Päivitä hakemuksesi

Avoimet koulutusohjelmat

Ota yhteyttä

Mutkaton tapa rekrytoida uusi työntekijä

Monipuolisten rekrytoivien koulutusohjelmiemme kautta löydät uudesta työstä ja osaamisesta innostuneita tekijöitä. Hakijoidemme joukossa on sekä nuoria korkeakoulutettuja että pidemmän työuran tehneitä ammattilaisia, jotka etsivät uutta suuntaa uralleen. 

Yrityksesi pääsee valitsemaan hakijoidemme joukosta sopivimman ehdokkaan, joka työssäoppimisjaksonsa aikana kasvaa tuleviin tehtäviinsä.

Yrityksesi ei maksa koulutusjakson ajalta palkkaa, vaan hakija työskentelee jakson ajan työttömyyysetuudella.

Tavoitteena aina rekrytointi

Rekrytoivien koulutusohjelmien tavoitteena on aina rekrytointi. Jos kaikki sujuu hyvin ja yhteinen sävel löytyy, koulutusohjelman päättyessä (tai jo sen aikana) yrityksesi voi rekrytoida henkilön palvelukseensa ilman rekrytointipalkkiota. Huolellinen valintaprosessi ja työtehtäviä tukeva koulutus mahdollistaa työkulttuuriin soveltuvien ja motivoituneiden henkilöiden valinnan. 

Tarvittaessa rekrytoiva koulutusohjelma on myös nopea tapa saada uusi henkilö aloittamaan, sillä hyviä, heti tositoimiin valmiita hakijoita on listoillamme jatkuvasti. 

Ole meihin yhteydessä ja kerro, millaista osaajaa etsit. Kartoitamme ja esittelemme soveltuvimmat ehdokkaat hakijoidemme joukosta, ja sinä haastattelet vain potentiaalisimmat henkilöt. Tämä ei vielä sido valitsemaan – jos et löydä sopivaa ehdokasta, mitään etenemispakkoa ei ole.

Ota yhteyttä

Hyödyt yrityksellesi

1.

Rekrytoi helposti ja joustavasti

Vähemmän työtä ja byrokratiaa rekrytointiin liittyen. Meiltä henkilökohtaista palvelua onnistumisen eteen.

2.

Matalat riskit ja kustannukset

Perinteiseen rekrytointiin verrattuna pienemmät riskit ja kustannukset. Pitkä perehtymisjakso ennen varsinaista rekrytointipäätöstä.

3.

Juuri silloin kun tarvitset

Uusi osaaja tarvittaessa nopeasti töihin tukemaan yrityksesi kasvua. Joustoa tiimiin silloinkin, kun perinteinen rekrytointi ei ole vaihtoehto.

4.

Motivoituneita ammattilaisia

Tarjolla tekijöitä, joilla on palo uuden tekemiseen ja oppimiseen. Valitse yrityksesi näköinen persoona – kouluta juuri sellainen osaaja, jonka tarvitset.

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä

Miten rekrytointi koulutusohjelmiemme kautta toimii?

  1. OTA YHTEYTTÄ ja kerro tarpeestasi: millaiseen rooliin etsit henkilöä, ja millaista osaamista arvostat.
  2. TALENTGATE KARTOITTAA potentiaaliset ehdokkaat ja esittelee ne yrityksellenne
  3. HAASTATTELETTE teitä kiinnostavat ehdokkaat
  4. KUN SE OIKEA TYYPPI LÖYTYY, solmimme kanssanne koulutussopimuksen. 
  5. VALITTU HENKILÖ perehtyy ja toimii yrityksessänne sekä osallistuu Talentgaten koulutuksiin.
  6. JOS KAIKKI SUJUU HYVIN, voitte tarjota koulutusohjelman aikana tai lopussa henkilölle työpaikkaa.  

Mitä ovat F.E.C.-koulutus ja RekryKoulutus?

Rekrytoivat koulutusohjelmamme ovat joko F.E.C.-koulutuksia tai RekryKoulutuksia. Ohjelmat ovat yhteistyössä paikallisen ELY-keskuksen ja TE-palveluiden kanssa toteutettavaa rekrytointiin tähtäävää työvoimakoulutusta. 

Ohjelmamme yhdistävät huipputasoista asiantuntijakoulutusta ja työssäoppimista käytännön tehtävissä. Koulutusohjelman ajaksi osallistujan kanssa solmitaan työsopimuksen sijaan alkuun koulutussopimus. Rekrytoivat koulutusohjelmat ovatkin helppo, kustannustehokas ja huoleton tapa löytää uusi osaaja. 

Rekrytoivan koulutuksen kautta voit hakea yhtä osaajaa tai voimme yhteistyössä räätälöidä kokonaan yrityksesi tarpeeseen sopivan kokonaisuuden, jonka kautta voit rekrytoida kerralla esimerkiksi kokonaisen tiimin. Työnantaja ja työ- ja elinkeinohallinto rahoittavat koulutuksen yhdessä.

F.E.C.-koulutusjakson kustannus yrityksellesi on 8 400 € + ALV. RekryKoulutusten tarkka hinta määräytyy toteutuksen mukaan.

Talentgaten kaikkien rekrytoivien koulutusohjelmien päätavoitteet ovat työnhakijan osaamisen kehittäminen vastaamaan yritysten osaamistarpeita ja työllistyminen uusiin tehtäviin. Yrityksen kannalta tavoitteena on tietenkin löytää osaavia ja yrityksen kulttuuriin sopivia työntekijöitä. Vuosittain noin 150 yritystä eri toimialoilta ja kokoluokista löytää kauttamme tarpeisiinsa sopivan työntekijän. Myös työnhakijoiden kokemukset tästä vaihtoehtoisesta työnhaun kanavasta ovat erittäin myönteisiä. 

Tutustu tarkemmin – Mikä on F.E.C.-koulutus?

RekryKoulutuksesta voit lukea lisää TE-palveluiden sivuilta

Ota yhteyttä

Kysy lisää rekrytoivasta koulutusohjelmasta rekrytointikanavana

referenssikuva
Ohjelman aikana nähdään hyvin, onko ihminen sellainen, joka sopeutuu meidän porukkaan, ja jonka osaaminen ja kiinnostus on sitä mitä haetaan.

Timo Pietilä | Myyntipäällikkö, Mainostoimisto Precis

Työnantajan näkökulmasta Talentgaten ohjelma on joustavuutta ja lisäarvoa tuova laajennettu rekrytointiprosessi. Onnistumisprosenttimme on ollut sata, suosittelen!

Pekka Möttö | CEO, Kyyti Group

Emme ole rekrytoinnin ammattilaisia. Talentgate on ammattilainen ja tuntee rekrytoinnin. Käymme yhdessä läpi mitä tarvitaan, mutta Talentgate pystyy paremmin haarukoimaan meille sopivimmat henkilöt.

Pertti Könkö | CEO, XyliMind

0/ 0