Uusi työntekijä F.E.C-koulutuksen kautta

Uusi työntekijä F.E.C-koulutuksen kautta

Etsimme korkeakoulutetuille ja/tai kokeneille työnhakijoille uusia urapolkuja yhteistyössä ELY-keskusten kanssa. Ratkaisuna yrityksen henkilötarpeiden ja työnhakijoiden tavoitteiden kohtaamiselle on ELY-keskuksen kilpailuttama ja hankkima F.E.C-koulutus (työvoimakoulutus). TalentGaten toteuttamat F.E.C-koulutukset antavat yrityksille mahdollisuuden valita työnhakijoiden keskuudesta potentiaalinen työntekijä, joka koulutussopimukseen perustuvan F.E.C-jakson aikana perehtyy, työskentelee ja kouluttautuu tuleviin tehtäviin. TalentGaten F.E.C-koulutus on yleisimmin kestoltaan 120 arkipäivää (n. 6 kk) ja sisältää noin 100 päivää yrityksessä tapahtuvaa työskentelyä ja noin 20 päivää valitun teeman mukaisia koulutuksia TalentGatessa.

Yrityksillä on erittäin hyviä kokemuksia F.E.C-koulutuksesta, vuosittain noin 200 yritystä eri toimialoilta ja kokoluokista löytää tuleviin tarpeisiinsa sopivan henkilön F.E.C-koulutuksemme kautta. Myös työnhakijoiden kokemukset tästä työnhaun vaihtoehtoisesta kanavasta ovat erittäin positiiviset.

F.E.C-koulutus (F.E.C = Further Educated with Companies) soveltuu tilanteisiin, joissa työnhakijan nykyinen osaaminen halutaan nostaa yrityksen kannalta halutulle tasolle, jotta palkkaaminen olisi jatkossa mahdollista.

Kartoitamme teille potentiaaliset ehdokkaat työnhakijapoolistamme – voitte haastatella ehdokkaita ja päätös F.E.C-koulutuksen hyödyntämisestä tapahtuu vain mikäli sopiva henkilö löydetään.

KUINKA EDETÄÄN?

1. OTA YHTEYTTÄ TALENTGATEEN: Keskustellaan alustavasta/tulevasta henkilötarpeestanne & tehtävistä joihin teillä on muodostumassa tarve uudelle henkilölle.

2. TALENTGATE KARTOITTAA potentiaaliset ehdokkaat ja esittelee ne yrityksellenne

3. HAASTATTELETTE teitä kiinnostavat ehdokkaat

4. VALINNAN jälkeen solmitaan koulutussopimus & yritykseltä laskutetaan F.E.C-kohtainen maksuosuus koulutuksen kustannuksista siinä vaiheessa kun valittu henkilö aloittaa F.E.C-koulutusjakson yrityksessänne.

5. VALITTU HENKILÖ perehtyy ja toimii yrityksessänne (n. 100 arkipäivää) sekä osallistuu TalentGaten koulutuksiin (20-30 arkipäivää).

6. PALKKAATTE henkilön tämän jakson aikana tai lopussa, mikäli edellytykset tähän ovat olemassa

Lisätietoa ehdokkaistamme ja etenemisestä saatte asiakasvastaaviltamme numerosta: 010 231 6920.