Seuraavat yritykset etsivät osaaja Technical Support Talent RekryKoulutuksen kautta. Haettuasi mukaan ohjelmaan, esittelemme osaajaprofiiliasi mukana oleville rekrytoiville yrityksille. Hakuohjeet löydät täältä.

 

Atea Finland Oy, Service Coordinator ja Customer Success Specialist

Atea on kokonaisvaltainen it-palvelutalo, joka auttaa asiakkaitaan luomaan tuottavamman ja mielekkäämmän työympäristön. Rakennamme tietotekniikalla Suomeen parempaa ja sujuvampaa huomista. Kestävästi ja eettisesti, ympäristöstä ja yhteiskunnasta huolta kantaen. Visiomme on olla asiakkaillemme, kumppaneillemme ja henkilöstömme The Place to Be. Olemme toimineet Suomessa yli 30 vuotta, ja meillä on n. 450 ammattilaista luomassa joustavia ja tuottavia it-ympäristön ratkaisuja ja palveluja. Lisää yrityksestä.

 

Algol Oy, Customer Service Coordinator

 Algol on suomalainen perheyritys ja monialakonserni, jolla on kokemusta kansainvälisestä kaupasta vuodesta 1894 alkaen. Konserniimme kuuluvat Algol Chemicals Oy, Algol Diagnostics Oy, Algol Technics Oy, Algol Trehab Oy, Histolab Products AB ja Suomen Unipol Oy. Konsernin tytäryhtiöt maahantuovat ja myyvät tuotteita teollisuudelle ja terveydenhuoltosektorille. Lisäksi yhtiöt tarjoavat toimialoihinsa liittyviä palveluja, muun muassa suunnittelua, räätälöityjä toimitusratkaisuja sekä asennus-, huolto- ja koulutuspalveluja. Lisää yrityksestä. 

 

 

HS-Works Oy, Tekninen asiakaspalvelija

HS Works on pk-yrityksen asiantunteva ja luotettava IT-kumppani. Yritys tukee laitteiden sekä järjestelmien valinnassa, neuvoo parempia toimintatapoja ja auttaa arjen kiireen keskellä tulevissa ongelmissa. Yrityksen palveluihin kuuluvat IT-tuki, pilvipalvelut, AV-ratkaisut ja muut laitteet. Lisää yrityksestä.

 

 

Man in Van Oy, Palvelukoordinaattori

Man in Van toimii kumppanina valtakunnallisesti toimiville yrityksille toimipisteiden ja kiinteistöjen muutos- ja kunnossapitotöissä. Yritys suorittaa vuositasolla noin 10 000 toimeksiantoa yli 1 500 asiakaskohteessa. Lisää yrityksestä.

 

 

 

Otaverkko Oy, Tekninen asiantuntija

Otaverkko on tietoliikenteen ja tietotekniikan asiantuntija- ja palveluyritys. Yritys tarjoaa organisaatioille moderneja ja turvallisia IT-ratkaisuja. Otaverkon palveluihin kuuluu IT-infrapalvelut, palvelimet, tietoliikenneratkaisut, verkkoyhteydet, palomuurit, tietoturva, laitteet, ohjelmistolisenssit ja asiantuntijapalvelut. Lisää yrityksestä.

 

 

  Suomen Ensiapukoulutus Oy, Koulutusjärjestelijä

Suomen Ensiapukoulutus on Suomen suurin ja luotettavin virallisia SPR:n koulutuspohjaisia ensiapukursseja järjestävä yritys Suomessa.  Yritys järjestää ensiapukursseja yrityksille, yhteisöille ja yksityisille valtakunnallisesti koko Suomen alueella. Yritys on myös merkittävä työsuojelu- ja työturvallisuuskouluttaja. Lisää yrityksestä.

 

 

Thinking Portfolio Oy, Sovelluskonsultti

Thinking Portfolio on vuonna 2001 perustettu liikenjohdon konsulttiyritys. Yritys tarjoaa sekä konsultointia että työkaluja projekti-, sovellus- ja palvelusalkun johtamiseen. Asiakkaina on keskisuuria yrityksiä sekä julkisen sektorin organisaatioita. Tuotteilla on noin 150 000 käyttäjää 50 eri maassa. Lisää yrityksestä.

 

 

Tibio Oy, Järjestelmäasiantuntija

Tibio on tietotekniikkapalveluja tarjoava yksityinen suomalainen yritys. Yritys toteuttaa organisaatioille IT-ympäristön ulkoistuspalveluita, tietojärjestelmien ylläpito- ja tukipalveluita, järjestelmätoimitusten asiantuntija- ja projektinhallintapalveluita, tietoturvaratkaisuja sekä jatkuvan kehityksen turvaavia kehittämispalveluita. Lue lisää osoitteesta. Lisää yrityksestä.

 

 

Verifa Oy, Junior DevOps Engineer

Yrityksen palveluihin kuuluvat testiautomaatiopalvelut, IT-infrastruktuuri ja analytiikka, jatkuvat toimitukset (Continuous Delivery) ja OSS Compliance. Yritys toimii maailmanlaajuisesti ja tarjoaa mm. The Verifa DevOps alustaa räätälöidysti asiakkailleen. Lisää yrityksestä.