasvoja, kemikaaleja, korjaamotarvikkeita ja –laitteita.

Etsimme markkinointitiimiimme osaajaa monipuolisiin digimarkkinoinnin ja verkkokaupan ylläpidon tehtäviin. Tehtävä sisältää verkkokaupan ylläpitoa, visuaalisen ilmeen luomista sekä tuotetietojen ja -kuvien lisäämistä. Pääset myös suunnittelemaan mainoksia ja verkkokaupan kampanjoita. Lisäksi tuotat ja ideoit sisältöjä sosiaalisen median tileillemme. Jos et ole ideanikkari, niin huoli pois. Olet osa tiimiä, jos kamera pysyy kädessä ja pystyt kuvaamaan. Hienoa, jos osaat editoida ja tekstittää videoita. Jos et osaa, niin opetellaan.

Haemme henkilöä, jolla on visuaalista näkemystä ja joka on innostunut ja rohkea toteuttamaan ideoitaan. Koska meillä saa tehdä niin. Meillä nauretaan paljon, joten huumorintaju on plussaa. Kurkkaa Hämärä Myyjä -videosarja, se kertoo meistä aika paljon. Eli uskalletaan laittaa itsemme peliin ja tehdä huumorin kautta brändäystä.

Juvenes on 1959 perustettu opiskelijaomisteinen ravintolapalveluyritys, joka tuottaa lounas-, kahvila-, catering- ja ateriapalveluita ympäri Suomen.

Etsimme markkinoinnin osaajaa monipuolisiin markkinoinnin työtehtäviin. Työtehtäväsi keskittyvät sekä visuaaliseen että tekstilliseen sisällöntuotantoon, kuten markkinointimateriaalien luomiseen, sosiaalisen median markkinointiin (Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn) sekä artikkeleiden ja asiakastarinoiden kirjoittamiseen. Lisäksi pääset mukaan yhtenäistämään yrityksen markkinointikanavia uuden brändi-ilmeen mukaisiksi. 

Toivomme, että omaat hyvää visuaalista näkemystä sekä kykyä tuottaa sujuvaa ja kiinnostavaa tekstisisältöä suomeksi ja englanniksi. Koska toimenkuvan painopiste on digitaalisessa markkinoinnissa, katsomme eduksi aiemman kokemuksen tai kiinnostuksen digitaalisen markkinoinnin työkaluista (esim. Google Ads, WordPress, Meta Business Suite, LinkedIn Campaign Manager, Canva) ja hakukoneoptimoinnista.  

Pääset työskentelemään markkinointikoordinaattorin työparina joko etänä tai toimistolla Tampereella. Työyhteisössämme arvostamme luovuutta, uusia ideoita ja käytännönläheistä työskentelyotetta. 

"Sinustako uusi Sitouttaja?    

Oletko sinä rohkea itsesi kehittäjä, joka haluat päästä tekemään merkityksellistä työtä innostavassa, moniammatillisessa sekä uniikissa työympäristössä?  Sitomo on moderni valmennustoimisto, joka auttaa asiakasyrityksiään luomaan rohkeita sekä psykologisesti turvallisia organisaatioita.   
   
Olemme kasvuyritys ja haluamme tarjota asiakkaillemme sekä sidosryhmillemme laadukasta ja kokonaisvaltaista palvelua. Siksi haussa onkin nyt graafisen suunnittelun kehittyjä, joka pääsisi kehittämään markkinointi- ja valmennusmateriaalejamme entistä visuaalisemmaksi ja Sitomon brändin mukaisiksi.   
Lisäksi hakijan mielenkiinnon kohteiden sekä halun oppia ja kehittyä myötä voimme tarkastella työnkuvaa tarkemmin.  
     
Hakijalta edellytämme   

 • Kokemusta ja osaamista graafisesta suunnittelusta.  
 • Valmiutta suunnitella ja tuottaa graafista sisältöä itsenäisesti sekä yhdessä työyhteisömme jäsenten kanssa.  
 • PowerPoint-taidot.
 • Oma-aloitteisuutta, luovuutta ja “kykyä ajatella boksin ulkopuolelta”. 
 • Hyviä vuorovaikutustaitoja.    

 Lisäksi hakijalta toivomme   

 • innostunutta ja motivoitunutta työotetta sekä halua kehittää jatkuvasti itseään.   
 • valmiutta työskennellä kasvuyrityksessä sekä asennetta ja halua tehdä työtä kehittyvässä työyhteisössä olettaen. 

 Katsomme eduksi   

 • Portfolion sekä halukkuuden antaa työnäytteen ennakkotehtävän muodossa. 
 • Kokemuksen myynnistä tai halukkuuden osallistua myyntityöhömme sekä kehittyä myynnin parissa.  
 • B2B-alan työkokemuksen.  

   
Meillä saat olla oma itsensä 100 prosenttisesti. Äänesi pääsee kuuluviin ja olet tärkeä osa tiimiämme. Työ, jota teemme on merkityksellistä asiakkaillemme, sillä lisäämmehän rohkeutta ja psykologista turvallisuutta asiakasyrityksissämme, jotta he voivat saavuttaa omia tavoitteitaan. Pyrimme myös elämään Sitomossa juuri niin, kuten asiakkaitamme opetamme.   
   
Merkityksellisen työn lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kehittää omaa osaamistaan kasvuyrityksen eturivissä sekä joustavat työajat ja –tavat valitun elämäntilainteen mukaan. Lisäksi meillä on maailman parhaimmat asiakkaat sekä tiivis ja lämmin työyhteisö.   

Vain taivas on rajana kehitykselle sekä uusille ideoille tässä pirteässä porukassa. Hae Sitouttajaksi jo tänään!  

Artome on älykalusteiden valmistaja ja globaali edelläkävijä. Ajatus asennusvapaasta ja helposti käyttöön mukautuvasta esitysteknologiasta on ollut -ja on edelleen- Artomen perusta. Yrityksen tavoitteena on suunnitella ja rakentaa audiovisuaalista teknologiaa kestävällä tavalla ja tuoda joustavuutta sekä helppoutta käyttäjille suomalaista designia unohtamatta. 

Artomen arvot - Ease, Global Thinking, Enabling ja Modern Anarcy - toimivat yhteisen tekemisen ohjenuorana. Me kasvamme kovaa ja samalla muutamme maailmaa kestävämmäksi.  
Oletko Sinä valmis muuttamaan kanssamme?

Etsimme joukkoomme media-assistenttia. Toivomme, että sinulla on hallussa InDesign ja Photoshop –ohjelmat, aiempaa kokemusta taittamisesta (digi ja printti) sekä kykyä oppia uusia asioita tehokkaasti ja hahmottaa visuaalisen markkinoinnin ”big picture”. Kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Jotta tiedät mihin olet hakemassa, niin tarjoamme:  

 • koulutuksen ajaksi paikan reippaassa kasvuvauhdissa olevassa yhtiössä, jonka mukana on mahdollista päästä kohti mielenkiintoisia tulevaisuuden mahdollisuuksia -> kaikki on tekijästä kiinni 
 • tueksesi kokeneen ja monitaitoisen markkinointitiimin (meillä tuotetaan KAIKKI, videoista websivujen devaukseen in-house) 
 • mahdollisuuden joustavaan etätyöhön (mahdollinen toimipiste Tampereelle avautumassa lähitulevaisuudessa).  

Toimistomme ja tehtaamme sijaitsevat Vierumäellä hyvien kulkuyhteyksien varrella, joten toivomme näkevämme Sinut koulutusjakson aikana muutamia kertoja myös toimistollamme (alkuperehdytys tehtaalla pakollinen) 

Orcason Medical Oy on tamperelainen Medtech alan startup-yritys isolla missiolla - haluamme olla etulinjassa vaikuttamassa antibioottien toimivuuteen jatkossakin parantamalla perusterveydenhuollon diagnostiikkaa älykkäillä laiteratkaisuilla.

Toimenkuvaasi kuuluu yrityksen erilaisten markkinointitoimenpiteiden suunnittelu, toteuttaminen ja kehittäminen. Hallinnoit sosiaalisen median kanavia ja tuotat monipuolista sisältöä niihin. Sisällöntuotanto ja viestintä näyttelevät siis isoa roolia tehtävänkuvassasi. 

Etsimme tiimiimme moniosaajaa, jolla on halua kasvaa kanssamme. Meille persoonallisuutesi on yhtä tärkeää kuin tietotaitosi. Toivomme, että arvostat ja osaat priorisoida työssäsi vaihtelevia ja monipuolisia markkinoinnin tehtäviä etkä arastele ryhtyä toimeen. Yrityksemme viestinnän pääasiallinen kieli on englanti, joten toivomme, että englanti on sinulla sujuvaa niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Koulutusjakson aikana sinun olisi hyvä pystyä työskentelemään ainakin osa viikosta Orcason Medicalin tiloissa Tampereella, mutta myös etäpäivät ovat mahdollisia. Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus vakiinnuttaa paikkasi tiimissämme sekä edetä ja kasvaa yhdessä yrityksen mukana.

Orcason Medical Oy on tamperelainen Medtech alan startup-yritys isolla missiolla - haluamme olla etulinjassa vaikuttamassa antibioottien toimivuuteen jatkossakin parantamalla perusterveydenhuollon diagnostiikkaa älykkäillä laiteratkaisuilla. 

Toimenkuvaasi kuuluu yrityksen brändin rakentaminen ja edistäminen digitaalisissa kanavissa sekä yrityksen tuotteiden ja palveluiden digimarkkinoinnin suunnittelu ja toteutus. Pääset työskentelemään SEO/SEM sekä markkinoinnin analytiikan ja mittareiden parissa.

Etsimme tiimiimme moniosaajaa, jolla on halua kasvaa kanssamme. Meille persoonallisuutesi on yhtä tärkeää kuin tietotaitosi. Toivomme, että arvostat ja osaat priorisoida työssäsi vaihtelevia ja monipuolisia digimarkkinoinnin tehtäviä. Tuotat sujuvasti sisältöjä etkä arastele tarttua toimeen. Yrityksemme viestinnän pääasiallinen kieli on englanti, joten toivomme, että englanti on sinulla sujuvaa niin suullisesti kuin kirjallisestikin.

Koulutusjakson aikana sinun olisi hyvä pystyä työskentelemään ainakin osa viikosta Orcason Medicalin tiloissa Tampereella, mutta myös etäpäivät ovat mahdollisia. Tulevaisuudessa sinulla on mahdollisuus vakiinnuttaa paikkasi tiimissämme sekä edetä ja kasvaa yhdessä yrityksen mukana. 

Haemme ohjelmaan sekä uusia kykyjä että pidempään työelämässä mukana olleita ja uutta uraa itselleen hakevia osaajia. Ohjelmaan osallistuvat yritykset etsivät joukkoonsa henkilöitä, joilla on aitoa motivaatiota kehittää osaamistaan ja toimia erilaisissa markkinoinnin tehtävissä. Osaamiskriteerit vaihtelevat rekrytoivien yritysten tarpeiden mukaan, joten voit hakea mukaan monenlaisella taustalla. Yritysten tavoitteena on rekrytoida valittu osaaja ohjelman jälkeen.

Ohjelman hakijoilta edellytetään joko soveltuvaa tutkintoa (esim. merkonomi, medianomi, kulttuurituottaja, muotoilija, mediatekniikan insinööri, tradenomi, KTM, FM) tai kokemusta markkinoinnin, graafisen suunnittelun, viestinnän tai sisällöntuotannon tehtävistä. Koulutus toteutetaan suomeksi, joten hakijoilta edellytetään sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa (vähintään B 1.1.), muu kielitaito on eduksi.

Sinulla voi esimerkiksi olla tuore markkinoinnin tutkinto ja etsit nyt näytön paikkaa sekä mahdollisuutta syventää osaamistasi koulutuksen kautta. Voit myös olla kokeneempi markkinoinnin ammattilainen, jolta puuttuu kokemus Adobe-työkalujen hyödyntämisestä. Koulutus soveltuu erinomaisesti myös viestinnän/sisällöntuotannon asiantuntijoille, jotka haluavat laajentaa osaamistaan digimarkkinoinnista.

Adobe Marketing Talent -RekryKoulutus on tarkoitettu työttömille ja työttömyysuhan alaisille kohderyhmään kuuluville. Koulutus on maksuton ja osallistuja saa ohjelman ajalta työttömyysetuutta sekä kulukorvausta.

Kun TE-toimisto on hyväksynyt sinut hakijaksi ohjelmaan esittelemme profiiliasi yrityksille, jotka kiinnostuessaan haastattelevat sinut henkilökohtaisesti. Osallistuminen koulutusohjelmaan edellyttää sopivaa yrityspaikkaa, jossa käytännön työskentely tapahtuu.

Hakuaika: 9.3.-11.4.2023

Koulutusohjelman kesto: viisi kuukautta

Koulutusohjelman ajankohta: 16.5.-11.10.2023 tai 30.5.-24.10.2023

Lomajakso: 17.-21.7.2023

Ohjelman kokonaiskesto on noin viisi kuukautta (100 arkipäivää). Ohjelma sisältää alan asiantuntijoiden pitämiä koulutuspäiviä (noin 20 päivää), itsenäistä etäopiskelua sekä työskentelyä yhteistyöyrityksen käytännön työtehtävissä.

Koulutuksen pääteemat:

 • Adobe Creative Cloud – uudet ominaisuudet

 • Photoshop perusteet

 • Adobe Illustrator perusteet

 • InDesign perusteet

 • Premiere Pro videoeditoinnin perusteet

 • Sisältömarkkinointi ja sisällöntuotanto

 • Somemarkkinointi ja -mainonta

 • Valinnaisia markkinoinnin teemoja: mm. Adobe-työkalujen syventävät koulutukset, Google Analytics, Google Ads, Canva, mainonta (Facebook, Instagram, TikTok)

 • Modernien työelämätaitojen kehittäminen

 • Koulutuksen aloitus- ja päätöstilaisuudet


Pääkouluttajana Adoben virallinen koulutuskumppani Corellia. Koulutus toteutetaan onlinekoulutuksena suomeksi.

AdobeStock_372688662 (2)
Koulutusohjelma päivitti aikaisemman tradenomikoulutukseni (markkinointi) digiaikaan ja työskennellessä yhteistyöyrityksessä pääsin samanaikaisesti tekemään koulutuksessa opittuja asioita käytännössä. Mikä parasta koulutusjakson päätteeksi työllistyin yhteistyöyritykseen markkinoinnin työtehtäviin!

Laura Mustonen, Kasvumarkkinointiosaaja F.E.C. osallistuja

Suosittelen lämpimästi Talentgaten rekrykoulutusta. Opit uusia asioita, pääset verkostoitumaan, tutustut uusiin kollegoihin ja ennen kaikkea tutustut Talentgaten uskomattomaan tiimiin, joka työntää sinua eteenpäin kohti uusia haasteita!

Nina Mäki-Petäys, HubSpot Talent osallistuja

Suosittelen! Erinomainen mahdollisuus kerrata/oppia modernin markkinoinnin keskeisimmät taidot ja opit sekä soveltaa näitä taitoja yhteistyöyrityksessä.

Janne Nieminen, HubSpot Talent osallistuja

0/ 0

KIINNOSTUITKO? KYSY LISÄTIETOJA

Hanna

Hanna Kaita

Project Specialist, Koulutus- ja työnhakijapalvelut

+358 50 4077 815

hanna.kaita@talentgate.fi

HAKIJAKOKEMUKSIA

Hakijakokemukset 12.01.2024

Koulutusohjelma kasvatti osaamista ja vei uudelle uralle

Tytti Johanna Himanen alkoi etsiä uutta suuntaa ja erilaisia koulutusmahdollisuuksia jäädessään pois markkinointisuunnittelijan...

Lue lisää
Hakijakokemukset 04.08.2023

Koulutusohjelma mahdollisti osaamisen sertifioinnin ja uuden uran IT-alalla

Projektinhallintaosaaminen on taito, jota tarvitaan lähes joka työssä kuin myös oman työn johtamisessa. Työtehtävät ovat yhä...

Lue lisää
Hakijakokemukset 04.08.2023

Rekrytoiva koulutusohjelma auttoi kirkastamaan tavoitteet ja löytämään suunnan uralle!

Liiketalouden tradenomiksi valmistuneella Erika Heinosella ja IT-tradenomiksi opiskelleella Esa Salosella oli sama haaste....

Lue lisää
Layer_5

Tutustu muihin koulutusohjelmiin