TalentGate

Työelämäpalveluja lähes 20 vuoden kokemuksella

TalentGate on vuodesta 2004 lähtien palvellut korkeakoulutettuja ja kokeneita toimihenkilö-, asiantuntija- ja päällikkötason työnhakijoita sekä kasvavia yrityksiä yhteistyössä alueellisten työvoima-, elinkeino- ja ympäristökeskusten (ELY) sekä työhallinnon kanssa.

Avainhenkilöstön taustaa ja kokemus
Yrityksen avainhenkilöt ovat toimineet koulutus- ja rekrytointipalvelujen parissa vuodesta 1996 lähtien; tuolloin mm. Aasiaan suuntautuneiden liikkeenjohdon- & työvoimakoulutusten kautta suomalaiset teknologiayritykset perustivat paikallisia toimipisteitä ja sadat asiantuntijat kehittivät kansainvälisen liiketoiminnan osaamistaan. Vuosina 1999-2004 koulutukset suuntautuivat Yhdysvaltoihin Piilaaksoon ja keskeisiä teemoja olivat sähköinen liiketoiminta ja markkinointi sekä internet-pohjaiset palvelut. Asiantuntijoillamme on lähes 20 vuoden kokemus F.E.C-mallisesta työvoimakoulutuksesta, ura- ja työnhakuvalmennuksesta, liikkeenjohdolle & yritysten henkilöstölle räätälöidystä koulutuksesta sekä muutos- ja outplacement-palveluista. Asiakkaamme edustavat pk-sektorin ja TOP500 -listan yrityksiä sekä mm. hallinnon organisaatioita ja liittoja.

Tiivis yhteistyö ELY-keskusten ja työhallinnon kanssa
Pääyhteistyökumppaneitamme ovat tällä hetkellä erityisesti Uudenmaan, Hämeen ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskukset. Olemme mukana ideoimassa uusia palveluja sekä kehitämme nykyisiä suuntaan, joka edistää korkeakoulutettujen työnhakijoiden sijoittumista työmarkkinoille osaamistaan kehittäen.

F.E.C-koulutus: TalentGate yksi kokeneimmista toimijoista
Suosituissa F.E.C-koulutuksissa keskittymme liiketoiminnan ydinteemoihin; myyntiin, digitaaliseen markkinointiin, taloushallintoon, projektinhallintaan, IT-projekteihin ja -palvelukehitykseen sekä kansainväliseen myyntiin ja markkinointiin. Kansainvälisyys on vahvasti läsnä toteutuksissamme, viime vuosina olemme toteuttaneet kansainvälistymistä edistäviä opinto- ja intensiivijaksoja mm. Saksassa, Iso-Britanniassa, Arabiemiraateissa ja Hong Kongissa. Kokemukset toteutetuista koulutuksista ovat erittäin positiivisia – sekä työllistävän vaikutuksen että asiakastyytyväisyyden osalta.

Henkilöstömme
TalentGatessa toimii 11 rekrytointien, kouluttamisen, uravalmennuksen ja muutospalvelujen asiantuntijaa. Koulutuksen osalta teemme yhteistyötä osaavien ja laadukkaiden koulutusorganisaatioiden ja kouluttajien kanssa – tavoitteenamme on parhaan ja ajanmukaisimman osaamisen välittäminen asiakkaillemme tukemaan heidän urakehitystään. Kansainvälisten koulutusjaksojen puitteissa tapaamme paikallisia asiantuntijoita & osallistumme erilaisiin ammattitapahtumiin. Toimipisteemme sijaitsevat Helsingissä ja Lahdessa. Toteutamme palveluitamme asiakaskohtaisesti ympäri Suomen.

Barona Group
TalentGate on osa rohkeiden yritysten Barona Group -yhteisöä.