Seuraavat yritykset etsivät osaaja Markkinointiteknologiaosaaja F.E.C koulutusohjelman kautta. Haettuasi mukaan ohjelmaan, esittelemme osaajaprofiiliasi mukana oleville rekrytoiville yrityksille. Hakuohjeet löydät täältä.

 

Palveluna Oy – Kasvumarkkinoija

Autamme yrityksiä rakentamaan kasvua ja parempia kokemuksia palveluna. Tuomme myynnin ja markkinoinnin parhaat strategiat, toimintamallit ja työkalut yritysten käyttöön.

Etsimme nyt henkilöä kehittymään kasvumarkkinoijaksi. Olet hyvä viestimään suomeksi ja englanniksi eli hallitset vaikuttavan viestinnän ja sisällöntuotannon monikanavaisesti blogeista asiantuntija-artikkeleihin ja oppaisiin. Lisäksi osaat ylläpitää eri sosiaalisen median kanavia ja mukauttaa viestisi niihin sopiviksi kohderyhmät huomioiden. Toivomme sinulta vahvaa silmää visuaalisuudelle ja yksityiskohdille. Perustaidoista Adoben kuvankäsittelyohjelmien käytöstä on hyötyä työssäsi. Sinulla on myös valmiudet kevyelle videotuotannolle ja –käsittelylle sekä esiintymiselle. Kanssamme sinulla on mahdollisuus oppia verkkopalveluiden rakentamista, markkinointiautomaation käyttöä sekä chattibottien rakentamista ja operointia, jotka tulevat osaksi työnkuvaasi tiimissä taitojesi kehittyessä. Toimipaikka Lahden toimisto.

 

 

Extron Mecanor Oy –Markkinointikoordinaattori

Extron-Mecanor on muovialan pioneeriyrityksiä lähes 40 vuoden kokemuksella huipputeknisten laitteiden kehittämisestä ja valmistamisesta maailman johtaville muoviyrityksille. Olemme tehneet satoja onnistuneita koneita ja tuotantolinjoja ekstruusiopäällystys-, puhalluskalvo- sekä muoviputki-, -profiili- ja -yhdeyrityksille. Lisää yrityksestä.

Etsimme nyt henkilöä kehittymään markkinointikoordinaattorin tehtäviin. Tehtävä sisältää monipuolisia digitaalisen markkinoinnin tehtäviä mm. sisällöntuotantoa eri kanaviin sekä some-kanavien ja uutiskirjeiden hallintaa.

 

 

Udda Finland Oy – Verkkokaupan osaaja

 

Oy Udda Finland Ltd on perheomisteinen ja nopeasti kasvava lahtelainen kulutustavaroiden maahantuonti- ja tukkuyritys. Kasvavaan tuotevalikoimaamme kuuluu yli 3000 tuoteartikkelia pienkodintekniikassa, elektroniikassa, käsi- ja sähkötyökaluissa, vapaa-ajan tuotteissa sekä veneilyssä. Omaamme yli 30 vuoden vankan kokemuksen Kaukoidän ja Euroopan maahantuonnista sekä tukkukaupasta Suomessa ja Baltiassa. Edustamme Suomessa useita kehittyviä tuotemerkkejä, kuten esimerkiksi Ariete, Petzl, JBL car hifi, Prophete, Esperanza, Powerplus, Kreator, Livia ja Seaking. Lisää yrityksestä. 

Etsimme henkilöä kehittymään verkkokaupan osaajaksi. Toiveena on Woocommerce verkkokaupan osaaja, joka ymmärtää sähköistä markkinointia ja kykenee sisällön tuottamiseen sekä tuotetietojen rikastamiseen. Itsenäinen, tuloshakuinen ja ratkaisukeskeinen tiimipelaaja, joka soveltuu henkisesti osaksi pientä PK-yritystiimiä. Toimipaikka Lahti.

 

 

Ramtec Oy – Tuotanto-assistentti

Valmistamme Lahdessa korkealaatuisia Robi, Hytera ja Kenguru –lisälaitteita kaivinkonesiin ja pyöräkuormaajiin kotimaahan sekä kansainvälisille markkinoille. Lisäksi olemme luotettu ja arvostettu hitsattujen ja koneistettujen teräsosien sopimusvalmistaja. Lisää yrityksestä. 

Etsimme henkilöä kehittymään tuotantoassistentiksi. Tehtävä sisältää myynnin, markkinoinnin, tuotannon ja johdon assistentin monipuolisia tehtäviä. Hyvä englanninkielen taito on välttämätön, venäjänkieli on plussaa. Toiveena vastavalmistunut tradenomi.

 

 

MK Print Oy – Digituottaja painoon ja markkinointiin

MK Print on asiakkaitaan laadukkaasti ja yksilöllisesti palveleva printtitalo Lahden keskustassa. Meiltä saa kaikenlaisia tulostus- ja printtipalveluja niin yrityksille kuin yksityishenkilöille. Meille kaikki asiakkaat ovat yhtä tärkeitä, oli tarpeena sitten yksi kopio tai iso kasa rakennuspiirustuksia ja työmaataulu. Lisää yrityksestä. 

Etsimme nyt henkilöä kehittymään digituottajan tehtävään. Tehtävä sisältää osallistumista digimarkkinointiin ja digipainon tehtäviin.

 

 

Mainostoimisto Precis Oy – Cinematographer ja/tai Digital Marketing Specialist

Markkinointi johtaa tuloksiin, jos oikea viesti viedään oikein perille. Olemme hämeenlinnalainen mainostoimisto ja videotuotantoyhtiö, jonka toimialue on koko maailma. Lisää yrityksestä. 

Etsimme 1-2 henkilöä kehittymään seuraaviin tehtäviin:

Cinematogrpaher, junior: videokuvaus- sekä editointitaitoa. Äänitys- ja valaistusosaamista. Kyky tehdä itsenäisesti yksinkertaisia tarinoita ja intoa oppia lisää.

Digital Marketing Specialist, junior: osaamista ja kiinnostusta joillakin seuraavista alueista: digimarkkinointi, some-kanavien hallinta, analytiikka, markkinoinnin automaatio