Täytä tietosi TalentGaten rekrytointijärjestelmään

Työnhakija – kysy lisätietoa!
Soita 010 231 6922

Onko yrityksessänne tarve projektiosaamiselle?
Soita 010 231 6920

ELY-keskus

TE-palvelut

logot-FEC

Pätevöidy projektitoiminnan asiantuntijaksi ja löydä uusi työpaikka!

Sertifioitu projektiosaaja / Project Talent F.E.C-koulutus on Sinulle, joka olet hakemassa töitä ja haluat kehittää tai päivittää liiketoimintalähtöistä projektiosaamistasi. Kyseessä on Uudenmaan ELY-keskuksen hankkima työvoimakoulutus, joka kesto on n. 6 kuukautta (120 arkipäivää) sisältäen käytännön työskentelyjakson sopivassa yrityksessä sekä TalentGaten tuottaman koulutuskokonaisuuden.

Kenelle?

Project Talent F.E.C-koulutus soveltuu kaupallisen, teknillisen ja myös muiden alojen tutkintoja suorittaneille työnhakijoille (olet rekisteröitynyt työnhakijaksi TE-toimistoon). Tavoitteenasi on kehittyä projektimuotoisen liiketoiminnan osaajaksi lähtötasosi huomioiden – voit olla urasi alussa tai sinulla voi olla jo pitkä kokemus liike-elämän tehtävistä ja projekteista.

Kuinka haet mukaan?

Haku päättynyt – valinnat käynnissä.

 

Koulutukseen osallistuminen tapahtuu työttömyysetuudellasi. Tarkista etuutesi taso työhallinnosta (TE-toimisto) tai edun maksajalta (kassa, jonka jäsen mahdollisesti olet).

TalentGate esittelee profiilisi asiakasyrityksilleen eri toimialoilta. Kiinnostuessaan yritykset haastattelevat sinut henkilökohtaisesti. Osallistuminen TalentGaten F.E.C-koulutukseen edellyttää sopivaa yrityspaikkaa, tämä voi löytyä joko TalentGaten yritysverkostosta tai vaihtoehtoisesti omien toimiesi kautta yhteistyössä TalentGaten kanssa.

Edellisen vastaavan koulutuksen kautta valintoja tekivät mm. ICT-tuoteyritys, tutkimus- ja asiantuntijaorganisaatio, pilvipalvelujen konsultointiyritys, rahastoyhtiö, IT-yritys, koulutusorganisaatio, kunnallinen kehitysorganisaatio, kuluttajatuoteyritys, kansainvälinen monialayhtiö, digitoimisto, markkinointi- ja viestintäpalveluyhtiö, datanhallinnan kehitysorganisaatio sekä kemian alan yritys. Kartoitamme myös jatkuvasti Uudenmaan yritysten osaajatarpeita ja tällä hetkellä F.E.C-koulutuksemme kautta etsitään osaajaa mm. seuraaviin tehtäviin.

Koulutus

TalentGaten tuottaman lähi- ja etäkoulutuksen (yhteensä noin 23 päivää) aikana käsitellään liiketoiminnan ja erityisesti projektinhallinnan teemoja. Projektinhallintakokonaisuuden jälkeen sinulla on mahdollisuus suorittaa kansainvälinen IPMA-sertifikaatti (D-taso). Sertifikaatista voit lukea lisää Projektiyhdistyksen sivuilta. Koulutuksen teemat:

1. Projektinhallinnan perusteet

Projektinhallinnan peruskäsitteet
Projektipäällikön rooli ja osaamisalueet
Ketterät menetelmät

2. Projektien suunnittelu, toteutus ja johtaminen

Projektiorganisaatio ja tiimityö
Projektin suunnitteleminen, osittaminen, aikataulutus ja resurssisuunnittelu
Projektin toteuttaminen ja ohjaus
Riskienhallinta, projektiviestintä
Projektin päättäminen

3. Kansainvälinen IPMA D-sertifiointi* 

IPMA D-sertifiointiin valmistautuminen
Sertifiointitilaisuus

4. Liiketoimintaosaaminen

Taloushallintoa liiketoiminnan ammatilaisille
Sopimusjuridiikka

5. Esiintymis- vuorovaikutus ja työelämätaidot, uravalmennus
Vaikuttaminen, esiintyminen ja esittäminen liike-elämässä
Toimintatapa-analyysi & hyödyntäminen työelämässä: työyhteisötaidot
Urasuunnittelun ja työnhaun teemat

*Mikäli olet suorittanut IPMA-sertifikaatin, sinulla on mahdollisuus suorittaa koulutuksessa PRINCE2 Foundation -sertifikaatti.

Koulutus toteutetaan TalentGaten koulutustiloissa Ruoholahdessa. Koulutus sisältää lomajakson 15.-18.4.2019.

Yritykset ja projektitoiminnan henkilötarpeet

Tämä F.E.C-koulutus on suunnattu yrityksille ja myös muille organisaatioille, joilla on näköpiirissään henkilötarpeita projektitoiminnan tehtävissä. Yrityksillä on mahdollisuus tutustua koulutuksen hakijoihin ja mikäli yritys löytää hakijoista tarpeisiinsa sopivan henkilön, solmitaan 6 kuukauden koulutussopimus, jonka tavoitteena on työsopimus tämän jälkeen.

TalentGaten F.E.C-koulutuksen aikana henkilö perehtyy ja toimii hänelle määritellyissä tehtävissä sekä osallistuu TalentGaten ammatilliseen koulutuskokonaisuuteen (lähi- ja etäpäivät). Yritys maksaa valinnan yhteydessä osuuden koulutuksen kustannuksista.

Yrityksille

Project Talent F.E.C -koulutus antaa yritykselle mahdollisuuden valita potentiaalinen tuleva työntekijä perehtymään ja työn sekä kouluttautumisen kautta pätevöitymään yrityksen tehtäviin – nykyisiin tai uuteen, kehitteillä olevaan rooliin. TalentGaten asiakasyritykset useilta toimialoilta haastattelevat koulutuksen hakijoita ja valitsevat kukin tarpeisiinsa soveltuvan henkilön. Valinnan jälkeen solmitaan koulutussopimus. Yritykset kustantavat osuuden koulutuksen kustannuksista (7.800 € + alv.24%), joka kattaa valitun henkilön saaman koulutuksen ja työssäoppimisen tänä aikana.

Kiinnostuitko? Lisätietoa yrityksille:

 

Ville Nurminen

Ville Nurminen

Rekrytointipalvelut
+358 (0)50 407 9689