TalentGate ja Uudenmaan ELY-keskus kouluttavat yrityksille ja muille organisaatioille juridiikan asiantuntijoita monipuolisiin tehtäviinsä. Uudet teknologiat ja juridiikka F.E.C-koulutus on mahdollisuutenne valita työnhakijoista sopiva henkilö monipuolisiin liiketoiminnan tehtäviin, joissa tarvitaan juridiikan osaamista.

TalentGaten F.E.C-koulutuksen kesto on noin 6 kuukautta (120 arkipäivää). Tästä noin 100 päivää on yrityksen ja valitun henkilön sopimaa työskentelyä yrityksen tehtävissä sekä noin 20 päivää TalentGaten tuottamaa asiantuntijakoulutusta.

Hakijat edustavat työnhakijoita joilla on joko OTM-tutkinto tai muu tutkinto ja aihepiiriin sopivaa työkokemusta (esim. kaupallis-tekniset taustat). Tehtävät, joihin hakijat tähtäävät voivat liittyä sopimusoikeuteen ja sopimuksiin, kansainväliseen oikeuteen, immateriaalioikeuksiin ja niiden suojaamiseen, lisensiointisopimuksiin, jakelu- ja alihankintasopimuksiin, yleisiin sopimusneuvotteluihin tai henkilöstöhallinnon juridiikkaan (työoikeus).

Eteneminen

Mikäli olette kiinnostuneita tarjoamaan paikan tarpeisiinne soveltuvalle työnhakijalle, tapahtuu eteneminen seuraavasti:

1. Ottakaa yhteys TalentGateen – keskustellaan henkilötarpeestanne
2. Esittelemme tarpeeseen soveltuvat ehdokkaat
3. Sovitaan kiinnostavien ehdokkaiden haastattelut yritykseenne
4. Teette valinnan mikäli sopiva henkilö löytyy
5. Valinnan jälkeen solmitaan koulutussopimus
6. Henkilö aloittaa perehtymisen & työskentelyn tehtävissänne
7. Henkilö osallistuu TalentGaten koulutuspäiviin erillisen aikataulun mukaisesti

Kustannukset

F.E.C-koulutussopimuksen aikana valittu henkilö saa työttömyysetuuttaan. Yrityksen maksuosuus koulutuksen ja kokonaisuuden kustannuksista on 7.800 € (+alv.24%) sisältäen n.6 kuukauden koulutusjakson ja henkilön saaman koulutuksen tänä aikana työskentelyn ohessa. TalentGaten F.E.C-koulutus tähtää työsopimukseen, tämä on mahdollista solmita kesken koulutusjakson tai viimeistään jakson päättyessä, mikäli edellytykset puolin ja toisin ovat olemassa.

Aikataulu
Yritykset tekevät valintoja hakijoista maaliskuun 2017 aikana, jolloin koulutuksessa aloittaminen on mahdollista. Tarvittaessa aloittaminen on mahdollista jo aikaisemmin, mikäli valinta tapahtuu nopeammin.

Perehtyminen ja työskentely yrityksessä 6.3.2017 alkaen, TalentGaten koulutusjaksot käynnistyvät maaliskuun 2017 loppupuolella ja toteutetaan 1-2 päivän intensiivijaksoina työskentelyn ohessa.

Kiinnostuitko? Kysy lisätietoa TalentGatesta!