Tähtäätkö tietoyhteiskunnan tekijäksi? Haluatko kehittyä julkisen sektorin tietohallinnon asiantuntijaksi?

Esite työnhakijoille

Lataa (PDF)

 

sofigate

 

tglogo

 

ELY-keskusTE-palvelut

 

 

Suomen johtava tietohallintojen palvelutalo Sofigate hakee nyt Talentgaten tuottaman valmennusohjelman kautta käytännön kokemusta kartuttaneita IT- osaajia, jotka etsivät uusia haasteita ja mielekkäitä työtehtäviä. Ohjelman tavoitteena on valmentaa Sofigatelle 20 ammattilaista uusiin työtehtäviin julkisen sektorin tietohallinnon asiantuntijoiksi. Tietoyhteiskunnan tekijät on ELY-keskuksen hankkima RekryKoulutus, ja hakijan tulee olla rekisteröitynyt työnhakijaksi TE-toimistoon.

Kenelle?

Olet ylemmän korkeakoulututkinnon suorittanut IT-alan ammattilainen ja olet rekisteröitynyt työnhakijaksi TE-toimistoon.  Sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen ilmaisu suomeksi, englannista on etua. Lisäksi olet aidosti kiinnostunut ja siten motivoitunut työskentelemään julkisen sektorin tietohallinnolle.

Tietoyhteiskunnan tekijät valmennusohjelman hyödyt sinulle:

  • Kartutat työkokemustasi! Saat arvokasta työkokemusta alan johtavasta tietohallintojen palvelutalosta
  • Vahvistat osaamistasi! Koulutuksen ydinsisältönä on julkisen sektorin tietohallinnon johtaminen, lisäksi valmennusohjelman kautta päivität esiintymistaidon, vuorovaikutuksen, esitelmien rakentamisen ja verkostoitumisen taitojasi. Osaamisesi todistaa CIMP-sertifikaatti.
  • Verkostoidut! Rakennat urasi kannalta tärkeitä verkostoja alasi muihin osaajiin

Hakeminen

  • Ei hakua tällä hetkellä

 

SOFIGATE

Sofigate palvelee tietohallintojohtajaa ja auttaa tietohallintoja menestymään. Sofigate on tietohallintopalveluiden edelläkävijä, joka on erikoistunut tietohallintojen suunnitteluun, kehittämiseen ja johtamiseen. Sofigaten kehittämä Tietohallintomalli tarjoaa tietohallintojohtamisen parhaat käytännöt ja työkalut ilmaiseksi kaikkien käyttöön.

Sofigate on perustettu vuonna 2003 ja konserniin kuuluu Sofigate Group Oy, Sofigate Oy, Sofigate AB, Sofigate Services Oy, Sofigate Tampere Oy ja ICT Standard Forum Oy. Sofigaten palveluksessa on 200 tietohallinnon ammattilaista Espoossa, Tampereella, Oulussa ja Tukholmassa. Konsernin liikevaihto oli 22,6 Me vuonna 2014.

Koulutusjaksojen pääteemat:

  1. Tietohallintojohtaminen: Strategia ja hallinto / Hankinnat ja toimittajayhteistyö / Projektien johtaminen / Palveluiden johtaminen / Sertifiointi (CIMP)
  2. Julkisen sektorin erityispiirteet
  3. Esiintymis- ja vuorovaikutustaidot
  4. Fasilitointi ja konsultatiivinen työskentely
  5. Neuvottelutaidot
  6. Uravalmennus

Koulutus on tutkintotavoitteinen ja koulutuksen aikana valmennettava suorittaa CIMP-sertifikaatin (Certified IT Management Professional).  

Lisätietoa saat TalentGatesta: puhelimitse 010 231 6922 tai chat-palvelussa osoitteessa www.talentgate.fi

Lisätietoa etuuksista saat TE-toimistosta tai Koulutusneuvonnasta (ma-to 8-17, pe 10-17) puh. 0295 020 702.