Täytä tietosi TalentGaten rekrytointijärjestelmään

 

 

 

 

Onko sinulla systemaattinen ja energinen työote? Haluatko olla osa asiantuntevaa työyhteisöä, jossa saat vapautta ja vastuuta työtehtävissäsi? Haluatko olla mukana auttamassa ihmisiä eteenpäin heidän työurillaan?

 

Haku on päättynyt 17.2.2020 ja TalentGate on ollut yhteydessä kaikkiin hakijoihin.
Me TalentGatella tarvitsemme nyt sinua,

Projektikoordinaattoriksi Helsinkiin

 

TalentGate auttaa vuosittain n. 200 yritystä kouluttamaan ja rekrytoimaan uusia kykyjä erilaisten rekrytoivien koulutusohjelmien kautta. Vahvinta osaamistamme ovat monipuoliset kaupalliset asiantuntijatehtävät, mutta autamme asiakkaitamme myös muissa heidän rekrytointitarpeissaan.

Menestyminen on oikeasta asenteesta kiinni

 

Työssäsi olet tärkeä osa rekrytoivien koulutusohjelmiemme toteutusprojekteja, sillä ilman projektien tehokasta koordinointia emme pääse hyviin tuloksiin ja palvelukokemukseen. Saat vastuullisen roolin tukea projektien toteutusta osana projektitiimiä. Rooliisi kuuluvat mm. viestintä rekrytoivien koulutusohjelmien hakijoiden suuntaan ja heidän neuvomisensa sekä monipuoliset koulutusten järjestelyihin, markkinointiin ja raportointiin liittyvät tehtävät.  Tyypillisten Office-työkalujen ja järjestelmien hallitseminen helpottavat työtäsi merkittävästi.

Tehtävässä voi menestyä hyvin erilaisilla taustoilla ja osaamisesi mukaan työtehtäviä voidaan myös laajentaa. Viihdyt ja menestyt tehtävissä, jos sinulla on

  • systemaattinen, tarkka ja huolellinen työote
  • hyvät vuorovaikutustaidot ja halu auttaa ihmisiä
  • asiakaslähtöinen toimintatapa ja halu tarjota erinomainen palvelukokemus
  • kyky pitää sekä pienet että isommat kokonaisuudet hallussa
  • pitkäjänteisyyttä ja periksiantamattomuutta
  • hyvät valmiudet eri järjestelmien haltuunottoon
  • yhteistyökykyä ja pelisilmää hyvin erilaisten sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa työskentelyyn

 

Merkityksellistä työtä ihmisten parissa

 

Työlläsi on merkitystä, sillä autamme ihmisiä eteenpäin sekä heidän uransa alkuvaiheessa että heidän hakiessaan uutta nostetta pidemmille työurilleen. Rekrytoivat koulutusohjelmamme tarjoavat hyvän väylän uuteen työhön ja työmarkkinoiden vaatimuksia vastaavan uuden osaamisen kasvattamiseen.

Toimipisteemme sijaitsee Ruoholahdessa ja saat tehtävääsi tukea kokeneilta asiantuntijoiltamme. Sinulla on kuitenkin mahdollisuus tehdä roolista omannäköisesi. Haluamme kehittää toimintamme tuloksia ja laatua entistäkin paremmaksi, joten uudet ajatukset ovat aina tervetulleita! Työsuhde on alkuun määräaikainen äitiysloman sijaisuus, mutta toivomme löytävämme tehtävään henkilön, joka viihtyy meillä pidempäänkin.

Olemme osa rohkeiden yritysten Bravedo-yhteisöä (www.bravedo.fi), mikä auttaa meitä tukemaan asiakkaitamme myös heidän laajemmissa tarpeissaan.

Haku on päättynyt 17.2.2020.

 

Lisätietoja:

Antti Ilmo

Antti Ilmo

CEO
+358 (0)50 306 8637