Palvelumme yrityksille

Uusi henkilö kouluttaen työsuhteeseen: F.E.C-koulutus

Haemme korkeakoulutetuille ja/tai kokeneille työnhakijoille sekä vastavalmistuneille tuoreille talenteille uusia urapolkuja. ELY-keskusten mahdollistama F.E.C-koulutus tarjoaa yrityksellenne kanavan valita soveltuva työnhakija perehtymään ja kouluttautumaan tehtäviinne 6 kuukauden koulutussopimusjakson kautta. Palvelun tavoitteena on edistää rekrytointeja, ajankohtaiset F.E.C-koulutuksemme toteutetaan yhteistyössä mm. Uudenmaan ja Hämeen ELY-keskuksen kanssa.

Eteneminen on nopeaa: yritys ilmoittaa TalentGateen alustavasta henkilötarpeesta – TalentGate käy ko. hetkellä vapaat ehdokkaat läpi ja esittelee potentiaaliset yritykselle. Yritys haastattelee kiinnostavat ehdokkaat ja mikäli valitsee henkilön, solmitaan n. 6 kuukauden kestoinen koulutussopimus henkilön kanssa.

Lue lisää

Kysy lisätietoa asiantuntijoiltamme, puhelin 010 231 6920

Osaavaa työvoimaa RekryKoulutuksella

Mikäli yrityksellä on tarve saada suurempi joukko uusia yrityksen tarpeisiin koulutettavia osaajia, on RekryKoulutus yksi vaihtoehto tähän. Räätälöimme RekryKoulutuksia sekä toimiala- että tehtävätasopohjaisesti vastaamaan yritysten osaamistarpeita. RekryKoulutus on ELY-keskusten tukema palvelu ja päätökset yksittäisen RekryKoulutuksen toteuttamisesta tekee alueellinen ELY-keskus.

Lisätietoa asiantuntijoiltamme numerosta 010 231 6920

 

Äkkilähtö työhön! -palvelu

TalentGaten on mukana Äkkilähtö työhön! -palvelussa joka on tarkoitettu digi-, ICT- ja markkinointialan työnhakijoille. TalentGate sparraa palveluun ilmoittauneita tehostamaan työnhakuaan ja edistää työnhakijoiden ja yritysten kohtaamista. Annamme mielellämme lisätietoja yrityksille palveluun osallistuvista työnhakijoista – yritykset voivat vapaasti palkata palveluun osallistuvia tarpeisiinsa.

Lisätietoa numerosta 010 231 6920

Muutostilanteen palvelut, Outplacement-/uudelleensijoittumispalvelu

Irtisanomistilanteeseen tarjoamme vankkaa vuosikymmenen kokemustamme outplacement-valmennuksesta. Yksilövalmennukset sekä erityisesti ryhmämuotoiset monipuoliset valmennuskokonaisuudet ovat saaneet erittäin hyvää palautetta asiakkailtamme.
Irtisanomistilanteeseen joutuvan organisaation pitää haastavassa tilanteessa kantaa huolta työnantajakuvastaan, organisaation toimintakyvystä ja henkilöstä tarjoamalla tukea irtisanottaville. Autamme muutostilanteeseen joutuvia yksilöitä löytämään uusia urasuuntia ja tuemme heitä tavoitteiden toteutumisessa. Irtisanomistilanteeseen räätälöidyt outplacement -palvelumme perustuvat kehittämäämme yksilö- ja ryhmävalmennusprosessia yhdistelevään kokonaisuuteen, johon voidaan tarvittaessa sisällyttää myös ammatillisen kehittymisen/päivittämisen teemoja.

Tarjoamme yhteistyössä ELY-keskuksen kanssa erillistä MuutosKoulutus -palvelua yritysten ja organisaatioiden irtisanomistilanteisiin. Palvelu kattaa noin 10 päivän valmennuskokonaisuuden ja toteuttamisen minimiosallistujamäärä on 10 valmennettavaa. MuutosKoulutuksen toteutuksesta päättää aina ELY-keskus asiakaskohtaisesti.

Lisätietoa numerosta 010 231 6924.

Henkilöstön liiketoimintaosaamisen kehittäminen

TalentGaten räätälöidyt koulutuspalvelut kattavat nykyiselle henkilöstölle suunnattuja, liiketoimintaosaamiseen, urakehitykseen ja osaamiskartoituksiin liittyviä kokonaisuuksia. Tyypillisesti asiakasyrityksemme haluaa kehittää henkilöstön osaamista mm. teknologi- tai toimintamallien muutosten, uusien tuotteiden ja palvelujen tms. muutostilanteen yhteydessä.

 Lue lisää