ELY-keskus

TE-palvelut

Tehosta työnhakuasi!

ProTalent -valmennus on suunnattu kaupallisen tai teknillisen korkeakoulututkinnon suorittaneille työnhakijoille. Voit olla vastavalmistunut tai jo pitkään työelämässä toiminut – valmennuksen kautta pystyt kehittämään työhakutaitojasi, päivittämään osaamistasi ja nostamaan kilpailukykyäsi työmarkkinoilla.

ProTalent-valmennuksen päätavoitteena on osallistujan nopea työllistyminen uratavoitteiden mukaisiin tehtäviin – joko suoraan tai esimerkiksi työhallinnon FEC-koulutuksia hyödyntäen. Tavoitteeseen päästään tehokkaan ja suunnitelmallisen työnhaun, itsetuntemuksen lisäämisen ja verkostoitumisen kautta. Lisäksi tarjolla on työelämätaitojasi päivittäviä tai kehittäviä koulutuspäiviä. ProTalent valmennus on työnhakuvalmennus, johon ei sisälly yritystyöskentelyä. Valmennus on osallistujalle maksuton.

Valmennuksen sisältö

Valmennuksen pääteemat ja vaiheet ovat:

1. Kartoitetaan ja analysoidaan osaamisesi, vahvuutesi ja kehittämisalueesi.
2. Tunnistetaan työnhakuun liittyvät haasteet ja tehdään suunnitelma niiden voittamiseksi.
3. Päivitetään työhakutaitosi ja kasvatetaan kontaktiverkostoasi.
4. Perehdytään työllistymistä edistäviin kanaviin (mm. FEC-koulutuksiin).
5. Laaditaan persoonaasi ja työminääsi kuvaava henkilöanalyysi.
6. Päivitetään työelämätaitojasi.

Haku päättynyt, kiitos kaikille hakeneille!

 

Valmennuksen hyödyt

Miksi osallistuisit valmennukseen? Poimi seuraavista juuri Sinulle tärkeimmät hyödyt ja huomaa, että saat valmennuksesta hyötyjä myös itsenäisiin työnhakutoimiisi!

1. Nopeutat ja tehostat uuden työn löytämistä
2. Tuotteistat osaamisesi ja vahvuutesi rekrytointiprosessin näkökulmasta
3. Opit hyödyntämään työnhaun uusia menetelmiä ja työkaluja
4. Saat itseäsi kiinnostavaa ajantasaista työmarkkinatietoa
5. Tunnet ja hallitset rekrytointiprosessin vuorovaikutustilanteet
6. Jaat kokemuksia ja näkemyksiä muiden osaajien kanssa
7. Saat sparrausta rekrytointien asiantuntijoilta
8. Tulet halutessasi huomioiduksi soveltuvissa TalentGaten toimeksiannoissa.

Valmennukseen osallistuneiden kommentteja ja palautetta:

”Kouluttajien osaaminen todella asiantuntevaa, asianosaavaa, ammattitaitoista ja ajan tasalla olevaa sekä aitoa kiinnostusta aiheeseen. Suosittelen lämpimästi kaikille työnhakijoille työnhaun kaikkien osa-alueiden osaamisen nostamiseksi! Jos minulla valta olisi, antaisin kaikille työnhakua aloittaville mahdollisuuden juuri tähän antiin, mitä juuri tämä valmennus juuri tuollaisena pakettina ja tuolla ammattiasenteella tarjosi.”

”Koulutus oli todella hyvä ja antoi perspektiiviä omaan hakutyyliin vertaistuen ja ohjauksen kautta. Lisäksi se oli erittäin motivoiva, olin erittäin tyytyväinen substanssiin, jonka sain koulutuksessa.”

”Olen todella kiitollinen kun pääsin tähän koulutukseen. Koulutuksessa yksi parasta oli se että sai hyvän vertaisverkoston ja kannustusta työnhaussa jaksamiseen. Perusasiat olivat minulla jo kunnossa ennen koulutusta mutta sain arvokkaita lisävinkkejä ja koulutusta työnhaun eri osa-alueilla. Voin erittäin lämpimästi suositella tätä koulutusta.”

”Kouluttajat olivat ammattitaitoisia, todella kannustavia kaikkia kohtaan. Loistava ryhmähenki koska koko ryhmä oli upea kooste eri alojen huikeita ammattilaisia – kaikki tsemppasivat toinen toisiaan. Ehdottomasti suosittelen jos joku tuttavani sattuisi jäämään työttömäksi. Kiitos työvoimahallinnolle, että tällaisia mahdollisuuksia on.”

Lisätietoa

Lisätietoja koulutuksesta ja sen toteutuksesta saat TalentGaten asiantuntijoilta, chatin kautta tai soittamalla puhelinnumeroon 010 231 6922.

Koulutukseen hakeutumisesta ja koulutuksen aikaisista opintososiaalista etuuksista saat lisätietoja Työhallinnon valtakunnallisesta palvelunumerosta: Koulutusneuvonta, puh. 0295 020 702 (ma – pe 9 – 16.15), koulutusneuvonta@te-toimisto.fi, www.facebook.com/koulutusneuvonta tai työ- ja elinkeinotoimistosta.